سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
چند نفر شدیم تا الان ؟
هنوز کاملا مشخص نشده.
منم هستم.
(07-20-2011 12:12 PM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]منم هستم. ايميل: fara_daie@yahoo.com يادتون نره اطلاع بدين لطفا

خوشحال شدم که اعلام آمادگی فرمودید.
منم خوشحال شدم ، وقتی می گفتین نمیتونید بیاید احساس میکردم یه چیز مهمی کمه !
سلام بر همگی
منم خوشحال میشم در این تاپیک شرکت کنم
ولی از طرفی مشکلات کاری و از طرف دیگه مشکل وصل شدن به نت نمیذاره
الان تقریبا داره مشکل قعطی اینترنت من به دو هفته میرسه و کمتر به نت میام
اینجا رو چه گرد و خاکی برداشته ! سوت و کور شده !
واسه اینکه از سوت و کوری در بیاد یه طرحی به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم تا با هم کالبد شکافیش کنیم !
طرحم اینه : تجهیز کردن باشگاه های ورزشی !
الان رشته های ورزشی خیلی پر بودجه هستند و اکثر باشگاه های خصوصی و دولتی بودجه دارند که باشگاه تججهیز کنند ! رشته های پر طرفدار هم زیاده مثل فوتبال ، تکواندو و ....
ما چیکار میکنیم ؟ یه سایت یا دفتر میزنیم ، من میام میگن اقا میخوام یه باشگاه بزنم ! پولو میگیریم ، بسته به نوع پول از خرید یا کرایه و یا ساخت باشگاه تا تجهیز باشگاه به وسیله انواع دستگاه های ایرانی و خارجی ، رو براش انجام میدیم !
هم چنین میتونیم با بازار یابی ، باشگاه های قدیمی رو تجهیز کرده و یا باشگاه های جدید که تجهیزاتشون کمه رو تجهیز کنیم !
نگته اصلی موفقیت تجهیز با هر سرمایه ای هست ! الان ما بریم طناب وارد کنیم یا عمده بخریم 1000 تومن بفروشیم 1500 تومن یه باشگاه ورزشی کم کم 100 تا میخواد 50000 هزار تومن فقط رو طناب سود میکنیم ! حالا بمانید تردمیل و چمن و دوچرخه ثابت و تجهیزات بدنسازی و اسب سواری و غیره !
فکر کنم سودش خوب باشه ! تو انجمنم به از متخصص واردات گرفته تا بازاریاب هم داریم !
نظر بدید !
قرار بر این است از طرح های ساده با بودجه کم شروع کنیم
ممنون از نظرتون
کار ساده و پیچیده نداره ! هر کار پیچیده ای رو اگه بخش بخشش کنیم ساده میشه ! ولی میشه یه کار ساده ! در عوض اکثر کار های ساده هم روزی پیچیده میشن !

اقا گاهی اوقات ادم به طرح های خوبی بر میخوره ، مثل این دو تا :
[تصویر: iFJDyJiKYd.jpg]
[تصویر: a2z14ZQedv.jpg]

مخصوصا اون قاشق و جنگال !
از کجا میشه خریدش
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع