صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(12-06-2013 02:17 AM)mehran121 نوشته شده توسط: [ -> ]عمده فروش مواد غذایی(ادویه جات-قند-روغن-برنج-حبوبات-شکرپنیر)
مدیریت چند سایت
دوستان یادم رفت بگم چون به صورت متفرقه این کار ها رو انجام میدم و این کار رو بیشتر موقع دبیرستان انجام میدادم
انجام پروژه های تبلیغاتی اینترنتی(به صورت ایمیلی انبوه و تبلیغ بنر انبوه)
افزایش ورودی گوگل سایت
بالا بردن رتبه ی الکسا
طراحی ربات پاسخ گوی انلاین یاهو (ربات های تفریحی و ربات های شرکتی)
من مولتی لول مارکتینگ کار می کنم یا همون mlm کار خیلی پردرآمدیه با ساعت کاری خیلی کم بهتون پیشنهاد می کنم اگر تمایل دارید به این کار وارد بشید حتماً با من تماس بگیرید.این کار از سال 88 در ایران شروع شد و هدف از اون حذف واسطه های اضافی به منظور رسوندن کالا به دست مصرف کننده با قیمت کمتر هست.که از این طریق در واقع پورسانت واسطه های اضافی به یک نفر میرسه.الان من با کمپانی ... کار می کنم که طی پلن های درآمدی نزدیک به 80٪ از امتیاز کالا به افراد میرسه.من خیلی راضی هستم سرمایه واسه شروع خیلی کم میخاد یعنی یک فرد بی پول هم کاملاً می تونه این کار رو استارت کنه.اطلاعات اگر خواستید به من ایمیل بزنید
vfa1985@gmail.com
با سپاس
وفا صمدی
من مهندس معمار هستم و پایه 2 طراحی و نظارت دارم.با شرکتها مهندسین مشاور یا اشخاص حقیقی کار میکنم.درامد الانم اگر چه خوبه ولی به خاطرش خیلی کار میکنم.بعضی روزا تا 18 ساعت هم شده.برا همین از شکل و سازماندهی کارم راضی نیستم.و در حال بررسی ایده ها برای بهتر شدن هستم.
شاخه های اصلی کارم هم ایناست: (با تشکر از پست صفحه اول )
طراحی واجرای پروژه های اداری و تجاری و مسکونی
طراحی واجرای دکوراسیون داخلی و نمای خارجی
طراحی سه بعدی پروژه های ساختمانی و صنعتی
ساخت انیمیشن های تبلیغاتی ویژه ساختمان و معماری
با سلام
منم کارم فروش انواع مواد غذایی ست
و در حال راه اندازی پخش مواد غذایی هستم
و فروشنده مسقتیم رب و تن ماهی تحویل کارخونه
(07-29-2013 03:27 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
من فعلا در بازار بورس فعالیت می کنم ( خرید و فروش سهام )
در گذشته در شغل های زرگری ( پخش زیورآلات ) و مدیریت فروشگاه اینترنتی فعالیت داشتم.
در زمینه سرمایه گذاری در بازار طلا هم چندین سال فعالیت کردم.
یک نصیحت از من به همه : به این که می گن کار نیست توجه نکنید کشور ما پر از کار برای آدمای با جنمه من به کمک خدا 350 هزار تومن سرمایه ای که در سال 88 داشتم الان چند صد برابرش کردم.
در این دوره زمونه فقط با فکر و دانش و استفاده از فرصت ها می شه پول درآورد.
تلنگری که باعث پیشرفتم شد مناقشه با رئیس شرکت و اخراج شدن از آنجا بود. از آن موقع تابحال فقط برای خودم کار کردم و بس. در این مدت هم چند بار با واسطه و بی واسطه رئیس همون شرکت ازم خواسته برگردم سر کار گفتم بهش حاضری ماهی 5 میلیون بهم بدی! من الان تو خونه می شینم و لم می دم به مبل ماهی کمه کمش 5 میلیون درآمدمه بیام واسته تو برای یه چندرگار پول کار کنم!
به خود و خدای خود ایمان و باور قلبی داشته باشید و بس ناممکن ها ممکن می شه.
دوست عزیز میشه دقیقا بگید از چه طریق ماهی 5 میلیون درآمد دارید؟!!
(12-18-2013 02:53 PM)koruosh نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
منم کارم فروش انواع مواد غذایی ست
و در حال راه اندازی پخش مواد غذایی هستم
و فروشنده مسقتیم رب و تن ماهی تحویل کارخونه
سلام
یعنی چی "فروشنده مسقتیم رب و تن ماهی تحویل کارخونه" هستید؟
کارخونه فقط به شما جنس میده؟
سپاس
سلام به همه
من در زمینه ارائه سامانه های پیام کوتاه و خدمات پیامک انبوه مشغول بکارم
نصب وفروش دوربین های مداربسته دراردبیل+تبلیغ محصولات ووبسایت ها وفروشگاه ها در سایتهای تبلیغاتی
مهندس مدیریت پروژه هستم
چاپ روی اجسام ( تی شرت - لیوان - موس پد - پازل - تخته شاسی - کوسن - پرچم - جا سوییجی و ...) است.
مدیریت فروشگاه اینترنتی سیترا استور www./ ... /.ir
اجاره لباس عروس و لباس نامزدی و مجلسی ( فعلن در منزل )
آموزش دفاع شخصی
ساخت و فروش زیورآلات دست ساز
تهیه شیرینی خاتون پنجره برای مجالس
در حال راه اندازی تولید قارچ خوراکی...
آماده همکاری با مراکز تبلیغاتی، مزون ها ، قنادی ها ، فروشندگان زیورآلات ، و خیاط هایی که آماده گی دوخت تی شرت را دارند.
و درخواست راهنمایی از تولید کنندگان قارچ خوراکی.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19