سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
تبدیل 10 هزار به 20 هزار:
می ریم یک عکس توپ عشقی که خلاف هم نباشه و البته هنری مثلا از اینا که قلبش قرمزه مابقی سیاه سفید.، از تو اینترنت پیدا می کنیم. بعد می ریم ازش چند پرینت رنگی در اندازه a4 می گیریم. بعد به همون تعداد به نجار می گیم برامون چوب به ضخامت نیم تا یک سانت ببره. از این اسپری های پتینه هم که یه لایه براق رو سطح می پاشه بعد خشک می شه هم می گیریم با چسب مایع مناسب مثلا از این ماتیکی ها. عکس رو روی چوب می چسبونیم و بعد روش اسپری می زنیم. پشت چوب رو هم با نخ و منگنه جای آویز درست می کنیم. بعد می بریم اینها رو بساط می کنیم می فروشیم.
16 به 32 میریم یه سوپرمارکت خیلی خوب میزنیم و وایمیسم مثل مرد کار می کنیم!
البته شرایطش یخورده سخته ولی درامدش خیلی خوبه؟!!!!!!!
من هیچی به فکرم خطور نمیکنه.سوپر مارکت دارم چه کار کنم که یکی از اینا که گفتید تحقق پیدا کنه؟
امتحانام شروع شده ترم آخرم استرس دارم نمیتونم ایده بدم Sad
كسي بلده صفر تومان را به 40 هزارتومان تبديل كنه؟
(01-06-2013 03:39 PM)بيلا بالا نوشته شده توسط: [ -> ]كسي بلده صفر تومان را به 40 هزارتومان تبديل كنه؟

می ری اونجا که کارگر ساختمونی می خوان. برا 8 ساعت کار 30-35 تومن می دن. 2 روز کار کنی می شه 60-70 تومن. به همین راحتی.
(01-06-2013 03:39 PM)بيلا بالا نوشته شده توسط: [ -> ]كسي بلده صفر تومان را به 40 هزارتومان تبديل كنه؟
[/align]

سلام.
یه ایده اینکه میتوانید با جمع کردن دانه های گیاه اسپند(اسفند) در صحرا و بیابانهای مناطق خشک و معتدل پول خوبی جمع کرد.
سرمایه هم نمیخواد!
[تصویر: j5s6ccjdmowwkdvftsso.jpg]
در اواخر تابستان فکر میکنم آماده برداشت باشد و بعد از جمع کردن و خشک کردن و تمیز کردن میتوان عمده ای فروخت و یا با هزینه ای کمی بسته بندی کرد و فروخت.

قیمتش هم باید بالای کیلویی 100 هزار تومان باشد! 12_002
8 میلیون به 16 میلیون:
یه نفر رو پیدا میکنی که تو خرید و فروش ماشین وارده و کمی فنی (اگه آشنا بود که چه بهتر ، اگه نبود میری محل خرید و فروش ماشین تو شهرتون، چند روز پرسه میزنی و با این و اون صحبت میکنی و معاملاتشون رو میبینی تا یه نفر رو انتخاب کنی). بهش میگی واسه خرید و فروش ازت مشورت میگیرم، تو سود یه درصدی شریکم باش. (حداقل 20 و حداکثر 50 درصد). بعد هر ماشینی که خواستی بخری و بفروشی ازش مشورت میگیری.
8 میلیون به 16 میلیون:
یه نفر رو پیدا میکنی که تو خرید و فروش ماشین وارده و کمی فنی (اگه آشنا بود که چه بهتر ، اگه نبود میری محل خرید و فروش ماشین تو شهرتون، چند روز پرسه میزنی و با این و اون صحبت میکنی و معاملاتشون رو میبینی تا یه نفر رو انتخاب کنی). بهش میگی واسه خرید و فروش ازت مشورت میگیرم، تو سود یه درصدی شریکم باش. (حداقل 20 و حداکثر 50 درصد). بعد هر ماشینی که خواستی بخری و بفروشی ازش مشورت میگیری.
سلام.
یه کار دیگه جمع کردن کارتن خالی در خیابانها است!
دوستم که سوپر مواد غذایی دارد تعریف میکرد که شخصی با دوچرخه گشت میزد و کاارتن جمع میکرد.
بعد از مدتی یه وانت خریده و یک ننفر هم کمکش میکند و کارتن جمع میکند!
نمیدونم کیلویی چند میخرند اما قبلا کیلویی 10 تومان بود حالا حتما بیشتر هست.

Huh خوب چیه اینطوری نگاه میکنید؟
کار که عار نیست! 45
راهکار دو برابر نمودن سرمایه (بعضا سه برابر)

یه مغازه اجاره کنید و به کار ساعت فروشی مشغول بشید ، اینکه تا کی بتونید جنستون رو بفروشید به خودتون و توانایی هاتون بر میگرده
منتهی تا جایی که من کار کردم و میدونم ، ساعت ها در خوش بیانه ترین حالت تا دوبرابر قیمت خرید فروخته می شوند
به نظرم کاری رو باید پایه ریزی کرد که سودش روز بروز بیشتر و سود یک دفعه ای نداشته باشه مثلا در شروع سود ماهیانه 500 تومن و ماه بعد 700 و در سال دوم ، سوم به سود بالای 10 میلیون برسه .اینچنین سودی هم پایدار و هم لذت بخشه و مثل این میمونه که شما یک بچه ای رو از کوچکی بزرگ میکنی و هر چه میگذره ثمره زحماتت رو میبینی .تاکید من هم اینه که به سمت اینچنین اهدافی برویم که مهمترینش تاسیس شرکت و گسترش نام و برند ان است.
از سود های یک دفعه ای میشه به خرید میوه و فروش ان سر میادین شهره ولی اگر یک روز مریض بشی سودت از روزی 100 تومن به صفر میرسه!!!
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع