ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


یافتن دنباله‌دارPan-STARRSدرآسمان ایران/۲۲و۲۳اسفند،بهترین زمان برای مشاهده دنباله‌دار
زمان کنونی: 04-26-2024, 11:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: mallarme
پاسخ: 4
بازدید: 1047

ارسال پاسخ 
یافتن دنباله‌دارPan-STARRSدرآسمان ایران/۲۲و۲۳اسفند،بهترین زمان برای مشاهده دنباله‌دار
02-28-2013, 08:37 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-12-2013 03:31 PM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #1
یافتن دنباله‌دارPan-STARRSدرآسمان ایران/۲۲و۲۳اسفند،بهترین زمان برای مشاهده دنباله‌دار
دنباله‌دار پن‌ستارس (Pan-STARRS) هم‌اکنون در آسمان نیمکره جنوبی زمین با قدر 3 دیده می‌شود و با نزدیک‌تر شدن به خورشید، پرنورتر می‌شود؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود در اواخر اسفند به روشنایی قابل توجهی دست یابد.

اگر زمستان 1375 و بهار 1376 را به خاطر داشته باشید، دنباله‌دار هیل‌باپ به نزدیکی زمین رسیده بود و می‌شد این دنباله‌دار را از سراسر نیم‌کره شمالی و حتی در داخل شهرها مشاهده کرد. پیش‌بینی می‌شود دنباله‌دار پن‌ستارس هم نمایشی مشابه (ولی احتمالا کم‌نورتر) به راه بیاندازد.


دنباله‌دار پن‌ستارس در هفته آینده از فاصله 160 میلیون کیلومتری زمین عبور خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود تا آن موقع به قد 2 رسیده باشد و مشابه ستارگان دب اکبر در آسمان دیده شود، هرچند که دنباله نارنجی رنگ آن، جلوه‌ای دیگر به این جسم زیبا خواهد بخشید. در روز 12 مارس / 21 اسفند، این دنباله‌دار با عبور از استوای سماوی وارد آسمان نیم‌کره شمالی خواهد شد و ساکنان نیم‌کره شمالی، شاهد نمایش زیبای این دنباله‌دار در آسمان خواهند بود.



عکس زیر رایان کوپر از نیوزیلند ارسال کرده و همان‌طور که می‌بینید، در شرایطی که آسمان گرگ‌ومیش بوده و مهتاب نیز به روشنی آسمان افزوده بود، این دنباله‌دار به زیبایی با چشم‌ غیرمسلح دیده می‌شود





[تصویر: panstarrs_strip.jpg]

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...


که به من نیازی نداشت ...


اما فراموشم نکرد


...



[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: zoofanoon , goldmen , safari-cht , Haavin , sir-mahyar , Fateme-S , سیدمهدی هاشمی , mir abbas , P@RSA , Delta.H , mohammadshamosi , mfatemi64 , 0625 , ناصر صادقی , seraj
02-28-2013, 08:59 PM
ارسال: #2
RE: دو هفته دیگر، رویداد خاطره‌انگیز زمستان ۱۳۷۵ و بهار ۱۳۷۶ تکرار می‌شود
خیلی متشکرم
یاد خاطره قدیم افتادم

تواین سال همه میگفتند ستاره دنباله دار رو ببینی ارزوت براورده میشه

اون موقع نزدیک به چند ساعت تو حیاط سر به آسمون ایستادم تا این ستاره رو ببینم بعد از اخبار روز بعد شنیدم که منطقه ما دیده نمیشد

ولی اون شب شب زیبایی بود

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mallarme , safari-cht , Haavin , sir-mahyar , Fateme-S , سیدمهدی هاشمی , mir abbas , Delta.H , 0625 , ناصر صادقی
03-06-2013, 10:01 PM
ارسال: #3
RE: دو هفته دیگر، رویداد خاطره‌انگیز زمستان ۱۳۷۵ و بهار ۱۳۷۶ تکرار می‌شود
ساکنان زمین طی ماه جاری میلادی شاهد گذر دنباله داری خواهند بود که تا 110 هزار سال دیگر تکرار نخواهد شد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دنباله دار بسیار درخشان 2011LA Panstarrs به وسیله تلسکوپ Pan - STARRS1 در هاوایی شناسایی شد.

خروج این دنباله دار از ابر اورت (Oort cloud)‌ و سفر در فضای بین ستاره ای میلیون ها سال بطول انجامیده است؛ این منطقه یک کلونی عظیم از اجرام یخی در لبه منظومه شمسی محسوب می شود.

دنباله دار PANSTARRS طی ماه جاری میلادی بویژه از 10 تا 24 مارس (20 اسفند تا چهار فرودین) در بهترین شرایط رصدی قرار می گیرد، اما مشاهده آن بدون دوربین دوچشمی یا تلسکوپ بسیار دشوار است.

در این زمان دنباله‌دار در نزدیک‌ترین فاصله با خورشید (45 میلیون کیلومتری) یا 164 میلیون کیلومتری زمین قرار می‌گیرد که در غرب - شمال غرب آسمان دقایقی پس از غروب خورشید قابل مشاهده خواهد بود.

در تاریخ 30 مارس (10 فرودین) دنباله دار PANSTARRS در مسیر حرکت بسمت شمال در نزدیکی کهکشان آندرومدا قرار می گیرد که نمای مناسبی در اختیار علاقه مندان نجوم قرار می دهد.

اواسط نوامبر تا اوایل دسامبر 2013 نیز ستاره دنباله‌دار ISON در نزدیک‌ترین فاصله با خورشید یعنی در فاصله 1.2 میلیون کیلومتری قرار می‌گیرد و حتی در نور روز نیز قابل مشاهده است.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...


که به من نیازی نداشت ...


اما فراموشم نکرد


...



[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: P@RSA , سیدمهدی هاشمی , mir abbas , ناصر صادقی , sir-mahyar , فرهاد قربانی
03-12-2013, 03:37 PM
ارسال: #4
RE: دو هفته دیگر، رویداد خاطره‌انگیز زمستان ۱۳۷۵ و بهار ۱۳۷۶ تکرار می‌شود
راهنمای یافتن دنباله‌دار Pan-STARRS در آسمان ایران / ۲۲ و ۲۳ اسفند، بهترین زمان برای مشاهده دنباله‌دار

اگر طی چند روز آینده (22 تا 28 اسفندماه)، در میانه گرگ و میش عصرگاهی و در یک آسمان صاف به سمت افق غرب نگاه کنید؛ با اندکی شانس می‌توانید تازه‌ترین مهمان آسمان زمین را ببینید: مهمانی که از اعماق فضا آمده و تنها یک بار در تمام طول تاریخ شانس دیدن آن را خواهید داشت. اما این مهمان چندان پرنور نیست، و بنابراین داشتن دوربین دوچشمی می‌تواند کمک خوبی باشد.


دوست‌داران آسمان شب به گوش باشند:

دنباله‌دار Pan-STARRS اکنون در نیمکره شمالی است و می‌توان آن را با چشم غیرمسلح دید. طی این هفته دنباله‌دار در نزدیک‌ترین فاصله خود از خورشید قرار دارد، و در نتیجه در درخشان‌ترین حالت خود دیده می‌شود. اما واقعیت خواندنی درباره این دنباله‌دار وجود دارد که بهتر است قبل از آنکه دست به کار شوید و برای دیدن آن 30 دقیقه پس از غروب رو به سمت افق غرب بایستید، از آنها اطلاع داشته باشید.




- شما هیچ‌گاه دیگر این دنباله‌دار را نخواهید دید

مدار دنباله‌دار Pan-STARRS به دور خورشید، یک مدار بیضوی بلند است. به گفته اخترشناسان رصدخانه مک‌دونالد دانشگاه تگزاس، بیش از 100 میلیون سال طول می‌کشد تا این توپ کیهانی غبار و یخ، یک دور گردش خود را در این مدار کامل کند.

دنباله‌دار Pan-STARRS از «ابر اورت» به سمت منظومه شمسی داخلی پرواز می‌کند. ابر اورت توده‌ای از اجرام یخی است که در منطقه‌ای واقع در ورای مدار نپتون به دور خورشید می‌گردند. گاهی اوقات مدار یک دنباله‌دار سرگردان تغییر می‌کند، و باعث می‌شود تا این دنباله‌دار بیش از هر زمان دیگری به خورشید نزدیک شود.

سال 2013 / 1392 سال دنباله‌دارهاست. پیش از این، دنباله‌دار Pan-STARRS آسمان نیمکره جنوبی را با دنباله‌دار Lemmon تقسیم کرده بود. اگرچه دنباله‌دار Lemmon امسال در نیمکره شمالی دیده نخواهد شد، برخی از تماشاگران آسمان شب موفق شدند تا هر دو این دنباله‌دارها را در بازه کوتاهی در کنار هم در آسمان مشاهده کنند.

در ماه نوامبر / آبان‌ماه، انتظار می‌رود که دنباله‌دار چرنده خورشیدی دیگری میهمان آسمان شب باشد. دنباله‌دار ISON اگر بتواند از عبور نزدیک خود از کنار خورشید جان سالم به در برد، می‌تواند درخشان‌ترین دنباله‌داری باشد که برای یک نسل از آسمان عبور کرده است.

[تصویر: IMAGE634985683106146082.jpg]


زمان برای دیدن دنباله‌دار Pan-STARRS اندک است

اگرچه دنباله‌دار Pan-STARRS به تازگی در آسمان نیمکره شمالی پدیدار گشته است، اما پیش از آنکه بخواهید آن را بشناسید صحنه را ترک خواهد کرد. این دنباله‌دار را می‌توان با چشم غیرمسلح مشاهده کرد، اگرچه یافتن آن در آسمان ممکن است اندکی سخت باشد.

این دنباله‌دار چندان پرنور نیست و در ارتفاع کمی نسبت به افق غربی پرواز می‌کند؛ بنابراین برای دیدن آن نیاز به چشم‌اندازی باز به سمت جنوب غربی دارید و برای اینکه بتوانید آن را در گرگ و میش پس از غروب تشخیص دهید، شرایط آب‌وهوایی نیز باید مساعد باشد. کسانی‌که تلسکوپ یا دوربین دوچشمی دارند شاید بتوانند کماکان آن را در اوایل آوریل / اواسط فروردین مشاهده کنند، اما برای تماشای آن با چشم غیرمسلح تنها تا قبل از پایان ماه مارس / اسفند وقت دارید.





رابرت نایه، ویراستار مجله Sky & Telescope می‌گوید:


«چیزی که ما می‌بینیم، بیشتر ستون عظیمی از غبار است که از هسته کوچک دنباله‌دار نشات می‌گیرد و با نور خورشید روشن شده است. هسته دنباله‌دار توپ کثیف یخ‌زده‌ای است که تنها چند کیلومتر قطر دارد. زمانی‌که این هسته به خورشید نزدیک می‌شود، سطح آن گرم می‌شود و بخار شدن بخشی از یخ آن باعث بر جا ماندن غبار و واریزه می‌شود.»

بهترین زمان برای رصد دنباله‌دار حدود 30 تا 45 دقیقه پس از غروب خورشید است. این پنجره دیداری کوتاه مصادف با وقتی است که پیش از آنکه دنباله‌دار خیلی پایین برود و غروب کند، روشنی آسمان به اندازه‌ای کاهش می‌یابد که برای مشاهده دنباله‌دار کفایت می‌کند.



اگر روز سه‌شنبه به دنبال هلال باریک ماه در پایین افق غربی بگردید، دنباله‌دار Pan-STARRS به اندازه عرض دو تا سه انگشت (البته در امتداد بازوی کشیده شما) در سمت چپ آن قرار دارد. روز چهارشنبه، هلال ماه ضخیم‌تر است و ارتفاع بیشتری دارد. در این روز، دنباله‌دار مذکور را به فاصله حدود عرض یک مشت در زیر هلال ماه می‌توانید پیدا کنید. پس از آن، دنباله‌دار هر روز به تدریج به سمت راست حرکت می‌کند تا اینکه نهایتا کم‌نور و محو می‌شود.
برای مشاهده دنباله‌دار PanSTARRS باید به دنبال ستاره‌ای ریش‌ریش با یک دنباله کوتاه بگردید. استفاده از دوربین دوچشمی دید بهتری به شما می‌دهد. اگر هم در خانه خود تلسکوپ دارید، اکنون وقتش است که آن را بیرون بیاورید و از آن استفاده کنید!

[تصویر: IMAGE634985682937977786.jpg]

[تصویر: IMAGE634985683096786065.jpg]


بازدیدکننده‌ای برای تنها یک بار

اخترشناسان این دنباله‌دار را با نام C/2011 L4 (یعنی چهارمین دنباله‌داری که در نیمه دوم ژانویه 2011/خرداد 1390 کشف شد) می‌شناسند تا بتوانند بین آن و دیگر اجرامی که به نام Pan-STARRS خوانده می‌شوند، تمایز قائل شوند.


برنامه خودکار نقشه‌برداری آسمان Pan-STARRS در هاوایی، این دنباله‌دار را در ژوئن 2011 / خرداد 1390 کشف کرد؛ زمانی که به صورت نقطه‌ای ریز از دوردست‌های منظومه شمسی رو به زمین حرکت می‌کرد. اگرچه در حال حاضر این دنباله‌دار در نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین قرار دارد، اما هنوز هم حدود 170 میلیون کیلومتر با ما فاصله دارد؛ فاصله‌ای که حتی با استانداردهای دنباله‌دارها نیز بسیار دور محسوب می‌شود. به همین دلیل است که با وجود آنکه روشنایی سطح دنباله‌دار به اندازه‌ای هست که بتوان آن را در نور گرگ و میش دید، اما باز هم خیلی کوچک به نظر می‌رسد.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...


که به من نیازی نداشت ...


اما فراموشم نکرد


...



[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: P@RSA , Fateme-S , goldmen
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فهرست ده‌گانه‌ بهترین‌ و رایج‌ترین تصمیم‌های مردم جهان برای سال جدید samiar afshari 0 822 03-12-2015 05:39 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  جهانگیر پارساخو آقای جدول ایران samiar afshari 2 2,050 03-08-2015 07:59 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  آیا بهترین شغل جهان، شغل این مرد است؟ samiar afshari 4 1,275 02-26-2015 02:39 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  بررسی پدیده دلالی در ایران karafarin 9 3,277 12-31-2013 11:57 PM
آخرین ارسال: karafarin
  یک ترفند برای آن‌هایی که زیاد از ایمیل استفاده می کنند jahanagahi 3 1,103 11-18-2013 12:34 AM
آخرین ارسال: behmod
  برای من آب نداشته باشد، برای تو که نان دارد zoofanoon 0 810 09-16-2013 01:53 PM
آخرین ارسال: zoofanoon
  ایران چهارمین کشور مصرف کننده لوازم آرایش karafarin 1 1,028 07-25-2013 01:08 PM
آخرین ارسال: Elixir
  میلیونر شدن چقدر زمان می‌برد؟ karafarin 3 1,268 06-30-2013 10:05 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ۳ اصل ساده برای پولدار شدن و پولدار ماندن karafarin 0 906 06-30-2013 03:59 PM
آخرین ارسال: karafarin
  ایران را بهتر بشناسیم......... mallarme 12 3,114 06-18-2013 04:51 PM
آخرین ارسال: mallarme
  تفاوت های فرهنگی باخت در ایران و اروپا (طنز) mohammadshamosi 0 850 05-26-2013 12:35 AM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  دستمزد 20 تا 50 میلیون تومانی فیلمنامه نویسی! 3تا5میلیون برای هرقسمت سریال! karafarin 0 10,177 05-24-2013 04:34 PM
آخرین ارسال: karafarin
  فهرست رستورانهای زنجیره ای فعال در ایران karafarin 3 4,038 05-24-2013 01:22 PM
آخرین ارسال: karafarin
  آیا برای میلیاردر شدن به دنیا آمده اید؟ karafarin 0 843 05-20-2013 08:02 PM
آخرین ارسال: karafarin
  ابتکار رستوران اسپانیایی برای جلب مشتری karafarin 0 815 05-20-2013 07:28 PM
آخرین ارسال: karafarin
  اولین عابربانک ایران به روایت کیهان سال 1351 mallarme 0 824 05-19-2013 11:16 AM
آخرین ارسال: mallarme
  حراجی یک جزیره برای میلیاردرها + عکس karafarin 4 1,279 05-17-2013 11:57 AM
آخرین ارسال: mohsen k1
  بمب ریاضی امسال منفجر شد: راه‌حلی برای مساله ۲۳۰۰ ساله mallarme 0 833 05-16-2013 03:02 PM
آخرین ارسال: mallarme
  برای نوه ها فرهاد قربانی 0 876 04-29-2013 11:21 PM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
  کلینت ایستوود 82 ساله: برای بیست سال آینده زندگی‌ام برنامهٔ کاری دارم mamad60 0 829 04-29-2013 12:38 PM
آخرین ارسال: mamad60

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS