سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سوال در مورد فلافل فروشی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: سوال در مورد فلافل فروشی (/showthread.php?tid=4305)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6


سوال در مورد فلافل فروشی - پرواز - 09-15-2012 03:04 PM

سلام. میخوام بعد از برآورد یه سری هزینه ها اگر بشه یه فلافل فروشی راه بندازم. حالا دو تا سوال دارم:
1- برای خرید ملزومات یه مغازه ی فلافل فروشی با کمترین امکانات چقدر سرمایه احتیاج دارم؟
2- من میخوام تو یه شهر دیگه که مد نظرمه این کار رو راه بندازم. طبیعتا خودم نمی تونم گرداننده ی کار باشم. به نظرتون چجوری با یه نفر شریک بشم که به اصطلاح نه سیخ بسوزه و نه کباب؟


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - jahanagahi - 09-15-2012 07:04 PM

برای فلافل فروشی نیاز به مغازه و تجهیزات هست که البته می توانی دست دوم و تمیز پیدا کنی و یا بازسازی نمائید . (یخچال - گاز - میز و صندلی و دکوراسیون مغازه و انتخاب اسمی زیبا)مرحله بعد سرمایه خرید مواد اولیه.حدودا در شهرستان حداقل 5 میلیون تومان سرمایه لازم است.در مورد سپردن مغازه به فرد دیگر خود ریسک است که من موافق نیستم.


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - amiryazdani138 - 09-23-2012 02:52 PM

سلام.
سود فروش هر فلافل چند درصد هست؟
مثلا فلافلی که قیمتش 1000 تومان هست سودش چقدره؟


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - مهدی 1 - 09-23-2012 03:40 PM

به خیلی عوامل بستگی داره ولی در کل اگه روی تعرفه کار کنی کار ساندویچی بین 25 تا 40 درصد سود داره ، حالا شاید بعضی ها بیشتر هم دربیارن بعضی ها کمتر


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - amiryazdani138 - 09-23-2012 04:07 PM

(09-23-2012 03:40 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  به خیلی عوامل بستگی داره ولی در کل اگه روی تعرفه کار کنی کار ساندویچی بین 25 تا 40 درصد سود داره ، حالا شاید بعضی ها بیشتر هم دربیارن بعضی ها کمتر
فکر نمی کنید بیشتر سود داره؟
اگه ما سود رو 40 درصد هم بگیریم یعنی از یه فلافل 1000 تومانی 400 تومانش سود هست؟
مگه یه نون و چند تا خیار شور و گوجه به اضافه ی چهار تا فلافل چقدر هزینه اش میشه؟
شما هزینه اجاره مغازه رو هم حساب کردید؟


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - ali zobeid - 09-23-2012 04:15 PM

سلام.

من نمیدونم تا حالا اهواز اومدین شما یا نه؟ ولی اگه کارت واست ارزش داره حتما یه سر بیا اینجا و با این کار به طور کامل آشنا شو. و اگه به تونی به روش اهوازیها فلافل بفروشی (سلف سرویس و به صورت رستوران خیابانی) مطمئن باش سود بسیار بالایی داره واست.
منم در خدمتت هستم.


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - jahanagahi - 09-23-2012 04:49 PM

جای همگی خالی من امروز جائی بودم که دیدم صف کشیده اند.صف برای قلاقل.چقدر ذوق کردم .در صف ایستادم و نوبتم رسید.یک فلافل با نوشابه 2000تومان. خوردم. چه لذتی داشت. بیخود نبود که صف کشیده بودند.فکر کنم درآمدش به اندازه درآمد روزانه یک پزشک بود.مسئله مهم من شنیده بودم فلافل باید تند باشد ولی این فلافل تند نبود.شاید روش اهوازی فلافل تند است.اگر تمیز و خوشمزه تهیه شود بازار خوبی دارد.


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - amiryazdani138 - 09-23-2012 05:56 PM

یه فلافلی هست توی اصفهان که کارش با بقیه فرق می کنه.
این موادش رو تازه درست می کنه و جلوی مشتری همون جا مواد تازه رو توی قالب میریزه و توی روغن در حال جوش میریزه و فلافل آماده میشه . گوجه و خیارشور و همه اجزای فلافل رو هم همونجا جلوی مشتری به فلافل اضافه می کنه. یعنی در واقع مشتری داره میبینه که چی میخواد بخوره. برای همین هروقت من میرم یه صف بستند برای خرید فلافل.هر فلافل رو میده 1000 تومان.
من که واقعا به کارش حسودیم میشه و پیش خودم میگم چرا من نباید یه همچین فلافل فروشی داشته باشم؟
حالا نگفتید بالاخره سود یک فلافل 1000 تومانی با این روش فروش چقدره؟
سرمایه چقدر میخواد؟


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - goldmen - 09-23-2012 07:08 PM

(09-23-2012 04:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جای همگی خالی من امروز جائی بودم که دیدم صف کشیده اند.صف برای قلاقل.چقدر ذوق کردم .در صف ایستادم و نوبتم رسید.یک فلافل با نوشابه 2000تومان. خوردم. چه لذتی داشت. بیخود نبود که صف کشیده بودند.فکر کنم درآمدش به اندازه درآمد روزانه یک پزشک بود.مسئله مهم من شنیده بودم فلافل باید تند باشد ولی این فلافل تند نبود.شاید روش اهوازی فلافل تند است.اگر تمیز و خوشمزه تهیه شود بازار خوبی دارد.

منم اون زمان که تهران بودم تو باغ فیض یک فلافل فروشی بود که کارش بسیار معرکه وهمیشه صف ایستاده بودن یکبار یکساعت طول کشید تا نوبت من شد

فلافل تو ایران از جنوب یا بگفته دوستمان ازاهواز رواج پیدا کرد ولی فلافل بندری فلافل اهوازی فلافل بوشهری اینها جزو معروف ترین فلافل های ایران هستند
منطقه جنوب بخاطر ذائقه اشون وآب وهوا تند مزاج هستند ولی به مرور که تو ایران رواج پیدا کرد طعم های مختلف هم اضافه شد
مثلا توشمال فلافل مرغ دیدم

برای تاسیسش بصورت قانونی ومراجعه به اتحادیه رستوران دارها ومواد غذایی وکارهای دیگر
غیر قانونی هم یک گاری در جمع شلوغ

هزینه اولیه هم بستگی به نوع کارت دارت میتونی با یک گاری وتجهیزاتش با کمتر از 500 هزار تومان یا یک مغازه و کلی تجهیزات شاید بالای 50 میلیون تومان

برای سودش هم بازم بستگی به خودت داره
ولی نرمال تو این کارها سود 40 درصد با کسر همه هزینه ها نظیر مواد اولیه وکرایه وبرق واب وگاز وخدمه و.... دارد


ولی پیشنهاد من بشما
اگر واقعا به این کار علاقه داری ومیخوای یک ایده بهت بدم
یک فلافل فروشی مجهز وتمیز بزن
با انواع طعم ها چه طعم های مختلف فلافل چه طعم های مختلف کنار فلافل

موفق باشی


RE: سوال در مورد فلافل فروشی - jahanagahi - 09-23-2012 08:07 PM

(09-23-2012 07:08 PM)goldmen نوشته شده توسط:  
(09-23-2012 04:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جای همگی خالی من امروز جائی بودم که دیدم صف کشیده اند.صف برای قلاقل.چقدر ذوق کردم .در صف ایستادم و نوبتم رسید.یک فلافل با نوشابه 2000تومان. خوردم. چه لذتی داشت. بیخود نبود که صف کشیده بودند.فکر کنم درآمدش به اندازه درآمد روزانه یک پزشک بود.مسئله مهم من شنیده بودم فلافل باید تند باشد ولی این فلافل تند نبود.شاید روش اهوازی فلافل تند است.اگر تمیز و خوشمزه تهیه شود بازار خوبی دارد.

منم اون زمان که تهران بودم تو باغ فیض یک فلافل فروشی بود که کارش بسیار معرکه وهمیشه صف ایستاده بودن یکبار یکساعت طول کشید تا نوبت من شد

فلافل تو ایران از جنوب یا بگفته دوستمان ازاهواز رواج پیدا کرد ولی فلافل بندری فلافل اهوازی فلافل بوشهری اینها جزو معروف ترین فلافل های ایران هستند
منطقه جنوب بخاطر ذائقه اشون وآب وهوا تند مزاج هستند ولی به مرور که تو ایران رواج پیدا کرد طعم های مختلف هم اضافه شد
مثلا توشمال فلافل مرغ دیدم

برای تاسیسش بصورت قانونی ومراجعه به اتحادیه رستوران دارها ومواد غذایی وکارهای دیگر
غیر قانونی هم یک گاری در جمع شلوغ

هزینه اولیه هم بستگی به نوع کارت دارت میتونی با یک گاری وتجهیزاتش با کمتر از 500 هزار تومان یا یک مغازه و کلی تجهیزات شاید بالای 50 میلیون تومان

برای سودش هم بازم بستگی به خودت داره
ولی نرمال تو این کارها سود 40 درصد با کسر همه هزینه ها نظیر مواد اولیه وکرایه وبرق واب وگاز وخدمه و.... دارد


ولی پیشنهاد من بشما
اگر واقعا به این کار علاقه داری ومیخوای یک ایده بهت بدم
یک فلافل فروشی مجهز وتمیز بزن
با انواع طعم ها چه طعم های مختلف فلافل چه طعم های مختلف کنار فلافل


موفق باشی

زیباترین پیشنهاد.ممنون استاد عزیز
در یکی از شهرستانه دوغ فروشی بود که مغازه اش زیر زمین بود.انواع دوغ داشت: شیرین- ترش - ترش وشیرین- گرم - سرد.فروش زیادی داشت.
در فلافل فروشی هم اگر بقول استاد با ذائقه های مختلف تهیه شود مشتریان زیادی خواهید داشت.