ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-23-2025, 09:57 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
06-28-2013, 11:10 PM
ارسال: #2451
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
آقا ما امروز با مدیریت رفتیممممممممم فیلم گذشته اصغر فرهادیییییییییی
باورم نمی شد این قیلم بدون سانسور تو سینمای ایران پخش بشه متچکریممممممم ..... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-28-2013, 11:32 PM
ارسال: #2452
|
|||
|
|||
(06-28-2013 11:09 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: بزنگ زنگو بله ما تشریف فرما شدیمممم پس فرش قرمزتون کوووووو؟؟؟ خوب دیگه من باهاتون قهر بودم دیگههههههههههه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-28-2013, 11:38 PM
ارسال: #2453
|
|||
|
|||
(06-28-2013 11:32 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(06-28-2013 11:09 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: بزنگ زنگو اینم فرش قرمز به افتخار خانم معاون
![]() قهر؟ چرا پس؟ ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
06-28-2013, 11:39 PM
ارسال: #2454
|
|||
|
|||
راستییییییییییییییییییییی حتمااااااااااااا حتمااااااااااااااا بهتون پیشنهاد می دم فیلم گذشته را برید ببینید تا از سینما برش نداشتنننن!!!! با زیر نویس فارسیه
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-28-2013, 11:54 PM
ارسال: #2455
|
|||
|
|||
آقااااااااااااا چشمتون روز بد نبینههههههههههه
منو جو گرفتتتتتتتتتتتت رفتم کلاس IELTS فشرده نوشتممممممممم، هر روز از ساعت 9صب تا 3 عصرررررررررررررر فکککککککک کن باید 6 ساعت پشت هم انگلیسی بحرفممممم، یکی نیس بگه من 6 ساعت فارسی حرف ندارم چه برسه به انگلیسی، اونم از شنبه تا 4 شنبه!!!! قرار بود شنبه با شهرزاد جونم نهار دونفره عاشقانه بریممممم بیرون، اما این کلاسسسسس زبان نذاشت!!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-29-2013, 12:05 AM
ارسال: #2456
|
|||
|
|||
دیگه آموزش زبانمون هم اوکی شد!
![]() خانم معاون شما برو دوره رو تکمیل کن ، ما هم بعدش میایم از شما یاد میگیریم ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
06-29-2013, 09:54 AM
ارسال: #2457
|
|||
|
|||
سلام بر و بچ
![]() كلا من زود صميمي ميشم ![]() حالا چرا قليون نميدين؟؟؟ضرر داره ولي بزن يه هلو نعناع رو ![]() يكم جملات قشنگ پر انرژي سرو كنين حالشو ببريم نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
06-29-2013, 11:43 PM
ارسال: #2458
|
|||
|
|||
آخخخخخخخخخخخ آخخخخخخخخخخ
من نمی دونم این پیشنهاد زبانا کی تو مخ من کرد!!!! مردم امروزززز، از بس حرف زدممممممم، از بس این معلمه انشا داده بهمون، فیلم داده که هر شب باید ببینیم براش 8 ص بنویسیم!!!! آی مهیار جان یه چای دیشلمه و یه نوشیدنی انگلیسی ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-30-2013, 12:01 AM
ارسال: #2459
|
|||
|
|||
hello آجی!
![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||