صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
سلام دوستان
من فعلا در بازار بورس فعالیت می کنم ( خرید و فروش سهام )
در گذشته در شغل های زرگری ( پخش زیورآلات ) و مدیریت فروشگاه اینترنتی فعالیت داشتم.
در زمینه سرمایه گذاری در بازار طلا هم چندین سال فعالیت کردم.
یک نصیحت از من به همه : به این که می گن کار نیست توجه نکنید کشور ما پر از کار برای آدمای با جنمه من به کمک خدا 350 هزار تومن سرمایه ای که در سال 88 داشتم الان چند صد برابرش کردم.
در این دوره زمونه فقط با فکر و دانش و استفاده از فرصت ها می شه پول درآورد.
تلنگری که باعث پیشرفتم شد مناقشه با رئیس شرکت و اخراج شدن از آنجا بود. از آن موقع تابحال فقط برای خودم کار کردم و بس. در این مدت هم چند بار با واسطه و بی واسطه رئیس همون شرکت ازم خواسته برگردم سر کار گفتم بهش حاضری ماهی 5 میلیون بهم بدی! من الان تو خونه می شینم و لم می دم به مبل ماهی کمه کمش 5 میلیون درآمدمه بیام واسته تو برای یه چندرگار پول کار کنم!
به خود و خدای خود ایمان و باور قلبی داشته باشید و بس ناممکن ها ممکن می شه.
ممنونم بخاطر این تاپیک خوب
مدرس زبان انگلیسی هستم
مکالمه - IELTS - زبان مدارس - کنکور
09191291842 - علیرضا بهرامی زاده
مهندس اجرایی عمران تو تهران و کرج
هرگونه کمکی که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.
(07-29-2013 03:27 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
در گذشته در شغل های زرگری ( پخش زیورآلات ) و مدیریت فروشگاه اینترنتی فعالیت داشتم.
یک نصیحت از من به همه : به این که می گن کار نیست توجه نکنید کشور ما پر از کار برای آدمای با جنمه من به کمک خدا 350 هزار تومن سرمایه ای که در سال 88 داشتم الان چند صد برابرش کردم.
تلنگری که باعث پیشرفتم شد مناقشه با رئیس شرکت و اخراج شدن از آنجا بود. از آن موقع تابحال فقط برای خودم کار کردم و بس. در این مدت هم چند بار با واسطه و بی واسطه رئیس همون شرکت ازم خواسته برگردم سر کار گفتم بهش حاضری ماهی 5 میلیون بهم بدی! من الان تو خونه می شینم و لم می دم به مبل ماهی کمه کمش 5 میلیون درآمدمه بیام واسته تو برای یه چندرگار پول کار کنم!
آفرین بر این پشتکار شما
موفق تر از همیشه باشی
بازارآهن شاد آباد . نمایندگی ایران رادیاتور مستر پایپ و جی پایپ و .... و پکیج بوتان تاچی ایساتیس و ناوین و...
البته فعلا ...
تو فکر فست فودم.
(07-29-2013 03:27 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
دوست عزیز واسه بازار بورس من یه اطلاعات جزیی دارم می خواستم با یک میلیون تومن وارد بشم (بر خط) بنظرت خوبه یا نه؟
برای افزایش معلوماتم چی توصیه می کنی؟
مغازه جوراب لباس زیر صندل انواع جوراب شلواری کلاه... دارم
بنده هم ابراهیم زاده هستم
مدیر شرکت فناوری اطلاعات یول
در زمینه طراحی وبسایت اختصاصی و پورتال های مبتنی بر وب در استان اردبیل کار میکنیم
خوشحال میشم از دوستان در این انجمن با ما در زمینه همکاری در فروش (بازاریابی) همکاری نماییند(با مزایا)
سلام عضو جدید سایت هستم
به علت نفرت از شغلم بعد از 14 سال رهاش کردم و با 250 م سرمایه میخوام کار بزرگی بکنم اما بدجوری در انتخاب و نوع انجام کاری جدید موندم
سلام حسن آقا
خوبي؟
يه لطفي كن فارسي بنويس
شما كجا ساكني و محل كارت كجاست؟كدوم شهر؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19