ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ساخت فیلم های آموزشی زمان کنونی: 09-24-2025, 01:26 PM |
|||||||
|
ساخت فیلم های آموزشی
|
12-22-2013, 05:47 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ساخت فیلم های آموزشی
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان عزیزم
خیلی وقتها شده که دنبال یه موضوع خاصی تو اینترنت می گردیم و خیلی دلمون می خواد اون موضوع به صورت فیلم از ابتدا تا انتها وجود داشته باشه تا کاملا ازش بهره ببریم. به خصوص کارهایی که جنبه عملی دارند و حتما باید رخدادهایی به وقوع بپیوندند و ما اونها رو به همراه توضیح مشاهده کنیم. قطعا آموزش دیداری و شنیداری (فیلمیک) ده ها برابر از کتاب و جزوه و مجله و سایت و ... تاثیر گذار تر است. تو ایران متاسفانه فیلم های آموزشی بسیار کم هستند و یا اینکه حول محور یکسری موضوع خاص مثل بورس،آموزش نرم افزارها،موسیقی،انفورماتیک و ... می باشد. برخی از این فیلمها هم خیلی مبتدی و غیر اصولی اند.مثلا همش از یکسری عکس استفاده شده که پشت سر هم می ایند و می روند و هیچ هدف تصویری را دنبال نمی کنند که اگر خود مخاطب کمی بیشتر در اینترنت سرچ می کرد همه آن عکسها و گفته ها را پیدا می کرد. یا اینکه فرد از روی دست کسی با گوشی موبایل فیلم برداری کرده یا از توی یک کلاس آموزشی با دوربین های آماتور مطلبی را ضبط کرده و اون رو به عنوان فیلم آموزشی ارائه می کنه.نمی گم اینکار خوبی نیست نه ابدا،منظورم اینه که چرا ساخت فیلمهای /اموزشی به صورت حرفه ای در ایران کار نمیشه. همینطور بعد از کلی سرچ کردن در مورد یکسری موضوعات ممکن است ما با فیلمهای آموزشی حرفه ای هم برخورد داشته باشیم اما همه آنها خارجی اند! در موارد نادر این فیلمها زیرنویس یا دوبله اند و اکثریت ترجمه و درک مفاهیم را به عهده خود مخاطب گذاشتند. البته نا گفته نماند که هنر فیلمسازی هنری بسیار پر هزینه و پروسه ای طولانی دارد و عوامل کاری زیای را می طلبد. شاید این یکی از دلایل اصلی برای اینکه فیلمها همه آماتورند وجود داشته باشد. حالا نظر من از همه دوستان این است که آیا شما مایلید برای موضوع مهمی که به دنبال آن هستید فیلم آموزشی فارسی تهیه کنید.با قیمت خیلی خیلی پایین تر از کلاسهای اموزشی؟ آیا حاضرید به جای وقت صرف کردن برای رفتن به کلاس و هزینه کردن جهت رفت و آمد برای رسیدن به محل یا شهر برگزاری کلاسها،از فیلم آموزشی اون مطلب استفاده کنید و حتی اگر سوالی داشتید توسط ایمیل ها و سایتها و شماره تماسهایی که در فیلم آموزشی وجود دارد اون ها رو مطرح کنید؟ و بارها و بارها فیلم ها رو مرور کنید؟ و حتی به جای خرید پستی فیلمهای خارجی که دو هفته طول می کشند برسند فیلمها را بعد از پرداخت اینترنتی همان لحظه دانلود کنید؟ من خودم حدود ده ساله که کار عکاسی و فیلمسازی کوتاه انجام میدم و مدرک انجمن سینمای جوانان دارم. دوربین و سه پایه و ... برای شروع کارها دارم و به اکثر برنامه های تدوین تقریبا مسلطم. فقط نمی دونم آیا هزینه و سرمایه گذاری تو این کار می تونه موثر باشه یا نه؟ منتظر نظرات دوستان هستم. آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
12-22-2013, 06:02 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ساخت فیلم های آموزشی
تجربه شخصی من اینکه صد در صد با شکست مواجه خواهید شد.
در ایران قانون کپی رایت نداریم و اونی که میخواد به جای پول کلاس بیاد و پول فیلم آموزشی بده صد در صد دنبال دانلود رایگانش و یا نسخه کپی میگرده. حتی سی دی رو قفل دار وارد بازار کردیم اما باز از مانیتور با نرم افزار فیلم گرفتند و وارد بازار کردند. مجموعه آموزش php رو که دو تا dvd بود با قیمت 4 هزار تومان وارد بازار کردیم اما فقط ضرر داشت اول فکر کردیم محتوا خوب نبوده بعد که پیگیر شدیم فهمیدیم آپلود شده رویه اینترنت. افرادی هم که دانلودش کرده بودند کلی از ادمین اون وبسایت تشکر کرده بودند انگار ارث باباش بوده. مخصوصا آپلود سنترهایی مثل آپلودبوی که به ازای دانلود به اشتراک گذارنده فایل پول پرداخت میکنن بیشتر کاربران اینترنتی رو به کپی و اشتراک اثرات راقب میکنند. تلفن: 09352640432 ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com |
|||
12-22-2013, 06:20 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
متاسفانه با آقای محمد آبادی موافقم.منم از یه فرد فعال در این زمینه سوال کردم و پاسخی مشابه شنیدم.
اما یه پیشنهاد دارم که شاید ارزش بررسی داشته باشه و اونم تولید محتوا برای آموزش و پرورش باشه .طبق اساسنامه ی تحول بنیادین و چشم انداز بیست ساله اکثر مدارس باید مجهز به کلاسهای هوشمند باشند .اما عدم مهارت (البته با انجام اینکار یا بدون این کار دارن حقوق یکسانی میگیرن) معلمین در بحث فن اوری موجب شده که هزینه های میلیونی در مدارس عملا تبدیل به کالاهای لوکس و تجملی و بلا استفاده گردیده.فعالیت در این زمینه قابل قبول میرسه. نکته به جای قرارداد با خود آموزش پرورش که در پرداختهاش مشکل داره باید سراغ جریانهای مافیایی در اموزش مثل انواع مولفین کتب کمک اموزشی شناخته شده رفت و یا از سیستم اونا برای فعالیت الگو بگیرید یا با اونا شریک بشید. فرصتی باشه و بحثی پیش بیاد عرض میکنم که رد پای این قدرتهای مافیایی رو چطور میشه در تالیف کتابهای بی محتوای درسی پیدا کرد که متاسفانه عملا من معلم رو مجبور میکنه برای رفع اشکالات درسی دانش اموزانم رو به نه تنها به یک نوع که چندین منبع از این کتابها ارجاع بدم. |
|||
12-22-2013, 06:45 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(12-22-2013 06:20 PM)alma نوشته شده توسط: اما یه پیشنهاد دارم که شاید ارزش بررسی داشته باشه و اونم تولید محتوا برای آموزش و پرورش باشه تولید محتوا دست چند تا شرکت خاص هستش که هزینه های گزافی برای تجهیز مدارس میگیرند و مثلا یه نصب فتوشاپ برای مدارس کار و دانش هر سری حدود 200 هزار تومان هزینه براشون داره چون اون شرکت میگه اگه خودم نصب نکنم دیگه گارانتی نیستید و هزار تا سنگ جلو پاشون میندازه قیمت قطعات که دیگه بماند ... در این روزهای بی پولی آموزش پرورش و اولیا باید کمی به فکر خانواده ها هم باشیم (بماند خانواده هایی هم هستند که میلیون میلیون پول تو جیبی به بچشون میدن تا مبادا بچشون احساس کمبود کنه) و اونها رو به محصولات کمک آموزشی حواله ندیم. آخه اصلا محصول آموزشی خوبی در بازار نیست. از اون بسته تبلیغاتی پایین پایین بگیر تا گیجان و قاج و محققان ظریف (به دلیل عدم تبلیغات مجبور شدم اسامی رو کمی بپیچونم) تلفن: 09352640432 ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com |
|||
12-22-2013, 07:16 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنون از دوستان
در رابطه با دوست عزیزم هومان باید عرض کنم من کلا قید قانون کپی رایت رو زدم و اصلا تو پروژه روش هیچ حسابی نمی کنم!چون می دونم قطعا کپی خواهد شد اما تا جایی که می تونم در فریم فریم فیلمها آدرس سایت و تکست هایی که بعضا در گوشه گوشه کادر در حال حرکتند و سایت ما رو تبلیغ می کنند و بعضا در رابطه با اینکه فقط از سایت ما می توانید دانلود کنید و .... می گذارم و سعی می کنم جوری تبلیغ کنم که فرد هر از چند گاهی به سایتم سر بزنه تا فیلمهای جدید رو بخره. در ضمن یه راه حل دیگه هم برای کپی رایت دارم و اون اینه که در سایتم تبلیغ می کنم به جای کپی رایت و آپلود مجدد و رایگان،لینک اختصاصی بگیرید و به ازای دانلود اون در وبلاگ یا سایتتون پورسانت بگیرید و در فروش فیلم سهیم شید! در ضمن سعی دارم برای فروش فیلم ها سقف بگذارم و بعد از اینکه به سقف مورد نظر رسیدم و زمان اعتبار اون فیلم تقریبا به پایان رسید لینک ها رو رایگان می کنم. نظرتون چیه؟ آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
12-22-2013, 07:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اگه تبلیغات هم بگیری بد نمیشه. مثلا فیلم های سایت tutpluse اول و وسط و آخرش میاد چند تا سایت رو معرفی میکنه مثلا فروشگاه کارت شارژ و ... که با موضوع فیلم یکسان هستند و کد تخفیفی رو میگه تا مشخص بشه چند نفر با دیدن فیلم رفتن سراغ اون سایتها تا در نهایت از اون سایت با توجه به بازدید ارسالی پورسانت دریافت کنند.
تلفن: 09352640432 ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com |
|||
12-22-2013, 08:34 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
دقیقا مثل سایت آپارات و ...
اما تخصصی و جنبه سرگرمی نداره... آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
12-22-2013, 10:16 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام دوست من
عالیه. البته توجه کنید این مورد داستان بی کیفیت بودن فیلم ها و این نکات برای اینه که بتونن دانلود کنن از طریق اینترنت. بخوان با کیفیت بالا بزارن توی سایت ها کسی نمیتونه دانلود کنه. طرح ها و ایده هایی که توی این مبحث میشه داد اینه که. با ویدئوهای قوی ولی رایگان باید شروع کرد و بین اونا ویدئوهای پولی گذاست. وقتی ببینن داری براشون زحمت میکشی مطمئن باش اون ویدئو های پولی رو هم روی حساب شناخت از ویدئو های رایگان بیشتر میخرن و همچنین بعد از خرید پخشش نمیکنن. به نظرم مسائل تخصصی رو بتونی هدف قرار بدی خیلی بهتره. برای مثال : یکی از دوستان بود آموزش کانفیگ موارد مختلف روی سرورهای مجازی رو به صورت ویدئو های جداگانه درست کرده بود و میفروخت. من سرور نداشتم اصلا ولی چون میدونستم کارش درسته اکثرش رو خریدم. اینجور مسائل تخصصی یه مزیتی داره. وقتی تخصص جایی باشه اصولا فرهنگ کپی رایت هم بیشتره چون خودشون در جریانن که زحمت کشیده شده و دوست ندارن بلاهای مشابه سر خودشون بیاد پس مشکلات کپی رایت هم کمتره. فروش کمتره ولی قیمت بالاتره. خود منم قصد ساخت ویدئو های آموزشی داشتم ولی خب هنوز وقتی نشده که تمرکز کامل روش بزارم. اجرا کنید. موفق خواهد بود. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
12-22-2013, 11:46 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
ممنون از شما بابت پیشنهاد عالی که دادید
اینکه فرمودید ابتدا از فیلمهای رایگان و قوی شروع کنم و کم کم وارد مباحث تولید فیلم های آموزشی بشم. یه مسئله دیگه به ذهنم رسید اینه که میشه فیلمها رو بر اساس موضوعات و مخاطبین مختلف دسته بندی کرد. سن،مقطع تحصیلی،جنسیت،مشاغل و .... دوست عزیزمون alma عزیز اشاره کردند که می شه سرفصلهای مقاطع مختلف درسی رو کار کرد.با توجه به اینکه فرمودند شرکتهایی هستند که انحصارا مدارس رو ساپورت می کنند باید عرض کنم ساخت فیلم آموزشی در محور مثالهای علمی که نیاز به گردش های علمی و یا آزمایشات علمی است تا کنون هیچ کاری صورت نگرفته و می توان روی این زمینه کار کرد . به صورت مستند ماهها روی یک آزمایش که در کتب درسی ارائه شده کار کرد و اون رو به صورت فیلم مستند همیشه در اختیار مقاطع مختلف درسی قرار داد. آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
12-23-2013, 01:10 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام مجدد دوست عزیز
خواهش میکنم توجه کنید کلیت کار رو خودتون باید تصمیم بگیرید. منظورم اینه این فیلم های آموزشی خودش شاخه بندی داره و خب شما بر اساس خودتون و امکاناتتون یه شاخه رو باید کار کنید. اگر قراره فیلم های آموزشی و کمک درسی باشه خب اینه قراره آموزش برای یه پکیج باشه مثل آموزش php یا ... یه چیزه سایت باشه که به مرور زمان آموزشهای مرحله به مرحله گذاشته بشه یه چیز دیگه. هر کدوم اینا فرق داره باهم از استارت تا تبلیغاتش. شما خودت باید ببینی قراره کدومو کار کنی. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آدرس تولیدی های شال و روسری | elena95 | 0 | 846 |
07-03-2017 12:16 AM آخرین ارسال: elena95 |
|
افزایش سرمایه های خرد چگونه؟ | yunespc | 1 | 1,075 |
10-26-2016 01:54 PM آخرین ارسال: yunespc |
|
![]() |
نحوه کسب درآمد از وب سایت های اینترنتی | saeed74 | 4 | 2,391 |
10-12-2016 12:29 AM آخرین ارسال: hasanjoon |
تعرفه های پست | shila30 | 2 | 686 |
06-05-2015 02:51 AM آخرین ارسال: shila30 |
|
کسی قیمت پارکینگ های شهرداری تهران رو داره؟ | rezaeee | 0 | 823 |
02-10-2015 03:15 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
چگونه در مصاحبه های شغلی قبول شویم؟ | jahanagahi | 4 | 882 |
12-02-2014 03:04 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
قالب های پلاستوفومی | yunespc | 3 | 947 |
08-09-2014 10:02 AM آخرین ارسال: yunespc |
|
کسی راهنمای ثبت شرکت های تولید کننده سی دی های اموزشی ونرم افزاری و سرگرمی رو داره؟ | yunespc | 1 | 1,247 |
06-11-2014 02:29 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
بازی های کودکی ثروت آفرینان | کامیار کاظمی | 19 | 6,083 |
02-28-2014 12:35 PM آخرین ارسال: tarfand |
|
مشاغل خاص قومیت های مختلف | karafarin | 3 | 1,718 |
02-07-2014 04:44 AM آخرین ارسال: hasun |
|
هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟ | amirabbas | 73 | 12,136 |
01-17-2014 02:51 PM آخرین ارسال: سیدمهدی هاشمی |
|
هزینههای کفن و دفن در بهشت زهرا چقدر است؟ | karafarin | 0 | 723 |