سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی اردبیل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
با سلام خدمت همشهری های عزیزم...نمازو روزه هاتون قبول حق باشه انشا...
بنده امین ابراهیم زاده ، مدیر شرکت فناوری اطلاعات یول(خدمات طراحی وبسایت،هاستینگ،شبکه و ...)
البته فارغ التحصیل رشته بیوتکنولوژی و البته دانشجوی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی
بنده هم در خدمت دوستان همشهریمون هستم و امیدوارم که بتونم در جمع دوستان عزیز باشم برای شروع فعالیت نوین اقتصادی - علمی در استانمون
همانطور که اطلاع دارید دوستان عزیز استانمون واقعا دارای منابع طبیعی وصف ناپذیری هستش از عسل طبیعیش گرفته تا گل های بابونه وحشی که خیلی میشه روش مانور داد و حتی به تولید دارویی که بنده چند وقتی هست روش کار کردم
خوشحال میشم اگر بتونم با شما همشهریان عزیز در ارتباط باشیم و یک گروهی را تشکیل بدیم تا بتونیم یک فعالیت نوین داشته باشیم....

http://www.YooL.ir
04517713626
.....
سلام بر اردبیلی ها
من تهرانم، ولی اصالتاً اردبیلی ام، کارتون درسته، خیلی باحالین.
نمی تونم عضو این گروه شم چون تهران ساکنم، فقط خواستم بهتون بگم مطمئن باشین موفقین.
با تشكر از همه همشهريان و هم استانيهاي عزيز كه جهت همكاري در چهارچوب خط مشيهاي انجمن اعلام آمادگي نموده اند بنظر بنده بهترست در يكي از روزهاي تعطيل دورهم جمع شويم براي شناخت بيشتر از توانمنديها و استعدادهاي بالقوه اعضاي گروه استاني تا بتوانيم از فرصتهاي موجود سرمايه گذاري و كارآفريني بهترين و بيشترين استفاده را ببريم اگر مرد راهي بگو ياعلي
با سلام خدمت دوستان گلم
وقتی این تاپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم رو کمک منم حساب کنید
.....
یاشاسین اردبیل...
اینشالله بیردا بیربیریمیزه کمک اولاغ.
من هم به عنوان يك شهروند اردبيلي آماده همكاري هستم
باید یه تکونی به خودمون بدیم
حیف این تاپیک راکد بمونه
سلام همشهری های عزیز
من از این بابت متاسفم که گروه استانمون تو این سایت فعالیتی نداره.Undecided
خواهشا یه فعالیتی به خرج بدین دیگه.تعدادمون هم که کم نیست.
توی این تایپیک میتونیم اتفاقای خاصی که توی استان و شهرمون اتفاق می افته رو اطلاع رسانی کنیم و در موردشون بحث کنیم ...
و %100 این تبادل نظرات میتونه به میلیاردر شدنمون کمک کنه.12_002
من خواستم بزرگان بحث اول رو راه بندازن پس دست به کار شین
یا علی
10_00410_00410_00410_00410_004
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع