ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت دوم
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: limiaco
آخرین ارسال: arash67
پاسخ: 3
بازدید: 1291

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03-06-2012, 01:23 AM
ارسال: #1
بنا بود در قسمت دوم به این سئوالات پاسخ دهیم

آیا این حجم از اطلاعات روی کارت ویزیت دیده می شود؟
آیا کارت ویزیت رسانه تبلیغی محصولات شما است ؟
آیاکارت ویزیت کاتالوگ محصولات شماست؟
آیا کارت ویزیت گالری تصاویر پروژه های شماست؟

برخی گمان دارند که مخاطب یا مشتری کارت ویزیت را در کتابخانه منزلش در کنار مجموعه با ارزش تمبر ها یا کتابهای خطی گرانقیمتش نگه داری می کند و هر لحظه از کار و زندگی خود گذشته و با عجله و اشتیاق تمام می آید و به کارتهای ویزیت گرفته شده از دوستان نگاه می کند
و ساعتها را صرف مطالعه متن مندرج بر کارت سپری می کند !

نه به هیچ وجه این چنین نیست زیرا مخاطب کارتهای ویزیت فرصت مطالعه جزئیات مدل سبزی خرد کن مورد استفاده در مغازه شما را ندارد او می خواهد بداند اگر روزی شتاب بیشتر و زمان کمتری برای سبزی خرد کردن داشت می تواند به شماره تلفن شما اعتماد کند.

پس پاسخ اول : از درج حجم گسترده اطلاعات روی کارت ویزیت خودداری نمائید چرا که به جای ماندگاری در ذهن مشتری در اولین کیف تکانی به جوی آب سپرده خواهد شد.

آیا شما می پندارید که چون کارت ویزیت از بقیه ابزار فروش وبازاریابی ارزانتر و در دسترس تر است شما می توانید خارج از چارچوب استاندارد از آن کاتالوگ یا لیست قیمت بسازید وتمام کالا ها و یا خدمات خود را با درج قیمت روی آن عرضه کنید
نه باز هم می گویم این تبلیغ که نیست هیچ ضد تبلیغ هم نیست نامش را شما بگوئید

و بالاخره سئوال سوم :
آیا براستی فکر میکنید
که چنانچه عبارت گالری لوازم آرایش فلان در کنار تصویر بی کیفیت دانلودی یک عدد رژ لب صورتی یا یک برس ریمل نیاید آسمان به زمین می رسد و مشتریان توان استنتاج عبارت گالری لوازم آرایش را ندارند یا یک مثال دیگر حرفه خاکبرداری و راهسازی و پیمانکاری های مختلف از مشاغل بسیار تخصصی و با مشتریان و دایره مخاطبان خاص است آیا لزومی دارد حتماً در زمینه تصویر محو کمپرسی نارنجی در حال بارگیری وجود داشته باشد

به مثالهای بالا فکر کنید در اولین فرصت مشخصات کاربردی و واقعی کارت ویزیت و نحوه طراحی مدرن وامروزی آنرا پیشنهاد می کنم

با سپاس

علی رضائی
کارشناس ارشد تبلیغات و اطلاع رسانی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-06-2012, 11:48 AM
ارسال: #2
RE: آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت دوم
آقا رضایی فوق العاده بود..

(دردل های یک تبلیغات چی)

به نظر من کارت ویزیت طراحیش از همه مهمتره.منظورم این نیست که یه طرح شلوغ باید طراحی بشه.یه طرح ساده و شیک.
اگر الان تو گوگل یه سرچ کنید میبینید که تمام کارت ویزیتهایی که به عنوان کارت ویزیت های خلاقانه ازشون نام برده میشه.به سادگی تمام میخوان معرف اون شخص یا اون شغل باشن.
همیشه باید یادمون باشه که تصویری تو ذهن ما موندگاره که زیاد شلوغ نباشه.چون اگر اینطور باشه جزئیات تصویر هیچ موقع تو ذهن نخواهد موند.

نکته بعدی اینکه

هیچ موقع فکر نکنید که باید حما کارت ویزیت رو به مخاطبان خاص کار خودتون بدید.
من خودم به شخصه این حرکت رو به وفور دیدم.مثلا امسال نمایشگاه بین المللی صنعت که رفته بودم .یه شرکت بود که من از محصولاتشون خوشم اومد(در زمینه نظافت محل کار بود)وقتی ازشون تقاضا کردم که یه کارت ویزیت و کاتالوگ بهم بدن.کارشناس فروش اون شرکت در کمال ناباوری گفت محصولات ما به درد شما نمی خوره.پس نیازی هم نیست که من به شما کارت ویزیت و کاتالوگ بدم.

من هم ناراحت شدم و دیگه اسم اون شرکت تو ذهنم به شکل بدی ثبت شد.
وقتی یه مقدار جلو تر که رفتم با یه شرکت دیگه آشنا شدم و از اونا در کمال خوشرویی و متانت کارت ویزیت و کاتالوگ گرفتم و دقیقا هفته ی بعدش به یکی از دوستانم این کاتالوگ رو دادم و بعدا شنیدم که 4 عدد دستگاه زمین شوی از این شرکت خریداری کرده بود.که مطمئنا سود خوبی رو نصیب اون شرکت کرده بود.پس همیشه یادتون باشه.یه کارت ویزیت یا کاتالوگ از لحاظ قیمت برای شما هزینه نداره پس در دادن اون به هر شخص کوتاهی نکنید شاید اون شخص در آینده یکی از مشتریان پر و پا قرص محصولات شما بشه.

نکته سوم اینکه خواهشا کارت ویزیت رو از سایز اصلیش خارج نکنید.یعنی در اندازه های بزرگتر طراحی نکنید.چون هنگامی که شخصی کارت ویزیت شما رو میگیره و میخواد تو آلبومش داشته باشه وقتی با افزایش سایز مواجه میشه و نمیتونه اونو در داخل آلبومش جا بده.براحتی بیخیال کارت میشه و اونو دور میاندازه.پس سایز استاندارد فراموش نشه.

نکته چهارم:کارت ویزیت محلی نیست که شما بخواهید پز بدید.من در بیشتر کارتها به چشم دیدم که شخصی که در اون شرکت سمت خاصی داره.اسم خودشو با پیشوند مهندس نوشته.این یه ذهنیته بدی در ذهن مخاطب ایجاد میکنه و مخاطب پیش خودش میگه که این شخص چه انسان از خود راضی ای هستش و این در روند تبلیغات و فروش کمی تاثیر میزاره.
سعی کنید همیشه به سمت خودتون رنگ و رونق بدید تا اینکه کنار اسمتون واژه مهندس رو اضافه کنید.

نکته پنجم:خیلی جاها من به عینه دیدم که از یه کارت ویزیت برای دو شغل استفاده شده.یعنی یک طرف شغل شماره 1 و طرف دیگه شغل شماره 2 اینکار یعنی خرد کردن هیبت و عبوهت اون شغله.و ذهن مخاطب رو به چالش میکشه و مخاطب دقیقا نمی دونه از اون کارت باید چه تصویری تو ذهنش ایجاد کنه.نمی گم تمایز داشتن بده ولی خصاصت از همه بدتره.

بازم نکته های دیگه ای هست که اگر به ذهنم اومد حتما اینجا میزارم.اینا مشکلات کار ما هستش که همیشه هم مشتری از دست ما ناراحته و میگه که چرا من فروشم کمه.اگر این نکات رعایت بشه خیلی سریع تر میتونید با مخاطبتون از طریق کارت ویزیت ارتباط برقرار کنید

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
03-07-2012, 02:37 AM
ارسال: #3
RE: آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت دوم
من یه کارت دیدم که طرف عکس خودشو زده گوشه کارت اونم با چه قیافه ای تا دوساعت فقط میخندیدم
البته از یه طرف قضیه این شیوه ضد ضد تبلیغه
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده برای کارت ویزیت yousefi66 19 4,845 06-17-2015 07:11 PM
آخرین ارسال: peyman.fc
  کارت ویزیت افراد مشهور کامیار کاظمی 9 3,244 02-28-2013 09:18 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ مختصات حرفه ای کارت limiaco 0 1,110 03-10-2012 09:52 AM
آخرین ارسال: limiaco
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ قسمت سوم limiaco 0 854 03-07-2012 10:33 PM
  آیا کارت ویزیت رسانه است؟ limiaco 0 985 03-04-2012 11:24 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS