پرورش ماهی قزل آلا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21) +---- انجمن: طرح های کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=81) +---- موضوع: پرورش ماهی قزل آلا (/showthread.php?tid=556) صفحه ها: 1 2 |
پرورش ماهی قزل آلا - jahanagahi - 08-11-2011 12:50 PM جزوه pdf RE: پرورش ماهی قزل آلا - کامیار کاظمی - 08-11-2011 06:51 PM دوستان اگر تجربیات عملی دارند بیان کنند و گرنه این تابیپیک به بخش "میلیاردر شدن در کتابخانه" منتقل میشود. RE: پرورش ماهی قزل آلا - کامیار کاظمی - 08-12-2011 01:12 PM فیلم آموزش " پرورش ماهی قزل آلا "(یک ساعت) : قسمت یک قسمت دو قسمت سه قسمت چهار RE: پرورش ماهی قزل آلا - 3ObHaN - 08-12-2011 02:41 PM شیلات خیلی درامد بالایی داره ! با یه شیلات 30 تن میتونی سالی 20 تا 25 میلیون تومن سود کنی ! البته اگه فقط 30 تن رو استفاده کنی ! من 30 تن دیدم 100 تن ماهی توش ریخته ![]() شیلات 30 تن الان 70-90 میلیون در می اد ! پرورش قزل یک کار بسیار پر در امد و در عین حال بسیار پر ریسک می باشد × RE: پرورش ماهی قزل آلا - kimyya - 08-15-2011 07:55 PM (08-12-2011 02:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: شیلات خیلی درامد بالایی داره ! دوستان نمیشه تو این زمینه هم با هم سرمایه گزاری کنیم؟مثل این میمونه که یه دیس غذا رو لقمه لقمه میل کنیم! RE: پرورش ماهی قزل آلا - shahed - 08-15-2011 09:02 PM پرورش قزل آلا کار پر زحمتی است.دوستی داشتم که مدتی در کنار هم مشغول این کار بودیم . اگر واقعا علاقمند نباشید به سرانجام نمیرسد.ضمن آنکه تجربه و کارگر ماهر هم تاثیر زیادی دارد. RE: پرورش ماهی قزل آلا - NavidAtabaki - 08-16-2011 11:37 PM سلام به همگی دوستان پرورش ماهی بسیار پرسود هست و به نظر من کسی اگر پول داشته باشه بهترین کار هست البته مهمترین مسئله در پرورش ماهی قزل آلا شرایط محیطی و جغرافیای است ، ماهی قزل آلا جز ماهیان خونسرد هست و در مناطق سردسیر جواب میده میتونم بگم که منبع اصلی تولید ماهی قزل آلای کشور استان های آذربایجان و بخصوص شهرما یعنی مراغه هست که تا دلتون بخواد واحدهای پرورش ماهی قزل آلا هست تا جایی که باغهای بزرگ که استخر دارند الان اکثرا درکنار شغل باغداری به این شغل هم مشغولند. من شنیدم که اکثر پرورش ماهیهای شهر اغلب ماهیهای خودشون رو به شهرهای تهران و اصفهان میفروشن و یک یخجال 18 چرخ حدود سی میلیون درآمد داره به دوستانیکه در مناطق سردسیر نیستند توصیه می کنم که اگر کنار دریا هستند حتما به پرورش ماهی اوزون برون (خاویاری) بپردازند ولی اگر در جای دیگری سکونت دارند پرورش میگو گزینه مناسبی هست RE: پرورش ماهی قزل آلا - MARYAR - 08-16-2011 11:55 PM به نظر مي رسد اين كار به تجربه و صبر زيادي نياز دارد و ريسك آن بالاي 50% است. پيشنهاد مي دهم براي ابتدا كارهايي با ريسك كمتر را امتحان كنيم. با تشكر از دوستاني كه تجربه خود را در اين زمينه در اختيار ميلياردرها قرار دادند. RE: پرورش ماهی قزل آلا - damoun - 08-22-2011 07:59 PM من يه دوستي دارم كه پرورش قزل آلا داره و از 24 ساعت 14 تا 16 ساعت سر كارگاه پرورش ماهيش بايد باشه. البته بزرگترين مشكلش سنتي و نيمه صنعتي بودن كارش هست. ولي در كل خيلي دردسرش زياده بايد عاشق باشي و يه شريك خيلي خيلي خوب داشته باشه و از بوي ماهي هم بدتون نياد. RE: پرورش ماهی قزل آلا - 3ObHaN - 08-22-2011 08:11 PM ماهی خاویاری دنگ و فنگش زیاده ولی در امدش خیلی خوبه . پیشنهاد من اینه : پرورش قزل الای با شیلات 30 تن .+ بسته بندنی و فروش در امدش میتونه خیلی بالا باشه ، تا 100 تن میتونی ماهی بریزی ، ریسکش از 50 درصد کمتره ، اگه مشکلی پیش بیاد ، چون ارزونه و بیمه داره زیاد ضرر نمیکنی . |