ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 03:22 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
06-11-2013, 02:02 AM
ارسال: #591
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام خدمت دوستان عزیز
با اینکه 1 سال بیشتره که تو این سایت عضوم اما تا الان خودمو معرفی نکردم!!! از بس که درگیره درسیم دیگه :-) میلاد هستم 20ساله از رشت دانشجوی مهندسی شیمی یه جوون که عاشقه میلیاردر شدنه و میدونه که میشه! به این جمله ی قدیمی و معروف هم ایمان دارم که خواستن توانستن است و بارها هم تو زندگیم لمس کردم!!تصمیم گرفتم برای رها شدن از یه عالمه فکرهای قشنگه پولدار شدن و سردرگمی و با حسرت نگاه کردنه اینو اون از یه نقطه که خودم انتخاب کردمش شروع کنم!!!به نظرم خیلی ها به این نقطه نرسیدن!!!سخته اما این شروع خیلی میتونه به آدم آرامش بده... با یکی از دوستام یه مغازه اجاره کردیم میخوایم کافی نت بزنیم اما 2 تومن برای خرید سیستم و شبکه کردن و ADSL و اینا کم داریم...حالا موندیم چه کنیم.... |
|||
06-11-2013, 09:12 AM
ارسال: #592
|
|||
|
|||
(06-07-2013 06:47 AM)hadi_bnd نوشته شده توسط: با عرض خسته نباشید به دوستان چقدر خوب که پدر پولدار و پس انداز ندارید. این یعنی اینکه می تونید اینکه از صفر شروع می کنید و خودتون راه رو پیدا می کنید و اگه خدایی نکرده روزی به صفر برسید می دونید راه دوباره رسیدن به اوج چیه ![]() هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را |
|||
06-11-2013, 01:39 PM
ارسال: #593
|
|||
|
|||
با سلام خدمت دوستان
مجید هستم 29ساله متاهل ومیوه زندگی ام یه دختر ناز وکوچولو که امکان نداره وارد یک جمعی بشه ومخ چندتا از حظار چه بزرگ چه کوچک رو نزنه وعاشق خودش نکنه ودریکی از شهرهای مازندران زندگی میکنم من کارم تعمیر قطعات الکترونیکی همه مدل خودرو میباشد به نظر خودم در کارم ادم موفقی هستم ولی برعکسش در بازار نمیدونم پولم را چگونه سرمایه گذاری کنم سطح تحصیلاتم دیپلم ریاضی وفیزیک میباشد خوشحالم که در جمع دوستان هستم |
|||
06-11-2013, 01:49 PM
ارسال: #594
|
|||
|
|||
خوش اومدی مجید جان
حتما در کارت موفق هستی در نوشته های شما موجی از انرژی مثبت وجود داره ، که مطمئنا به اهدافتون خواهید رسید مدتی وقت خودتون رو ، روی مطالعه تاپیک های انجمن بذارید انشالا در سفر انجمن به شمال ، شما را زیارت میکنیم موفق باشی برادر در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
06-11-2013, 03:38 PM
ارسال: #595
|
|||
|
|||
سلام
زینب هستم 22 ساله و تازه اینجا عضو شدم کرج زندگی می کنم همین دیروز درسم تموم شد و لیسانس اقتصادمو گرفتم... فعلا بیکار هستم از کار دولتی و پشت میزی متنفرم ، عاشق کارآفرینی توو زمینه های تولیدی هستم و ولی نمیدونم واسه آدم بی تجربه ای مثه من چه کاری خوبه... کلا فعلا با خودم درگیرم !!! |
|||
06-12-2013, 06:32 PM
ارسال: #596
|
|||
|
|||
20 , چند سالمه دنیای من یکم پیچیدست برای هر مشکلی یه راه حلی پیدا می کنم و از پول در آوردن لذت می برم.
|
|||
06-13-2013, 12:25 PM
ارسال: #597
|
|||
|
|||
درود
22 ساله هست و ترم آخر برق مخابراتم شهرکرد زندگی می کنم علاقه ای به درس ندارم ؛ عاشق کارای فنیم ، بشینم پاش دیگه بلند نمیشم تا تهش در بیاد بزودی و به امید خدا اولین ایدمو عملی می کنم... برام مهم نیست کاری که میکنم ربطی به رشتم داره یا نه فقط باید کار کرد... به امید موفقیت همه ی کسایی که امید دارن یا علی |
|||
06-13-2013, 01:51 PM
ارسال: #598
|
|||
|
|||
(06-11-2013 01:49 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: خوش اومدی مجید جان قدمتان روی چشم خوشحال میشم ملاقاتی با بچه های مجموعه داشته باشم |
|||
06-15-2013, 03:30 AM
ارسال: #599
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
منم سامان هستم 24 ساله اهل تبریزم.کارشناسی الکترونیک میخونم.شغل ایده آلم بازرگانی بین المللی عه. تا یک هفته قبل مشغول کار در زمینه طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی بودم(سقف کاذب-دیوارپوش-نورپردازی و...) ولی به علت اینکه هدفم به کلی فرق میکنه بوسیدم و گذاشتم کنار و الان در حال تحقیقات در مورد شغل واقعیم هستم و مطمئنم اینبار دیگـــه میــــــــــــــــــلیــــــــــــــــــــــــــــاردر میــــــشــــــــــــــــــــــــم!!! کسانی با بنده همراه شوند که هدفهایی بسیار بسیار بسیار بزرگ ضربدر بی نهایت بزرگ دارند. "استاد نامی" 09374188859 سامان دبیرآذر |
|||
06-15-2013, 03:35 AM
ارسال: #600
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
خیلی خوش اومدید
منتظر خبرهای میلیارد شدنتون هستیم در آینده ای نزدیک
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,938 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان