سلام اقای یزدان نصرتی
میشه در مورد تولیدی ورمی کمپوست توضیح دهید.روش های فروش،بازاریابی،فوت و فن خود کار
با تشکر
با سلام خدمت دوستان و آقا یزدان نصرتی
چندتا سوال درمورد پخش مواد غذایی و تولید خیارشور داشتم.
پخش مواد غذایی:
1_برای شروع کار چه مقدار سرمایه و چه تجهیزاتی نیازه؟
2_نحوه گرفتن نماینگی پخش از شرکت های خوب و معتبر؟
3_شما خودتون با چه شرکت هایی کار میکردید؟
4_درآمد ماهیانه بصورت تقریبی چقدر بود؟
5_مهمترین اصل در موفقیت یک شرکت پخش مواد غذایی چیه؟
6_برای شروع کار به چه تعداد پرسنل احتیاج است؟
تولید خیار شور:
1_ نحوه تولید و امکانات مورد نیاز؟
2_سرمایه اولیه برای شروع کار و میزان درآمد به نسبت سرمایه؟
3_هزینه های ماهیانه تولید چقدره؟
4_نحوه بازاریابی برای فروش؟
5_بطور تقریبی سود خالص روی هر کیلو خیارشور چقدره؟
6_در آخر روی این کار میشه بعنوان یه شغل خوب با درآمد بالا حساب کرد و اینکه این کار تا چه حد نیاز به تجربه و تخصص داره؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.
خیلی ممنون
با سلام
قبل از هرچیز خودت را معرفی کن و یک بیوگرافی از خودت بهمون بده
(10-27-2012 02:21 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام اقای یزدان نصرتی
میشه در مورد تولیدی ورمی کمپوست توضیح دهید.روش های فروش،بازاریابی،فوت و فن خود کار
با تشکر
درود بر دوستان خوبم
خوشحالم که فرصتی در اختیارم گذاشتید که روی صندلی
داغ این هفته بشینم
سوالی که در مورد تولید ورمی کمپوست فرمودید خیلی گسترده هستش من تا جایی که از حوصله خارج نشه خدمتتون توضیح میدم
خدمتتون عرض کنم که بعد از مدتها دوندگی در سازمان جهادکشاورزی موفق به اخذ مجوز راه اندازی تولیدی ورمی کمپوست نشدم
من قبل از اخذ مجوز شروع به مطالعه کردم و خیلی از تولیدی های ورمی کمپوست استان رو بازدید کردم و از نزدیک با کسانی که تو این کار بودن آشنا شدم
تولید ورمی کمپوست اگه علاقمند باشید خیلی راحته اگه نه بوی فضولات حیوانی واستون آزار دهنده هستش نمی تونید کارکنید و به تولید برسید
کار به این صورت هستش که ما تمام فضولات حیوانی که می تونیم در مکانی که داریم جمع میکنیم و لجن کشی می کنیم تا شیره ی فضولات خارج بشه یک الی 2 هفته این حجم از فضولات دپو میشه و با نایلون پوشیده میشه تا فعل وانفعالاتش شروع بشه بعد از چند روز باید فضولات رو زیرورو کنیم تا اگه انگلی وجود داشته باشه از بین برن
بعد از اینکه کار دپو به پایان رسید باید بستر رو برای کرم
آیزنیافتیدا حاضر کنیم که بتونه در این بستر زندگی کنه و به تولید ورمی بپردازه.
مقدار رطوبت بستر،مقدار دمای بستر،مقدارخوراک اولیه تا انس گرفتن کرم با بستر باید به اندازه باشه.اگه محیط اسیدی بشه کرم ها از بستر فرار می کنند که باید از پوست تخم مرغ استفاده کرد که بستر قلیایی بشه.اگه رطوبت بستر زیاد باشه بازهم کرمها فرار میکنند و باید کاری کنییم که رطوبت بستر پایین بیاد
در زمستان نباید بگذاریم که دما زیر صفر بیاید برای این کار باید روی بستر را با کاه و برگهای درختان بپوشانیم و روی بستر را با نایلون کاملا بپوشانیم و هرچند روز یکبار جهت اکسیژن دهی نایلون را برداشته و بستر را زیرو رو کنیم
خلاصه ریزه کاری زیادی داره که نمیشه همه رو اینجا گفت
در مورد فروش و بازاریابی به این صورت هستش که کشاورزهای ایران متاسفانه به کودهای شیمیایی عادت کرده و اکثراً ورمی کمپوست را هم نمی شناسند به همین خاطر فروش این محصول به کشاورزان سنتی کاری بس دشوار است اما گلخانه ها خریداران خوبی هستند شهرداری های تهران از کرمانشاه خوب خرید می کنند جهت فضای سبز به علت بدون بو بودن ورمی کمپوست و ایجاد نکردن مزاحمت برای همشهریان از ورمی کمپوست استفاده می کنند.به صورت بسته بندی های 1 کیلویی و نیم کیلویی در گلفروشی ها هم فروش دارد هر کیلو قبلا 500 تومن قیمت داشت الان رو خبر ندارم
اگه زمین کشاورزی هم داشته باشید که معرکه میشه میتونید تولید محصول ارگانیک کنید که در بازار با قیمت بالاتری به فروش میرسه و مردم هم الان دنبال محصولات سالم هستن تا این محصولات شیمیایی که نه بو دارد نه مزه و نه خاصیت
اگه بازم در این مورد سوالی داشتید من در خدمتم
(10-27-2012 05:18 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
قبل از هرچیز خودت را معرفی کن و یک بیوگرافی از خودت بهمون بده
درود
یزدان نصرتی متولد چهارشنبه 10 /12 / 1362 ، 29 / 02 /1984 کرمانشاه
سال 1380 دیپلم تجربی گرفتم سال 1381 دیپلم فنی و حرفه ای گرایش کامپیوتر گرفتم سال 1383 کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد واحد تویسرکان -همدان قبول شدم تا 1385 دانشجوی تویسرکان بودم 2 سالی درس نخوندم سال 1387 مهندسی نرم افزار جهاددانشگاهی کرمانشاه قبول شدم تا 1389 ادامه تحصیل دادم و فارغ التحصیل شدم اتفاقاً همین چندروز پیش رفتم واسه تسویه
چون واقعاً مدرک دیگه در این برهه از زمان به کار نمیاد اگه سواد داشته باشی نیازی به مدرک نیست اگه آشنا هم نداشته باشی نه مدرک به کار میاد نه سواد
خلاصه از 18 سالگی به بعد تقریبا همه کاری انجام دادم و ازین شاخه به اون شاخه زیاد پریدم که به ضررم شد چند وقتی برق کشی ساختمان انجام می دادم ،در یک شرکت کامپیوتری مشغول به کار شدم که حقوقش زیاد نبود بیرون اومدم،تو کار ساختمانی رفتیم سقف کاذب دیوار پوش و کفپوش کناف و ... انجام می دادم.یکسالی پیمانکاری مسکن مهر رو گرفته بودیم تو بحث دیوارهای متال فوم که شباهت داره به دیوارهای کناف اونجا هم یک مقدار از حق و حقوقمون رو پایمال کردن
تولیدی خیار شور راه اندازی کردم که وسط راه شرکام تنهام گذاشتن و تمام کارهاشو خودم انجام میدادم تولید ،بازایابی ،فروش ...
الان به امید خدا وارد کار پخش مواد غذایی شدم که امروز موفق شدم نمایندگی انحصاری یک کارخانه تولید پاپ کورن رو اخذ کنم قرارداد یک کارخانه تولید چیپس ذرت هم امروز تقریباً 50 درصد کاراشو انجام دادم که به امید خدا تو اینکار دیگه به شاخه ای دیگه نپرم
چند ماهی میشه که ازدواج کردم و از زندگیم راضی هستم بهترین نعمتی که در عمرم نصیبم شده خانمم هستش که واقعاً اگه کمکهای ایشون نبود نمیتونستم مسیرم رو پیدا کنم
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به سوالات پاسخ دادید.
راستش تولید خیارشور خیلی نظر من رو جلب کرده بخصوص اینکه با سرمایه کم هم میشه شروع کرد,ولی من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم بخاطر همین بی زحمت چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1_مشکلاتی که امکان داره در تولید خیار شور باهاشون مواجه بشیم چیست؟
2_شما ضرری هم در این شغل متحمل شدید؟
3_البته این مورد شاید یه نوع مهارت و فوت کوزه گری باشه ولی بطور کلی مواد لازم برای تهیه یک خیارشور خوب و خوشمزه چیه؟
4_برای تولید خیارشور از چه خیارهایی استفاده میکردید؟(از نظر اندازه)
5_اگه خیارشور چند ماه در انبار بمونه خراب نمیشه؟
6_اگه بخوایم این کار رو با 2 نفر و تولید روزانه 40 تا 50 دبه شروع کنیم روزی چند ساعت وقت نیازه؟
7_در آخر اگر پیشنهاد یا راهکاری برای شروع کار دارید بفرمایید؟
خیلی ممنونم
سلام آقای نصرتی.
به نظرتون از این شاخه به اون شاخه پریدن توی شغل خوبه ؟
شما درچه زمینه ای بازاریابی کرده اید؟
به نظرتون بازاریابی ذاتیه یا اکتسابی؟
یه بازاریاب موفق چه ویژگی هایی داره؟