سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی اردبیل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
به نظر من به جای اینکه ایده پردازی بشه اول باید فعالیت های اعضا مشخص بشه و ببینیم اعضا تو چه زمینه هایی می تونن فعالیت کنن فقط بحث سرمایه نیست
اردبیل تو زمینه کشاورزی ، دامپروری ، صنایع دستی جای کار زیادی داره ولی تو این زمینه کسی که تخصص داشته باشه کمه
همه میرن دوره بسته بندی عسل رو یاد میگیرن ولی دریغ از یک ایده نو برای بسته بندی تازه
با سلام به دوستان اردبیلی
گروه اذربایجان اماده هر نوع همکاری با شما عزیزان در زمینه پخش کالا میباشد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2068&page=29
اردبیل چند تا مشکل مهم داره حالا نمی دونم اسمشو
تو پست قبلی می خواستم مطالبمو بگم دیدم موضوع به هم می خوره گفتم تو یه پست دیگه می نویسم
مشکلات مهم اردبیل
تو اردبیل کسی که یه مغازه تازه باز می کنه یه هفته نشده همه اون کارو می کنن نمونه هاشم زیاده
پیتزا فروشی ها تو چهارراه امام خمینی نمونه بارزشه
مشاوران املاک کنار هم
کافه سنتی ها (قهوه خونه ها) درست بغل هم تاسیس میشن
رستوران و فست فود ها تو خیابان حافظ
درسته مردم اردبیل به شکمشون خیلی میرسن ولی نه تا این حد دیگه
چند درصد مردم میرن به این رستوران ها
رستوران هایی که فرقی با هم ندارن اکثرا یک منو دارن
اگه دقتم کرده باشید بیشترشون مشتری ندارن حالا به جز یکی دو تا
به نظرتون مشکل کجاست ؟؟؟؟
ادامه دارد .....
(10-05-2013 06:38 PM)navidh8 نوشته شده توسط: [ -> ]اردبیل چند تا مشکل مهم داره حالا نمی دونم اسمشو
تو پست قبلی می خواستم مطالبمو بگم دیدم موضوع به هم می خوره گفتم تو یه پست دیگه می نویسم
مشکلات مهم اردبیل
تو اردبیل کسی که یه مغازه تازه باز می کنه یه هفته نشده همه اون کارو می کنن نمونه هاشم زیاده
پیتزا فروشی ها تو چهارراه امام خمینی نمونه بارزشه
مشاوران املاک کنار هم
کافه سنتی ها (قهوه خونه ها) درست بغل هم تاسیس میشن
رستوران و فست فود ها تو خیابان حافظ
درسته مردم اردبیل به شکمشون خیلی میرسن ولی نه تا این حد دیگه
چند درصد مردم میرن به این رستوران ها
رستوران هایی که فرقی با هم ندارن اکثرا یک منو دارن
اگه دقتم کرده باشید بیشترشون مشتری ندارن حالا به جز یکی دو تا
به نظرتون مشکل کجاست ؟؟؟؟
ادامه دارد .....
مشکــــل از موسس این مغازه ها نیست...
اتحادیه ، صنف یا هر چیزه دیگه ای باید با این کار مخالفت کنه.
دقیقا هم همونجوری هستش که شما میگین هر منطقه مخصوص مغازه های بخصوصی هستش ...تعمیرگاه ها از میدان جهاد تا آخر خیابان شهدا و مناطق اطرافش .
فرش فروش ها تو یه بازار مخصوص ( اسمش یادم رفته ) و خدمات کامپیوتری ها تو چهار راه ( بازار صفویه )...موبایل فروش ها و تعمیرات موبایل و ... تو بازار صدف ...
این کنار هم بودن بنفع خریدار هستش ..چون میدونه برای خرید خاصی که داره باید کجا بره!!اما برای فروشنده نه!!
حالا نمیگم حتما و کاملا باعث نون همدیگه می شن اما تا حدود زیادی روی کسب و کار هم تاثیر می ذارن.
نميدانم من هم نظرم را گفتم اگر دوستان طرح و ايده ديگري دارند بيان بفرمايند تا مستفاد بشويم فقط اين را مي دانم كه بالاخره بايد كاري كرد تا از ديگر استانها و شهرها عقب نمانيم
البته من براي خودم نميگويم چون من جواني را پشت سر گذاشته ام و38سال سن دارم و به هرحال با حقوق كارمندي مي سازم فقط دوست ندارم ببينم جوانان عزيز همشهريم كه در همه زمينه ها از استعداد بالايي برخوردارند در زمينه فعاليت گروهي انجمن محور از بقيه عقب ترباشند
با سلام خدمت همه ی عزیزان انجمن ...دم همه ی اعضای گروه استانی اردبیل گرم...
انشاا...منم سعی میکنم از این به بعد بیشتر به انجمن سر بزنم..
تا سه ماه پیش ساکن کرج بودم ولی الان تو شهر خودمم(اردبیل)
خوشحال میشم همکاری هر چه بیشتر اعضای اردبیل رو ببینم.
مخلص جناب تــــــــــــــــــــوانا هم هستیم
.
(10-07-2013 01:59 AM)hadi1987 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همه ی عزیزان انجمن ...دم همه ی اعضای گروه استانی اردبیل گرم...
انشاا...منم سعی میکنم از این به بعد بیشتر به انجمن سر بزنم..
تا سه ماه پیش ساکن کرج بودم ولی الان تو شهر خودمم(اردبیل)
خوشحال میشم همکاری هر چه بیشتر اعضای اردبیل رو ببینم.
مخلص جناب تــــــــــــــــــــوانا هم هستیم
.
سلام
منتظر فعالیتتون توی گروه استانمون هستیم...

(10-07-2013 01:42 AM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]نميدانم من هم نظرم را گفتم اگر دوستان طرح و ايده ديگري دارند بيان بفرمايند تا مستفاد بشويم فقط اين را مي دانم كه بالاخره بايد كاري كرد تا از ديگر استانها و شهرها عقب نمانيم
البته من براي خودم نميگويم چون من جواني را پشت سر گذاشته ام و38سال سن دارم و به هرحال با حقوق كارمندي مي سازم فقط دوست ندارم ببينم جوانان عزيز همشهريم كه در همه زمينه ها از استعداد بالايي برخوردارند در زمينه فعاليت گروهي انجمن محور از بقيه عقب ترباشند
شما هنوز از جوونیت خیلی مونده هااااا...
منم موافقم استعداد جوونای اردبیلی تو هر جام کشف نشه تو این انجمن باید کشف بشه
.....
مثل اینکه طرح و ایده اعضای گروه به جایی نرسیده ...Undecided
خب روی پروژه ها و طرح های بیشتری بحث کنید ... ابعاد مختلفی رو بررسی کنید یکی از صد تاش که عملی میشه!!!
.....
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع