صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(09-18-2012 10:45 PM)armani33 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز.
شغلی که من در حال حاضر انجام میدم نتورک مارکتینگ می باشد.
شرکتی که با آن کار میکنم محصولش وبسایت هستش که من بازاریاب این شرکت هستم و کارم فروش وبسایت می باشد.
درصد سودی که شرکت به بازاریاب هایش می دهد به ازای فروش وبسایت برای شرکت است.
مزایای این شغل:
1.در آمد عالی دارد
2.با سرمایه کم انجام میگیرد.
3. حق الزحه اش نقد است .
4. زود بازده است .
5. امکان انتخاب همکارانی که با شما کار میکنند.
6. عدم فعالیت شدید جسمی.
7. شغلی باکلاس ، تمیز و با وجهه جهانی است.
8. کمک به دیگران در کسب در آمد
9. داشتن یک زندگیِ سرشار از نشاط و انرژی .
10. در آمد سالم .
11. در آمد تصاعدی .
12. گسترش مهارتهاي ارتباطي و روانشناسي.
13. عدم نیاز به ابزار کار سنگین .
14.مفید برای کشور .
15. کار پاره وقت .
16. کار خانگی.
17.رئیس کار خود.
18. عدم محدودیت مکانی و زمانی
19. افزايش قدرت تحليل ذهني ، تفكر و انديشه
20. آموزشهايي پيرامون نحوه هدفمند كردن و پايبندي و تعهد به اهداف در زندگي
21. ايجاد انگيزه و حركت مثبت در افراد
22. آشنايي با مفاهيم رهبري و هدايت سازمان
23. افزايش توان مديريتي
24. ايجاد حس تعاون و همكاري در اثر كار گروهي
25. يادگيري كامپيوتر و اينترنت و گسترش فناوري اطلاعات
26. رشد شخصيت ، فضائل و شادابي در اثر ايجاد ارتباط با افراد مختلف (مثلث موفقيت)
27. استفاده از اين آموزه ها در جنبه هاي ديگر شغلي و زندگي فردي و اجتماعي
28. يادگيري مفاهيم جديد كسب و كار و تجارت روز دنيا
در صورت تمایل با من در تماس باشید تا اطلاعات لازم در مورد این شغل را به شما بدهم.
چه عجب یه نفر از کارش راضیه!
.gif)
عمرا تو گوکل هم آدم این چیزا رو یاد بگیره.
من تکسنین تعمیرات ام که برروی دکل حفاری نفت کارمیکنم دوهفته کاردوهفته استراحت. توزمانهای استراحتم برای شرکتهای دولتی کارمشاوره ،غرفه سازی وپکیجهای تبلیغاتی انجام میدم درحال حاضرهم درحال آماده کردن گارگاه تفت وبودادن وبسته بندی خشکبارهستم که انشاءالله ماههای آینده را اندازی خواهدشد
من مهندس عمران. به تازگی از دنیای کارمندی خداحافظی کردم. ناظر و محاسب پایه 2. متره ، برآورد و ... مسلط هستم. تجربه آموزش خصوصی اتوکد و آفیس دارم.
(04-15-2013 03:05 PM)elaheh-hosseini نوشته شده توسط: [ -> ]من مهندس عمران. به تازگی از دنیای کارمندی خداحافظی کردم. ناظر و محاسب پایه 2. متره ، برآورد و ... مسلط هستم. تجربه آموزش خصوصی اتوکد و آفیس دارم.
امیدوارم موفق باشید
من هم دبیر بازنشته آموزش و پرورش هستم ، در حال حاضر نمایندگی دستگاههای آب را دارم و همکاری ام با شرکت تعاونی فرهنگیان میباشد ف بیش از یک سال است که عضو این انجمن هستم ، هماهنگی کردن جلسات انجمن اعضای گیلان را هم
به عهده دارم ، در همینجا لازم است به اطلاغ برسانم که اولین صندوق ، صندوق گیلان بود که با همت اعضاء تشکیل گردید ،
از مزایای اصلی صندوق این است کی میتوان از طریق صندوقها ( به شکل صندوق به صندوق ) کالا خریداری کرد و سود حاصله را بین اعضاء تقسیم نمود ، مزیت دیگر صندوق اعتمادی است که بین صندقهای استانی به وجود می اید ، همچنین هر کدام ازاعضاء صندوق می تواند با استفاده از اعتبار صندوق استفاده نموده و کالا یا کالاهایی را خریداری کرده و پس از فروش سود
حاصله را بین اعضاء تقسیم نماید ، با توجه به اینکه صندوق هر استانی در حقیقت پشتوانه و اعتباری برای اعضاء آن استان میباشد و مبادلات با استفاده از اعتبار صندوق آسانتر میشود پس بهتر است که این صندقهای استانی در همه استانها تشکیل گردد ، و برای دارندگان کالا نیز بهترین فرصت است که با صندقهای استانی وارد معامله گردند ، انشاءالله بزودی
شاهد زشد این مجتمع اقتصادی مجازی و توسعه آن در دنیای واقعی باشیم .
من مرغداری گوشتی دارم....البته مسئول فروش یه کارخونه هم هستم.
کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
سلام
من هم تو کار برق، الکترونیک و اتوماسیون صنعتی هستم.
از سال 89 با دنیای کارفرماها خداحافظی کردم و برای خودم کار میکنم.
شرکت ثبت نکردم ولی یه دفتر کوچولو دارم که کارهامو انجام میدم.
از اواسط سال 91 به اینطرف، با خراب شدن اوضاع صنعت، کار من هم تحت تاثیر قرار گرفته و خیلی بد شده.
به دنبال تقویت کار خودم هستم و از تمامی دوستان سایت میخوام که کمک کنند و اگر در این راستا تونستند کمکم کنند.
من سالها در زمینه طراحی، اجرا و اتوماسیون کار کردم و در تمام جاهایی که بودم بعنوان مدیر فنی و یا مدیر برق و الکترونیک و ابزرا دقیق کار کردم.
با انواع PLC ها و درایوها و ... کار کردم و حاضرم با دوستان که زمینه شغلی مربوطه را دارند همکاری کرده و یا بعنوان مشاور و پیمانکار، از سوی شما به کارفرمایان دیگر معرفی بشم و البته از خجالت شما هم درمیام.
لازم به ذکر است که با انواع نرم افزارهای مکانیک مثل Solid و Cad و Mechanical و ... هم کار کرده و مسلط هستم و بیشتر سابقه شغلیم هم در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و دارویی و بهداشتی بوده که با یکی از معروفترین شرکتها در این زمینه کار میکردم و در اونجا مدیر فنی بودم.
من هيچي نيستم و هنوز اندرخم يك كوچه ام!
كاراصليم حسابداري و حسابرسيه و در كنارش براي دل خودم مينويسم شايدروزي اين دلنوشته ها به زيور طبع آراسته گردد و گره از كار بنده خدايي بگشايدبقول شاعر
روزوشب افتان و خيزان مي روم تاكوي دوست
ازرفيقان ره استمداد همت مي كنم
(04-15-2013 07:44 PM)hamed.yegane نوشته شده توسط: [ -> ] (04-15-2013 03:05 PM)elaheh-hosseini نوشته شده توسط: [ -> ]من مهندس عمران. به تازگی از دنیای کارمندی خداحافظی کردم. ناظر و محاسب پایه 2. متره ، برآورد و ... مسلط هستم. تجربه آموزش خصوصی اتوکد و آفیس دارم.
امیدوارم موفق باشید
ممنون دوست عزیز
با سلام
منم مدير فروش مواد غذايي هستم
قند و شكر
تن ماهي
آب معدني
شكر پنير
گوشت و مرغ
کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
manoto170@yahoo.com
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19