ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


بالاترین سود بانکی ؟؟؟
زمان کنونی: 04-27-2024, 07:23 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: arash.alirezaei
پاسخ:
بازدید: 35254

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بالاترین سود بانکی ؟؟؟
06-09-2011, 10:04 PM
ارسال: #3
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
فرمول جدید تعیین سود بانكی برای سال 90

برخی از منابع نزدیك به بانك مركزی از هدف‌گذاری جدیدی برای نحوه تعیین نرخ سود بانكی خبر می‌دهند كه براساس آن احتمال می‌رود نرخ سود متفاوتی نسبت به سال‌های قبل تعیین شود. براساس این گزارش كه جزئیات آن هنوز مشخص نیست، گفته می‌شود كه جهت‌گیری نرخ سود بانكی در سال آینده، اشتغالزایی با هدف تحریك تقاضا خواهد بود كه در این صورت احتمال دارد منابع بانكی به سمت خریدهای مصرفی سوق داده شود و نرخ سود نیز نه بر مبنای هدایت منابع به بنگاه‌ها، بلكه در مسیر تحریك تقاضا از مسیر مصرف تعیین شود.

اشتغالزایی با تحریك تقاضا
فرمول تعیین نرخ سود برای سال 90


سال 89، سالی برای اجرای یکی از بزرگ‌ترین طرح‌‌های اقتصادی با نام هدفمند کردن یارانه‌ها یا به تعبیری آزاد سازی قیمت‌ها بود.گرچه این تعبیر برای یک اقتصاد جالب است، اما برخی اقتصاددانان ایران این آزادسازی را تک بعدی می‌دانند. به عقیده آنان، آزاد سازی فقط به معنای اصلاح قیمت حامل‌های انرژی نیست.دکتر موسی غنی‌نژاد یکی از این اقتصاددانان است که سیاست دولت را اصلاح قیمت‌ها نمی‌داند؛ چرا که هنوز برای سایر بازارها مانند بازار پول قیمت تعیین می‌کند.
این تفسیر را سید بهاالدین حسینی‌هاشمی مدیر عامل بانک تات که پیش تر نیزمدیریت چند بانک دیگر را برعهده داشت، تایید می‌کند.
وی می‌گوید زمانی که همه قیمت‌ها آزاد می‌شود، باید نرخ سود بانکی هم آزاد شود.
سیدعباس موسویان، پژوهشگر اسلامی وعضو کارگروه بانکداری بدون ربا در خصوص تعیین نرخ سود در قوانین اسلامی تاکید می‌کند، تحمیل نرخ دستوری به بازار پول از نظر شرعی وقانونی دارای اشکال است.
به گفته وی، اگر نرخ سودی به بانک‌ها تحمیل شود که کمترازنرخ تورم است باعث اتلاف منابع وضرر سپرده‌گذاران خواهد شد.
با این وجود بانک مرکزی مقرر کرده برای سال آینده نیز نرخ سود تسهیلات وسپرده‌های بانکی را تعیین کند، اما یک منبع آگاه از عزم مسوولان برای تدوین بسته‌ای در سال آینده خبر داد که به مساله اشتغال، توجه ویژه‌ای خواهد شد.
گرچه محمود بهمنی رییس‌کل بانک مرکزی، سال 89 را به عنوان سال تک رقمی شدن نرخ تورم برای چند ماه ثبت کرد، اما دغدغه رکود در اقتصاد که به واسطه کنترل نقدینگی شکل گرفت، برای سال آینده تشدید شده است.
منابع آگاه از بسته‌ای برای سال آینده خبر می‌دهند که اشتغالزایی، مصرف‌گرایی وایجاد انگیزه سپرده‌گذاری در آن در اولویت خواهد بود.
به گفته آنها، دغدغه مسوولان برخلاف نرخ تورم که برای سال جاری بود، اشتغالزایی با تحریک مصرف‌گرایی است. براساس برخی فرضیه‌های اقتصادی تورم واشتغال رابطه معکوسی دارند که با افزایش هریک، طرف دیگر کاهش می‌یابد. با کاهش نرخ تورم، نرخ بیکاری افزایش می‌یابد.
براساس آخرین آمارهای رسمی نرخ بیکاری در بهارامسال 6/14درصد بود. محمود احمدی‌نژاد نیز در سخنرانی خود در روز بیست ودوم بهمن‌ماه اعلام کرد که نهضتی برای اشتغالزایی در سال آینده ایجاد خواهد کرد.
به گفته یک کارشناس بانکی باید در سال آینده سد تورم رکودی شکسته شود. در این راستا باید ارائه تسهیلات برای رفع نیازهای شخصی افراد از جمله مسکن، کالاهای بادوام و... مورد تاکید قرار بگیرد.کارشناسان نیزبه بانک مرکزی توصیه کرده‌اندکه باید تدابیری اندیشید تا با تحریک تقاضا، انبارهای پر تولید‌کنندگان خالی شده وبا افزایش تولید، تولیدکنندگان نیروی انسانی بیشتری را استخدام کنند.
گرچه این اقدام، افزایش نقدینگی وتورم را در پی دارد، اما ادامه روند فعلی واتخاذ سیاست‌های انقباضی مشکل ساز خواهد بود.
اتخاذ سیاست‌های انبساطی
در آخرین آمارها، نقدینگی 265 هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
این افزایش نقدینگی در سال جاری نیز نتیجه سیاست کمرنگ انبساطی بانک مرکزی در سال جاری بود. بهمنی در اواخر سال گذشته با تایید رکود، بر اتخاذ سیاست‌های انبساطی در سال جاری تاکید کرده بود. وی با ابراز نگرانی از ادامه روند سیاست انقباضی، بر افزایش نقدینگی در جامعه و تامین منابع مورد نیاز تولید‌کنندگان تاکید کرده بود.
اتخاذ سیاست‌های انقباضی پولی باعث بروز مشکلاتی در تامین منابع توسط تولید‌کنندگان شده بود.
مشکلی که در تصمیم‌گیری‌های بانک مرکزی برای تعیین نرخ سود همواره مورد نظر بود.برای تعیین نرخ سود در بسته‌های سالانه، دولت‌ها بر سهم بالای هزینه‌های نرخ سود در قیمت تمام شده کالا تاکید می‌کردند. به عقیده آنها بالا بودن نرخ سود، موجب افزایش قیمت تمام شده کالا شده و افزایش نرخ تورم را به دنبال دارد. سیاست‌های انقباضی باعث شد تا در سال‌های اخیر، رکود مشکل عمده اقتصاد شود.
نرخ سود پایین‌تر از تورم
کاهش نرخ سود پایین‌تر از تورم به خودی خود، ایجاد رانت، افزایش صف‌های درخواست وام حتی برای امور غیرضروری ودر آخرین تاثیر ثبت شده در بازار پولی کشور، تخلفات مربوط به ارائه تسهیلات مبادله‌ای با نرخ مشارکتی را به دنبال دارد.
سهم تسهیلات مبادله‌ای به 30 درصد کل تسهیلات کاهش یافت تا بخش عمده‌ای از تسهیلات‌گیرندگان خرد از تامین نیازهای مالی خود از طریق بانک‌ها محروم شوند.
همچنین برخلاف نظر موافقان کاهش نرخ سود، آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد درصد سپرده‌گذاری در بانک‌ها به رغم افزایش رشد نقدینگی از رشد چندانی برخوردار نبوده است.در پایان سال 1388رشد نقدینگی معادل 9/23درصد بوده، در حالی که رشد کل سپرده‌های بخش غیردولتی 1/24درصد گزارش شده است.
در عین حال رشد سپرده‌های کوتاه‌مدت وجاری نشان می‌دهد که مردم در پی استفاده از سرمایه‌های خود در بهترین بازارها هستند که به معنای نقدینگی بالقوه‌ای است که خطر افزایش نرخ تورم را در پی دارد.
در زمانی که مردم در پی یافتن بازارهای مناسبی برای سرمایه‌گذاری یارانه‌های نقدی خود برای پوشش کاهش ارزش پولشان هستند، کاهش نرخ سود سپرده‌ها که در پی کاهش نرخ سود تسهیلات اتفاق می‌افتد، نگران‌کننده خواهد بود.
با کاهش مجدد نرخ سود تسهیلات، بانک‌ها نمی‌توانند از جیب خود به سپرده‌گذاران سود بالاتری ارائه دهند.
این در حالی است که برخی اخبار شنیده شده از توافق دولتی‌ها بر سر کاهش یک درصدی نرخ سود حکایت دارد. در صورت تداوم این بحث، باید همچنان شاهد ادامه رکود در بخش تولید و تهدید مجدد اشتغال باشیم.
اما هوشنگ ادهمی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران معتقد است: کاهش نرخ سود موجب افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید می‌شود.
البته وی تاکید می‌کند که نرخ سود شناور منطقا ایرادی ندارد، اما باید زمینه‌های آن فراهم شود تا بخش‌هایی مانند کشاورزی نیز بتواند از تسهیلات بانکی استفاده کند.
اما یکی از کارشناسان بانکی معتقد است، بهتر است بانک مرکزی یکی از نرخ‌های سود سپرده یا تسهیلات را تعیین کند تا میدان رقابت برای بانک‌ها باز شود.
یکی دیگر از پیشنهادات، تصویب ارائه بخشی از کل تسهیلات به عنوان نمونه 25 درصد برای تامین نیازهای شخصی مانند مسکن وکالاهای مصرفی است.
نرخ سود در دنیا
به گفته یک کارشناس بانکی، وام‌های شخصی تحت ‌عنوان(personal loan) در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند وبخش اعظمی از تسهیلات بانک‌ها را شامل می‌شود.این در حالی است که این مساله در کشورمان برعکس است.
در دنیا مرسوم است، نرخ سود براساس نرخ تورم سال آینده، تعیین می‌شود.
در عین حال به گفته کارشناسان در دنیا مرسوم است که بانک مرکزی یک نرخ بین بانکی یا مرجع برای سپرده‌ها تعیین کند ونه غیر از این.
به عقیده یک مطلع بانکی بهتر است بانک مرکزی نیز یک نرخ برای سپرده‌های کوتاه مدت ونرخی برای سپرده‌های بلند مدت تعیین کند. حسین قضاوی معاون اقتصادی بانک مرکزی نیز معتقد است نرخ سود باید براساس بازدهی اقتصاد شکل بگیرد.
نرخ سود شناور
پیش از اینکه بهمنی رییس‌کل بانک مرکزی اعلام کند که هنوز تصمیمی در خصوص نرخ سود سال آینده گرفته نشده، اعلام کرده بود که نرخ سود در سال آینده شناور خواهد بود. این تصمیم قرار بود به جهت روند اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و تاثیر مقطعی آن اجرا شود. البته حسینی‌هاشمی مدیر عامل بانک تات این شیوه را باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران در مقاطع زمانی کوتاه دانست.
نرخ سود براساس بانکداری اسلامی
براساس نظر بسیاری از کارشناسان مقررات بانکداری اسلامی، نرخ سودسپرده‌ها باید به گونه‌ای باشد که کاهش ارزش پول سپرده‌گذاران را پوشش دهد.براین اساس آنها تعیین نرخ سود براساس در نظر گرفتن تورم را تایید کرده‌اند. در آخرین اظهارات نرخ تورم برای پایان سال 13 درصد اعلام شده که دارای روندی افزایشی است.
راه‌حل
در زمانی که کشورمان، اقتصادی بانک محور دارد وبه گفته غلامحسن تقی نتاج مدیر عامل موسسه مالی واعتباری مهر، بانک‌ها کتک خور مشکلات اقتصادی هستند، چاره‌ای جز بازنگری در بسته سال آینده نیست.شرط ماندگاری سپرده‌ها در سال آینده، ایجاد انگیزه برای سپرده‌گذاران است.
مردم در سال آینده در پی بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری یارانه‌های نقدی‌شان هستند. باز گذاشتن دست بانک‌ها برای ارائه بسته‌های مناسب در جهت جذب مشتری، جهت‌دهی به سرمایه‌های خرد به جمع‌آوری پول‌های سرگردان، کاهش تورم و... منجر خواهد شد. این امر جز در سایه كاهش محدودیت در حوزه عمل بانک‌ها در تصمیم‌گیری‌هایشان نخواهد بود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟ - کامیار کاظمی - 06-09-2011 10:04 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Question کدام بانک بیشترین سود رو میده ؟! Ariya 0 708 10-08-2016 04:29 AM
آخرین ارسال: Ariya
  بهترین وام بانکی sara 51 19,986 05-05-2016 10:29 AM
آخرین ارسال: bitumen
  سوال در مورد سپرده و نرخ سود remix.hotel 2 1,057 02-11-2015 02:53 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  کسب درآمد جهت پرداخت وامهای بانکی sahhosseiny 9 2,122 09-28-2013 01:14 AM
آخرین ارسال: شهريار
Smile لطفاموسسه یا شرکت معتبر برای نقد کردن ضمانت نامه های بانکی معرفی کنید ؟ wanted 2 1,705 08-02-2013 12:02 AM
آخرین ارسال: رهپیک
  بهره 5 ساله بانکی بسیار بالا mahan_mehr_1389 17 4,411 12-24-2012 03:38 AM
آخرین ارسال: mehrdad20
  %30 سود سالانه تضمینی در ایمن سود گستر ESG OBI91 10 1,961 05-10-2012 01:04 PM
آخرین ارسال: مهتاب
  نرخ سود بانكي حداقل به 21 درصد افزايش يافت MARYAR 2 702 01-17-2012 12:39 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی کامیار کاظمی 6 2,555 11-22-2011 12:29 AM
آخرین ارسال: مهتاب
  بچه هایی که دستی در برنامه نویسی دارن بخونن (ساخت برنامه محاسبه سود ) mas 28 5,726 09-23-2011 11:33 PM
آخرین ارسال: YashaR1989

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS