ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

من هم شروع کردم. انجمن گفتگو
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:31 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: پرواز
آخرین ارسال: پرواز
پاسخ: 75
بازدید: 25494

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-02-2012, 11:00 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2012 11:01 AM، توسط پرواز.)
ارسال: #1
اول یه خسته نباشید میگم به بچه های گل انجمن که این مدت واقعا و به همه شکل بهم کمک کردن. بخصوص که بخاطر شاغل بودنم در بیشتر وقت روز، انتخاب یه کار خیلی برام سخت بود و هر دم یه تصمیمی میگرفتم.
اما اینبار واقعا یه کار رو شروع کردم و چه بسا در خودم توانمندی این رو میبینم که بتونم یه کار سبک دیگه رو هم ایجاد کنم.
و اما من به امید خدا یه دامنه ی رند و متناسب با ذهنیتم پیدا کردم. هاست رو خریدم و در حال نصب ویبولیتین برای راه اندازی یه انجمن گفتگو هستم.
با توجه به اینکه این صفحه رو هزاران کاربر مهمان که چه بسا بازدیدکننده یا عضو انجمن خودم باشن ممکنه بخونن، نمیتونم اینجا آدرسش رو بذارم. چون در اینصورت دیگه راحت نخواهم بود اینجا راحت از مشکلات و ابهاماتم برای مدیریت انجمنم حرف بزنم.
و اما ازتون میخوام راهنماییم بفرمایید که:
1- نحوه ی مدیریتم در انجمن چطور باشه؟ با کاربرانم صمیمی بشم یا نه؟ منظورم از صمیمیت، صمیمیت در گفتاره.
2- نام کاربری خودم رو به عنوان مدیر چجوری انتخاب کنم؟ اسم کوچیک، مدیر انجمن، مدیر ... و غیره.
3- در ابتدای کار بالاخره این پست ها رو باید خودم شروع کنم دیگه. اینا رو با نام کاربری خودم وارد کنم مشکلی نداره؟
4- شروع کار سخته. نه؟ اما من ناامید نمیشم.
5- از چه جور تبلیغاتی برای جذب بازدیدکننده به سایتم استفاده کنم؟ تو وبلاگ هایی که در مورد موضوع انجمن من فعالیت میکنن مستقیم نظر بذارم عیب نداره؟
6- از ابتدای کار تبلیغات داشته باشم؟

هر نکته ی دیگه ای هم هست بفرمایید
تعداد سوالات زیاد شد میدونم. اما میخواستم تو پست اول بیشترش رو آورده باشم. شما متناسب با وقت خودتون هر کدوم رو میتونید، راهنماییم بفرمایید.
راستی اسم انجمنم خیلی کوتاهه و قابلیت تبدیل شدن به یه نام تجاری در آینده رو هم داره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-02-2012, 11:16 AM
ارسال: #2
RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو
با توفیق روز افزون برای شما عضو عزیز.
- در رابطه با تشکیل انجمن چه هدفی دارید؟
- بنظرت با این حرکت چه درآمدی خواهی داشت؟
موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-02-2012, 11:27 AM
ارسال: #3
با سلام خدمت شما خانوم پرواز
در ابتدا خوشحالم از اين كه بالاخره تصميم تون رو گرفتيد
1-مديريت يك سايت بايد مثل يك مدير واقعي انعطاف پذير باشد.يعني در مواردي با كاربران راحت و صميمي باشد در مواردي با كاربران رفتار معمولي داشته باشد و ....
در هر بازه زماني و بحثي بايد يك رفتار از خودتان به روز بديد.اين رفتار ها بايد مختص هر نفر يا موضوعي باشد.اينطور نباشد كه در تاپيكي از دست كسي ناراحت هستيد و برخورد ميكنيد در تاپيك ديگر بخاطر ناراحتي سر كس ديگر خالي كنيد.
بيشتر توضيح نميدم خودتان وارد هستيد
2-معمولا در انجمن ها افراد رو با دو مشخصه ميشناسن
يكي رنگ كاربر هست يكي اسم
معمولا گروه هاي مديريتي داراي رنگ بندي هستند.مديريت در بيشتر انجمن ها رنگ قرمز دارد

بطور مثال اسم خودتان را ميگذاريدadmin-در قسمت گروه كاربري تنظيم ميكنيد گروه كاربري شما رو با رنگ قرمز نشان بدهد
در قسمت گروه هاي كاربري با رنگ قرمز نوشته ميشود-مدير كل-يا مديريت كل انجمن(انتخاب اين دو كلمه با شما هست)اولي اسم شما هست و دومي سمت شما.حالا براي هركدام هرچيزي راحت هستيد
مهم مشخص بودن مديريت شما هست.

3-بله در ابتدا كار بايد خوتان پست بذاريد و بهتر از نام كاربري اصلي خودتان كه مديريت است بذاريد

4-بله شروع اوليه بسيار سخت هست بخصوص كه بايد شبانه روز وقت بذاريد و تاپيك هاي مختلف ايجاد كنيد و تا حداقل به 500 تا موضوع برسانيد بعد كار انجمن رو شروع كنيد(بسته به نظر خودتان هست كه از كي تبليغات سايت رو انجام بديد)
اگر الان به نا اميدي فكر ميكنيد بهتر هست واردش نشيد
هركاري در ابتدا سخت هست و تا يك بازه زماني ازش رد بشيد تمام هست.مثل يك ورزشكار كه در ابتدا بايد خوش را حسابي گرم كنند تا بتواند در زمين مسابقه به خوبي بدود.

5-ابتدا به انجمن خوب رسيدگي كنيد و مطالب بذاريد بعد از رسيدن مطالب به يك حد و اماده بودن براي اضافه شدن كاربران.حال با توجه به هزينه اي كه ميخواهيد ميتوانيد در انجمن و سايت هاي مرتبط تبليغات متني يا بنري انجام بديد
معمولا در وبلاگ ها شايد بذارند تبليغ كنيد .اما در انجمن و سايت ها بطور رايگان نميذارند حتي اگر عضو باشيد
مگر اينكه عضو قديمي باشيد و اشنا با مديريت

6-خير از ابتداي كار تبليغات نداشته باشيد بهتر هست منظورم تبليغات در انجمن خودتان هست نه تبليغ انجمن شما در سايت هاي ديگر

بهتر هست در 1 الي 3 ماه اول از تبليغات استفاده نكنيد

موارد ديگر
بهتر هست براي اداره و راه اندازي انجمن از افرادي براي همكاري استفاده كنيد. تا هم كمكي باشند براي شما و هم راهنما در بهتر شدن هرچه بيشتر انجمن
هر سوال ديگر بود بفرماييد
موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
10-02-2012, 11:28 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 08:51 PM، توسط پرواز.)
ارسال: #4
(10-02-2012 11:16 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  با توفیق روز افزون برای شما عضو عزیز.
- در رابطه با تشکیل انجمن چه هدفی دارید؟
- بنظرت با این حرکت چه درآمدی خواهی داشت؟
موفقتر باشی.

اغراق نمی کنم که بگم صرفا هدفم آموزش وکمک به دیگرانه و هیچ دیدگاه کسب درآمدی ندارم. منتها اولین هدفی که دنبال میکنم، تقویت دوستی بین یه گروه بزرگ از افرادیه که قبلا به نحو دیگه ای باهاشون ارتباط داشتم. و بعد هم اینکه تجربیاتم خودم رو با تجربیات یه سری افراد متخصص تلفیق کنم و در اختیار سایرین بذارم.

نهایت هم اینکه موضوع انجمن بی نهایت مورد علاقه ی خودم هم هست و کار کردن تو این زمینه ها بهم روحیه میده!
بی نهایت ممنونم آقای دانشفر. خیلی جامع و کامل بود. اگر تجربه ی دیگه ای هم دارید استقبال میکنم.
نه دیگه. امکان نداره ناامید بشم.
امروز احتمالا هاستم رو تحویل بگیرم. کار رو از همین امشب شروع میکنم
منتظر نظر بقیه ی دوستان هم هستم
راستی مدیران زیر مجموعه ی خودم بصورت افتخاری فعالیت میکنن دیگه. من که نباید بهشون پول بدم. درسته؟
10-02-2012, 11:45 AM
ارسال: #5
مديران بستگي به خود شما و انجمن شما هست
بطور مثال من ميام ميگم خانوم پرواز من ميخوام با شما كار كنم.عنوان مديريت انجمن الف رو بديد به من اين درخواست كاربري
مورد ديگر هزينه اي هست.خود شما در انجمن مطرح ميكنيد هر تاپيك مبلغ ..... پرداخت ميشود.من نوعي ميام جلو كار رو انجام ميدم.در پايان ماه يا هفته هزينه رو پرداخت ميكنيد

مورد بعد گروه كاربري هست كه ميتونيد درست كنيد.مثلا 100 پست از كاربر معمولي به كار نمونه بيان
بعدش با 100 تا ديگر به كاربر ويژه.با 100 تا ديگر تبديل به مدير ازمايشي بشوند

بعد خود شما هم ميتونيد از اين افراد در بخش هاي ديگر استفاده كنيد و عنوان همان بخش را بهش بدهيد
مثلا شما ميخواهيد براي انجمن الف مدير بذاريد
يك كاربر با عنوان مدير ازمايشي داريد.بهش پيام ميديد كه ميخواهم شمارو به عنوان مدير تالار الف منسوب كنم موافق هستيد يا خير
اگر گفتند به كه به تنظيمات اون تالار ميريد و اين شخص رو مدير اون تالار ميكنيد

كانال ايده يار: @ideayar
10-02-2012, 04:59 PM
ارسال: #6
تبریک میگم خانم پرواز
خیلی خوشحالم که بلاخره شروع کردید امیدوارم موفق باشید.
اگر امکان داره در این تاپیک به تدریج نوع فعالیت و بخشهای انجمنی که قرار هست راه اندازی کنید را بگید اینجا هم کلی نویسنده و شاعر و متخصص تجارت الکترونیک و روانشناس و غیره داریم که حتماً میتونن با شما همکاری کنند.

پاینده باشد.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
10-02-2012, 05:21 PM
ارسال: #7
دارم برای انجمنم افراد متخصصی مرتبط با بخش های مد نظرم جمع و جور میکنم تا از ابتدای کار همراهم باشن. به خودم یه قول اخلاقی دادم که همه جوره و در حد توانم افرادی که برای پیشبرد موفقیت انجمنم کمکم میکنن رو حمایت کنم. مثلا یکی از دوستانم که ارشد روانشناسی داره به عنوان "روانشناس انجمن" مدیریت خواهد کرد. شاید از نظر مالی در ابتدای کار نتونم براش کاری بکنم اما می خوام از نظر رسوندنش به شهرت و معرفی به کار و غیره کمکش کنم. بخصوص وقتی سایت بازدیدکننده ی زیادی جذب کرد و راه های زیادی برای فعالیت پیش روم باز شد.

تونستم اسم کوتاه و با مصمایی برای انجمن انتخاب کنم که به لطف خدا دامنه کوتاه و روونی به اسم خود انجمن هم گیرم اومد.
منو ببخشید که فعلا نمیتونم هویت سایت رو آشکار کنم. ان شاالله سایت که اومد بالا شاید اینجا آدرس و غیره رو عرض کردم.
ما تو انجمن عزیزی که در زمینه ی کلیه ی موضوعات زیر مجموعه ی بهداشت، پزشکی، بارداری، تغذیه، سلامت و پوست فعالیت کرده یا تخصص داشته باشه داریم؟ (موضوع انجمن پزشکی نیستا. یه بخشیش به این چیزا منتهی میشه)
10-02-2012, 07:31 PM
ارسال: #8
منم به عنوان یکی از بزرگان !!!!! این انجمن به شما تبریک میگم البته اگه مثل من یه هفته ای انجمن رو تعطیل نکنید.

خرید مانتو اداری
10-02-2012, 07:36 PM
ارسال: #9
(10-02-2012 07:31 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  منم به عنوان یکی از بزرگان !!!!! این انجمن به شما تبریک میگم البته اگه مثل من یه هفته ای انجمن رو تعطیل نکنید.

ممنونم. میشه بپرسم چرا تعطیلش کردین؟ انجمنتون تو چه زمینه ای بود؟
10-02-2012, 07:51 PM
ارسال: #10
انجمن عمومی بود. من یه دامنه تقریبا خوب هم خریده بودم : bia2anjoman.ir خیلی واسش تبلیغات نکردم حدود 50 هزار تومن
نزدیک 200 پست بدون کپی گذاشتم
بعد از یه هفته که نه بعد از یک ماه و اندی فقط 12 عضو پیدا کرد که اونم فقط مطالب رو میخوندن و پست ارسال نمیکردند منم ناامید شدم و ولش کردم.

خرید مانتو اداری
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کار , کار - چگونه شروع کنم؟ jahanagahi 233 103,010 11-30-2024 12:45 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  کمک کنید چجوری و چه کاری رو شروع کنم Magic Man73 5 3,549 08-11-2023 07:13 AM
آخرین ارسال: Abbas Davoodi
  من هم شروع کردم : تایپ در منزل 369369 26 11,636 10-19-2019 05:11 PM
آخرین ارسال: Shadi.t
  شروع طوفانی 19 کالا rdelavari 2 3,529 09-03-2019 12:37 AM
آخرین ارسال: Mohsen058
  شروع کار با یک باب مغازه mounessi 1 1,469 08-24-2019 09:45 AM
آخرین ارسال: rezaya2938
  ما هم شروع کردیم...تولید و پخش میوه خشک mohsenspring 117 56,504 08-19-2019 12:30 PM
آخرین ارسال: رسول نوری
  انجمن تولیدانرژی بدون سوخت جبرئیل 0 669 07-21-2019 11:00 AM
آخرین ارسال: جبرئیل
  موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. مهدی گل محمدی 200 337,188 06-19-2019 08:15 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  من شروع کردم و طی 6 ماه بیش از صد میلیون گردش مالی داشتم mortaza_max 18 16,300 10-22-2018 06:17 PM
آخرین ارسال: Y.s1980
  راهنمایی در خصوص شروع یک کار... start-job 3 1,837 07-25-2018 05:45 PM
آخرین ارسال: 0946725616
  ما هم شروع کردیم... پخش عمده چای sir-mahyar 30 8,909 07-16-2018 06:28 AM
آخرین ارسال: یاسمین اکبری
  شروع کردیم mohsenatu92 0 996 05-05-2018 07:37 AM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  منم شروع کردم، بازسازی و نوسازی ساختمان حمید رضا غ 91 22,025 04-17-2018 12:50 PM
آخرین ارسال: marjan.raad
  میخوام پخش مواد غذایی رو شروع کنم راهنمایی کنید aas 18 58,736 02-15-2018 08:38 AM
آخرین ارسال: farda20032020
  منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران mohamad021 98 26,219 02-04-2018 04:54 PM
آخرین ارسال: Sana5252
  هر روز شروع دوباره 214 0 812 12-23-2017 01:05 PM
آخرین ارسال: 214
  منم شروع کردم saeedhasanzadeh 0 984 11-27-2017 11:17 AM
آخرین ارسال: saeedhasanzadeh
  میخوام شروع کنم(تولید زغال) anzan65 14 34,219 11-20-2017 01:35 PM
آخرین ارسال: Saeidre
  من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری حسین کردوانی 44 15,666 11-03-2017 07:24 PM
آخرین ارسال: jafarimohammad
  کمک ب هم فکری درم ورد ایحاد مغازه کالای برق یا لوازم ورزشی و مسافرتی saber.n.s 2 648 11-01-2017 03:37 AM
آخرین ارسال: mehdi55

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS