سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی اردبیل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(10-17-2013 09:24 PM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-17-2013 11:03 AM)zahra_r نوشته شده توسط: [ -> ]مثل اینکه طرح و ایده اعضای گروه به جایی نرسیده ...Undecided
خب روی پروژه ها و طرح های بیشتری بحث کنید ... ابعاد مختلفی رو بررسی کنید یکی از صد تاش که عملی میشه!!!

ایده به این خوشگلی دادم ، نمیدونم کسی ندیده یا نمیدونن چقد پتانسیل داره؟
(10-07-2013 11:35 PM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]بنده یه پیشنهاد دارم که هزینه زیادی نداره :

ایجاد یک وب سایت و بانک اطلاعات شهری متفاوت که قسمت های مختلفی خواهد داشت و درآمد خوبی هم میتونه داشته باشه از قسمت های مختلفش. از شهر اردیل شروع میکنیم و به مرور با اعضای محترم همین انجمن کشوریش میکنیم.
کاری که میشه با یه گروه خوب برای این پروژه انجام داد ، گردآوری یه آمار کلی از مشاغل و تعداد اونها در شهره. بنده در زمینه ایجاد وب سایتش و تنظیم پروسه انجام کار ، آماده م. بقیه دوستان اگه نظر مساعد دارن یک برنامه بریزیم حضوری همه جنبه های مختلفش رو براتون توضیح بدم.

برای شروع این کار ، توانایی های زیر مورد نیازه. ولی افراد میتونن در قسمت های دیگری که بعدا به مرور ایجاد خواهد شد ، فعالیت کنن :

1- طراحی گرافیکی
2- بازاریابی (با بازاریابی برای فروش کالا بسیار متفاوت خواهد بود و در عین حال شیرینتر)
3- آمارگیری (با تقسیم کار و گروه بندی میتونیم در عرض یک الی دو هفته، آمار کل مشاغل شهر اردبیل رو در بیاریم)

میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟
بانک اطلاعات شهری قراره مثله یه نیازمندی ها باشه ؟؟؟ یا فروش کالا؟؟ و یا ؟؟؟
.....
خیلیم عالی ...
آقای معز تا دوستان گروه همکاری و همفکری نکنن کار پیش نمیره...
الان این ایده شما واقعا خوبه و اگه روش کار بشه میتونه سود خوب و عالی ای داشته باشه .
ولی احتیاج داره یه براندازی بشه ... هزینه ها و سودش پیش بینی بشه.
و از همه مهمتر از لحاظ بازاریابیش (چون با مردم عادی در ارتباط کامله ).
منم تا جایی که کاری از دستم بربیاد در خدمتم.
http://www.rbardabil.ir/ به این یه سری بزنین ... به صورت اتفاقی باهاش مواجه شدم...
تقریبا دورو وره ایده شماست ..
اگه تونستین با ادمینش ارتباط برقرار کنین ازش اطلاعات لازم رو بگیرین.
خوشحالم كه دوستان دارند آخرين تلاش خودرا ميكنند تا انجمن استانمون پابگيرد الحق كه شهر و استان زرخيز اردبيل از قابليتها و توانمنديهاي بالقوه زيادي برخوردارست اما متاسفانه بيشتر همشهريان عزيز سعي ميكنند بتنهايي و بصورت انفرادي كار بكنند و به فعاليتهاي گروهي و اشتراكي علاقه چنداني ندارند من هم ديگر اصرار نمي كنم چون يك تنه از پس اين فردگرايي اقتصادي برنميايم بهرحال هركس صلاح كارخودش رابهتر مي داند ولي درعين حال هركمكي از دستم بربيايد دريغ نميكنم و باكمال ميل درخدمت دوستان عزيزهستم
.....
سلااااااام دوستان همشهری

من هم سعی میکنم بعد این در گروه استانیمون فعالیت کنم تا بتونیم به همدیگه کمک کنیم انشاالله Smile
.....
.....
(01-17-2014 11:07 PM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]بنده همچنان درباره این طرح (بانک مشاغل شهر اردبیل) مصّر گفته های پیشم. کسی نمیخواد نظری بده؟ همکاری کنه؟ نقد کنه؟

همشهریا ، بشتابید تا از دست نرفته

سلام. منم با کلیت طرح موافقم ولی چندتا مساله وجود داره.
یکی اینکه باید این سایت انقدر واسه مشتری جذاب باشه که در وضیعتی که به بازاریابی اینترنتی هنوز توجه چندانی نمیشه مشتری واسه تبلیغ هزینه ای پرداخت کنه!
دوم اینکه به نظرت این طرح فقط واسه استان اردبیل باشه درامدزا خواهد بود؟ بنظرم حداقل باید با چند استان همسایه شروع کنیم و به مرور زمان تمام استان ها رو شامل بشه.

فقط تبلیغ بسیار زیادی میخواد که مردم رو ترغیب کنه.
چندتا فکر جالب واسه تبلیغ به نظرم رسیده که به احتمال زیاد جواب بده.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع