ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خريد ماشين سنگين
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:15 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mitra0008
آخرین ارسال: mehdipp
پاسخ: 19
بازدید: 2668

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد ماشين سنگين
04-24-2016, 08:46 AM
ارسال: #1
خريد ماشين سنگين
سلام دوستان
يكي از فاميلاي مورد اعتماد من قصد خريد ماشين سنگين داشتن و من پيشنهاد دادم كه باهاشون شريك بشمBlush

احتمالا همين روزا ميخوان بخرن . سهم خريد من 40 ميليون تومن ميشه . بنظرتون سرمايه گذاري خوبيه ؟ Undecidedتصميمم درست بوده ؟Dodgy يعني من پولدار ميشم ؟12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-24-2016, 08:49 AM
ارسال: #2
RE: خريد ماشين سنگين
سلام.چه ماشینی؟ چندتا شریک میشین در نهایت؟
04-24-2016, 08:54 AM
ارسال: #3
ماشين ايسوزو ،، ماشيني كه ميخوان بخرن هم از يكي از فاميلاي اوناست كه بيمه و لاستيكش فوله و تر تميزه . ماشين 81 تومن قيمت خوره . كلا 2 نفر ميشيم
04-24-2016, 09:40 AM
ارسال: #4
(04-24-2016 08:54 AM)mitra0008 نوشته شده توسط:  ماشين ايسوزو ،، ماشيني كه ميخوان بخرن هم از يكي از فاميلاي اوناست كه بيمه و لاستيكش فوله و تر تميزه . ماشين 81 تومن قيمت خوره . كلا 2 نفر ميشيم

باری هست یا یخچال دار؟ بعد با ماشین چکار میخواد بکنه؟ مظورم اینه که آزاد میخواد کار کنه یا با شرکتی میتنونه قرارداد ببنده؟ میدونید که آزاد الان زیاد جالب نیست چون همیشه بار نیست.
04-24-2016, 09:46 AM
ارسال: #5
چهل ميليوم رو بده پيش خودت يكي قسطي بخر اگه اشتباه نكنم قيمت صفر كيلومترش حدود 110 ميليون تومنه ، شراكت اگه خوب بود خدا برا خودش شريك ميزاشت
04-24-2016, 09:53 AM
ارسال: #6
(04-24-2016 08:54 AM)mitra0008 نوشته شده توسط:  ماشين ايسوزو ،، ماشيني كه ميخوان بخرن هم از يكي از فاميلاي اوناست كه بيمه و لاستيكش فوله و تر تميزه . ماشين 81 تومن قيمت خوره . كلا 2 نفر ميشيم

با سلام خدمت شما
من در سطحی نیستم که بخوام توصیه یا نصیحتی برای کسی داشته باشم.ولی شراکت به این صورت آخرش ختم به خیر نمی شه معمولا.در ثانی ماشین و بخصوص ماشین سنگین خود فرد باید راننده باشه تا صرف داشته باشه.چون راننده کلی هزینه می تراشه هی میگه لاستیک خراب شد و ماشین و تعمیر کردم و بار نیود و ازین داستانا.
در هر صورت انشالا موفق باشین در هر تصمیمی که می گیرین
04-24-2016, 11:02 AM
ارسال: #7
خب اون شخصي كه باهاش ميخوام شريك بشم خودش راننده هست و چون به هر حال نصف ماشين مال خودشه مسلما مواظب ماشين خواهد بود ...

از لحاظ انسانيت و حساب و كتاب واقعا اعتما دارم ... من يه دخترم و چون كارمندم نميدونم كه چه كاري ميتونم با اين پول كنم .

اگه بخوام واسه خودم به تنهايي ماشين بخرم بدمش دست كي؟

در مورد كار بگم كه ما توي منطقه ايي زندگي ميكنيم كه فصل تربار كار واسه اين ماشينا زياده
04-24-2016, 11:50 AM
ارسال: #8
با سلام به دوستان گرامی

اتفاقا به نظر من بهترین راه پیشرفت در کار،داشتن شریکه.
منتها باید در مورد هر کاری قوانین و شرایط داشتن شریک رو بدونیم.

علاوه بر داشتن اعتماد و اطمینان به شریکتون،بدون تعارف،شرایط و درصد سود و کلیه موارد رو با هم مرور کنید و به توافق برسید و مکتوب هم کنید.هر کسی که باشه.
به نفع هر دو نفره.
اگه مدت زمان شراکت رو هم تعیین کنید،باز هم خوبه.البته میتونه قابل تمدید باشه.

در خصوص ماشین سنگین،اگه دو شریک،همدیگر رو دور نزنن،سود خیلی خوبی داره.
در ضمن شما که راننده نیستید،اینو بدونید که شریک شما هر کس که باشه،پولش که بیشتر شد،دست از شراکت میکشه و میخواد مستقل باشه.طبیعیه.
به خاطر همین میگم مدت زمان رو تعیین کنید،حتی ممکنه شما بخواید شراکت رو تموم کنید.

اگه شریک خوبیه ، شروع کنید.نزارید پولتون تو بانک بمونه.
04-24-2016, 11:56 AM
ارسال: #9
مرسي دوست عزيز از دلگرميتون Smile)
04-24-2016, 12:02 PM
ارسال: #10
(04-24-2016 11:56 AM)mitra0008 نوشته شده توسط:  مرسي دوست عزيز از دلگرميتون Smile)

خواهش میکنم

از ریسک نترسید ، بیگدار هم به آب نزنید.

ببخشید،شما اهل کجا هستید؟

تلاش تلاش تلاش
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست آدرس مراكز خريد پوشاك زير مردانه و زنانه و تونيك و تيشرت در آستارا rayan1390 9 15,789 10-22-2016 05:42 PM
آخرین ارسال: حاتم میاحی
  راهنمايي جهته خريد از علي بابا و خريد اكانت گلد mohamadhunter 11 11,978 04-28-2015 04:18 PM
آخرین ارسال: ssahraa
  مشاوره در زمينه راه اندازي كارواش ماشين سنگين bidoki 0 1,108 03-01-2014 11:44 AM
آخرین ارسال: bidoki

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS