ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


پرورش قورباغه
زمان کنونی: 05-10-2024, 02:36 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: zohor
آخرین ارسال: ghaasedak
پاسخ: 10
بازدید: 10604

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امیتازات : 2.48
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرورش قورباغه
07-23-2012, 03:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-23-2012 03:47 PM، توسط zohor.)
ارسال: #1
پرورش قورباغه
پرورش قورباغه
باسلام وخسته نباشید
کسی از دوستان درموردپرورش قورباغه اطلاعاتی داره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: سعید.کرمی , 0625
07-23-2012, 04:00 PM
ارسال: #2
RE: پرورش قورباغه
(07-23-2012 03:44 PM)zohor نوشته شده توسط:  پرورش قورباغه
باسلام وخسته نباشید
کسی از دوستان درموردپرورش قورباغه اطلاعاتی داره
دوست عزيز شما در ابتدا براي فروش اين محصول چه فكري كرديد؟؟؟؟
همينطوري دنبال مطالبي هستيد يا واقعا تحقيق كرديد و به نتيجه اي رسيديد؟؟
لطفا اطلاعاتي در مورد انتخاب پرورش اين جانور بفرماييد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: سعید.کرمی , 0625 , مهدی 1
07-23-2012, 04:31 PM
ارسال: #3
RE: پرورش قورباغه
راستش هیچ اطلاعاتی دراین مورد ندارم.فقط به طور اتفاقی از 1نفر شنیدم که توکارپرورش قورباغه بود
اونم نه گوشتیش چون مثل اینکه حرام اعلامش کردن.میگفت فقط پوستش بدرد میخوره.حالا منم این حرفو اینجا مطرح کردم تا ببینم کسی چیزی دراین مورد میدونه.اخه اینجور کارااکثراتوتهرانه گفتم شاید کسی چیزی بدونه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625
07-23-2012, 04:47 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-23-2012 04:59 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #4
RE: پرورش قورباغه
خوب در اين زمينه چند دقيقه گشت گذاري در نت داشتم كه مطالبش رو بطور خلاصه براتون ميذارم.

حکم پرورش قورباغه و جلبک و فروش آن به غیر مسلمانان چیست؟
پرسش
پرورش قورباغه و جلبک و فروش آن به غیر مسلمانان چه حکمی دارد؟ نظر فقهی حضرت آیت الله مهدی هادوی تهرانی در این باره چیست؟
پاسخ اجمالی
سؤال شما به دفاتر مراجع ارسال گردید و تا کنون جواب های زیر دریافت گردید:
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):
فی نفسه اشکال ندارد ولی فروش آنها برای استفاده های غذایی انسان، جایز نیست هرچند خریدار خوردن آن را حلال بداند.
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
اشکال ندارد.
دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):
خرید و فروش قورباغه ولو به غیر مسلمان برای خوردن جایز نیست ولی جلبک ظاهراً اشکالی ندارد. و الله العالم.
نظر فقهی حضرت آیت الله مهدی هادوی تهرانی نیز به شرح زیر می باشد:
1. پرورش و فروش جلبک در جایی که ارزش و مالیت عقلایی داشته باشد - مانند فرض سؤال - اشکال شرعی ندارد.
2. پرورش قورباغه ذاتاً حلال است، مگر این که مضر به حال محیط زیست باشد یا عنوان و نوع دیگری مانند اسراف بر آن صدق کند.
3. فروش قورباغه زنده اگر دارای منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد و آن را از نظر عقلا دارای مالیت و ارزش نماید، بلااشکال است. و لو خریدار آن را برای غرض حرام مانند اکل و خوردن، خریداری نماید.
4. اگر قورباغه زنده فاقد منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد، فروش آن به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز می باشد.
5. فروش قورباغه غیر زنده در صورتی که دارای منعفت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز است و به غیر آنها علی الاقوی جایز می باشد، هر چند احتیاط در ترک آن است.
6. فروش قورباغه غیر زنده در صورتی که فاقد منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد فقط به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز می باشد.
کشور ما با داشتن شرایط آب و هوایی مساعد برای پرورش گونه های تجاری قورباغه از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار است که به جمع کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده این جانور بپیوندد.
وجود نواحی گرم و مرطوب در جنوب و مرطوب و معتدل در شمال کشور، بهره مندی از تالاب ها و آبگیرهای بسیاری در کشور و امتیازات مثبتی از قبیل فراوانی بالای غذای زنده برای تغذیه ی این جانور این امکان را برای کشور فراهم ساخته است که بتواند موفق تر از بسیاری کشورها در این صنعت و تجارت پررونق حضور یابد.

اهداف پرورش
صادرات گوشت این جانور به صورت تازه، منجمد و کنسروی، تهیه چرم از پوست، تولید کودهای کمپوست با کیفیت بالا از اندام های داخلی و کمک به کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اشتغال زایی، صادرات و درآمدزایی و...

فیزیولوژی و طبقه بندی علمی
قورباغه جانوری است از رده ی دوزیستان (Amphibia) و راسته ی بی دمان (Anura). اندام های خلفی آن طویل اند که باعث جهش حیوان در حرکت شده و نیز حیوان به وسیله ی این اندام های طویل به خوبی در آب شنا می کند. قلب قورباغه 3 حفره ای و متشکل از 2 دهلیز و 1 بطن است. در دهان قورباغه دو سوراخ کوچک اضافی دارد که با کیسه های صوتی در ارتباط هستند. قورباغه ها لقاح خارجی دارند. نوزاد قورباغه در موقع خروج از تخم کاملا آبزی است و در آب های راکد میزیدو پس از دگردیسی می تواند در خاک نیز زندگی کند. قورباغه بالغ باید برای تنفس به سطح آب بیاید اما می تواند چند دقیقه زیر آب بماند و اکسیژن محلول در آب را از راه پوست و خصوصا پوست نواحی خلفی مثل لگن جذب کند.
تفاوت قورباغه ها با وزغ 1- وزغ حرکت جهشی ندارد 2 – مردمک چشم وزغ ها عمودی ولی در قورباغه ها گرد است. 3- قورباغه ها معمولا بدن نرم و مرطوب دارند و در نزدیکی آب ها زندگی می کنند ولی وزغ ها پوست خشک و زگیل مانند دارند.

گونه های دارای ارزش تجاری
در جهان از سرده ی Rana چند گونه از نظر مصرف انسانی ارزش بالاتری دارند که شامل: قورباغه پلنگی (Rana pipiens)، قورباغه سبز (Rana clamitans)، قورباغه اردک ماهی (Rana palustrist) و قورباغه بزرگ آمریکایی (Rana catesbeiana)، می شود. همچنین قورباغه مردابی (Marsh frog) که در ایران و به خصوص مرداب انزلی به وفور یافت می شود نیز دارای ارزش تجاری و غذایی بالایی است. از قورباغه بزرگ آمریکایی به جهت درشت اندامی از تمام بدنش جهت مصارف تغذیه ای استفاده و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود.
در ادامه به معرفی 2 گونه قورباغه مردابی و قورباغه بزرگ آمریکایی می پردازیم.

قورباغه مردابی Marsh Frog
اسم علمی: Rana ridibundus
طول قورباغه بالغ: حداکثر 17 سانتی متر، نرها حدود 12 سانتی متر
وزن قورباغه بالغ تا 500 گرم
گسترش جغرافیایی: این گونه در اکثر نقاط دنیا پراکندگی دارد و گونه ای جهان شمول است و از نظر خوراکی و تجاری گونه ای بسیار مهم به شمار می آید.
تولیدمثل و تخم گذاری: در فصل بهار و آب های کم عمق
تعداد تخم: حدود 1000 تا 12000 تخم که بسته به سن و جثه متغیر است.
رشد و تغذیه: تغذیه در دوره لاروی از بی مهرگان و گیاهان آبزی است و پس از دگردیسی از حشرات، کرم های خاکی، عنکبوت ها و...
جای جدول

قورباغه بزرگ آمریکایی: American Bullfrog
اسم علمی: Rana catesbeiana
طول قورباغه بالغ ماده: 15-9 سانتی متر (در بعضی موارد تا 20 سانتی متر)
گسترش جغرافیایی: این قورباغه بومی نواحی آمریکای شمالی است و هم اینک در بسیاری از نواحی جهان مثل: آسیا جنوب آمریکا و اروپا یافت می شود.
تولیدمثل و تخم گذاری: اواخر بهار و اوایل تابستان
تعداد تخم: جنس ماده می تواند تا 000/20 تخم تولید کند.
طول عمر: 8 تا 10 سال در طبیعت و تا 16 سال در اسارت
رشد و تغذیه: دوره دگردیسی از چند ماه (در نواحی جنوبی و گرم تر) تا 3 سال (در نواحی شمالی و سردتر) متغیر است. تغذیه در زمان لاروی و پس از آن مشابه سایر قورباغه های خوراکی است و باید به کیفیت غذا و میزان آنها توجه ویژه ای نمود.
جای جدول

تکثیر و پرورش
به سه شکل: طبیعی، نیمه طبیعی و مصنوعی
نحوه پرورش مصنوعی
دو حیوان نر و ماده پس از جفت گیری در خشکی برای مدت کوتاهی به زیر آب می روند. سپس ابتدا حیوان ماده و پس از آن حیوان نر سلول های جنسی خود را در آب رها می کنند. هر مولد ماده حدود 3 تا 5 هزار تخم می گذارد که این مقدار بسته به جثه، سن و گونه تغییر می کند. باید توجه داشت که عمل تخم ریزی در آب راکد صورت گیرد همانند برکه ها. این برکه ها نباید بیش از 400 مترمربع و عمق آنها در حدود 85-80 سانتی متر باشد. قورباغه مولد را باید از نظر کیفیت آب، نوع تغذیه و عدم ابتلا به انواع بیماری های ویروسی، انگلی و باکتریایی مورد مراقبت قرار داد.
تخم ها پس از 5 تا 20 روز به شکل لاروهای دم دار با طول حدود 5 میلی متر ظاهر می شوند. این مدت بستگی به میزان دمای آب دارد. در این مرحله به ماهی های کوچک شبیه هستند. پس از چند روز طول آنها به حدود 10 میلی متر می رسد. لاروها پس از حدود 20 روز یا سه هفته به بچه قورباغه و پس از گذشت هفت هفته به قورباغه جوان تبدیل می شوند. باید توجه داشت که بچه قورباغه ها را وارد برکه های بزرگتر و ایمن از مار، پرندگان و سایر شکارچیان نمود. همان طور که گفته شد تغذیه لاروها از بی مهرگان آبزی و گیاهان است و با رشد جانور و پس از دگردیسی جانوران کوچک و متحرک مثل: انواع حشرات، کرم ها، ماهیان کوچک و... را می خورد. یکی از راهکارهای مفید در مزارع پرورش قورباغه برای جذب بیشتر حشرات و سایر بندپایان به عنوان غذای اصلی قورباغه ها روشن کردن چراغ در شب است. این عمل موجب حرکت آنها به سمت منبع نور شده و به این وسیله در دسترس قورباغه ها قرار می گیرند.
قورباغه ها پس از رسیدن به وزن مطلوب و رشد کافی صید شده و در صورتی که هدف پرورش استفاده از گوشت باشد پس از جدا کردن قسمت های ناقد ارزش خوراکی و با رعایت موزاین بهداشتی جهت مصرف به صورت: تازه، منجمد و یا کنسروی آماده می شوند.
با توجه به اینکه کشورمان سابقه موفق صید، بسته بندی و پرورش قورباغه را در سال های نه چندان دور داشته، بر آن شدیم با ارایه خلاصه ای از چگونگی پرورش صنعتی این دوزیست، مجددا علاقه مندان را تشویق به فعالیت نماییم. البته قرار نیست کسی در ایران قورباغه تناول نماید، بلکه تولیدات، صادر شده و از درآمد آن نان و بره ی بریان بر سر سفره تولیدکننده خواهد آمد.
از آن جا که پرورش قورباغه از سوی نماینده ی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور به منظور صادرات، حلال اعلام شده است؛ متقاضیان می توانند با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کرده یا از گونه «رانا» بخصوص قورباغه بزرگ انزلی برای پرورش استفاده کنند. افراد متقاضی باید پس از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای اخذ پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی اقدام کنند.
مهمترین گونه های مستعد پرورش و بازارپسند عبارتند از: قورباغه سبز (Rana Clamitans) قورباغه لئوپارد (Rana Pipiens) قورباغه پیکرال (Rana Palustrist) و قورباغه گاوی (Rana Catesbeiana). گونه های مذکور معمولا به راحتی از محیط های طبیعی استخراج شده، مورد پرورش قرار گرفته و سپس کشتار، بسته بندی و صادر می شود. البته قورباغه بزرگ آمریکایی به دلیل درشت بودن از تمام بدنش جهت تغذیه استفاده می شود و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود. ران قورباغه جزو غذاهای لوکس و گران قیمت رستوران ها است. قورباغه ها در طبیعت عمدتا در فصل بهار در آب های کم عمق تخم گذاری می نمایند. توده تخمی که از یک قورباغه ماده به دست می آید حالت ژله مانند و چسبیده به هم داشته و می تواند محدوده ای به وسعت یک مترمربع را پوشش دهد و معمولا ۰۰۰/۱۰ الی ۰۰۰/۲۵ تخم قورباغه را شامل می شود. بچه قورباغه ها بین یک الی سه هفته از تخم خارج می شوند و این امر بستگی به میزان درجه حرارت آب دارد. میزان رشد قورباغه ها بستگی به شرایط اقلیمی، میزان تغذیه و غذادهی و مدت فصل رشد دارد. نوع و چگونگی تغذیه یک پارامتر حیاتی در پرورش قورباغه می باشد. قورباغه هایی که خوب تغذیه نگردند مستعد بیماری بوده و معمولا اقدام به شکار و تغذیه از قورباغه های کوچک تر و تخم قورباغه ها می نمایند و از این رو تعداد بسیار کاهش می یابد.
با توجه به کنترل دقیق در پرورش صنعتی بخصوص در سالن های سرپوشیده نه تنها می توان تمامی این مشکلات را کنترل کرد، بلکه می توان در چهار فصل اقدام به اخذ تخم و نوزاد نموده و یک بازار دایمی ایجاد کرد مانند مزرعه ی پرورش قورباغه بسیار پیشرفته ی آنتالیای ترکیه.
از گذشته های دور پرورش قورباغه در فضای باز و به صورت طبیعی در آبگیرها و تالاب ها، بخصوص در کشورهای جنوب شرق آسیا و چین مرسوم بوده است. سیستم کار چنین بوده که رهاسازی اولیه صورت می پذیرفته و مدتی به حال خود گذاشته و شکل طبیعی رشد و تکثیر می یافتند، سپس به تناوب جمع آوری و صید می شده اند. از دهه ی ۷۰ میلادی پرورش به شکل صنعتی و متراکم در مزارع مربوطه و به شکل اقتصادی مرسوم گشته است. در روش نیمه صنعتی جفت گیری و تخم گذاری در آب راکد انجام می پذیرد و تخم ها پس از حداکثر سه هفته به صورت لاروهای دم دار ظاهر می شوند با ۵ میلی متر طول و ظاهری مانند ماهی های کوچک، چند روز بعد طول آنها به ۱۰ میلی متر و بیشتر می رسد. سپس با پیدایش پاهای کوچک دم خود را از دست می دهند. در این مرحله که حدود ۲۰ روز طول می کشد، قورباغه نوزاد را باید وارد برکه های بزرگتر و محفوظ از مار، پرندگان و قورباغه های بزرگتر و… نمود.
جهت داشتن یک مزرعه موفق و پرمحصول، غذادهی مناسب و کافی یک پارامتر حیاتی است. بچه قورباغه ها عمدتا از فیتوپلانگتون ها و جلبک ها تغذیه می نمایند و رژیم گیاه خواری دارند، وقتی قورباغه ها رشد نمودند فرایند تغذیه ی آنها مشکل تر شده و عمدتا تمایل به تغذیه از موجودات زنده و متحرک دارند. نصب لامپ در اطراف استخرهای پرورش قورباغه و جذب حشرات در شب می تواند منبع خوبی برای جذب حشرات و در نتیجه تامین غذای قورباغه ها باشد.
به عنوان نمونه در یک مزرعه ۲۶ هکتاری پرورش قورباغه نیمه صنعتی می توان ۱۰ هکتار آن را به صورت حوضچه و برکه های کوچک و بزرگ برای پرورش قورباغه از زمان لاروی تا موجود کامل در نظر گرفت. مساحت این حوضچه ها و برکه ها حداقل ۱۰ مترمربع و حداکثر ۵۰۰ مترمربع به عمق حداقل ۸۰ سانتی متر و حداکثر یک متر در نظر گرفته می شود. در چنین مزرعه ای در سال حدود ۲۰ تن گوشت قورباغه برای صادرات می توان تولید نمود. فرانسوی ها در سال ۴۰۰۰ -۳۰۰۰ تن پای قورباغه می خورند و از هر ۲۰ هزار قورباغه یک تن پای قورباغه به دست می آید. تقاضای روزافزون گوشت قورباغه از یک طرف و از طرف دیگر سطحی بیش از ۵۰۰ هزار هکتار شالیزار و برکه های متروکه غیر قابل بهره برداری برای سایر تولیدات اقتصادی در شمال و جنوب کشور، می توان با پرورش قورباغه ضمن کسب درآمدی قابل توجه برای صاحبان زمین ها، قشر عظیمی از جوانان و مردم منطقه را نیز مشغول به کار نمود.
پرورش نیمه طبیعی و طبیعی
این روش با وارد کردن تعدادی مولد به برکه ها و مرداب هایی که حصارکشی شده اند انجام می شود. در روش طبیعی نیز قورباغه ها را از سطح طبیعت جمع آوری می کنند. این روش در کشورهایی که به دلیل کمبود منابع غذای زنده برای این جانور و هزینه بالای نیروی انسانی و کارگری امکان پرورش مصنوعی مقرون به صرفه نیست انجام می شود.

صادرات و بازار هدف
گوشت قورباغه از نظر طعم و مزه نزدیک و مشابه گوشت گوساله است و در بسیاری از کشورهای اروپایی از قبیل: فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و همچنین در کشورهای آمریکایی مثل آمریکا و کانادا محبوبیت بالایی دارد. به طور مثال کشور آمریکا سالانه حدود 1500 تن گوشت قورباغه وارد می کند. در زمینه صادرات کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله: اندونزی، بنگلادش، چین و ژاپن جزء بزرگ ترین صادرکنندگان به شمار می آید. در این میان کشور اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی جهان فقط در سال های دهه ی 1990 سالانه بیش از 8000 تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه کرده است.

شروع فعالیت در این بخش
متقاضیان فعالیت در این بخش باید با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری، برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کنند و یا از قورباغه بندرانزلی برای پرورش استفاده کنند. لازم به ذکر است ضوابط بهداشتی تکثیر و پرورش این جانور همانند ضوابط بهداشتی آبزیان دیگر بوده و متقاضیان باید بعد از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور اقدام کنند.
لازم به ذکر است پرورش قورباغه به منظور صادرات از سوی نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی حلال اعلام شده است.
می توان با تدوین برنامه ای اصولی و هدفمند و استفاده از تجربیات کشوهای موفق در این زمینه و دقت در رموز موفقیت آنها (از جمله کیفیت و بسته بندی مرغوب و قابل رقابت در بازارهای جهانی) و نیز امکان دریافت تسهیلات برای فعالان این بخش و حمایت از آنها راه را برای حضور گسترده مشتاقان به سرمایه گذاری و شرکت در این صنعت و تجارت پررونق هموارتر کرد
کشورهای بنگلادش، بلژیک، چین، اندونزی، ژاپن، مکزیک، هلند و تایوان بزرگ ترین صادرکنندگان گوشت قورباغه به کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه، ایتالیا و اسپانیا و کشورهای آمریکایی هستند. تکثیر مصنوعی قورباغه در جهان علم نوپایی است که از 25 سال گذشته در کشورهای برزیل، آمریکا و جنوب شرقی آسیا شکل گرفته است. با توجه به اینکه تغذیه این جانور غذای زنده است و هزینه تولید غذای زنده و کارگر در این کشورها گران است، تکثیر مصنوعی آن چندان مقرون به صرفه نیست اما با توجه به اینکه در ایران غذای زنده برای تغذیه این جانور به وفور یافت می شود و همچنین شرایط آب وهوایی مساعد در کشور برای پرورش آن وجود دارد، این صنعت در ایران می تواند موفق تر از کشورهای اروپایی باشد و با هدف صادرات شکل گیرد ولی متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی برای شکل گیری این صنعت نشده است. البته با توجه به اینکه پرورش قورباغه در اکثر کشورهای جهان پرهزینه است و بلوغ و رشد این جانور بیش از یک سال طول می کشد، بیشترین میزان مصرف جهانی از طریق جمع آوری قورباغه ها از طبیعت انجام می شود که با توجه به وجود گونه های مختلف این خزنده می توان با جمع آوری این موجودات از طبیعت و فرآوری آن، برای صادرات اقدام کرد.
مناطق مرطوب و گرمسیر همچون مناطق جنوبی کشور و مناطق مردابی فضای مناسبی برای پرورش قورباغه هاست. البته انتظار می رود قبل از شکل گیری این صنعت همه جوانب آن درنظر گرفته شود که همچون برخی دیگر از صنایع از جمله صنعت تکثیر و پرورش میگو پس از گذشت سال ها و صرف سرمایه های بالا، روبه افول نرود.

برگرفته از قسمت هاي اموزشي فروشگاه اتي نگر
مطالب مرتبط از ماهنامه كشت صنعت

رورش قورباغه ، ارزآور و آسان

با توجه به اينكه كشورمان سابقه موفق صيد، بسته بندي و پرورش قورباغه را در سال هاي نه چندان دور داشته، بر آن شديم با ارايه خلاصه اي از چگونگي پرورش صنعتي اين دوزيست، مجددا علاقه مندان را تشويق به فعاليت نماييم. البته قرار نيست كسي در ايران قورباغه تناول نمايد، بلكه توليدات، صادر شده و از درآمد آن نان و بره ي بريان بر سر سفره توليدكننده خواهد آمد.
از آن جا كه پرورش قورباغه از سوي نماينده ي ولي فقيه در سازمان دامپزشكي كشور به منظور صادرات، حلال اعلام شده است؛ متقاضيان مي توانند با مراجعه به سازمان دامپزشكي كشور و اخذ پروانه بهره برداري براي واردات مولد گونه هاي گوشتي اقدام كرده يا از گونه «رانا» بخصوص قورباغه بزرگ انزلي براي پرورش استفاده كنند. افراد متقاضي بايد پس از اخذ موافقت اصولي از سازمان شيلات براي اخذ پروانه تاسيس و بهره برداري بهداشتي از سازمان دامپزشكي اقدام كنند.
مهمترين گونه هاي مستعد پرورش و بازارپسند عبارتند از: قورباغه سبز (Rana Clamitans) قورباغه لئوپارد (Rana Pipiens) قورباغه پيكرال (Rana Palustrist) و قورباغه گاوي (Rana Catesbeiana). گونه هاي مذكور معمولا به راحتي از محيط هاي طبيعي استخراج شده، مورد پرورش قرار گرفته و سپس كشتار، بسته بندي و صادر مي شود. البته قورباغه بزرگ آمريكايي به دليل درشت بودن از تمام بدنش جهت تغذيه استفاده مي شود و در گونه هاي ديگر فقط از ران آنها استفاده مي شود. ران قورباغه جزو غذاهاي لوكس و گران قيمت رستوران ها است. قورباغه ها در طبيعت عمدتا در فصل بهار در آب هاي كم عمق تخم گذاري مي نمايند. توده تخمي كه از يك قورباغه ماده به دست مي آيد حالت ژله مانند و چسبيده به هم داشته و مي تواند محدوده اي به وسعت يك مترمربع را پوشش دهد و معمولا 000/10 الي 000/25 تخم قورباغه را شامل مي شود. بچه قورباغه ها بين يك الي سه هفته از تخم خارج مي شوند و اين امر بستگي به ميزان درجه حرارت آب دارد. ميزان رشد قورباغه ها بستگي به شرايط اقليمي، ميزان تغذيه و غذادهي و مدت فصل رشد دارد. نوع و چگونگي تغذيه يك پارامتر حياتي در پرورش قورباغه مي باشد. قورباغه هايي كه خوب تغذيه نگردند مستعد بيماري بوده و معمولا اقدام به شكار و تغذيه از قورباغه هاي كوچك تر و تخم قورباغه ها مي نمايند و از اين رو تعداد بسيار كاهش مي يابد.
با توجه به كنترل دقيق در پرورش صنعتي بخصوص در سالن هاي سرپوشيده نه تنها مي توان تمامي اين مشكلات را كنترل كرد، بلكه مي توان در چهار فصل اقدام به اخذ تخم و نوزاد نموده و يك بازار دايمي ايجاد كرد مانند مزرعه ي پرورش قورباغه بسيار پيشرفته ي آنتالياي تركيه.
از گذشته هاي دور پرورش قورباغه در فضاي باز و به صورت طبيعي در آبگيرها و تالاب ها، بخصوص در كشورهاي جنوب شرق آسيا و چين مرسوم بوده است. سيستم كار چنين بوده كه رهاسازي اوليه صورت مي پذيرفته و مدتي به حال خود گذاشته و شكل طبيعي رشد و تكثير مي يافتند، سپس به تناوب جمع آوري و صيد مي شده اند. از دهه ي 70 ميلادي پرورش به شكل صنعتي و متراكم در مزارع مربوطه و به شكل اقتصادي مرسوم گشته است. در روش نيمه صنعتي جفت گيري و تخم گذاري در آب راكد انجام مي پذيرد و تخم ها پس از حداكثر سه هفته به صورت لاروهاي دم دار ظاهر مي شوند با 5 ميلي متر طول و ظاهري مانند ماهي هاي كوچك، چند روز بعد طول آنها به 10 ميلي متر و بيشتر مي رسد. سپس با پيدايش پاهاي كوچك دم خود را از دست مي دهند. در اين مرحله كه حدود 20 روز طول مي كشد، قورباغه نوزاد را بايد وارد بركه هاي بزرگتر و محفوظ از مار، پرندگان و قورباغه هاي بزرگتر و... نمود.
جهت داشتن يك مزرعه موفق و پرمحصول، غذادهي مناسب و كافي يك پارامتر حياتي است. بچه قورباغه ها عمدتا از فيتوپلانگتون ها و جلبك ها تغذيه مي نمايند و رژيم گياه خواري دارند، وقتي قورباغه ها رشد نمودند فرايند تغذيه ي آنها مشكل تر شده و عمدتا تمايل به تغذيه از موجودات زنده و متحرك دارند. نصب لامپ در اطراف استخرهاي پرورش قورباغه و جذب حشرات در شب مي تواند منبع خوبي براي جذب حشرات و در نتيجه تامين غذاي قورباغه ها باشد.
به عنوان نمونه در يك مزرعه 26 هكتاري پرورش قورباغه نيمه صنعتي مي توان 10 هكتار آن را به صورت حوضچه و بركه هاي كوچك و بزرگ براي پرورش قورباغه از زمان لاروي تا موجود كامل در نظر گرفت. مساحت اين حوضچه ها و بركه ها حداقل 10 مترمربع و حداكثر 500 مترمربع به عمق حداقل 80 سانتي متر و حداكثر يك متر در نظر گرفته مي شود. در چنين مزرعه اي در سال حدود 20 تن گوشت قورباغه براي صادرات مي توان توليد نمود. فرانسوي ها در سال 4000 -3000 تن پاي قورباغه مي خورند و از هر 20 هزار قورباغه يك تن پاي قورباغه به دست مي آيد. تقاضاي روزافزون گوشت قورباغه از يك طرف و از طرف ديگر سطحي بيش از 500 هزار هكتار شاليزار و بركه هاي متروكه غير قابل بهره برداري براي ساير توليدات اقتصادي در شمال و جنوب كشور، مي توان با پرورش قورباغه ضمن كسب درآمدي قابل توجه براي صاحبان زمين ها، قشر عظيمي از جوانان و مردم منطقه را نيز مشغول به كار نمود.






چون در انجمن فكر نميكنم شخص مورد نظري باشد كه در اين مورد كار كند مطالب فوق برگفته از جستجو در گوگل هست براي اطلاعات بيبشتر ميتوانيد در گوگل جستجو كنيد و مطالب بيشتري را مطالعه كنيد.

اما نظرات شخصي خودم
ببين دوست عزيز قورباغه رو درست مثل ماهي در نظر بگير از نظر جا مكان غذا وووو يك تغييرات كوچكي دارند.
بطور مثال در يك هكتار فضا ميتواند 1 تن ماهي پرورش داد در همين فضا 2 تن قورباغه
غذا ماهي براي 1تن هزينه به فرض 100 تومان براي قورباغه 200 هزار تومان
از يك نظر ويژگي هاي يكساني دارند.
ولي موضوعي كه وجود دارد.ماهي يك محصول عرف جامعه هست و فروش ان چه در داخل كشور و چه بيرون كشوربدون مشكلات خاص هست.
ولي قورباغه در داخل كشور نميتوانيد به فروش برسانيد.(مگر فراوده هاي ان مثل چرم وو كه در مطالب بالا بيشتر توضيح داده شده)ولي گوشت انرا كسي نميخرد بسته به دين اسلام و حرام بودن گوشت ان
پس بايد صادر كنيد.براي صادرات نياز مند خط توليد بسته بندي مجوز هاي لازمه-يا شخص يا شركتي كه محصول رو از شما خريداري كند.
پس اين موضوع در پرورش قورباغه خيلي مهم هست اول مشتري را پيدا كنيد سپس كار توليد رو شروع كنيد.
موفق باشد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: M3HDI108 , gandalf , Peyman AL , mosafer bedar , مسعود کوچولو , HHD , محسن قلي زاده , ainstein
07-23-2012, 05:07 PM
ارسال: #5
RE: پرورش قورباغه
خیلی ممنون آقای دانشفر.واقعا مطالب جالب وآموزنده بودن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625
07-24-2012, 12:33 AM
ارسال: #6
RE: پرورش قورباغه
دوست عزیز پروش قورباغه چه سود و بازاری داره؟چه استفاده ای ازش میشه ؟مشتری داره؟

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625
07-24-2012, 04:44 AM
ارسال: #7
RE: پرورش قورباغه
قبلا یکی برام درباره پرورش و صادرات قورباغه تعریف کرده بود خدائیش باور نکردم اما الان میبینم جدا اینم تجارتیه!!!!!! Big Grin

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625 , مهدی 1
05-14-2013, 11:31 AM
ارسال: #8
RE: پرورش قورباغه
با سلام خدمت دوستان
كسي ميدونه كدام شركت ويا موسسه در زمينه پرورش قورباقه فعاليت داره ؟
اگه بخوايم سرمايه گذاري كنيم بهتره در زمينه كود ورمي سرمايه گذاري كنيم يا پرورش قورباقه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 0625 , ainstein
10-06-2013, 02:45 PM
ارسال: #9
RE: پرورش قورباغه
انقدر دست توی ورمی کمپوست زیاد شده که به نظر من سرمایه گذاری نکنی بهتره مگر اینکه خیلی اصولی و حساب شده پیش بری و همه جوانب رو در نظر بگیری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-12-2013, 11:10 AM
ارسال: #10
RE: پرورش قورباغه
صدتومن شما تو بازار چقدر سود آوری داره!!
مرکز مدیریت بازاریابی "وی کندو " نماینده شرکت پویش نامی سناباد باشما ثبت 43226 و بامجوز رسمی از وزارت جهادکشاورزی بمنظور درآمدزایی برای تمامی اقشار جامعه با هرسطح توان مالی، مجری تولید ورمی کمپوست بصورت خانگی و صنعتی، از علاقه مندان دعوت به همکاری مینماید.
شما میتوانید با هر میزان سرمایه و در هرفضایی امکان تولید سرمایه را برای خود ایجاد کنید
نگران بازار فروش تولیدات خود هم نباشید ما خودمان اولین مشتری شماییم
روش همکاری:
از آنجاکه دوره تولید بین 2 تا 3 ماه میباشد و این خود متغیری از شرایط آب و هوایی و نگهداری میباشد شما میتوانید در سال حداقل 4 دوره تولید داشته باشید. ما با توجه به میزان خرید شما تولیدات شما ( کود کمپوست و کرم ) را به میزان 30% سرمایه شما خریداری مینماییم و این روال برای 4 بار تکرار میشود و در پایان قرارداد ساالانه اصل سرمایه هم به شما بازگشت داده خواهد شد.
مثال
قیمت هر سبد
240000 ریال
سرمایه اولیه شما
240000000 ریال
تعداد سبد خریداری شده
1000 عدد
ارزش خرید در دوره اول
80000000 ریال
ارزش خرید در دوره دوم
80000000 ریال
ارزش خرید در دوره سوم
80000000 ریال
ارزش خرید در دوره چهارم
80000000 ریال
+ بازگشت اصل سرمایه
240000000 ریال
جمع کل
560000000 ریال
سود شما
32000000 ریال
درصد سود سالیانه شما
133%
برای کسب اطلاعات بیشتر بامادر تماس باشید
01112201539
09119090787
info@vcandoo.ir
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: محسن قلي زاده
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پرورش زالو afshin955 44 24,085 03-21-2017 07:57 PM
آخرین ارسال: hojjat.a
  پرورش گوسفند سود داره؟ programmer1 2 1,048 11-18-2016 06:14 PM
آخرین ارسال: tiktaks
  پرورش گیاهان دارویی hamid3333 6 1,682 03-01-2016 06:18 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  قورباغه تون رو قورت دادید؟ yunespc 2 662 02-08-2014 10:59 PM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  پرورش پرنده-----پرنده فروشی مرتضی-تهران 11 3,230 01-18-2014 01:47 AM
آخرین ارسال: hesaab
  کسی تو کار پرورش ماهی زینتی هست? yunespc 2 2,792 09-02-2013 10:15 PM
آخرین ارسال: fish_taghavi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS