ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:33 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehdi098
آخرین ارسال: Suma
پاسخ: 11
بازدید: 5750

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امیتازات : 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-29-2011, 03:21 PM
ارسال: #1

در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد.

همواره برای جلب رضایت مشتری به ارائه محصول با کیفیت در کنار تنوع و گستردگی اندیشیده ایم .
گلستان : برای زندگی امروز

نام : سید محمد رضا
نام خانوادگی : گرامی
محل تولد : یزد

در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد.

بعد از انقلاب درس را رها کرد و به ایران آمد و در رشته مدیریت بازرگانی به تحصیل پرداخت.

او ابتدا کار تجارت و بازرگانی را با واردات شروع می کند ، سپس وارد عرصه تولید می شود. و مشکلات ناشی از تامین منابع ارزی او را به سوی صادرات پسته می کشاند.

او در ادامه فعالیت ها یش، مرغداری سیمرغ را که بعد از انقلاب تعطیل شده بود به کارخانه چای گلستان تبدیل کرد و با توجه به نیاز باراز به فکر تولید چای کیسه ای افتاد.

علاوه بر این فعالیتها ، در زمینه صنعت برنج و بسته بندی با کیفیت بالا نیز وارد شد و تا به امروز گلستان هم چنین درزمینه زعفران و ادویه جات، انواع کنسرو، دمنوش و غذا های آماده با موفقیت فعال است.
گلستان ، پس از نیم قرن تلاش همچنان می کوشد تا با کمک تجربیات اندوخته شده در این 50 سال کالاهایی قابل اعتماد و با کیفیت تولید نمایدو,بازار همچنان منتظر محصولات نو و با کیفیت آن است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-29-2011, 03:36 PM
ارسال: #2
RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان
دو تا سوال : قبل انقلاب مگه رشته ی کامپیوتر بوده ؟
چرا اکثر تجار از استان یزد هستند ؟

[تصویر: start.gif]

09-29-2011, 03:39 PM
ارسال: #3
آقا مهدي اگر مي شه بجز گذاشتن اطلاعات شركت، ويژگي هاي فردي و نوع انديشه ايشان را در مسير رسيدن به موفقيت براي ما در اين تاپيك قرار دهيد.
متشكر از توجه و ارسالهاي خوبتان
09-29-2011, 04:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-29-2011 04:42 PM، توسط mehdi098.)
ارسال: #4
اول در جواب آقا سبحان بله آقا سبحان خارج از ایران بود بعدا به ایران اومد خودتون که میدونید چیزای خوب یه خورده دیر به ایران میرسه و جواب سوال دوم شما اون رو دیگه نمی دونم باید از یه هموطن عزیز یزدی بپرسیم علتش چیه

بعد هم مریم خانم راستش من این رو از یه سایت پیدا کردم که چیز زیادی ننوشته بود باشه اگه شد کاملش رو هم میزارم
09-29-2011, 07:08 PM
ارسال: #5
ممنونم اقا مهدی بابت این ارسال خوب اما کاش کاملتر بود

منم برام سواله جدا چرا اکثر سرمایه داران بزرگ از یزد هستن

منم شوهر خالم یزدی هستن و یکی از سرمایه داران خوب و برادراشون هم ماشالا همه متمول هستن

باز پدر و مادر زن عموم هم یزدی هستن که ماشالا همه خانواده اونها هم متمول هستن

یا بانک سامان - کویر یزد - کویر تایر و ....

اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!!
09-29-2011, 07:47 PM
ارسال: #6
در دانشگاه یک همکلاسی داشتم که یزدی بود.شم اقتصادی بسیار بالائی داشت. می پرسیدیم خوب پسر در شمال ماهی فراوان است و فسفر مغزشان زیاد است خیلی عالی فکر میکنند شما که ماهی ندارید؟SmileSmileSmile
می خندید و میگفت ما شیرینی های یزدی داریم و خوردن این شیرینها رازی برای خوب کار کردن مغزمان برای تهیه مواد اولیه اش . چون برای تهیه مواد اولیه شیرینی پول لازم است ما به دنبال پول هستیم که پول زیاد داشته باشیم و این شیرینی ها را بخریم و بخوریم.اینست که ما یزدی ها پولداریم.(بالاخره ما هم متوجه این مسئله نشدیم.)
همه همکلاسیها می خندیدند .SmileSmileSmile

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-29-2011, 08:04 PM
ارسال: #7
البته نتايج چند سال پيش كنكور نشان مي داد كه بيشتر نخبه هاي كنكور از استان يزد هستند. منم دوستان يزدي دارم كه همه از صفر در سنين پايين به حسابهاي ميلياردي مي رسند. هميشه واسم يه راز بود... شايد اونجا به خاطر آسمون پر از ستاره كوير قدرت تجسن خلاقشون از كودكي قويه...
البته يكي از ويژگيهايشان اين است كه به همه چيز به ديد اقتصادي نگاه مي كنند به قول معروف از آب كره مي گيرند.
09-30-2011, 03:00 PM
ارسال: #8
من تا الان یزد نرفتم ، ولی مسلما دلیل علمی باید واسه این مورد باشه !!!! شاید اسمون کویر ، شیرینی های یزدی و ... دلیلش باشه ! من هم از هر 5 تا فردی که به نظرم موفقه 2 تاش یزدی بودن !

[تصویر: start.gif]

09-30-2011, 04:04 PM
ارسال: #9
من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورم Yosef.gif

نصف فامیل یزدی هستن Yosef.gif + اینکه اینجا خشکباریهای معروف و قنادیها شیرینی یزدی - اصفهانی-کرمانشاهی و .... زیاد میارن

منم که زیاد علاقه مندم Yosef.gif

احتمالا در شیرینی نیست Yosef.gif شاید در اسمون زیبای کویری یا ژن باشه

نظرتون درمورد یک تور کویر دست جمعی چیه دوستان ؟؟؟ یک جلسه حضوری در کویر

شاید کشفش کردیم

اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!!
09-30-2011, 09:48 PM
ارسال: #10
(09-30-2011 04:04 PM)Suma نوشته شده توسط:  من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورم Yosef.gif
نصف فامیل یزدی هستن Yosef.gif + اینکه اینجا خشکباریهای معروف و قنادیها شیرینی یزدی - اصفهانی-کرمانشاهی و .... زیاد میارن
منم که زیاد علاقه مندم Yosef.gif
احتمالا در شیرینی نیست Yosef.gif شاید در اسمون زیبای کویری یا ژن باشه
نظرتون درمورد یک تور کویر دست جمعی چیه دوستان ؟؟؟ یک جلسه حضوری در کویر
شاید کشفش کردیم
من که 100در100 موافقم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مصاحبه من با بهروز فروتن - برند بهروز کامیار کاظمی 11 8,147 08-12-2017 04:06 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون Amiraliamirali 5 1,458 09-29-2015 11:00 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  زندگینامه جمیله صادقی؛ بنیان‌گذار شرکت تاکسی سرویس زنان در ایران Amiraliamirali 0 547 09-22-2015 11:18 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  موسس شرکت کاله ، مردی که برند ساختن را به دنیا آموخت. مهدی گل محمدی 7 3,103 01-25-2014 04:32 PM
آخرین ارسال: 630
  آشنایی با بنیان گذار برند سیر و سفر کوروش بزرگ 1 1,339 01-22-2013 12:56 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  مرحوم سید مصطفی عالی نسب را بیشتر بشناسیم. حامد 1 1,138 12-05-2012 11:01 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS