سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(10-28-2012 06:07 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای نصرتی.
به نظرتون از این شاخه به اون شاخه پریدن توی شغل خوبه ؟
اگه خوب بود که من الان یکی از میلیاردرهای ایران بودم 4yajuyo
من خودم دلم نمی خواست ازین شاخه به اون شاخه بپرم شرایط این وضعیت رو ایجاد میکرد
مثلا من زمانی که دنبال کار کناف و سقف کاذب و دیواپوش رفتم اصولی جلو رفتم تقریباً 3 ماه کرمانشاه دوره دیدم یک هفته خودشرکت کناف ایران رفتم دوره دیدم و گواهینامه گرفتم و زمانی که شروع به کار کردم یک ماه وردست یک استادکار تجربی کارکردم که سواد تئوریک با تجربه رو باهم داشته باشم و زمانی که بعضی از مراکز فروش مصالح میرفتم میدیدم که کسی که 100 میلیون جنس تو انبارش داره اصلاً اسم قطعاتی که داره میفروشه رو بلد نیستDodgy خوب بالاخره هرکی پول داشته باشه سواد کاری واسه چشه البته اینجا اینطوره ها اونطرف فکر نکنم اینطور باشه.من هدفم این بود که یک گروه پیمانکاری تشکیل بدم که بتونم کار بگیرم و به نحو احسن اجرا کنم.یک گروه کوچیک تشکیل دادم تقریباً 16 نفر واسم کار میکردن که من پیمانکار دست دوم بودم 5 ماهی کار کردیم اما پیمانکار دست اول کلاهبردار از آب درآمد و کلاً از این کار زده شدم و کنار گذاشتم نمیدونم کار خوبی کردم یا نه.

شما درچه زمینه ای بازاریابی کرده اید؟
من در زمینه ی مواد غذایی بازاریابی می کنم

به نظرتون بازاریابی ذاتیه یا اکتسابی؟
به نظر من بیشتر اکتسابی هستش من خودم یکی ، زمان شروع به کار بازاریابیم خوب نبود اما الان طرف رو مجبور میکنم از محصول من رو بخره10_004 البته بصورتی که مشتری راضی محصول من رو میخره با عزت و احترام کامل

یه بازاریاب موفق چه ویژگی هایی داره؟
اطلاعاتش در مورد بازار باید کامل باشه ، اطلاعات عمومیش باید در حد خوبی باشه ، شیک پوش باشه، لحن صحبت کردنش آروم و رسا باشه ، زود از دست مشتری عصبی نشه، سماجت داشته باشه ،زود ناامید نشه،همیشه لبخند به لب باشه لااقل در هنگام روبرو شدن با مشتری
آقای نصرتی عزیز میخوام بفرمایید بگیید با اینکه الان تجربه چندین شغل را دارید با توجه به اقتصاد کشور در حال حاضر اگر میخواستید از اول شروع کنید در کدام شغل قرار میگرفتید و چرا؟
(10-28-2012 09:24 PM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]آقای نصرتی عزیز میخوام بفرمایید بگیید با اینکه الان تجربه چندین شغل را دارید با توجه به اقتصاد کشور در حال حاضر اگر میخواستید از اول شروع کنید در کدام شغل قرار میگرفتید و چرا؟

مخلص آقای شهسواری هم هستم
من اگه می خواستم از اول شروع کنم کار تجارت رو پیش میگرفتم کلمه ی خوبی نیت ولی دلالی تو ایران خوب جواب میده ولی خرید و فروش کالا خیلی خوبه بخصوص زمانی که قیمت ها بالا میرهHuh نمیدونم چرا مردم زمانی که جنسی گران میشه بیشتر از اون جنس خرید میکنن؟؟؟؟Huh کرمانشاه این مشکل رو داره شهرای دیگه خبر ندارم
ولی من حتما با کار بازرگانی و پخش مواد غذایی و بهداشتی شروع می کردم
اقای نصرتی ، برای پخش مواد غذایی
چه فرقی بین گرفتن نمایندگی و خرید عمده و مستقیم از کارخونه هست؟
نمایندگی این اجناسی که گرفتین انحصاری هست ؟
(10-29-2012 10:45 AM)sinior نوشته شده توسط: [ -> ]اقای نصرتی ، برای پخش مواد غذایی
چه فرقی بین گرفتن نمایندگی و خرید عمده و مستقیم از کارخونه هست؟
نمایندگی این اجناسی که گرفتین انحصاری هست ؟

درود
اگه محصولی مثل قند یا شکر که خیلی تنوع تولید کننده داره باشه ،زیاد مهم نیست که نمایندگی بگیری یا به صورت عمده خرید کنید و بفروشید البته اگه بنکداری داشته باشید و نیازی به بازاریاب نداشته باشید این کار درسته ،اگه نه محصولی هستش که تو شهر شما نیومده و به بازاریابی و جا انداختن نیاز داره حتماً باید در قرار داد کلمات نمایندگی انحصاری در کل استان ذکر بشه در غیر اینصورت شما یک مدت زحمت می کشید و محصول رو توی تمام مغازه ها میبرید فروش رو بالا میبرید در این زمان کسی دیگه که سرمایه ش از شما بیشترهستش درخواست نمایندگی انحصاری میده به شرکت تولیدی که شما دارید ازش جنس می گیرید و اگه شرکت تولیدی واسه فروش بیشتر خودش حتماً به اون شخص هم نمایندگی میده.
بله من هانی مانی و ترددیلا رو انحصاری گرفتم با دو شرکت دیگه هم درحال مذاکره هستم که نمایندگی اونهارم بگیرم
سلام. منم چند تا سوال کاری بپرسم Yosef.gif

۱- در استان در چه شهر هایی شما مشتری دارید؟
۲- بیشتر چه محصولاتی رو مشتری دارید؟
۳- شرایطی ک بخواید نمایندگی یک محصول رو بگیرید چیه؟ (فکر کنید بخوایم بهتون نمایندگی بدیم)
۴- تو منطقه شما جنس ارزون فروش راحت تری داره یا جنس شیک و با کیفیت و گرون تر؟
۵- طرف حسابتون کیان؟‌بنکدارا؟ سوپری ها؟ یا چی؟

پیشاپیش بابت جواب ها ممنون
(10-29-2012 01:23 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]سلام. منم چند تا سوال کاری بپرسم Yosef.gif

۱- در استان در چه شهر هایی شما مشتری دارید؟

من همونطور که قبلاً عرض کردم تازه شروع به کار کردم و مشتری ثابت به اون معنی ندارم فعلاً در خود کرمانشاه فعالیت می کنم و نظرم این هست که شهرستان های کرمانشاه رو فقط با عمده فروشان کار کنم

۲- بیشتر چه محصولاتی رو مشتری دارید؟

من خودم نظرم این هستش که فعلاً رو اجناسی که بیشترین مصرف کننده ش بچه ها هستن کار کنم چون فروش خوبی داره

۳- شرایطی ک بخواید نمایندگی یک محصول رو بگیرید چیه؟ (فکر کنید بخوایم بهتون نمایندگی بدیم)

اکثر شرکت های اعطا کننده نمایندگی خودشون یک شرایطی واسه اعطای نمایندگی دارن-کسی که بخواد نمایندگی جایی رو بگیره باید شرایط شرکت رو قبول کنه-شرکت پخش فقط زمانی که مذاکرات به پای قرارداد میرسه میتونه مفاد قرارداد رو تغییر بده یا بند و تبصره به قرارداد اضافه کنه

۴- تو منطقه شما جنس ارزون فروش راحت تری داره یا جنس شیک و با کیفیت و گرون تر؟

من خودم به جنس شیک و با کیفیت رای میدم -نمیشه دقیق گفت جایی هست که جنس ارزون راحت بفروش میرسه جایی هست جنس با کیفیت و گرون فروش خوبی داره

۵- طرف حسابتون کیان؟‌بنکدارا؟ سوپری ها؟ یا چی؟

بیشتر سوپری ها و فروشگاه ها
در شهرستانها عمده فروشان
در این فکرم که بتونم فروشگاه مدارس هم تحت پوشش قرار بدم و برای اینکار تونستم آدرس و تلفن کل مدارس استان رو جمع آوری کنم و در اختیار بازاریابهام بدم در آینده نزدیک و این یعنی فروش بیشتر ،تبلیغات و سود بیشتر

پیشاپیش بابت جواب ها ممنون
خواهش می کنم
برای خرید از تولید کننده ها ، یه حداقلی تعیین کردن؟؟
و مثلا خرید بیشتر بشه قیمت پایین تر میاد یا نه ؟
(10-29-2012 11:27 PM)sinior نوشته شده توسط: [ -> ]برای خرید از تولید کننده ها ، یه حداقلی تعیین کردن؟؟
و مثلا خرید بیشتر بشه قیمت پایین تر میاد یا نه ؟

بله حداقل خرید هر پارت نباید کمتر از یک خاور باشه چون هزینه حمل بار با شرکت تولید کننده هستش نباید ازین میزان کمتر خرید کنید
درصد سودی که در قرارداد ذکر میشه ثابته و اگه تخفیفات دیگه ای بخوان بدن به صورت مارجین یا مارژین 4yajuyo پرداخت میشه.ولی زمانی که خرید بیشتری از شرکت تولید کننده داشته باشید مسلماً شرکت تولید کننده اشانتیون و جوایزی واسه نماینده در نظر میگیره.
ممنون اقای نصرتی

شما فقط نقد کار میکنید؟ یا چک هم قبول میکنید ؟ همه مغازه دار ها نقد کار میکنن؟

و اینکه میزان فروشتون نسبت به زمانی که دلار گرون نشده بود فرقی کرده ؟ کنتر شده یا بیشتر؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع