سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره درباره ی محل کارگاه شیرینی پزی (قنادی)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان

من دارم بر روی امکان راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی (یعنی فقط پخت و ارسال به بیرون) تحقیق می کنم ؛ می خوام بدونم محلی که برای این کار در نظر گرفته می شه باید چه کاربری ای داشته باشه ؟؟ به نظرم در شهرها کاربری ای تحت عنوان کارگاهی تعریف نشده پس باید یک محل تجاری رو برای این کار تهیه کنیم ... سایت اتحادیه ی قنادان تهران رو دیدم نوشته برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی حداقل 40 متر فضا نیازه !!! اینطوری که باید ماهی 20 میلیون فقط اجاره بدیم ... قیمت شیرنی هم باید هم قیمت طلای 24 عیار باشه تا صرف کنه ... چطوریه قضیه ؟؟؟ مثلاً ما یه زیر زمین با سرویس بهداشتی و دیوار کاشی شده تا زیر سقف پیدا کنیم ولی کاربریش مسکونی باشه رضایت ساکنین رو هم بگیریم (یا نگیریم ولی مزاحمشون نشیم) شهرداری یا اماکن یا اتحادیه اجازه نمی ده ما کار کنیم ؟؟؟

اگر کسی تجریه یا اطلاعاتی در این زمینه داره لطفاً راهنمایی کنه ممنونم
کسی هست ؟
(02-25-2015 02:55 PM)فرنام نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان

من دارم بر روی امکان راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی (یعنی فقط پخت و ارسال به بیرون) تحقیق می کنم ؛ می خوام بدونم محلی که برای این کار در نظر گرفته می شه باید چه کاربری ای داشته باشه ؟؟ به نظرم در شهرها کاربری ای تحت عنوان کارگاهی تعریف نشده پس باید یک محل تجاری رو برای این کار تهیه کنیم ... سایت اتحادیه ی قنادان تهران رو دیدم نوشته برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی حداقل 40 متر فضا نیازه !!! اینطوری که باید ماهی 20 میلیون فقط اجاره بدیم ... قیمت شیرنی هم باید هم قیمت طلای 24 عیار باشه تا صرف کنه ... چطوریه قضیه ؟؟؟ مثلاً ما یه زیر زمین با سرویس بهداشتی و دیوار کاشی شده تا زیر سقف پیدا کنیم ولی کاربریش مسکونی باشه رضایت ساکنین رو هم بگیریم (یا نگیریم ولی مزاحمشون نشیم) شهرداری یا اماکن یا اتحادیه اجازه نمی ده ما کار کنیم ؟؟؟

اگر کسی تجریه یا اطلاعاتی در این زمینه داره لطفاً راهنمایی کنه ممنونم

شما کجا قیمت کردی که ماهی 20 میلیون اجاره بوده؟ مگه مغازه میخوای بگیری؟ تازه مغازه هم بگیری باز هم 40 متریش اینقدر نیست. برای کارگاه قنادی هم یک سری وسایل و لوازم احتیاج داری به غیر از محل مناسب که هزینه اش تقریبا زیاده. البته بستگی به این داره که بخوای چه کاری انجام بدی.شما تجربه هم داری؟یعنی خودت میخوای کار آشپزیش رو انجام بدی یا کس دیگه؟.من خودم کارگاه قنادی راه اندازی کردم.

در مورد جا هم یک سری قوانین داره که اون جایی که میگیره باید داشته باشه از نظر بهداشتی. میتونه یه کارگاه یا سوله یا هرجای دیگه با اون شرایط باشه

اطلاعات بیشتری هم خواستین میتونم کمک تون کنم
ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...
اصولا کارگاه را جایی می زنند که پرت باشه ، یعنی عبور و مرور و مشتری گذری نداره ، توی فرعی ها زیاد زیرزمین این سبکی پیدا می کنید ، اجاره هاش هم مناسبه
توی محل مسکونی نمی شه ، شیرنی پزی چون گاز استفاده می کنه و بو هم داره هم شکایت همسایه ها را داری و هم اداره گاز را
دنبال زیرزمین تجاری یا انباری تجاری بهداشتی باشید
شیرینی پزی کاریه که باید بهداشت در اون رعایت بشه، پس مطمئنن مجوزات لازم رو میخواد حتی در زیر زمین و کارگاه.
با وجود مجوز، خریدار هم راغب تره که از شما خرید کنه ولی بدون جواز...
باید کاربری تجاری باشه.
اگه تخصص این کار رو ندارید بهتره اول آموزش ببینید ( حتی اگه استادکار هم میارید، بهتره خودتون هم بلد باشید ، یه مدت در خانه کار کنید (مشاغل خانگی) و سفارش بگیرید اگر موفق بودید و باب میلتون بود به فکر یک محل تجاری و مجوزات باشید. از شیرینی های ساده شروع کنید. مطمئن باشید جواب خوبی میگیرید فقط کمی ذوق و تلاش میخواد همراه با تبلیغات ساده. منتظر موفقیتتون هستیم :-)
کار، نشد نداره
(02-25-2015 04:21 PM)فرنام نوشته شده توسط: [ -> ]ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...

به نظر من هم بهتره که اول یه دوره ببینید. بعد خودتون از تو خونه شروع کنید و به عنوان شیرینی خونگی تعداد محدودی مشتری پیدا کنید. بعد که تجربه پیدا کردید اقدام کنید برای کارگاه.

من خودم دقیقا همین راه رو رفتم و خدا رو شکر تا الان که کارهام خوب پیش رفته. برای شروع کار هم به نظر من بهتره یه جای مسکونی رو پیدا کنید و در مقیاس کم شروع کنید به کار. زیاد هم سر و صدا نداره و فکر نکنم مشکلی از نظر همسایه ها پیش بیاد.

بازم سوالی داشتید در خدمتم
(02-25-2015 04:21 PM)فرنام نوشته شده توسط: [ -> ]ممنوم از پاسختون

مثال زدم ماهی 20 میلیون ولی اجاره ی 40 متر تجاری خیلی زیاده هرجای تهران که می خواد باشه

در مورد تجربه هم که نه تجربه ای در شیرینی پزی ندارم ولی در زمینه ی مدیریت تحصیلات و تجربه ی 10 ساله دارم و می خوام از این به بعد برای خودم کار کنم ؛ قصد هم دارم یک دوره ی کوتاه مدت در این زمینه ببینم تا با کلیات امر آشنا بشم و قطعاً برای شروع شیرینی پز ماهر استخدام می کنم ...

- قوانین رو مطالعه کردم ولی جایی به کاربری ملک اشاره ای نکرده پیش فرض بر تهیه ی ملک با کاربری تجاریه من می خوام این رو بدونم که کاربری کارگاه های شیرینی پزی یعنی اونی که در سند قید میشه (مسکونی ، تجاری و ...) دقیقاً باید چی باشه نمی خوام جایی رو با شرایط بهداشتی مورد نظر اجاره کنم بعد هر روز شهرداری بیاد ازم ایراد بگیره بگه اینجا کاربری مورد نظر ما رو نداره

البته هنوز تحقیقات میدانی رو شروع نکردم فعلاً دارم بررسی های اولیه رو توی اینترنت انجام می دم و یه لیست از سوالات تهیه می کنم تا ببینم اصلاً این کار از نظر اقتصادی (برای من) توجیه داره یا خیر ...

ممنون می شم اگر باز هم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید ...
سلام
شما دوره از مقدماتی تا پیشرفته باید بگذرونید در آموزشکاه معتبر ایران شف تا در آینده متحمل ضرر نشید
سلام به همه دوستان
من هم امسال قصد دارم برای عید نوروز در منزل شیرینی سنتی درست کنم
اگر استقبال خوب بود سال بعد کارگاه بزنم از الان هم می خوام در کلاسهای شیرینی پزی برای گرفتن مدرک شرکت کنم
در مورد پخت شیرینی اطلاعات دارم اما از درامدی که قراره بدست بیارم هیچ اطلاعی ندارم
خوشحال میشم راهنمایم بفرمایید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع