11-23-2013, 03:05 PM
11-23-2013, 06:00 PM
لیسانس کام
فیلمسازی در انجمن سینمای جوان
الانم مسئول آی تی گروه صنعتی لبنیات صباح ام
فیلمسازی در انجمن سینمای جوان
الانم مسئول آی تی گروه صنعتی لبنیات صباح ام
11-24-2013, 05:05 PM
با سلام
كارشناسي ارشد معماري دارم.سال 85 تمومش كردم.
كاردان مراقبت پرواز.12 سال سابقه كار دولتي دارم.
دوره هاي مختلف مرتبط و غير مرتبط به هر دو رشته زيادي رو گذروندم.پايه سه نظارت و اجراي كرج نظام مهندسي استان البرز رو دارم. دانشگاههاي مختلفي معماري تدريس مي كنم.
به روانشناسي يوگا و عرفان علاقمندم و دوره هاي پرانيك هيلينگ،سايكيك و فرا درماني رو گذروندم.و يك روش مخصوص بخودم براي درمان رو ابداع كردم.و در حال حاضر در اشتياق آرزوي دوران كودكيم كه تاسيس و اداره يك شركت بزرگ و چند مليتي مي سوزم.اونقدر اشتياق دارم كه منو عقب نگه داشته و دراين زمينه نيازمند راهنمايي اساتيد(همه كساني كه قبل از من اين راه رو رفتن)هستم.تماس: 09392118940'EMAIL:afshin1979@yahoo.com
كارشناسي ارشد معماري دارم.سال 85 تمومش كردم.
كاردان مراقبت پرواز.12 سال سابقه كار دولتي دارم.
دوره هاي مختلف مرتبط و غير مرتبط به هر دو رشته زيادي رو گذروندم.پايه سه نظارت و اجراي كرج نظام مهندسي استان البرز رو دارم. دانشگاههاي مختلفي معماري تدريس مي كنم.
به روانشناسي يوگا و عرفان علاقمندم و دوره هاي پرانيك هيلينگ،سايكيك و فرا درماني رو گذروندم.و يك روش مخصوص بخودم براي درمان رو ابداع كردم.و در حال حاضر در اشتياق آرزوي دوران كودكيم كه تاسيس و اداره يك شركت بزرگ و چند مليتي مي سوزم.اونقدر اشتياق دارم كه منو عقب نگه داشته و دراين زمينه نيازمند راهنمايي اساتيد(همه كساني كه قبل از من اين راه رو رفتن)هستم.تماس: 09392118940'EMAIL:afshin1979@yahoo.com
12-08-2013, 06:26 AM
در زمینه فیلمسازی و خورده کار های هنری فعالیت دارم
12-08-2013, 09:55 AM
باسلام
در زمینه تجهیزات ابزاردقیق ،کالیبراسیون،اتوماسیون صنعتی،PLC، بهینه سازی مصرف انرژی و نیز برنامه ریزی تعمیرات ونگهداری ماشین آلات صنعتی تخصص اصلمیه ، در زمینه تدوین برنامه های استراتژی و نیز ممیزی 9001 و17025 نیز علاقه مندیهای جانبیمه....،جمعا حدود 7 سال سابقه کار (به کلمه جمعا توجه نمائید: گاهی دو کار همزمان انجام میشد
) سوالی دارین در خدمتم ...
در زمینه تجهیزات ابزاردقیق ،کالیبراسیون،اتوماسیون صنعتی،PLC، بهینه سازی مصرف انرژی و نیز برنامه ریزی تعمیرات ونگهداری ماشین آلات صنعتی تخصص اصلمیه ، در زمینه تدوین برنامه های استراتژی و نیز ممیزی 9001 و17025 نیز علاقه مندیهای جانبیمه....،جمعا حدود 7 سال سابقه کار (به کلمه جمعا توجه نمائید: گاهی دو کار همزمان انجام میشد

02-28-2015, 04:16 PM
سلام
لیسانس برق
کامپیوتر متوسط
لیسانس برق
کامپیوتر متوسط
03-01-2015, 03:34 AM
با سلام
رشته تحصیلی : مهندسی مدیریت پروژه ، دارای مدارک: اجرا و نظارت ساختمان - طرح اختلاط بتن - طراحی استخر، سونا، جکوزی - مهندسی فروش،بازاریابی و تبلیغات - سرمایه گذاری - املاک - بورس - مشاوره در زمینه کسب وکار - طراحی دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان توسط نرم افزار تری دی مکس- مبانی اقتصاد - مدیریت بحران و ریسک و مدیریت زمان.
رشته تحصیلی : مهندسی مدیریت پروژه ، دارای مدارک: اجرا و نظارت ساختمان - طرح اختلاط بتن - طراحی استخر، سونا، جکوزی - مهندسی فروش،بازاریابی و تبلیغات - سرمایه گذاری - املاک - بورس - مشاوره در زمینه کسب وکار - طراحی دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان توسط نرم افزار تری دی مکس- مبانی اقتصاد - مدیریت بحران و ریسک و مدیریت زمان.
04-18-2015, 12:48 PM
سلام . 6 سال سابقه بازاریابی و فروش در زمینه محصولات غذایی دارم و به علت یه اتفاق مجبور شدم شغلم را عوض کنم . ولی توانایی بازاریابی های بزرگ را دارم .........و هم اکنون تازه سر دبیر تحریریه مجله شدم .
04-18-2015, 02:00 PM
ای کاش عزیزان مدتی را صرف کنند تا بتوانند توانائیهای برجسته خود را پیدا کرده و در زمینه پیدا کردن ترفندهای کاری خود اقدام نمایند.
کار کردن در هر زمینه ای بتنهائی مهم نیست شرط پیدا کردن ترفندهای کار است.
موفقتر باشید.
کار کردن در هر زمینه ای بتنهائی مهم نیست شرط پیدا کردن ترفندهای کار است.
موفقتر باشید.
04-18-2015, 02:30 PM
لیسانس مدیریت دارم و در زمینه گردشگری ایده های خوبی دارم
هرگاه نتوانستی بدان که نخواستی
هرگاه نتوانستی بدان که نخواستی