ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پرورش ماهی قزل آلا
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: alma
پاسخ: 11
بازدید: 3392

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرورش ماهی قزل آلا
08-11-2011, 12:50 PM
ارسال: #1
پرورش ماهی قزل آلا
جزوه pdf

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-11-2011, 06:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 06:52 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: پرورش ماهی قزل آلا
دوستان اگر تجربیات عملی دارند بیان کنند و گرنه این تابیپیک به بخش "میلیاردر شدن در کتابخانه" منتقل میشود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-12-2011, 01:12 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2011 01:16 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #3
فیلم آموزش " پرورش ماهی قزل آلا "(یک ساعت) :

قسمت یک
قسمت دو
قسمت سه
قسمت چهار

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-12-2011, 02:41 PM
ارسال: #4
شیلات خیلی درامد بالایی داره !
با یه شیلات 30 تن میتونی سالی 20 تا 25 میلیون تومن سود کنی ! البته اگه فقط 30 تن رو استفاده کنی ! من 30 تن دیدم 100 تن ماهی توش ریخته Big Grin
شیلات 30 تن الان 70-90 میلیون در می اد ! پرورش قزل یک کار بسیار پر در امد و در عین حال بسیار پر ریسک می باشد ×

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-15-2011, 07:55 PM
ارسال: #5
(08-12-2011 02:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  شیلات خیلی درامد بالایی داره !
با یه شیلات 30 تن میتونی سالی 20 تا 25 میلیون تومن سود کنی ! البته اگه فقط 30 تن رو استفاده کنی ! من 30 تن دیدم 100 تن ماهی توش ریخته Big Grin
شیلات 30 تن الان 70-90 میلیون در می اد ! پرورش قزل یک کار بسیار پر در امد و در عین حال بسیار پر ریسک می باشد ×

دوستان نمیشه تو این زمینه هم با هم سرمایه گزاری کنیم؟مثل این میمونه که یه دیس غذا رو لقمه لقمه میل کنیم!

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
08-15-2011, 09:02 PM
ارسال: #6
پرورش قزل آلا کار پر زحمتی است.دوستی داشتم که مدتی در کنار هم مشغول این کار بودیم . اگر واقعا علاقمند نباشید به سرانجام نمیرسد.ضمن آنکه تجربه و کارگر ماهر هم تاثیر زیادی دارد.

خوشبختی ما در سه جمله است تجربه از دیروز، استفاده از امروز، امید به فردا ؛ ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه می کنیم حسرت دیروز، اتلاف امروز، ترس از فردا.
دکتر علی شریعتی
08-16-2011, 11:37 PM
ارسال: #7
سلام به همگی
دوستان پرورش ماهی بسیار پرسود هست و به نظر من کسی اگر پول داشته باشه بهترین کار هست
البته مهمترین مسئله در پرورش ماهی قزل آلا شرایط محیطی و جغرافیای است ، ماهی قزل آلا جز ماهیان خونسرد هست و در مناطق سردسیر جواب میده
میتونم بگم که منبع اصلی تولید ماهی قزل آلای کشور استان های آذربایجان و بخصوص شهرما یعنی مراغه هست که تا دلتون بخواد واحدهای پرورش ماهی قزل آلا هست تا جایی که باغهای بزرگ که استخر دارند الان اکثرا درکنار شغل باغداری به این شغل هم مشغولند.
من شنیدم که اکثر پرورش ماهیهای شهر اغلب ماهیهای خودشون رو به شهرهای تهران و اصفهان میفروشن و یک یخجال 18 چرخ حدود سی میلیون درآمد داره
به دوستانیکه در مناطق سردسیر نیستند توصیه می کنم که اگر کنار دریا هستند حتما به پرورش ماهی اوزون برون (خاویاری) بپردازند ولی اگر در جای دیگری سکونت دارند پرورش میگو گزینه مناسبی هست

تنها سخت کار کردن مهم نیست ...
هوشمندانه کار کردن، اهمیت بیشتری دارد ...

هدف: تبدیل 15میلیون به 100میلیون تا تاریخ 91/12/28
08-16-2011, 11:55 PM
ارسال: #8
به نظر مي رسد اين كار به تجربه و صبر زيادي نياز دارد و ريسك آن بالاي 50% است. پيشنهاد مي دهم براي ابتدا كارهايي با ريسك كمتر را امتحان كنيم.
با تشكر از دوستاني كه تجربه خود را در اين زمينه در اختيار ميلياردرها قرار دادند.
08-22-2011, 07:59 PM
ارسال: #9
من يه دوستي دارم كه پرورش قزل آلا داره و از 24 ساعت 14 تا 16 ساعت سر كارگاه پرورش ماهيش بايد باشه. البته بزرگترين مشكلش سنتي و نيمه صنعتي بودن كارش هست. ولي در كل خيلي دردسرش زياده بايد عاشق باشي و يه شريك خيلي خيلي خوب داشته باشه و از بوي ماهي هم بدتون نياد.

چو ايران نباشد تن من مباد
بدين بوم و بر زنده يك تن مبادSmile
08-22-2011, 08:11 PM
ارسال: #10
ماهی خاویاری دنگ و فنگش زیاده ولی در امدش خیلی خوبه .
پیشنهاد من اینه : پرورش قزل الای با شیلات 30 تن .+ بسته بندنی و فروش
در امدش میتونه خیلی بالا باشه ، تا 100 تن میتونی ماهی بریزی ، ریسکش از 50 درصد کمتره ، اگه مشکلی پیش بیاد ، چون ارزونه و بیمه داره زیاد ضرر نمیکنی .

[تصویر: start.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پرورش و کشت قارچ کامیار کاظمی 19 6,841 03-03-2017 10:19 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  موفقیت پرورش ماهي خاويار در كوير mehdi098 1 3,845 06-03-2015 01:38 PM
آخرین ارسال: ندا11
  پرورش ماهیان تزئینی nbpa 3 1,519 08-08-2013 12:30 PM
آخرین ارسال: BEYOND
  درخواست اموزش پرورش بلدر چین mrhm 2 2,045 11-26-2011 03:56 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  پرورش میگو ناصر صادقی 9 2,741 10-04-2011 03:37 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS