07-16-2011, 12:57 PM
07-17-2011, 06:22 PM
برای جلسه سوم حضوری که تایپیک آن ایجاد میشود یکی از سرفصل های جلسه یک "طوفان فکری" حضوریست تا به آنلاین آن هم برسیم!
07-18-2011, 10:02 AM
سلام
من همین الان رسیدم !
خوب هستید ؟ سعادتی بود که تولد اقا امام زمان مشهد و در کنار ارامگاه نورانی امام هشتم باشیم . دعا کردم هممون نه تنها در بحث مالی بلکه در کل قسمت های زندگی ثروتمند باشیم !
الان نیم ساعته که رسیدم !
------------
بچه ها در مورد طوفان فکری یه نکته ای رو بد متوجه شدید .
طوفان فکری همفکری اعضا است . یعنی چی ؟ می ایم ایده هامون رو روهم میزاریم تا یه مشکلی رو حل کنیم و یا یک چیز رو بهتر کنیم .
به طور مثال ، من میخوام کارخونه لوازم ارایشی بزنم ، میام مطرح میکنم و نظرات مختلف رو از احداث کارخونه تا فروش محصولات رو جمع میکنیم که در بین اونها نظراتی هست که مثلا میتونه فروش منو 5 برابر کنه .
اشتباهی که من کردم ، مطرح کردن موضوع دیوار فکری برای اولین بحث طوفان فکری بود ! من این مبحث رو مطرح کردم تا بچه ها بیان و نظراتشون و تجربیاتشون و ایده هاشون رو در مورد از بین بردن دیوار فکری بگن ! هدف من نابودی دیوارهای ذهنی شما نبود بلکه جمع ایده ها بود تا همه بتونن هر نوع دیوار ذهنی رو با بهترین و ساده ترین روش بشناسیم و نابود کنیم !!!!!؟ !!
استاد کاظمی ، جلسه حضوری میخواین بذارید ؟

من همین الان رسیدم !
خوب هستید ؟ سعادتی بود که تولد اقا امام زمان مشهد و در کنار ارامگاه نورانی امام هشتم باشیم . دعا کردم هممون نه تنها در بحث مالی بلکه در کل قسمت های زندگی ثروتمند باشیم !
الان نیم ساعته که رسیدم !
------------
بچه ها در مورد طوفان فکری یه نکته ای رو بد متوجه شدید .
طوفان فکری همفکری اعضا است . یعنی چی ؟ می ایم ایده هامون رو روهم میزاریم تا یه مشکلی رو حل کنیم و یا یک چیز رو بهتر کنیم .
به طور مثال ، من میخوام کارخونه لوازم ارایشی بزنم ، میام مطرح میکنم و نظرات مختلف رو از احداث کارخونه تا فروش محصولات رو جمع میکنیم که در بین اونها نظراتی هست که مثلا میتونه فروش منو 5 برابر کنه .
اشتباهی که من کردم ، مطرح کردن موضوع دیوار فکری برای اولین بحث طوفان فکری بود ! من این مبحث رو مطرح کردم تا بچه ها بیان و نظراتشون و تجربیاتشون و ایده هاشون رو در مورد از بین بردن دیوار فکری بگن ! هدف من نابودی دیوارهای ذهنی شما نبود بلکه جمع ایده ها بود تا همه بتونن هر نوع دیوار ذهنی رو با بهترین و ساده ترین روش بشناسیم و نابود کنیم !!!!!؟ !!
استاد کاظمی ، جلسه حضوری میخواین بذارید ؟

07-18-2011, 01:17 PM
زمان و مكان جلسه رو لطفا اطلاع دهيد.
07-18-2011, 03:08 PM
خواهشا بنده را هم در گروه قرار بدهید
من هم چند ایده دارم که میخواهم مطرح کنم
من هم چند ایده دارم که میخواهم مطرح کنم
07-18-2011, 05:23 PM
(07-13-2011 02:15 PM)pasdarita نوشته شده توسط: [ -> ]اقا سبحان من هم آماده ام عضو گروه بشم . ممنونم
محسن.
محسن جان خیلی خوش آمدی.
07-18-2011, 07:07 PM
محسن جان خوش اومدید .
07-18-2011, 11:33 PM
دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم!
07-18-2011, 11:47 PM
(07-18-2011 11:33 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم!
پیشنهادی برای گردهمائی داده بودم (در تایپیک 1000تومان=2000تومان)
لطفا نظر خود را اعلام فرمائید. در گردهمائیهای 2 ساعته نمیتوان نتیجه گرفت.
07-19-2011, 12:05 PM
اگر دوباره دخترم بازی درنیاره به امید خدا بنده حاضرم