سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان (/showthread.php?tid=972)

صفحه ها: 1 2

سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - mehdi098 - 09-29-2011 03:21 PM

سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان

در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد.

همواره برای جلب رضایت مشتری به ارائه محصول با کیفیت در کنار تنوع و گستردگی اندیشیده ایم .
گلستان : برای زندگی امروز

نام : سید محمد رضا
نام خانوادگی : گرامی
محل تولد : یزد

در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد.

بعد از انقلاب درس را رها کرد و به ایران آمد و در رشته مدیریت بازرگانی به تحصیل پرداخت.

او ابتدا کار تجارت و بازرگانی را با واردات شروع می کند ، سپس وارد عرصه تولید می شود. و مشکلات ناشی از تامین منابع ارزی او را به سوی صادرات پسته می کشاند.

او در ادامه فعالیت ها یش، مرغداری سیمرغ را که بعد از انقلاب تعطیل شده بود به کارخانه چای گلستان تبدیل کرد و با توجه به نیاز باراز به فکر تولید چای کیسه ای افتاد.

علاوه بر این فعالیتها ، در زمینه صنعت برنج و بسته بندی با کیفیت بالا نیز وارد شد و تا به امروز گلستان هم چنین درزمینه زعفران و ادویه جات، انواع کنسرو، دمنوش و غذا های آماده با موفقیت فعال است.
گلستان ، پس از نیم قرن تلاش همچنان می کوشد تا با کمک تجربیات اندوخته شده در این 50 سال کالاهایی قابل اعتماد و با کیفیت تولید نمایدو,بازار همچنان منتظر محصولات نو و با کیفیت آن است.

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - 3ObHaN - 09-29-2011 03:36 PM

دو تا سوال : قبل انقلاب مگه رشته ی کامپیوتر بوده ؟
چرا اکثر تجار از استان یزد هستند ؟

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - MARYAR - 09-29-2011 03:39 PM

آقا مهدي اگر مي شه بجز گذاشتن اطلاعات شركت، ويژگي هاي فردي و نوع انديشه ايشان را در مسير رسيدن به موفقيت براي ما در اين تاپيك قرار دهيد.
متشكر از توجه و ارسالهاي خوبتان

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - mehdi098 - 09-29-2011 04:40 PM

اول در جواب آقا سبحان بله آقا سبحان خارج از ایران بود بعدا به ایران اومد خودتون که میدونید چیزای خوب یه خورده دیر به ایران میرسه و جواب سوال دوم شما اون رو دیگه نمی دونم باید از یه هموطن عزیز یزدی بپرسیم علتش چیه

بعد هم مریم خانم راستش من این رو از یه سایت پیدا کردم که چیز زیادی ننوشته بود باشه اگه شد کاملش رو هم میزارم

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - Suma - 09-29-2011 07:08 PM

ممنونم اقا مهدی بابت این ارسال خوب اما کاش کاملتر بود

منم برام سواله جدا چرا اکثر سرمایه داران بزرگ از یزد هستن

منم شوهر خالم یزدی هستن و یکی از سرمایه داران خوب و برادراشون هم ماشالا همه متمول هستن

باز پدر و مادر زن عموم هم یزدی هستن که ماشالا همه خانواده اونها هم متمول هستن

یا بانک سامان - کویر یزد - کویر تایر و ....

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - jahanagahi - 09-29-2011 07:47 PM

در دانشگاه یک همکلاسی داشتم که یزدی بود.شم اقتصادی بسیار بالائی داشت. می پرسیدیم خوب پسر در شمال ماهی فراوان است و فسفر مغزشان زیاد است خیلی عالی فکر میکنند شما که ماهی ندارید؟SmileSmileSmile
می خندید و میگفت ما شیرینی های یزدی داریم و خوردن این شیرینها رازی برای خوب کار کردن مغزمان برای تهیه مواد اولیه اش . چون برای تهیه مواد اولیه شیرینی پول لازم است ما به دنبال پول هستیم که پول زیاد داشته باشیم و این شیرینی ها را بخریم و بخوریم.اینست که ما یزدی ها پولداریم.(بالاخره ما هم متوجه این مسئله نشدیم.)
همه همکلاسیها می خندیدند .SmileSmileSmile

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - MARYAR - 09-29-2011 08:04 PM

البته نتايج چند سال پيش كنكور نشان مي داد كه بيشتر نخبه هاي كنكور از استان يزد هستند. منم دوستان يزدي دارم كه همه از صفر در سنين پايين به حسابهاي ميلياردي مي رسند. هميشه واسم يه راز بود... شايد اونجا به خاطر آسمون پر از ستاره كوير قدرت تجسن خلاقشون از كودكي قويه...
البته يكي از ويژگيهايشان اين است كه به همه چيز به ديد اقتصادي نگاه مي كنند به قول معروف از آب كره مي گيرند.

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - 3ObHaN - 09-30-2011 03:00 PM

من تا الان یزد نرفتم ، ولی مسلما دلیل علمی باید واسه این مورد باشه !!!! شاید اسمون کویر ، شیرینی های یزدی و ... دلیلش باشه ! من هم از هر 5 تا فردی که به نظرم موفقه 2 تاش یزدی بودن !

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - Suma - 09-30-2011 04:04 PM

من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورم Yosef.gif

نصف فامیل یزدی هستن Yosef.gif + اینکه اینجا خشکباریهای معروف و قنادیها شیرینی یزدی - اصفهانی-کرمانشاهی و .... زیاد میارن

منم که زیاد علاقه مندم Yosef.gif

احتمالا در شیرینی نیست Yosef.gif شاید در اسمون زیبای کویری یا ژن باشه

نظرتون درمورد یک تور کویر دست جمعی چیه دوستان ؟؟؟ یک جلسه حضوری در کویر

شاید کشفش کردیم

RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان - jahanagahi - 09-30-2011 09:48 PM

(09-30-2011 04:04 PM)Suma نوشته شده توسط:  من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورم Yosef.gif
نصف فامیل یزدی هستن Yosef.gif + اینکه اینجا خشکباریهای معروف و قنادیها شیرینی یزدی - اصفهانی-کرمانشاهی و .... زیاد میارن
منم که زیاد علاقه مندم Yosef.gif
احتمالا در شیرینی نیست Yosef.gif شاید در اسمون زیبای کویری یا ژن باشه
نظرتون درمورد یک تور کویر دست جمعی چیه دوستان ؟؟؟ یک جلسه حضوری در کویر
شاید کشفش کردیم
من که 100در100 موافقم.