سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام دوستان
خیلی نظریه جالبی بود اقا سبحان گامهای کوچک ولی مداوم ممنونم که منو هم تو ماشین موفقیتت سوار کردی داداش
دوستان برای ادامه این تایپیک لطفا نطرات خود و ایده ها را ارسال کنند.
اره ، من انتظار بیشتری داشتم !
بنظرم بحث را از انتشار دفترچه ایده شروع کنیم.
امیدوارم ادمین عزیز توضیحات لازم را بدهند.
(07-12-2011 02:34 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرم بحث را از انتشار دفترچه ایده شروع کنیم.

جناب قربانیان لطفا خودتان شروع کنید تا دوستان ترغیب شوند.
(07-12-2011 03:00 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-12-2011 02:34 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرم بحث را از انتشار دفترچه ایده شروع کنیم.

جناب قربانیان لطفا خودتان شروع کنید تا دوستان ترغیب شوند.

من هم هستم
منتظریم
اگه ميشه منم بيام تو.

يه كمي درباره موضوع بحث توجيه نيستم. اگه ميشه بيشتر توضيح بدين كه جلسه توفان ذهني ميخواد براي شكستن كدوم ديوارهاي ذهني كار كنه؟ راستش فكر مي كنم هر كسي ديوارهاي ذهني خاص خودش رو داره. اما اگه بشه رو انواع مشترك و طريقه شكستن اونها متمركز بشيم، بهتره.
در ضمن ديوار ذهني در برابر چي؟ موفقيت تو كنكور؟ ازدواج؟ استخدام؟ ميلياردر شدن؟ يا ...؟ مرسي.
(07-13-2011 09:35 AM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]اگه ميشه منم بيام تو.

يه كمي درباره موضوع بحث توجيه نيستم. اگه ميشه بيشتر توضيح بدين كه جلسه توفان ذهني ميخواد براي شكستن كدوم ديوارهاي ذهني كار كنه؟ راستش فكر مي كنم هر كسي ديوارهاي ذهني خاص خودش رو داره. اما اگه بشه رو انواع مشترك و طريقه شكستن اونها متمركز بشيم، بهتره.
در ضمن ديوار ذهني در برابر چي؟ موفقيت تو كنكور؟ ازدواج؟ استخدام؟ ميلياردر شدن؟ يا ...؟ مرسي.

اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن
اقا سبحان من هم آماده ام عضو گروه بشم . ممنونم

محسن.
ممنون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع