صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(08-31-2011 06:37 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]حتما با مطالعه زیاد انتخاب و شروع کنید.اگر ایده های مطرح شده در این انجمن را انجام دادید حتما یک درصد کمی را برای صندوق در نطر بگیرید.
حتما مطمئن باشید این کارو انجام میدم
دوستان دوباره باید بگویم که اگر خواستید کاری را شروع کنید حتما مشورت کنید و حتی اگر لازم بود اعضا برای راهنمایی و کمک امکان سفر به شهر شما را خواهند داشت.(حداقل من و آقای قربانیان که این وقت و هزینه را خواهیم گذاشت!)
آقای کاظمی عزیز : من همیشه در خدمت هستم. هر کجای ایران باشد.
بالاخره کار طراحی فرم برای ثبت اطلاعات و توانایی افراد انجمن به اتمام رسید .لطفا به فرم زیر مراجعه و اطلاعات دقیق خود را جهت استفاده از توانایی شما در طرح ها وارد کنید:
http://unc-co.ir/index.php/component/artforms/?formid=4
دیگر اطلاعات در معرض عموم و شاید سواستفاده قرار نخواهد گرفت.
من مهندس فناوری اطلاعات و ارتباطات هستم
مقداری با فیبر نوری اشنایی دارم و سیستم های مخابراتی به خصوص مخابرات سیار
و موبایل در زمینه ی سیستم های حفاظت و نظارتی و شبکه کامپیوتری هم
کار کردم و کار های تبلیغاتی هم کردم
در زمینه ی برق صنعتی و تابلو های برق و طراحی مدارات با کنتاکتور ها تقریبا وارد هستم
تکنسین برق صنعتی هستم و در زمینه ی ربات های ساده و الکترونیک غیر حرفه ای هم
کار کرده ام
خوب مثل اینکه من بی سواد تر همتونم .
فوق دیپلم عمران . فروشندگی .ساختمان سازی .
(09-01-2011 04:09 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]بالاخره کار طراحی فرم برای ثبت اطلاعات و توانایی افراد انجمن به اتمام رسید .لطفا به فرم زیر مراجعه و اطلاعات دقیق خود را جهت استفاده از توانایی شما در طرح ها وارد کنید:
http://unc-co.ir/index.php/component/artforms/?formid=4
دیگر اطلاعات در معرض عموم و شاید سواستفاده قرار نخواهد گرفت.
واقعا ممنون.هر لحظه برگ برنده ای برای انجمن رو میکنید.به هیچ وجه نمی شود این زحمات شما را جواب داد.
من در زمینه مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی با گرایش نرم افزار تحصیل میکنم و در زمینه برنامه نویسی دات نت تحت ویندوز و کمی هم برنامه نویسی تحت وب مسلطم و در زمینه ساخت بنر و فایل های فلاش و همچنین ساخت برنامه های آموزشی اتوران مسلطم این توانائی های بنده بود امیدوارم بتونم برای این انجمن مثبت ثمر باشم.
خوشحالم كه در اين سايت انقدر دوستان ماهر در طراحي سايت و برنامه نويسي داريم
حتما بايد در زمينه توليد نرم افزار يك گروه تشكيل بدهيم.
موفق باشيد دوست گرامي
(11-11-2011 11:11 AM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]من در زمینه مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی با گرایش نرم افزار تحصیل میکنم و در زمینه برنامه نویسی دات نت تحت ویندوز و کمی هم برنامه نویسی تحت وب مسلطم و در زمینه ساخت بنر و فایل های فلاش و همچنین ساخت برنامه های آموزشی اتوران مسلطم این توانائی های بنده بود امیدوارم بتونم برای این انجمن مثبت ثمر باشم.
شما وجودت خیر است!ممنون دوست خوبم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12