سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(09-08-2011 09:10 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت اساتید
گله مندم!
چرا تایپیکا ایده ها طرح ها همه بی نتیجه رها شدن چرا برای هر بخش مدیر مشخص نمیشه ساماندهی بشن تایپیکا گرد و غبار برشون نداره؟
شکستن دیوارهای ذهنی چی شد؟ کو ایده؟ چرا شروع نمیشه؟

سلام
آخر نتیجه همه این طرح ها در اجرای آن است ما کلید را سعی میکنیم با آموزش و جمع آوری ایده ها بدهیم و شما اعضای عزیز هستید که باید به دنبال قفل بگردید!
هنوز هم اگر کسی مایل است می تواند به جمع دیگر مدیران انجمن بپیوندد فقط نام بخش را انتخاب کنید.
متوجه جمله آخر نشدم!کیمیا خانم چه چیزی باید شروع شود؟
(09-09-2011 04:39 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-08-2011 09:10 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت اساتید
گله مندم!
چرا تایپیکا ایده ها طرح ها همه بی نتیجه رها شدن چرا برای هر بخش مدیر مشخص نمیشه ساماندهی بشن تایپیکا گرد و غبار برشون نداره؟
شکستن دیوارهای ذهنی چی شد؟ کو ایده؟ چرا شروع نمیشه؟

سلام
آخر نتیجه همه این طرح ها در اجرای آن است ما کلید را سعی میکنیم با آموزش و جمع آوری ایده ها بدهیم و شما اعضای عزیز هستید که باید به دنبال قفل بگردید!
هنوز هم اگر کسی مایل است می تواند به جمع دیگر مدیران انجمن بپیوندد فقط نام بخش را انتخاب کنید.
متوجه جمله آخر نشدم!کیمیا خانم چه چیزی باید شروع شود؟

من از ابتدای تایپیک رو مطالعه کردم قرار بود در مورد دیوار ذهنی افراد صحبت بشه گروه 6 تا 12 نفره مشخص شه و در این مورد صحبت شه اموزش داده بشه تمرین گذاشت.
پس؟
گذاشته ایم برای جلسات و کلاس های آنلاین که امیدوارم در بخش VIP و با دوستانی که فعال و نه فقط مصرف کننده هستند آغاز شود!(البته از اول مهر)
با سلام به همه دوستان
من هم خیلی مایلم دراین جلسات حضور داشته باشم ولی فعلا در خانه سیستم ندارم و صرفا در ساعات استراحت در محل کارم مطالب سایت رو مطالعه و پیگیری می کنم.فکر می کنم در صورت اعلام بصورت خصوصی توسط ادمین عزیز هماهنگی جهت حضور در جلسات حضوری فراهم شود.منتظر اطلاع رسانی شما عزیزان هستم.
(09-10-2011 02:39 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]گذاشته ایم برای جلسات و کلاس های آنلاین که امیدوارم در بخش VIP و با دوستانی که فعال و نه فقط مصرف کننده هستند آغاز شود!(البته از اول مهر)

با درود
جناب آقای کاظمی این تایپیک برای شهریور ماه است هنوز اتفاقی نیفتاده ؟
اگر این امر عملی شود بنده هم خیلی مایل به شرکت در این جلسات هستم.
و خواهشی که دارم از سبحان عزیز بعنوان مدیر این انجمن سریعتر این امر صورت پذیرد.
با تشکر و قدردانی از زحمات همه دوستان عزیز

بدرود
(12-28-2011 09:50 PM)koroshparsi نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-10-2011 02:39 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]گذاشته ایم برای جلسات و کلاس های آنلاین که امیدوارم در بخش VIP و با دوستانی که فعال و نه فقط مصرف کننده هستند آغاز شود!(البته از اول مهر)

با درود

بدرود

چند جلسه ای اجرا شد اما مستلزم یک اتاق مخصوص طوفان است که چندماهیست که نه بصورت پیوسته به دنبال پیگیری، پیاده سازی جزئیات هستم.
(12-28-2011 09:50 PM)koroshparsi نوشته شده توسط: [ -> ]

با درود

بدرود

چند جلسه ای اجرا شد اما مستلزم یک اتاق مخصوص طوفان است که چندماهیست که نه بصورت پیوسته به دنبال پیگیری، پیاده سازی جزئیات فنی هستم. اما واقعا وقت گیر است.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع