سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
چه طرح های جالبی!چه کنم که این جلسه حضوریم برگزار نمی شود تا طرح خودم را که بنظرم جالب توجه است رو کنم!Big Grin
دیگه برای ایده باید دنبال حریف بگردم!نبود؟!(ببینیم چند نفر تحریک شده و ایده های خلاقانه رو می کنند!!)
آقا کامیار من حریفتم اصلا یه جلسه مشاعره ی ایده بزاریم با آخرین حرف ایده هر کدوم یه ایده باید بسازیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(07-23-2011 10:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا کامیار من حریفتم اصلا یه جلسه مشاعره ی ایده بزاریم با آخرین حرف ایده هر کدوم یه ایده باید بسازیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بله!خب یک حریف پیدا کردم.دیگه نبود؟
اولین جلسه طوفان فکری در جلسه هماهنگی درکه برگزار شد. نتیجه 20
واقعا اولین جلسه توفان فکری عالی بود.برای یک جای کارت تولیدی آقا مهدی 17 تا گویا ایده جمع شد که همگی بنظرم عالی بود.
SadSadConfused
واقعا بخت با من یار نبود ، حاضر بودم هر کاری بکنم ولی در جلسه باشم !
در کنگره هم که بودی افتخار ما را بیشتر کردی.
سلام خدمت اساتید
گله مندم!
چرا تایپیکا ایده ها طرح ها همه بی نتیجه رها شدن چرا برای هر بخش مدیر مشخص نمیشه ساماندهی بشن تایپیکا گرد و غبار برشون نداره؟
شکستن دیوارهای ذهنی چی شد؟ کو ایده؟ چرا شروع نمیشه؟
خدایی ما هم یک گله ای کنیم . این انجمن و این ایده ها بیشتر برای عزیزانیه که میتونن تو جلسه حضوری شرکت کنند . ما که تو شهرستانیم و نمیتونیم بیاییم باید چکار کنیم .

حالا خدایی یک فکری هم به جال ما کنید ؟

در ضمن اگه امکان داره ما رو هم به جمع اعضا طوفان فکری اضافه کنید .!!
هدف اصلی انجمن آموزش کارآفرینی و تولید شغل بوده و هست و اگر کسی پیدا نشود که از این ایده ها استفاده کند را باید به حساب کم کاری دوستان گذاشت و در جلسات حضوری مانند همین تایپیک تنها دیدارها تازه میشود و ممطئن باشید که همه دوستان از تمام تصمیمات جلسات حضوری باخبر خواهند شد.مهم آن است که شما از سطر سطر ایده هایی که در این انجمن در اختیار همه بصورت مساوی قرار گرفته است استفاده کنید و اگر نیاز به کمک فکری داشتید بفرمائید تا راهنمایی شوید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع