سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
کتاب تجسم خلاق
نویسنده : شاکتی گواین
مترجم : گیتی خوشدل
حتما این کتاب را تهیه فرمائید.
برای جلسه سوم حضوری که تایپیک آن ایجاد میشود یکی از سرفصل های جلسه یک "طوفان فکری" حضوریست تا به آنلاین آن هم برسیم!
سلام
من همین الان رسیدم !
خوب هستید ؟ سعادتی بود که تولد اقا امام زمان مشهد و در کنار ارامگاه نورانی امام هشتم باشیم . دعا کردم هممون نه تنها در بحث مالی بلکه در کل قسمت های زندگی ثروتمند باشیم !
الان نیم ساعته که رسیدم !
------------
بچه ها در مورد طوفان فکری یه نکته ای رو بد متوجه شدید .
طوفان فکری همفکری اعضا است . یعنی چی ؟ می ایم ایده هامون رو روهم میزاریم تا یه مشکلی رو حل کنیم و یا یک چیز رو بهتر کنیم .
به طور مثال ، من میخوام کارخونه لوازم ارایشی بزنم ، میام مطرح میکنم و نظرات مختلف رو از احداث کارخونه تا فروش محصولات رو جمع میکنیم که در بین اونها نظراتی هست که مثلا میتونه فروش منو 5 برابر کنه .
اشتباهی که من کردم ، مطرح کردن موضوع دیوار فکری برای اولین بحث طوفان فکری بود ! من این مبحث رو مطرح کردم تا بچه ها بیان و نظراتشون و تجربیاتشون و ایده هاشون رو در مورد از بین بردن دیوار فکری بگن ! هدف من نابودی دیوارهای ذهنی شما نبود بلکه جمع ایده ها بود تا همه بتونن هر نوع دیوار ذهنی رو با بهترین و ساده ترین روش بشناسیم و نابود کنیم !!!!!؟ !!

استاد کاظمی ، جلسه حضوری میخواین بذارید ؟
Sad
زمان و مكان جلسه رو لطفا اطلاع دهيد.
خواهشا بنده را هم در گروه قرار بدهید
من هم چند ایده دارم که میخواهم مطرح کنم
(07-13-2011 02:15 PM)pasdarita نوشته شده توسط: [ -> ]اقا سبحان من هم آماده ام عضو گروه بشم . ممنونم

محسن.

محسن جان خیلی خوش آمدی.
محسن جان خوش اومدید .
دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم!
(07-18-2011 11:33 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم!

پیشنهادی برای گردهمائی داده بودم (در تایپیک 1000تومان=2000تومان)
لطفا نظر خود را اعلام فرمائید. در گردهمائیهای 2 ساعته نمیتوان نتیجه گرفت.
اگر دوباره دخترم بازی درنیاره به امید خدا بنده حاضرم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع