سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: توانایی افراد انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام دوستان
چه حادثه ی مبارکی. به همین سادگی با ورود و عضویت در سایت، من هم احساس خوبی پیدا کردم و خرسندم که درکنار شما عزیزان اگر تجربه اندکی در این مدت عمر کسب نموده ام صادقانه در معرض شما عزیزان قرار دهم.ساکن یزد ، 39 ساله ،کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی در زمینه بازاریابی دارم اما یه سابقه حدود 20 ساله در آموزش و پرورش و تدریس ریاضی ، سابقه اداره شرکت در زمینه ماشینهای اداری و ایده هایی برای آیند ه ا ی جذاب و هیجان انگیز مثل همه ی شما دوستان .
مخلص شما احمدرضا نعمتی
مهندس صنايع گرايش تحليل سيستم. 8سال سابقه كار به عنوان مشاور،‌ مدير و سرپرست اجرايي در بازاريابي و فروش بيشتر در صنايع غذايي و تبليغات. متخصص راه اندازي و مديريت فروش و توزيع مويرگي و مهارت در آموزش فروش حضوري، تبليغات غير مستقيم،‌ سيستم پورسانت، برنامه ريزي بازاريابي و ايده پردازي. به دنبال شكل گيري همكاري جهت كارافريني هستم.
(07-01-2012 04:21 PM)daryush1980 نوشته شده توسط: [ -> ]مهندس صنايع گرايش تحليل سيستم. 8سال سابقه كار به عنوان مشاور،‌ مدير و سرپرست اجرايي در بازاريابي و فروش بيشتر در صنايع غذايي و تبليغات. متخصص راه اندازي و مديريت فروش و توزيع مويرگي و مهارت در آموزش فروش حضوري، تبليغات غير مستقيم،‌ سيستم پورسانت، برنامه ريزي بازاريابي و ايده پردازي. به دنبال شكل گيري همكاري جهت كارافريني هستم.

آقا داریوش ما قراره به همراه چند تن از بچه های انجمن برای شغل تبلیغات یه تیم بازاریابی تشکیل بدیم و کاررو شروع کنیم.از نظر امکانات نظیر داشتن دستگاههای مختلف مشکلی نداریم. ولی متاسفانه نمی تونیم برنامه ریزی کنیم.

اگر حاضرید یک جلسه حضوری برگزار کنیم تا با هم بیشتر آشنا بشیم.
سلام

دوستان لطفا این لینک ببینید .منتظر نظرتان ارزشمندتون هستیم .

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3633
هدف من شراكت در يك كار و كسب جديده. وگرنه به عنوان تيم بازاريابي پيشنهاد كاري زياده.
رشته تحصیلی من گرافیک و صنایع دستی
در تمام زمینه های شناخت آثار هنری توانایی دارم چه از فرش بگیر تا ..
اما شناخت خاصی از زمینه فعالیت های بورس ندارم
سلام من کارشناس مهندسی صنایع تولید صنعتی هستم با 11 سال سابقه در حال حاضر یک کارگاه رنگسازی دارم در زمینه تولید انواع رنگهای مایع صنعتی و ساختمانی و دستی هم در تهیه مواد اولیه رنگسازی و حلال ها دارم. سابقه مشاوره و مدیریت کارخانه صنعتی هم دارم.در خدمت دوستان هستم.
سلام آقای بیات
نمیدونم من خودمو اینجا هم معرفی کردم یا نه
منم کارشناسی ارشد مهندسی صنایع میخونم
کارشناسیمم تولید بوده ارشدم صنایع صنایع
خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
سلام .من کتاب کودک می نویسم . کارهای هنری رو هم بلدم.کاری بود روی من حساب کنید.زینب
با سلام
من لیسانس شهرسازی دارم.( تازه فارغ التحصیل شدم). درحال حاضر منتظر جواب کارشناسی ارشد هستم. البته در حال تاٌسیس یک شرکت در حوزه تخصص خودم هم هستم.( که در این زمینه از تمام لحاظ نیاز به کمک و راهنمایی دوستان آشنا به این زمینه شغلی دارم). با آرزوی موفقیت برای همه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع