سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: توانایی افراد انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
با سلام
من مهندس عمران هستم.حدود 7 سال سابقه کار در امور محاسبات و متره و برآورد و اجرا دارم. در حال حاضر هم با شرکت های مهندسین مشاور به صورت پروژه ای کار میکنم. در صورت تمایل دوستان جهت همکاری، آمادگی خودم رو اعلام میکنم.
من دانشجوی عمران هستم

تخصص من بیشتر آبزی پروری هست و هر کمکی بتونم در این زمینه به دوستان می کنم
سلام
دیپلم وفوق دیپلم مکانیک خودرو - لیسانس مکانیک سیالات - 7سال سابقه کار دارم - در زمینه خودرو سازی - تهویه مطبوع - تاسیسات مکانیکی ساختمان - تاسیسات دریایی موج شکن - فروشندگی- ورمی کمپوست - نگهداری تاسیسات - کارکردم.
کارفرما- پیمانکار - ناظر بودم
منتظر یک ایده خوب برای خداحافظی با دنیای کار مندی و ورود به دنیای کارفرمایی هستم!
یه چند باری امتحان کردم ولی تجربه ناموفق داشتم! انشالا ایندفه دیگه موفق میشم121fs725372
با سلام
دانشجوی رشته ی زبان انگلیسی هستم.
مدرس و مترجم مراکز خصوصی و دارای توانایی های تبلیغاتی در نت و همچنین توانایی نوشتن مقاله در زمینه های مختلف رو دارم
از استان زنجان
موفق تر باشید
همکاری جهت فروشندگی و بازاریابی در استان اصفهان
سلام به همه دوستان من مهندسی برق قدرت خوندم و در حرفه مربوط به رشتم مشغول کارم خوشحال میشم اگه کاری ازدستم بربیاد انجام بدم[/size]
دانشجوی معماری هستم.
در زمینه طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق،دوربین های مداربسته و دستگاه های حفاظتی اماکن تخصص دارم.
دوستان اگه در این زمینه کاری داشتن در خدمت هستم.Idea
والا من به قدر دوستان انجمن مهارت و تجربه خاصی ندارم.و خیلی خوشحالم که اینجا هر کسی تو یه رشته ای تبحر داره اگه کارم بیوفته مزاحمه همتون میشم.
چند وقتی میشه به انجام خدمات کامپیوتری و اینترنتی مشغولم.(به لطف عضویت در انجمن)
که الان دیگه مهارت کافی تو این زمینه پیدا کردم.
کارای ریزه میزه دیگه ای هم بلدم.
یه ته اطلاعاتیم در زمینه اقتصاد ( بازرگانی بین المللی ، ارزهای رایج و ... ) دارم.
دانش آموز سال دوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیکم.در نظر خودم خیلی دانش آموزه زرنگیم.
اهل اردبیلم.

4yajuyo
سلام تخصص مندر زمینه مشاوره است کار من مهندسی کردن شخصیت هم فردی و هم سازمانیه به زبونه ساده مثلا تو بحث فردی من وارد یه شرکت میشم و یه مدت ناظر رفتار ها و عملکرد یه مدیر میشم و شروع میکنم به آنالیز و تعمیر شخصیت ی اون مدیر و تو بحث سازمانی هم رفتار جمعی و چارت رو آنالیز و ساماندهی میکنم . از خوزستان
سلام. من در زمینه ی تدریس مکالمه انگلیسی ، IELTS ، زبان دبیرستان و کنکور فعالیت می کنم. در کنارش مدیریت سایت های مثبت اندیشان = thinkplus.ir ( در زمینه ی مباحث مربوط به سبک زندگی ) و زبانی ها = englishlearners.ir ( در زمینه ی آموزش زبان انگلیسی ) هم بر عهده دارم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع