10-28-2012, 08:25 PM
(10-28-2012 06:07 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای نصرتی.
به نظرتون از این شاخه به اون شاخه پریدن توی شغل خوبه ؟
اگه خوب بود که من الان یکی از میلیاردرهای ایران بودم
من خودم دلم نمی خواست ازین شاخه به اون شاخه بپرم شرایط این وضعیت رو ایجاد میکرد
مثلا من زمانی که دنبال کار کناف و سقف کاذب و دیواپوش رفتم اصولی جلو رفتم تقریباً 3 ماه کرمانشاه دوره دیدم یک هفته خودشرکت کناف ایران رفتم دوره دیدم و گواهینامه گرفتم و زمانی که شروع به کار کردم یک ماه وردست یک استادکار تجربی کارکردم که سواد تئوریک با تجربه رو باهم داشته باشم و زمانی که بعضی از مراکز فروش مصالح میرفتم میدیدم که کسی که 100 میلیون جنس تو انبارش داره اصلاً اسم قطعاتی که داره میفروشه رو بلد نیستخوب بالاخره هرکی پول داشته باشه سواد کاری واسه چشه البته اینجا اینطوره ها اونطرف فکر نکنم اینطور باشه.من هدفم این بود که یک گروه پیمانکاری تشکیل بدم که بتونم کار بگیرم و به نحو احسن اجرا کنم.یک گروه کوچیک تشکیل دادم تقریباً 16 نفر واسم کار میکردن که من پیمانکار دست دوم بودم 5 ماهی کار کردیم اما پیمانکار دست اول کلاهبردار از آب درآمد و کلاً از این کار زده شدم و کنار گذاشتم نمیدونم کار خوبی کردم یا نه.
شما درچه زمینه ای بازاریابی کرده اید؟
من در زمینه ی مواد غذایی بازاریابی می کنم
به نظرتون بازاریابی ذاتیه یا اکتسابی؟
به نظر من بیشتر اکتسابی هستش من خودم یکی ، زمان شروع به کار بازاریابیم خوب نبود اما الان طرف رو مجبور میکنم از محصول من رو بخرهالبته بصورتی که مشتری راضی محصول من رو میخره با عزت و احترام کامل
یه بازاریاب موفق چه ویژگی هایی داره؟
اطلاعاتش در مورد بازار باید کامل باشه ، اطلاعات عمومیش باید در حد خوبی باشه ، شیک پوش باشه، لحن صحبت کردنش آروم و رسا باشه ، زود از دست مشتری عصبی نشه، سماجت داشته باشه ،زود ناامید نشه،همیشه لبخند به لب باشه لااقل در هنگام روبرو شدن با مشتری