ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 05:13 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
05-21-2013, 02:35 PM
ارسال: #571
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
جناب اقای کاظمی شرکت خدماتی فرهنگی ورزشی دارم باشماره ثبت 9544میخواهم در شهر کرمان واستان کرمان نماینده شما وانجمن باشم وایمان دارم در این راه تجارب شما وانرژی های مثبت شما ودوستان باعث موفقیت هرروزه من میشود
|
|||
05-22-2013, 12:36 PM
ارسال: #572
|
|||
|
|||
salam be tamame dostan
من سامان هستم 29 ساله.کارشناس ارشد مدیریت مناطق بیابانی. متاسفانه بیکار. خصوصیت اخلاقیم : تقریبا آروم .با مرام و معرفت. پشتکار زیادی دارم و صبر و حوصله خوبی دارم.از کارهای با ریسک خیلی خوشم میاد.دوست ندارم پشت میز نشین باشم. میخوام دستم رو زانوی خودم باشه.کارهای تجاری علی الخصوص واردات و صادرات رو خیلی دوست دارم. ولی متاسفانه نشده که بشه. |
|||
05-22-2013, 09:44 PM
ارسال: #573
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
مارال هستم(شایدم سولماز باشم!) 24 ساله، شدیدا هدفمند و بلندپرواز!
کاردرمانی خوندم و عاشق رشته ام هستم اما به دلیل ناشناخته بودن رشته تو ایران موقعیت کاری خوبی نداره(علیرغم اینکه در کشورهای پیشرفته مثل آمریکا و کانادا جزو رشته های رتبه اول محسوب میشه) 4 ساله ترجمه می کنم و تا جایی که یادمه مبارز بودم. نقشه راه اندازی تولیدی لباس ، دفتر خدمات دانشجویی(تایپ و ترجمه ..)، تولیدات بدلیجات با ایده های جدید رو تو سر دارم(البته فعلا!!!) عاشق این انجمن و تک تک دوستان و اساتید خوب این انجمن هستم و آرزومه تک تکشون رو از نزدیک ببینم. هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را |
|||
05-22-2013, 09:46 PM
ارسال: #574
|
|||
|
|||
(05-22-2013 09:44 PM)maral 777 نوشته شده توسط: مارال هستم(شایدم سولماز باشم!) 24 ساله، شدیدا هدفمند و بلندپرواز! آبجی گلم مارال جان ما هم عاشقانه موفقیت شما را خواستاریم. و با خوندن زندگی نامتون به موفقیت روز افزون شما ایمان داریم دوستدارت مریم ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-23-2013, 08:59 AM
ارسال: #575
|
|||
|
|||
سلام به همه دوستان
![]() من امین 33 ساله، مهندس صنایع و یه مدیر موفق در زمینه مارکتینگ و فروش با تخصص در زمینه شبکه های توزیع مویرگی هستم. کارهای تحلیلی و برنامه ریزی من رو به شدت جذب می کنه. موزیسینم و نوازنده گیتار، هارمونیکا و یه کمی پیانو. امیدوارم بتونم به رشد این تیم کمک کنم و به عنوان یه مشاور قابل اعتماد در کنار اعضای تیم باشم. دوستانی که در زمینه هایی که گفتم احتیاج به کمک یا مشاوره دارن می تونن روی کمک دوستانه من حساب کنن. با آرزوی موفقیت و بهروزی برای تک تکتون "GODISNOWHERE"
You can call it "God is now here" or "God is no where". you choose Everything depends on your attitude |
|||
05-23-2013, 11:25 AM
ارسال: #576
|
|||
|
|||
(05-22-2013 09:44 PM)maral 777 نوشته شده توسط: مارال هستم(شایدم سولماز باشم!) 24 ساله، شدیدا هدفمند و بلندپرواز! با سلام خدمت سولماز خانوم ورود شما را به این انجمن خیر مقدم می گویم و انتخاب شما را بابت یافتن این انجمن را تبریک میگوییم در ضمن رشته شما رشته ای هست که در ایران هم جایگاهی دارد فقط باید دنبالش بروید اولین جایی که می توانید دنبال کار باشید مراکز روانپزشکی می باشد که پرسنل کاردرمانی را راحت میگیرند چون من خودم کارمند یکی از همین راونپزشکی ها هستم [img] ![]() نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما daruqe.ir |
|||
05-25-2013, 11:48 PM
ارسال: #577
|
|||
|
|||
28سالمه کارشناس مددکاری اجتماعی،کارمند رسمی یکی از سازمانهای دولتی حوزه خدمات اجتماعی،متاهل،عجول ،تازگیا خیلی منظم تر از قبل شدم ،کارها رو با شور و شوق شروع میکنم اما زودم انگیزمو از دست میدم البته دارم روی خودم کار میکنم که شور و شوقم برای اجرای تصمیمات تداوم داشته باشه این سایت هم خیلی بهم کمک میکنه بهم ثابت شده که خواستن توانستن است ، تازگیا بیشتر از قبل مطالعه میکنم همیشه برای همه خوبی خواستم،عاشق خانواده ام هستم آشپزی رودوست دارم واسه امروز فکر کنم کافیه
|
|||
05-28-2013, 02:59 PM
ارسال: #578
|
|||
|
|||
سلام
منم آرش بختیاری 20ساله دانشجوی کارشناسی نرم افزار از زنجان خیلی هم مغرورم و در عین حال خیلی خیلی شوخ طبع بسیاز بسیاز اهل ریسکم . کلا اهل خطر کردن هسم |
|||
05-28-2013, 07:54 PM
ارسال: #579
|
|||
|
|||
سلام من حسینم 23ساله دانشجوی کارشناسی برق ازاردبیل
تنبلم"1م نصیحتم کنین شایدسرعقل اومدم"واقعا ازریسک میترسم دلم میخوادکارکنم امانمیدونم چه کار."چقدرصادقم من خدا":angel: |
|||
05-29-2013, 01:20 PM
ارسال: #580
|
|||
|
|||
سلام.بهار هستم 26 سالمه.اقتصاد خوندم.کار میکنم البته نه مرتبط با رشته ام،در زمینه حسابداری چون دوره اش را هم گذرانده ام.قبلا کم صبر بودم ولی کار در این زمینه مرا صبور کرد.اخلاقم هم بد نیست.اهل ریسک هم نیستم چون در کل کار آزاد نکرده ام.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,939 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان