ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
زمان کنونی: 04-27-2024, 01:41 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرنام
آخرین ارسال: farnoush
پاسخ: 11
بازدید: 10797

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امیتازات : 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
02-25-2015, 02:55 PM
ارسال: #1
مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
سلام دوستان

من دارم بر روی امکان راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی (یعنی فقط پخت و ارسال به بیرون) تحقیق می کنم ؛ می خوام بدونم محلی که برای این کار در نظر گرفته می شه باید چه کاربری ای داشته باشه ؟؟ به نظرم در شهرها کاربری ای تحت عنوان کارگاهی تعریف نشده پس باید یک محل تجاری رو برای این کار تهیه کنیم ... سایت اتحادیه ی قنادان تهران رو دیدم نوشته برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی حداقل 40 متر فضا نیازه !!! اینطوری که باید ماهی 20 میلیون فقط اجاره بدیم ... قیمت شیرنی هم باید هم قیمت طلای 24 عیار باشه تا صرف کنه ... چطوریه قضیه ؟؟؟ مثلاً ما یه زیر زمین با سرویس بهداشتی و دیوار کاشی شده تا زیر سقف پیدا کنیم ولی کاربریش مسکونی باشه رضایت ساکنین رو هم بگیریم (یا نگیریم ولی مزاحمشون نشیم) شهرداری یا اماکن یا اتحادیه اجازه نمی ده ما کار کنیم ؟؟؟

اگر کسی تجریه یا اطلاعاتی در این زمینه داره لطفاً راهنمایی کنه ممنونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی 1
02-25-2015, 03:07 PM
ارسال: #2
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
کسی هست ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-25-2015, 03:53 PM
ارسال: #3
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
(02-25-2015 02:55 PM)فرنام نوشته شده توسط:  سلام دوستان

من دارم بر روی امکان راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی (یعنی فقط پخت و ارسال به بیرون) تحقیق می کنم ؛ می خوام بدونم محلی که برای این کار در نظر گرفته می شه باید چه کاربری ای داشته باشه ؟؟ به نظرم در شهرها کاربری ای تحت عنوان کارگاهی تعریف نشده پس باید یک محل تجاری رو برای این کار تهیه کنیم ... سایت اتحادیه ی قنادان تهران رو دیدم نوشته برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی حداقل 40 متر فضا نیازه !!! اینطوری که باید ماهی 20 میلیون فقط اجاره بدیم ... قیمت شیرنی هم باید هم قیمت طلای 24 عیار باشه تا صرف کنه ... چطوریه قضیه ؟؟؟ مثلاً ما یه زیر زمین با سرویس بهداشتی و دیوار کاشی شده تا زیر سقف پیدا کنیم ولی کاربریش مسکونی باشه رضایت ساکنین رو هم بگیریم (یا نگیریم ولی مزاحمشون نشیم) شهرداری یا اماکن یا اتحادیه اجازه نمی ده ما کار کنیم ؟؟؟

اگر کسی تجریه یا اطلاعاتی در این زمینه داره لطفاً راهنمایی کنه ممنونم

شما کجا قیمت کردی که ماهی 20 میلیون اجاره بوده؟ مگه مغازه میخوای بگیری؟ تازه مغازه هم بگیری باز هم 40 متریش اینقدر نیست. برای کارگاه قنادی هم یک سری وسایل و لوازم احتیاج داری به غیر از محل مناسب که هزینه اش تقریبا زیاده. البته بستگی به این داره که بخوای چه کاری انجام بدی.شما تجربه هم داری؟یعنی خودت میخوای کار آشپزیش رو انجام بدی یا کس دیگه؟.من خودم کارگاه قنادی راه اندازی کردم.

در مورد جا هم یک سری قوانین داره که اون جایی که میگیره باید داشته باشه از نظر بهداشتی. میتونه یه کارگاه یا سوله یا هرجای دیگه با اون شرایط باشه

اطلاعات بیشتری هم خواستین میتونم کمک تون کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی 1 , elmvile
02-25-2015, 04:21 PM
ارسال: #4
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-25-2015, 09:08 PM
ارسال: #5
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
اصولا کارگاه را جایی می زنند که پرت باشه ، یعنی عبور و مرور و مشتری گذری نداره ، توی فرعی ها زیاد زیرزمین این سبکی پیدا می کنید ، اجاره هاش هم مناسبه
توی محل مسکونی نمی شه ، شیرنی پزی چون گاز استفاده می کنه و بو هم داره هم شکایت همسایه ها را داری و هم اداره گاز را
دنبال زیرزمین تجاری یا انباری تجاری بهداشتی باشید

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-26-2015, 03:52 AM
ارسال: #6
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
شیرینی پزی کاریه که باید بهداشت در اون رعایت بشه، پس مطمئنن مجوزات لازم رو میخواد حتی در زیر زمین و کارگاه.
با وجود مجوز، خریدار هم راغب تره که از شما خرید کنه ولی بدون جواز...
باید کاربری تجاری باشه.
اگه تخصص این کار رو ندارید بهتره اول آموزش ببینید ( حتی اگه استادکار هم میارید، بهتره خودتون هم بلد باشید ، یه مدت در خانه کار کنید (مشاغل خانگی) و سفارش بگیرید اگر موفق بودید و باب میلتون بود به فکر یک محل تجاری و مجوزات باشید. از شیرینی های ساده شروع کنید. مطمئن باشید جواب خوبی میگیرید فقط کمی ذوق و تلاش میخواد همراه با تبلیغات ساده. منتظر موفقیتتون هستیم :-)
کار، نشد نداره

طراحی فروشگاه اینترنتی | سئو فروشگاه اینترنتی
هدف: کارآفرینی
صنایع دستی
انسانهای بزرگ، همه ابعاد زندگیشون بزرگـــــه
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-02-2015, 12:03 PM
ارسال: #7
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
(02-25-2015 04:21 PM)فرنام نوشته شده توسط:  ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...

به نظر من هم بهتره که اول یه دوره ببینید. بعد خودتون از تو خونه شروع کنید و به عنوان شیرینی خونگی تعداد محدودی مشتری پیدا کنید. بعد که تجربه پیدا کردید اقدام کنید برای کارگاه.

من خودم دقیقا همین راه رو رفتم و خدا رو شکر تا الان که کارهام خوب پیش رفته. برای شروع کار هم به نظر من بهتره یه جای مسکونی رو پیدا کنید و در مقیاس کم شروع کنید به کار. زیاد هم سر و صدا نداره و فکر نکنم مشکلی از نظر همسایه ها پیش بیاد.

بازم سوالی داشتید در خدمتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-25-2016, 07:21 AM
ارسال: #8
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
(02-25-2015 04:21 PM)فرنام نوشته شده توسط:  ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-25-2016, 07:22 AM
ارسال: #9
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
سلام
شما دوره از مقدماتی تا پیشرفته باید بگذرونید در آموزشکاه معتبر ایران شف تا در آینده متحمل ضرر نشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-13-2016, 03:31 PM
ارسال: #10
RE: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
سلام به همه دوستان
من هم امسال قصد دارم برای عید نوروز در منزل شیرینی سنتی درست کنم
اگر استقبال خوب بود سال بعد کارگاه بزنم از الان هم می خوام در کلاسهای شیرینی پزی برای گرفتن مدرک شرکت کنم
در مورد پخت شیرینی اطلاعات دارم اما از درامدی که قراره بدست بیارم هیچ اطلاعی ندارم
خوشحال میشم راهنمایم بفرمایید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشورت در مورد راه اندازی کارگاه بسته بندی دستمال کاغذی اقتصادی و توالت klein1 0 214 11-05-2022 03:01 PM
آخرین ارسال: klein1
  نیاز به مشاوره جهت مغازه زنونه فروشی Ehsanhsi 1 550 03-30-2020 02:04 AM
آخرین ارسال: Ehsanhsi
Thumbs Down راه اندازی کارگاه مواد شوینده علی سلیمانزاده 8 4,476 10-25-2019 12:56 AM
آخرین ارسال: tondar12
  راه اندازی کارگاه کیک پزی یا همون قنادی imanrj 3 8,913 05-27-2019 04:33 PM
آخرین ارسال: mm1398
  سوال در مورد تهیه مواد اولیه شیرینی پزی MOTH 0 441 04-14-2019 11:08 AM
آخرین ارسال: MOTH
  مشاوره در مورد راه اندازی کارگاه تولید کچبری پیش ساخته arsan51 0 931 01-11-2019 02:15 PM
آخرین ارسال: arsan51
  راه اندازی کارگاه اوراق ماشین و فروشگاه استوک aradfilm100 1 1,782 11-25-2018 09:16 AM
آخرین ارسال: hamedhs_74
  کارگاه فرآوری ماهی ariafilm100 1 1,524 11-20-2018 01:14 AM
آخرین ارسال: esmail356
  درخواست مشاوره و راهنمایی safa94 1 771 10-04-2018 02:21 PM
آخرین ارسال: Abmi
  راهنمایی و مشاوره فوری!!!! sa13 5 1,221 08-17-2018 10:37 PM
آخرین ارسال: ali1375
  فروشگاه ظروف یکبار مصرف و لوازم قنادی lvlahyar 3 4,239 07-29-2018 05:28 PM
آخرین ارسال: tavalode
  نیازمند مشاوره جهت راه اندازی کسب کار اینترنتی rezakakaei12 0 1,386 07-24-2018 05:59 PM
آخرین ارسال: rezakakaei12
  مشورت در مورد کارگاه تولید تیرچه و بلوک Alberta 4 7,156 04-11-2018 11:22 PM
آخرین ارسال: خانم.۷۰
  نیازمند به مشاوره حرفه ای trader4shiraz 0 382 04-06-2018 06:45 PM
آخرین ارسال: trader4shiraz
  نُقل پزی و فروش اون در سایر استان ها masoudg1372 0 317 03-23-2018 02:38 PM
آخرین ارسال: masoudg1372
  برگزاری کارگاه آموزشی و سمینار mohsenatu92 0 611 02-16-2018 03:58 PM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  راه اندازی کارگاه نبات و آبنبات علی سلیمانزاده 4 10,451 12-06-2017 06:14 AM
آخرین ارسال: arman66
  راه اندازی کارگاه نان فانتزی احسان ناظری 16 73,793 10-15-2017 08:35 PM
آخرین ارسال: haftkel
  راه اندازی کارگاه تولیدی پاستیل و شکلات a15341 2 7,256 09-26-2017 12:34 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  کارگاه تولید چیبس میوه ( میوه برش خورده خشک ) ariafilm100 1 1,909 09-26-2017 12:27 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS