ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


سوال در مورد فلافل فروشی
زمان کنونی: 05-19-2024, 04:15 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پرواز
آخرین ارسال: tiktaks
پاسخ: 56
بازدید: 43272

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد فلافل فروشی
09-24-2012, 01:33 PM
ارسال: #21
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
پول پیش جداو برای انجام این حرکت حداکثر 5میلیون تومان لازم است شاید کمی هم کمتر.فقط باید تصمیم گرفت و انجام داد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: amiryazdani138 , مهدی 1 , ali zobeid , من میلیاردرم , thundrill , سیدمهدی هاشمی , alireza091111
09-24-2012, 01:58 PM
ارسال: #22
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
(09-23-2012 04:07 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(09-23-2012 03:40 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  به خیلی عوامل بستگی داره ولی در کل اگه روی تعرفه کار کنی کار ساندویچی بین 25 تا 40 درصد سود داره ، حالا شاید بعضی ها بیشتر هم دربیارن بعضی ها کمتر
فکر نمی کنید بیشتر سود داره؟
اگه ما سود رو 40 درصد هم بگیریم یعنی از یه فلافل 1000 تومانی 400 تومانش سود هست؟
مگه یه نون و چند تا خیار شور و گوجه به اضافه ی چهار تا فلافل چقدر هزینه اش میشه؟
شما هزینه اجاره مغازه رو هم حساب کردید؟


یکبار بشین حساب کن ، همون 4 تا پر گوجه و خیارشور و کلم و ... همچین ارزون هم نیست
نخود و روغن و کرایه و شاگرد و ... به کنار
نون خالیش بالای 200 تومنه

کار پر سودی هست ولی استثنایی نیست و زحمت فراوانی هم دارد
در همین اصفهان که الان مثل قارچ فلافلی باز شده دو سال پیش قصد راه اندازی چنین فست فودی به صورت زنجیره ای را داشتم (3 4 تا مغازه ) حدود 6 ماهی روی فرمول تهیه ، هزینه تمام شده ، بهترین روش فروش ، بهترین طعم و بهترین روش تهیه و فروش تحقیقات کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم ، قولنامه یکی از مغازه ها را هم بستم ،
ولی بعد اومدم دیدم با این همه دغدغه و کارای دیگه ای که اون موقع دستم بود دیدم اصلا نمی تونم نظارت درستی روی کار داشته باشم و باید بدمش دست شاگرد یا شریک ، که منصرف شدم و چقدر هم خوب که اون کار را شروع نکردم ، ولی جزء برنامه های آینده ام هست که روزی روزگاری به صورت خیلی قوی و زنجیره ای راه اندازیش کنم .
از اون همه تحقیقات فقط موند یک فرمول که خودم بهش رسیدم و گه گاهی که اقوام دور هم هستیم درست می کنم و همگی هم اذعان به تک بودن و طعم فوق العاده اون دارن

از خصوصیاتی که یک فلافل خوب باید داشته باشه و من حدود 6 ماه براش وقت گذاشتم تا بهش رسیدم اینه و البته هنوز هم روش کار می کنم

1- مواد موقع سرخ شدن کمترین جذب روغن را داشته باشه
2- سطح رویه کرانچی و داخل مغز پخت و پف کرده باشه
3- نفخ ق نخود کاملا گرفته شده باشه که موجب دلدرد نشه
4- بعد از طبخ ماندگاری بالایی داشته باشه (با یکروز ماندن مثل سنگ نشه)
5- از مواد غیر مجاز در اون استفاده نشه (نظیر جوش شیرین و ... )
6- پایین ترین هزینه تولید را داشته باشه (می شه رفت بهترین نوع نخود را گرفت و بدون ترکبی با هیچ نوع ماده دیگه فلافل تولید کرد ولی صرفه اقتصادی نداره ، این ارزش داره که شما چطور این نخود را فراوری کنید که بالاترین ارزش افزوده را داشته باشه
7- ماندگاری مواد خام ، به صورتی که نیاز نباشد هر روز مواد خام درست شود و بشود یکروز برای مصرف مثلا یک هفته مواد خام تولید کرد (بدون خرابی و کاهش کیفیت)
8- انتخاب روغن مناسب ، ثبیت درجه حرارت روغن در ظرف سرخ کردن
و یکسری موارد دیگه که الان یادم نمی یاد
و در آخر هم زمان زیادی را صرف تحقیقات روی روش های سریع خرد کردن و نگهداری و تولید مخلفاتش از خیاشور گرفته تا کلم و ترشی کردم

بماند که شاید 90 درصد کسایی که الان فلافل می دن دست ملت اصلا نمی دونن این صحبت ها چی هست !!!

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: amiryazdani138 , jahanagahi , حامد , Delta.H , ali zobeid , پرواز , من میلیاردرم , Fela.Want , thundrill , alireza091111 , مانی ازاد
09-24-2012, 02:17 PM
ارسال: #23
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
سلام آقا مهدی شما میگید چقدر خوب که این کار رو شروع نکردم.چرا؟
الان اگه بخواهیم این کار رو راه اندازی کنیم توی اصفهان چقدر سرمایه نیاز هست؟
چه جایی باشه بهتر هست؟
بعضی از ساندویچی ها فلافل آماده رو خریداری می کنند و اون رو گرم می کنند و ساندویچ درست می کنند و می فروشند . به نظرتون اونطوری بهتره یا اینکه خودمون مواد رو درست کنیم و توی روغن جوش بریزیم و فلافل تازه رو بفروشیم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , حامد , من میلیاردرم , thundrill
09-24-2012, 03:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2012 04:12 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #24
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
(09-24-2012 12:58 PM)پرواز نوشته شده توسط:  
(09-24-2012 11:24 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  ببخشید من متوجه نشدم شما چرا اینقدر پستهای خودتان را کپی و قاطی هم کردین؟؟
فکر کنم منظورتون با منه. نه؟
نمیدونم والا! من تو این فروم این مشکل رو دارم که پست هام دو تا دوتا میاد. در صورتیکه تو سایر فروم ها این مشکل رو ندارم. از طرفی اینجا امکان ویرایش یا حذف رو هم ندارم. اینه که همینجوری می مونه!
البته نه همیشه. گاهی اینطور میشه. در صورتیکه دکمه ی ارسال رو هم فقط یکبار فشار میدم


بله خانم پرواز
البته عذر میخوام پرسیدم اما خودتان هم اگر نگاهی بیندازید اون پست کل تاپیک را به هم ریخته، من فکر کردم شما میخواستید نتیجه گیری کنید.
حق با شماست این مشکل اکثرا زمانی بروز میکند که سرعت اینترنت پایین باشد. دکمه ویرایش هم گاهی غیر فعال میشود که مدیران محترم باید آن را برایتان فعال کنند.
در هر حال میبخشید.

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , پرواز , amiryazdani138 , من میلیاردرم , thundrill
09-24-2012, 05:47 PM
ارسال: #25
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
(09-24-2012 02:17 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  سلام آقا مهدی شما میگید چقدر خوب که این کار رو شروع نکردم.چرا؟
الان اگه بخواهیم این کار رو راه اندازی کنیم توی اصفهان چقدر سرمایه نیاز هست؟
چه جایی باشه بهتر هست؟
بعضی از ساندویچی ها فلافل آماده رو خریداری می کنند و اون رو گرم می کنند و ساندویچ درست می کنند و می فروشند . به نظرتون اونطوری بهتره یا اینکه خودمون مواد رو درست کنیم و توی روغن جوش بریزیم و فلافل تازه رو بفروشیم ؟

اون فلافلی که به صورت آماده خریداری می شه و فقط داغ می شه کلا قضیه اش فرق می کنه و به درد مغازه فلافلی تخصصی نمی خوره ، از لحاظ طعم و مزه و همچنین روش پخت هم متفاوت هست ، مایه اصلیش هم آرد هست و هزینه تولید بسیار پایینی داره ، که به درد کار شما نمی خوره

اما در مورد اصفهان
فلافلی های موفقی که من دیدم خیلی کم به دکوراسیون و محل مغازه اهمین دادن

شرح هزینه ها

رهن مغازه 2 تا 10 میلیون
فر - یا معمولی می گیرید 250 تا 450 یا باید دوجداره بگیرید که حدود 3.5 بود و وارداتی هست که با این نرخ دلار باید حدود 7 شده باشه ، تک فلافل ، چهاراه رودکی ، اول حکیم نظامی و خیلی های دیگه همگی ازین دو جداره ها دارن
یخچال نوشابه و ویترینی حدود 1 تومن دست دوم

خرد کن کلم (سبزی خرد کن لهش می کنه وگرنه 200 تومنی هم گیر می یاد ) ، حدود یک تومن ، کوجه خیار شور را هم فرض می گیریم با دست خورد می کنید

یک وانت که لازمه لازمه

یخچال بستی برای نگهداری مواد خام 500 تومن
چرخ گوشت صنعتی هم 500 تومن

سرمایه در گردش هم حدود 5 تومن زیادم هست برای خرید عمده نخود و روغن و خیارشور و ...

سیستم تبلیغاتی هم فعلا فقط نئون و یک کارت ویزیت و یک تعداد لیوان در نظر می گیریم که 500 شما حساب کن


------------------------------
با پرداخت این هزینه ها شما یک فلافلی معمولی مشابه بقیه داری
الان نیاز به دو تا کارگر خبره ، یک صندوق دار بازنشسته یا دختر پشت کنکوری ! یک فرمول عالی و روزانه 200 400 تا مشتری برای 400 تا 1000 تا نان داری .

شرط موفقیتت هم دادن جنس خوب و مناسب دست مشتریست
------------------------------

اما من چرا شروع نکردم ، به دلیل اینکه من او زمان کار داشتم و بیکار نبودم و دنبال هم کار نبودم ، دنبال راهی بودم که شغلی به شغل های قبلیم اضافه کنم که هم آینده داشته باشه و هم به درامدم اضافه کنه ، ولی اگه راه می انداختم ، هر روز باید از وقت کارهای اصلیم می زدم و دنبال کارهای فلافلی بودم ، اینطوری نه به کار اصلی می رسیدم و نه به فلافلی ، مطمئنا از نظر درامدی هم اونقدر نبود که جبران خسارتی که به کار اصلیم می خورد را جبران کنه ، همچین کاری که بالاسرش نباشی هم آینده ای نمی تونه داشته باشه
تصمیمم این شد که راه اندازی این کار را چند سالی به تعویق بندازم تا هم سرمایه بیشتری بتوانم برای این کار در نظر بگیرم و هم از نظر کاری سبک تر بشم
یکجور دیگه که به مسئله نگاه کنیم اینجوریه که الان این فلافلی هایی که تو سطح شهر دارن کار می کنند عملا همه به نفع منه ، چون دارن ذائقه مردم را به خوردن فلافل عادت می دهند اینجوری اگه 5 سال دیگه یک نفر بیاد و با 4 5 تا شعبه همزمان تو سطح شهر فلافلی بزنه و جنس درجه یک و تک دست مردم بده مطمئنا خیلی سریع مشتری های همه را جذب خودش می کنه .

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Delta.H , amiryazdani138 , مــجــیــנ , jahanagahi , من میلیاردرم , Fela.Want , dvdghe , thundrill , alireza091111
09-24-2012, 06:02 PM
ارسال: #26
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
دوستان من یه سوال داشتم
همه این مراحلی که گفتید درست
مثلا من شهری که دانشجو هستم یه کتلتی هست اصلا جاش مناسب نیست اصلا مغازش هم جالب نیست...یعنی از نظر ظاهری داغونه ها...خیلی هم کوچیکه
ولی خیلی مشتری داره و همه شهر میشناسنش.دلیلش فقط اینه که خیلی خوشمزست یعنی واقعا انگشتاتو هم باهاش میخوری!

به نظر من خیلی مهمه یه چیز خوشمزه و خاص رو بدی دست مشتری
حالا آشپز خوب از کجا میخوای بیارید که دقیقا اون چیزی درست کنه که از سایر فلافلی ها بهتر باشه؟
یعنی فرمول درست کردنش....چه طوری ترد بشه...چه ادویه های خاصی به کار ببره و اینا
یا مثلا سس های خاص

یه توضیحی میدید؟ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: amiryazdani138 , ali zobeid , مهدی 1 , حامد , jahanagahi , من میلیاردرم , thundrill , alireza091111
09-24-2012, 06:17 PM
ارسال: #27
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
مرسی آقا مهدی
مدتها پیش گفتم و الان هم میگویم وجود اساتیدی همچون آقامهدی عزیز نعمت و امتیاز بزرگی در این انجمن است که به رایگان تجارب و دانسته های خود را در اختیار دوستان قرار میدهند.
کافی است تصور کنیم برای کسب اطلاعاتی که در همین تاپیک مطرح شد چقدر زمان و تجربه و انرژی لازم است، و همانطور که میدانید گرداوری چنین اطلاعاتی و دسترسی به افراد مطلع آنهم از شهرها و نقاط مختلف کار دشوار و بعضاً مایوس کننده ای بوده است که باعث دلسردی و نیمه کاره رها کردن پروژه ها بود اما اکنون به لطف وجود این انجمن و جمع صمیمی و دوستانه آن که خالصانه دانش و تجربیات خود را تقدیم دیگران میکنند دسترسی به اطلاعات مختلف آنهم از نوع عملی و کارآمد به سادگی صورت میگیرد. امیدوارم که فقط برای سرگرمی وروز مبادا نخوانیم!

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: amiryazdani138 , ali zobeid , مهدی 1 , حامد , jahanagahi , من میلیاردرم , thundrill , alireza091111
09-24-2012, 06:23 PM
ارسال: #28
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
(09-24-2012 05:47 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(09-24-2012 02:17 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  

اون فلافلی که به صورت آماده خریداری می شه و فقط داغ می شه کلا قضیه اش فرق می کنه و به درد مغازه فلافلی تخصصی نمی خوره ، از لحاظ طعم و مزه و همچنین روش پخت هم متفاوت هست ، مایه اصلیش هم آرد هست و هزینه تولید بسیار پایینی داره ، که به درد کار شما نمی خوره

اما در مورد اصفهان
فلافلی های موفقی که من دیدم خیلی کم به دکوراسیون و محل مغازه اهمین دادن

شرح هزینه ها

رهن مغازه 2 تا 10 میلیون
فر - یا معمولی می گیرید 250 تا 450 یا باید دوجداره بگیرید که حدود 3.5 بود و وارداتی هست که با این نرخ دلار باید حدود 7 شده باشه ، تک فلافل ، چهاراه رودکی ، اول حکیم نظامی و خیلی های دیگه همگی ازین دو جداره ها دارن
یخچال نوشابه و ویترینی حدود 1 تومن دست دوم

خرد کن کلم (سبزی خرد کن لهش می کنه وگرنه 200 تومنی هم گیر می یاد ) ، حدود یک تومن ، کوجه خیار شور را هم فرض می گیریم با دست خورد می کنید

یک وانت که لازمه لازمه

یخچال بستی برای نگهداری مواد خام 500 تومن
چرخ گوشت صنعتی هم 500 تومن

سرمایه در گردش هم حدود 5 تومن زیادم هست برای خرید عمده نخود و روغن و خیارشور و ...

سیستم تبلیغاتی هم فعلا فقط نئون و یک کارت ویزیت و یک تعداد لیوان در نظر می گیریم که 500 شما حساب کن


------------------------------
با پرداخت این هزینه ها شما یک فلافلی معمولی مشابه بقیه داری
الان نیاز به دو تا کارگر خبره ، یک صندوق دار بازنشسته یا دختر پشت کنکوری ! یک فرمول عالی و روزانه 200 400 تا مشتری برای 400 تا 1000 تا نان داری .

شرط موفقیتت هم دادن جنس خوب و مناسب دست مشتریست
------------------------------

اما من چرا شروع نکردم ، به دلیل اینکه من او زمان کار داشتم و بیکار نبودم و دنبال هم کار نبودم ، دنبال راهی بودم که شغلی به شغل های قبلیم اضافه کنم که هم آینده داشته باشه و هم به درامدم اضافه کنه ، ولی اگه راه می انداختم ، هر روز باید از وقت کارهای اصلیم می زدم و دنبال کارهای فلافلی بودم ، اینطوری نه به کار اصلی می رسیدم و نه به فلافلی ، مطمئنا از نظر درامدی هم اونقدر نبود که جبران خسارتی که به کار اصلیم می خورد را جبران کنه ، همچین کاری که بالاسرش نباشی هم آینده ای نمی تونه داشته باشه
تصمیمم این شد که راه اندازی این کار را چند سالی به تعویق بندازم تا هم سرمایه بیشتری بتوانم برای این کار در نظر بگیرم و هم از نظر کاری سبک تر بشم
یکجور دیگه که به مسئله نگاه کنیم اینجوریه که الان این فلافلی هایی که تو سطح شهر دارن کار می کنند عملا همه به نفع منه ، چون دارن ذائقه مردم را به خوردن فلافل عادت می دهند اینجوری اگه 5 سال دیگه یک نفر بیاد و با 4 5 تا شعبه همزمان تو سطح شهر فلافلی بزنه و جنس درجه یک و تک دست مردم بده مطمئنا خیلی سریع مشتری های همه را جذب خودش می کنه .
یعنی کاری هست که باید دائم بالا سر اون باشیم؟
وظیفه ی ما که سرمایه و محل کار و ... رو فراهم می کنیم و کار رو شروع می کنیم چی هست؟آیا خود ما هم باید یکی از کارهای مغازه رو به عهده بگیریم و دائم حضور داشته باشیم؟
نمیشه برای همه کارها نیرو استخدام کنیم و ما فقط پایان هر روز یه نظارت داشته باشیم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , من میلیاردرم , thundrill
09-24-2012, 06:27 PM
ارسال: #29
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
(09-24-2012 06:02 PM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط:  دوستان من یه سوال داشتم
همه این مراحلی که گفتید درست
مثلا من شهری که دانشجو هستم یه کتلتی هست اصلا جاش مناسب نیست اصلا مغازش هم جالب نیست...یعنی از نظر ظاهری داغونه ها...خیلی هم کوچیکه
ولی خیلی مشتری داره و همه شهر میشناسنش.دلیلش فقط اینه که خیلی خوشمزست یعنی واقعا انگشتاتو هم باهاش میخوری!

به نظر من خیلی مهمه یه چیز خوشمزه و خاص رو بدی دست مشتری
حالا آشپز خوب از کجا میخوای بیارید که دقیقا اون چیزی درست کنه که از سایر فلافلی ها بهتر باشه؟
یعنی فرمول درست کردنش....چه طوری ترد بشه...چه ادویه های خاصی به کار ببره و اینا
یا مثلا سس های خاص

یه توضیحی میدید؟ممنون


باریکلا
دقیقا همون چیزی هست که باید دنبالش بود ،
کیفیت در کنار قیمت = اعتبار و مشتری فراوان
وگرنه رستوران های درجه یک با منوهای 30 40 هزار تومانی که انگشتات را هم باهاش بخوری همه جا پیدا می شه ، ساندویچ های 1000 تومنی که فقط شکم را سیر می کنه و مزه ای جز خیارشور نداره و با زور سس گوجه و نوشابه می ره پایین هم همینطور کم نیستند . حالا اگه شما تونستی کیفیت بالای اون را به قیمت پایین اون نزدیک کنی هنر کردی

و اما
این طعم خاص و فرمول تهیه به چند صورت می تونه به دست بیاد

1- آزمون و خطا (اونقدر درصدهای مختلف با هم مخلوط شوند تا بهترین ترکیب پیدا بشه
2- اتفاقی ( به صورت اتفاقی یک کاری انجام بدید یا یک چیزی قاطی مواد بشه که طعم را متحول کنه )
3- ارثیه ( از گذشتگان به ارث ببرید مثلا مادربزرگ می پخته یاد مادر شما می ده و مادر هم یاد شما که می شه نتیجه یک قرن آزمون و خطا )
4- علمی ( تاثیر تک به تک عناصر و مواد غذایی را دونست و با ترکیب درست اونها به طعم و مزه خاص رسید )
5- دزدی ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده سرقت بشه )
6- خرید ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده خریداری بشه )
و ...

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ali zobeid , amiryazdani138 , حامد , مــجــیــנ , jahanagahi , SHAYAN.IRANI , من میلیاردرم , thundrill , morning star
09-24-2012, 06:27 PM
ارسال: #30
RE: سوال در مورد فلافل فروشی
سلام.

مرسی از همشهریه خوبم آقای سلمان پور که این عکس زیبارو گذاشتن.منظور من هم از سلف سرویس دقیقا چیزی مثل این عکسه.

رستوران و کافه های خیابانی در لبنان ، سوریه و ترکیه رواج زیادی داره و با ارائه خوراک های ارزان(فلافل،چای،قلیان،جیگر.....) بسیار پر طرفدارند و این ایده در اهواز از اونجا گرفته شده. ما همش میگیم تولید ملی کار و سرمایه ایرانی ولی طرح های بسیار خوب تجاری مثل همین کافه های خیابانی کلی با مشکل اماکن و بهداشت درگیر هستیم و هیچ جوری نمیشه مجوز گرفت.

اهداف مالی من : ذهن ثروتمند---کسب ثروت---حفظ ثروت---به اشتراک گذاشتن ثروت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: amiryazdani138 , حامد , jahanagahi , مهدی 1 , Delta.H , من میلیاردرم , thundrill , alireza091111
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه اندازی کسب و کار در گرجستان ناصر صادقی 1 6,154 01-27-2019 01:57 PM
آخرین ارسال: jagvar300
  شروع کسب و کار (ترجیحا میوه فروشی) lotfali123 0 776 01-01-2017 08:57 PM
آخرین ارسال: lotfali123
  مجبور به شروع کار در شهرستان هستم،لطفا راهنماییم کنید مصطفی ترابی 1 958 09-28-2015 11:28 AM
آخرین ارسال: مصطفی ترابی
  مشاوره در مورد راه اندازی مغازی ابزار آلات k.hajivand 2 11,105 05-31-2015 12:10 AM
آخرین ارسال: k.hajivand
  خرید کالا از بندر و فروش در دیگر شهر ها psycho 8 2,187 12-13-2014 09:58 PM
آخرین ارسال: psycho
  کار در زمینه اندروید ؟ saeed74 3 744 11-14-2014 06:17 PM
آخرین ارسال: irandac
  راز عجیب پول در آوردن مردم ایران! m-jalalvand 5 2,337 10-20-2014 08:17 PM
آخرین ارسال: bibak@zah
  نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ webmilyard 15 11,576 10-13-2014 10:35 PM
آخرین ارسال: 00098
  کیوسک روزنامه فروشی arm69 4 1,426 04-21-2014 05:24 PM
آخرین ارسال: آتيلاماكويي
Question سوال در مورد بعضی کسب و کارهای خاص BEYOND 13 4,984 09-02-2013 01:29 PM
آخرین ارسال: BEYOND
  بهترین مکان های خرید پارچه در تهران.... mallarme 0 1,006 05-28-2013 09:22 PM
آخرین ارسال: mallarme
  کمک در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر niksoft 2 2,447 04-26-2013 11:55 PM
آخرین ارسال: niksoft
  بستنی فروشی afshin67 2 4,413 01-26-2013 09:52 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  پیمانکاری در ایران سعید احمدی 10 1,867 01-07-2013 10:47 PM
آخرین ارسال: سعید احمدی
  نفر اول رزمی کار جهان از ایران در آب‌انار فروشی کار میکند کامیار کاظمی 5 1,741 11-02-2012 05:49 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  راه‌اندازی فروشگاههای زنجیره‌ای با مشارکت خارجی‌ها در ایران کامیار کاظمی 0 1,499 09-05-2012 09:58 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  سورتمه سواری در ایران کامیار کاظمی 0 846 03-27-2012 12:07 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  قيمت انواع خشكبار در بازار MARYAR 3 1,497 03-18-2012 10:59 PM
آخرین ارسال: سعید.کرمی
  هر بسته با ۷ هزار تومان سود/ فروش اسکناس نو در بازار داغ شد سعید.کرمی 3 2,097 03-18-2012 08:33 PM
آخرین ارسال: alicpu
  کارآفرینی در زمینه ی مواد غذایی مسعود کوچولو 20 6,820 02-09-2012 04:55 PM
آخرین ارسال: مسعود کوچولو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS