سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(01-07-2013 09:47 AM)iman21 نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام.
یه کار دیگه جمع کردن کارتن خالی در خیابانها است!
دوستم که سوپر مواد غذایی دارد تعریف میکرد که شخصی با دوچرخه گشت میزد و کاارتن جمع میکرد.
بعد از مدتی یه وانت خریده و یک ننفر هم کمکش میکند و کارتن جمع میکند!
نمیدونم کیلویی چند میخرند اما قبلا کیلویی 10 تومان بود حالا حتما بیشتر هست.

Huh خوب چیه اینطوری نگاه میکنید؟
کار که عار نیست! 45

تو شمال از وانت و گاری کارتن را تنی 60,000 تومان می خرند. قیمت سایر مناطق را نمی دانم.
سلام

ما می توانیمیک دستگاهی بسازیم برای روشن و خاموزش کردن برق که ریموتی باشد.

خیلی پرسود هست
(01-07-2013 12:12 PM)maxsoulfly نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام.
دوستم که سوپر مواد غذایی دارد تعریف میکرد که شخصی با دوچرخه گشت میزد و کاارتن جمع میکرد.

کار که عار نیست! 45

تو شمال از وانت و گاری کارتن را تنی 60,000 تومان می خرند. قیمت سایر مناطق را نمی دانم.

در چاه بهار یک ماهی دو دستگاه وانت و 4 نفر استخدام کردیم.کارتن جمع میکردند و پس از پرس کردن ,میفروختیم. البته برای دیدن دوستم رفته بودم.
سریع ترین راه برای دو برابر کردن پول اینکه پولتو بذاری تو بورس بعضی اوقات در عرض 1 روز بعضی از سهم ها 100% (یعنی همون 2 برابر) افزایش پیدا می کنه.
دوستانی که دوست دارن تو کلاس آموزش بورس(تحلیل تکنیکال و بنیادی) شرکت کنن تو قسمت آموزش بورس پیام بدن
با توجه به نزدیک شدم عید نوروز دوستان چه پیشنهادی برای شماره 8، تبدیل یک میلیون به دو میلیون دارند، البته خودم پیشنهاداتی دارم ولی نظر و تجربه ی دوستانم را نیاز دارم.
دوستان من منتظرم ها.........
(01-08-2013 09:00 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-07-2013 12:12 PM)maxsoulfly نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام.

کار که عار نیست! 45

در چاه بهار یک ماهی دو دستگاه وانت و 4 نفر استخدام کردیم.کارتن جمع میکردند و پس از پرس کردن ,میفروختیم. البته برای دیدن دوستم رفته بودم.
من سوپر مارکت دارم .همین امروز کیلویی 450 فروختم.بریم کارتن جمع کنیم
سلام من امروز که این بحث رو خوندم یه چیزی به ذهنم رسید من پارسال واسه کنکور کتابخونه تمام وقت می رفتم اونجا فقط یه بوفه داشت که خوراکی های مثل بیسکوییت داشت ولی برای ناهار حتما باید شب قبل وقت می ذاشتم ویه غذای سریع درست می کردم فکر می کنم درست کردن غذای خونگی مثل سموسه یا ساندویچ یا حتی غذاهای دیگه و فروش به بوفه کتابخونه خوب باشه فقط یه مشکلی که هست اینه که اشپزیم خوب نیست
(02-21-2013 11:20 PM)galaxi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من امروز که این بحث رو خوندم یه چیزی به ذهنم رسید من پارسال واسه کنکور کتابخونه تمام وقت می رفتم اونجا فقط یه بوفه داشت که خوراکی های مثل بیسکوییت داشت ولی برای ناهار حتما باید شب قبل وقت می ذاشتم ویه غذای سریع درست می کردم فکر می کنم درست کردن غذای خونگی مثل سموسه یا ساندویچ یا حتی غذاهای دیگه و فروش به بوفه کتابخونه خوب باشه فقط یه مشکلی که هست اینه که اشپزیم خوب نیست

اگه به انجام ایده ت مطمئنی درنگ نکن
اشپزیت خوب میشه... از مادرت کمک بگیر
اگه می تونی شروع کنی شروع کن... دیوارای ذهنیتو بشکن...

برو جلو...
great topic. I love it
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع