سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
نام: یزدان نصرتی (mohajer.my)

شغل و مهارت:بازاریابی-تدریس در زمینه کامپیوتر-پخش مواد غذایی-تولیدی ورمی کمپوست-تولید خیارشور-برق ساختمان- و فعالیت در زمینه سقف کاذب و دیوارپوش های PVC

قوانین بخش صندلی داغ
سلام اقای یزدان نصرتی
میشه در مورد تولیدی ورمی کمپوست توضیح دهید.روش های فروش،بازاریابی،فوت و فن خود کار
با تشکر
با سلام خدمت دوستان و آقا یزدان نصرتی
چندتا سوال درمورد پخش مواد غذایی و تولید خیارشور داشتم.
پخش مواد غذایی:
1_برای شروع کار چه مقدار سرمایه و چه تجهیزاتی نیازه؟
2_نحوه گرفتن نماینگی پخش از شرکت های خوب و معتبر؟
3_شما خودتون با چه شرکت هایی کار میکردید؟
4_درآمد ماهیانه بصورت تقریبی چقدر بود؟
5_مهمترین اصل در موفقیت یک شرکت پخش مواد غذایی چیه؟
6_برای شروع کار به چه تعداد پرسنل احتیاج است؟
تولید خیار شور:
1_ نحوه تولید و امکانات مورد نیاز؟
2_سرمایه اولیه برای شروع کار و میزان درآمد به نسبت سرمایه؟
3_هزینه های ماهیانه تولید چقدره؟
4_نحوه بازاریابی برای فروش؟
5_بطور تقریبی سود خالص روی هر کیلو خیارشور چقدره؟
6_در آخر روی این کار میشه بعنوان یه شغل خوب با درآمد بالا حساب کرد و اینکه این کار تا چه حد نیاز به تجربه و تخصص داره؟

ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.
خیلی ممنون
با سلام
قبل از هرچیز خودت را معرفی کن و یک بیوگرافی از خودت بهمون بده
(10-27-2012 02:21 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام اقای یزدان نصرتی
میشه در مورد تولیدی ورمی کمپوست توضیح دهید.روش های فروش،بازاریابی،فوت و فن خود کار
با تشکر

درود بر دوستان خوبم
خوشحالم که فرصتی در اختیارم گذاشتید که روی صندلی داغ این هفته بشینم12_002
سوالی که در مورد تولید ورمی کمپوست فرمودید خیلی گسترده هستش من تا جایی که از حوصله خارج نشه خدمتتون توضیح میدم
خدمتتون عرض کنم که بعد از مدتها دوندگی در سازمان جهادکشاورزی موفق به اخذ مجوز راه اندازی تولیدی ورمی کمپوست نشدم
من قبل از اخذ مجوز شروع به مطالعه کردم و خیلی از تولیدی های ورمی کمپوست استان رو بازدید کردم و از نزدیک با کسانی که تو این کار بودن آشنا شدم
تولید ورمی کمپوست اگه علاقمند باشید خیلی راحته اگه نه بوی فضولات حیوانی واستون آزار دهنده هستش نمی تونید کارکنید و به تولید برسید
کار به این صورت هستش که ما تمام فضولات حیوانی که می تونیم در مکانی که داریم جمع میکنیم و لجن کشی می کنیم تا شیره ی فضولات خارج بشه یک الی 2 هفته این حجم از فضولات دپو میشه و با نایلون پوشیده میشه تا فعل وانفعالاتش شروع بشه بعد از چند روز باید فضولات رو زیرورو کنیم تا اگه انگلی وجود داشته باشه از بین برن
بعد از اینکه کار دپو به پایان رسید باید بستر رو برای کرم آیزنیافتیدا حاضر کنیم که بتونه در این بستر زندگی کنه و به تولید ورمی بپردازه.
مقدار رطوبت بستر،مقدار دمای بستر،مقدارخوراک اولیه تا انس گرفتن کرم با بستر باید به اندازه باشه.اگه محیط اسیدی بشه کرم ها از بستر فرار می کنند که باید از پوست تخم مرغ استفاده کرد که بستر قلیایی بشه.اگه رطوبت بستر زیاد باشه بازهم کرمها فرار میکنند و باید کاری کنییم که رطوبت بستر پایین بیاد
در زمستان نباید بگذاریم که دما زیر صفر بیاید برای این کار باید روی بستر را با کاه و برگهای درختان بپوشانیم و روی بستر را با نایلون کاملا بپوشانیم و هرچند روز یکبار جهت اکسیژن دهی نایلون را برداشته و بستر را زیرو رو کنیم
خلاصه ریزه کاری زیادی داره که نمیشه همه رو اینجا گفت
در مورد فروش و بازاریابی به این صورت هستش که کشاورزهای ایران متاسفانه به کودهای شیمیایی عادت کرده و اکثراً ورمی کمپوست را هم نمی شناسند به همین خاطر فروش این محصول به کشاورزان سنتی کاری بس دشوار است اما گلخانه ها خریداران خوبی هستند شهرداری های تهران از کرمانشاه خوب خرید می کنند جهت فضای سبز به علت بدون بو بودن ورمی کمپوست و ایجاد نکردن مزاحمت برای همشهریان از ورمی کمپوست استفاده می کنند.به صورت بسته بندی های 1 کیلویی و نیم کیلویی در گلفروشی ها هم فروش دارد هر کیلو قبلا 500 تومن قیمت داشت الان رو خبر ندارم
اگه زمین کشاورزی هم داشته باشید که معرکه میشه میتونید تولید محصول ارگانیک کنید که در بازار با قیمت بالاتری به فروش میرسه و مردم هم الان دنبال محصولات سالم هستن تا این محصولات شیمیایی که نه بو دارد نه مزه و نه خاصیت
اگه بازم در این مورد سوالی داشتید من در خدمتم
(10-27-2012 05:18 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
قبل از هرچیز خودت را معرفی کن و یک بیوگرافی از خودت بهمون بده

درود
یزدان نصرتی متولد چهارشنبه 10 /12 / 1362 ، 29 / 02 /1984 کرمانشاه
سال 1380 دیپلم تجربی گرفتم سال 1381 دیپلم فنی و حرفه ای گرایش کامپیوتر گرفتم سال 1383 کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد واحد تویسرکان -همدان قبول شدم تا 1385 دانشجوی تویسرکان بودم 2 سالی درس نخوندم سال 1387 مهندسی نرم افزار جهاددانشگاهی کرمانشاه قبول شدم تا 1389 ادامه تحصیل دادم و فارغ التحصیل شدم اتفاقاً همین چندروز پیش رفتم واسه تسویه35 چون واقعاً مدرک دیگه در این برهه از زمان به کار نمیاد اگه سواد داشته باشی نیازی به مدرک نیست اگه آشنا هم نداشته باشی نه مدرک به کار میاد نه سواد4yajuyo خلاصه از 18 سالگی به بعد تقریبا همه کاری انجام دادم و ازین شاخه به اون شاخه زیاد پریدم که به ضررم شد چند وقتی برق کشی ساختمان انجام می دادم ،در یک شرکت کامپیوتری مشغول به کار شدم که حقوقش زیاد نبود بیرون اومدم،تو کار ساختمانی رفتیم سقف کاذب دیوار پوش و کفپوش کناف و ... انجام می دادم.یکسالی پیمانکاری مسکن مهر رو گرفته بودیم تو بحث دیوارهای متال فوم که شباهت داره به دیوارهای کناف اونجا هم یک مقدار از حق و حقوقمون رو پایمال کردنUndecided تولیدی خیار شور راه اندازی کردم که وسط راه شرکام تنهام گذاشتن و تمام کارهاشو خودم انجام میدادم تولید ،بازایابی ،فروش ...
الان به امید خدا وارد کار پخش مواد غذایی شدم که امروز موفق شدم نمایندگی انحصاری یک کارخانه تولید پاپ کورن رو اخذ کنم قرارداد یک کارخانه تولید چیپس ذرت هم امروز تقریباً 50 درصد کاراشو انجام دادم که به امید خدا تو اینکار دیگه به شاخه ای دیگه نپرم5_004
چند ماهی میشه که ازدواج کردم و از زندگیم راضی هستم بهترین نعمتی که در عمرم نصیبم شده خانمم هستش که واقعاً اگه کمکهای ایشون نبود نمیتونستم مسیرم رو پیدا کنم10_004
(10-27-2012 04:46 PM)mg4 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان و آقا یزدان نصرتی
چندتا سوال درمورد پخش مواد غذایی و تولید خیارشور داشتم.
پخش مواد غذایی:
1_برای شروع کار چه مقدار سرمایه و چه تجهیزاتی نیازه؟
[/color]بین 10 تا 12 میلیون من سرمایه گذاشتم که فقط نمایندگی چیپس و پاپ کورن رو گرفتم -ماشین پخش و انبار نیازهای مهم این کار هستش
2_نحوه گرفتن نماینگی پخش از شرکت های خوب و معتبر؟
برای گرفتن نمایندگی پخش شرکت های معتبر اینها نیازه : قدرت پخش خوب – اعتبار مناسب ، قدرت پخش و فروش و بازاریابی مناسب ( داشتن بازاریاب ، ماشین پخش ، انبار نگهداری کالا و ..
اعتبار و شهرت خوب ( توانایی سپردن ضمانتنامه بانکی )
3_شما خودتون با چه شرکت هایی کار میکردید؟
من با شرکت هانی مانی ،ترددیلا قطعی شده، با شرکت سبزدانه هرمزان که بسته بندی حبوبات هستش به علت کمبود نقدینگی فعلا موندم کارکنم باهاشون یا نه،و یک تولیدی عرقیات از کاشان که قیمت هاش عادلانه هستش که احتمالاً نمایندگی اونم بگیرم
4_درآمد ماهیانه بصورت تقریبی چقدر بود؟
بستگی به محصولی داره که میاری و میفروشید و سرمایه ای که میگذاریدمثلاً اگه 10 میلیون تومان جنس بیارید و بتونید با 15% سود خالص بفروشید در 1 ماه 1.5 میلیون دارید که البته اینطور دقیق نمیشه حساب کرد چون هزینه های سربارهم دارید که از سودتون کم می کنه
5_مهمترین اصل در موفقیت یک شرکت پخش مواد غذایی چیه؟
محصول خوب ارائه بده و به سود کم حتی 2 تا 5 درصد هم قانع بودن
6_برای شروع کار به چه تعداد پرسنل احتیاج است؟
اگه مثل من با 2 تا محصول شروع کنید 3 نفر کافیه
تولید خیار شور:
1_ نحوه تولید و امکانات مورد نیاز؟
تولید ما بصورت سنتی بود به اینصورت که خیارو خریداری می کردیم کارگر خیارهارو در دبه میریخت آب نمک و سرکه سیر سبزیجات بهش اضافه می کردیم و در انبار به مدت 1هفته می خابید تا خیارشور برسه امکانات خاصی واسه تولید به این روش نیاز نیست کارگاه تولید مهمترین چیزه در این روش
2_سرمایه اولیه برای شروع کار و میزان درآمد به نسبت سرمایه؟
ما 1500 تا دبه قبل از اینکه دلار گران شه سفارش دادیماز قم ، یک میلیون 700 هزار تومن خیار رو از میدان بار کرمانشاه خرید میکردیم و چک 15 روزه میدادیم البته اگه با کشاورز بتونی قرارداد ببندی قیمت ها خیلی پایین میاد.
3_هزینه های ماهیانه تولید چقدره؟
بستگی داره روزی چند دبه بتونید تولید کنید مثلاً ماحداقل روزی 100 دبه تولید میکردیم هر دبه 8 کیلو خیار نیاز داشت که کیلو 800 تومن و هزینه آب ،نمک،سرکه،سبزیجات،کارگر
4_نحوه بازاریابی برای فروش؟
کرمانشاه کلی فروشنده خیارشور وجود داره که بیشتر از همدان خیارشورشون رو تهیه می کنند ما که تازه کار بودیم باید جنسمون از لحاظ طعم و رنگ و بو درصد شوری از مابقی بهتر باشه و البته از لحاظ قیمت، که می تونستیم فروش داشته باشیم
5_بطور تقریبی سود خالص روی هر کیلو خیارشور چقدره؟
تقریباً کیلویی 500 سود داره
6_در آخر روی این کار میشه بعنوان یه شغل خوب با درآمد بالا حساب کرد و اینکه این کار تا چه حد نیاز به تجربه و تخصص داره؟
بله اگر بتونید اینهارو فراهم کنید : انبار جهت ذخیره خیار در فصول کمبود خیار ،اخذ مجوزهای لازم وزارت بهداشت برای بسته بندی های شیک و تهیه خیار به پایینترین قیمت
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.
خیلی ممنونم
اختیار دارید[color=#000080]
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به سوالات پاسخ دادید.
راستش تولید خیارشور خیلی نظر من رو جلب کرده بخصوص اینکه با سرمایه کم هم میشه شروع کرد,ولی من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم بخاطر همین بی زحمت چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1_مشکلاتی که امکان داره در تولید خیار شور باهاشون مواجه بشیم چیست؟
2_شما ضرری هم در این شغل متحمل شدید؟
3_البته این مورد شاید یه نوع مهارت و فوت کوزه گری باشه ولی بطور کلی مواد لازم برای تهیه یک خیارشور خوب و خوشمزه چیه؟
4_برای تولید خیارشور از چه خیارهایی استفاده میکردید؟(از نظر اندازه)
5_اگه خیارشور چند ماه در انبار بمونه خراب نمیشه؟
6_اگه بخوایم این کار رو با 2 نفر و تولید روزانه 40 تا 50 دبه شروع کنیم روزی چند ساعت وقت نیازه؟
7_در آخر اگر پیشنهاد یا راهکاری برای شروع کار دارید بفرمایید؟

خیلی ممنونم
(10-28-2012 02:07 PM)mg4 نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به سوالات پاسخ دادید.

درود دوست عزیز وظیفه خودم میدونم که تجربیات خودم رو در اختیار دوستان بگذارم

راستش تولید خیارشور خیلی نظر من رو جلب کرده بخصوص اینکه با سرمایه کم هم میشه شروع کرد,ولی من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم بخاطر همین بی زحمت چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1_مشکلاتی که امکان داره در تولید خیار شور باهاشون مواجه بشیم چیست؟

مشکلاتی که هست یکی کنترل دمای انبار یعنی اگه زیاد گرم باشه خیارشور نرم میشه اگه زیاد سرد باشه خیارشور دیر میرسه و نمیتونید سریع وارد بازارش کنید. عدم تهیه خیار مرغوب و ارزان قیمت( خیار سمت همدان در تابستان و خیار گرم دره ایلام در پاییز مرغوبترین خیارهای مخصوص شوری هستند.وجود تولیدی های بزرگ که محصول بیشتر و ارزان قیمتتری به بازار ارائه کنند

2_شما ضرری هم در این شغل متحمل شدید؟
ما زمان خرید دبه بخاطر بی تجربه گی دبه های 10 لیتری سفارش دادیم ،دبه هایی که داخل بازار هستش 12 لیتری هستن مراقب باشید 12 لیتری سفارش بدید ،به همین دلیل زمانی که درب مغازه ها میبردیم مغازه دار چون به دبه های 12 لیتری عادت کرده بودن میگفتن اینا خیلی کوچیک هستن فکر نکنیم 4 کلیلو خیار شور توهر دبه باشه در حالی که هر دبه 12 لیتری 8 کیلو و هر دبه 10 لیتری 7 کیلو ظرفیت داره و ما زمان بازاریابی به وزن خیارشور اشاره میکردیم که 7 کیلو خالص خیارشور داره به همین خاطر مجبور بودیم یک مقدار قیمت هارو پایین بگیریم که مغازه دار خرید کنه

3_البته این مورد شاید یه نوع مهارت و فوت کوزه گری باشه ولی بطور کلی مواد لازم برای تهیه یک خیارشور خوب و خوشمزه چیه؟
اول باید خیارهارو از لحاظ سایزبندی تفکیک کنی 4 نوع خیارشور داریم سوپر ویژه (خیلی ریز)-ویژه(ریز)-نول(متوسط)-ممتاز(درشت مخصوص ساندویچی ها)سپس اونارو تو دبه های 12 لیتری میریزید بدون اینکه بشورید(درصورت شستن خراب میشه خیارشور) به ازای هر 10لیتر آب نیم کیلو نمک تصفیه نشده بهتره از سنگ نمک استفاده کنی که باعث میشه خیارشور ترد بشه از نمک تصفیه شده به هیچ وجه استفاده نکن چون خیارشورو نرم میکنه و اصلا نمک تصفیه شده در آب حل نمیشه- خیارهای ممتاز که درشت هستن حتماً باید سوراخ بشن یک تیکه چوب که 10 20 تا میخ روش کوبیده شده باشه رو خیارها میزنیم که سوراخ بشن و آبنمک وارد خیار بشه و داخل خیارهم برسونه اگه سوراخ نشن داخل خیار بعد مدتی گندیده میشه.هر دبه 3 الی 4 حبه سیر بندازید اگه سالم بندازید دیر بو میگیره من حبه هارو له میکردم بوی خوبی به خیارشور میداد.چندتا فلفل سبز سوراخ کنید بندازید داخل دبه ها.هر دبه یک استکان سرکه.روی دبه هارو هم سبزی بگذارید این سبزی چندتا خاصیت داره 1- طعم و مزه ی خیارشور رو عالی میکنه 2-اگه به هر علتی آب داخل دبه ها کم بشه باعث میشه از کپک زدن روی خیارشور جلوگیری کنه.سبزی از ترخون ، شوید استفاده بشه

4_برای تولید خیارشور از چه خیارهایی استفاده میکردید؟(از نظر اندازه)
سوپر ویژه (خیلی ریز)-ویژه(ریز)-نول(متوسط)-ممتاز(درشت مخصوص ساندویچی ها)

5_اگه خیارشور چند ماه در انبار بمونه خراب نمیشه؟
اگه جاشون خنک باشه تا یک ماه میتونید نگهداری کنید اگه نه که باید سریع وارد بازار بشه البته زمستان فکر نکنم تا 15 روز خیار شور تولیدی آماده مصرف بشه.بیشتر تولیدکنندهای بزرگ خیارشور در زمستان از آب آهک برای زودتر رسیدن خیارشور استفاده میکنند که واسه بدن خیلی مضر هستش

6_اگه بخوایم این کار رو با 2 نفر و تولید روزانه 40 تا 50 دبه شروع کنیم روزی چند ساعت وقت نیازه؟
روزی 4 تا 5 ساعت وقت میبره -شما باید واسه بازاریابی و فروش هم وقت بگذارید من خیارشور رو تو وانت بار میزدم و بازاریابی و فروش رو همزمان انجام میدادم

7_در آخر اگر پیشنهاد یا راهکاری برای شروع کار دارید بفرمایید؟
فقط و فقط وزن محصول 8 کیلو خالص باشه ،به هیچ وجه از آهک استفاده نکنید،خیار ارزان قیمت مرغوب خرید کنید
خیلی ممنونم
سلام آقای نصرتی.
به نظرتون از این شاخه به اون شاخه پریدن توی شغل خوبه ؟
شما درچه زمینه ای بازاریابی کرده اید؟
به نظرتون بازاریابی ذاتیه یا اکتسابی؟
یه بازاریاب موفق چه ویژگی هایی داره؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع