(10-04-2013 11:16 AM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از فرصت های شغلی که در اردبیل همیشه بوده و هست ولی زیاد بهش اهمیت داده نشده ، بحث مراکز تفریحیه. بنده یکبار در این تاپیک اشاره به ایجاد مرکزی تفریحی با امکانات کامل کردم ولی کسی بحث رو جدی نگرفت.
سلام من تازه عضو این سایت شدم ولی کاری که شما پیشنهاد می کنید به خاطر هزینه بالاش اهمیت نمی دهند من برای هم فکری با شما همکاری می کنم
(10-04-2014 08:37 PM)09396340321 نوشته شده توسط: [ -> ] (10-04-2013 11:16 AM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از فرصت های شغلی که در اردبیل همیشه بوده و هست ولی زیاد بهش اهمیت داده نشده ، بحث مراکز تفریحیه. بنده یکبار در این تاپیک اشاره به ایجاد مرکزی تفریحی با امکانات کامل کردم ولی کسی بحث رو جدی نگرفت.
سلام من تازه عضو این سایت شدم ولی کاری که شما پیشنهاد می کنید به خاطر هزینه بالاش اهمیت نمی دهند من برای هم فکری با شما همکاری می کنم
من لیسانس گشاورزی وفوق لیسانس ادیان وعرفان دارم شغلم 1-همه کاره وهیچ کاره ام 2 قنادی دارم 3گلفروشی 4در زمینه گیاهان داروی کار کرده ام 5پرورش قارچ بخصوص صدفی6 مقاله ای به عنوان خلق مدام از نظر ابن عربی کار کردام که احتمالا در اولین فرصت تبدیل به کتاب خواهم کرد 7 کشت زعفران در اردبیل توجه خواهشمندم همه دوستان درزمینه های که مهارت کافی دارد بنویسند تا بتوانند دوستان از انها کمک بگیرند با تشکر
سلام رفقا ..
من ساکن ساری هستم
و تولید کننده ذغال هستیم. فروش به صورت عمده برای سراسر کشور امکان پذیر هست .
برای خرید پیام خصوصی بدید
با کمترین قیمت
[quote='zahra_r' pid='110838' dateline='1380808888']
سلام همشهری های عزیز
من از این بابت متاسفم که گروه استانمون تو این سایت فعالیتی نداره.

خواهشا یه فعالیتی به خرج بدین دیگه.تعدادمون هم که کم نیست.
توی این تایپیک میتونیم اتفاقای خاصی که توی استان و شهرمون اتفاق می افته رو اطلاع رسانی کنیم و در موردشون بحث کنیم ...
و %100 این تبادل نظرات میتونه به میلیاردر شدنمون کمک کنه.

من خواستم بزرگان بحث اول رو راه بندازن پس دست به کار شین
یا علی

[/quot
سلام منم هستم
سلام
من اماده هستم یا علی