ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342531

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
05-08-2013, 07:58 PM
ارسال: #551
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
22 سال دارم دیپلم و فوق دیپلم حسابداری دارم . چند ماه دیگه ان شالله لیسانسشو میگیرم . اهل تهرانم . سعی میکنم همیشه کارامو به آسونترین روش و به نحو احسن انجام بدم . فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد .Yosef.gif
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-09-2013, 02:22 AM
ارسال: #552
خیر مقدم و خوش امد گویی به تمامی دوستان گلم.

همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
05-09-2013, 03:01 AM
ارسال: #553
بازم سلام
خوشحالم که با همچین جو مجازی آشنا شدم
من یه پسر با کلی انگیزه و پشتکار برای اینکه از هیچ به همه چیز برسه
از شخصیتم بگم مهربون..فعال...عاشق خطر کردن..کمی زود رنج..و رو راست
دیگه اینکه چاکریم..
05-09-2013, 03:15 AM
ارسال: #554
ببخشید یادم رفت بگم
که اسمم حمید هست و مهندسی نفت دارم بچه ی خوزستان هستم دنبال کار هستم ولی تا حالا که موفق نشدم چون اول باید اون پارتی رو جور کنم فکرهای مختلفی تو ذهنمه فکر می کنم که می تونم تو کار آزاد هم فعالیت کنم با شناختی که از خودم دارم خلاصه ما اینیم دیگه
از مدیر یا مدیران وب خیلی خیلی سپاسگزارم حتما کلی وقت میزارن
منتظر راهنماییهاتون هستم
مرسی
05-09-2013, 03:36 AM
ارسال: #555
(05-09-2013 03:15 AM)leve نوشته شده توسط:  ببخشید یادم رفت بگم
که اسمم حمید هست و مهندسی نفت دارم بچه ی خوزستان هستم دنبال کار هستم ولی تا حالا که موفق نشدم چون اول باید اون پارتی رو جور کنم فکرهای مختلفی تو ذهنمه فکر می کنم که می تونم تو کار آزاد هم فعالیت کنم با شناختی که از خودم دارم خلاصه ما اینیم دیگه
از مدیر یا مدیران وب خیلی خیلی سپاسگزارم حتما کلی وقت میزارن
منتظر راهنماییهاتون هستم
مرسی

حمیدجان خیلی خوش آمدید
براتون آرزوی موفقیت دارم.
اگر تمایل داشتید سری به تاپیک گروه خوزستان بزنید10_004
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...8#pid91418

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
05-09-2013, 12:23 PM
ارسال: #556
سلام
دانیالم 20 ساله از مشهد.برق پیام نور میخونم(بدون ازمون رفتم خدا خیرشون بده)Smile
از 11 12 سالگی تا همین 3 سال قبل پیش پدربزرگم که سمساری داره کار میکردم.تابستون سال قبل رفتم پیش یکی از اشناها توی بازار رضا کار کردم یک ماه وایستادم دیسک کمر گرفتمUndecided اخرشم 150 هزارتومان یعنی نصف اون چیزی که گفته بود داد که 700 هزارتومنشو 10_003 خرج کمرم کردم که ماشالله هیچوقت بهبود کامل پیدا نمیکنه.ولی خب تجربه خوبی بود.الانم یک هفتست از یکی از دوستان همین انجمن جنس گرفتم و دارم بازاریابی میکنمBlush.در ضمن عاشق ماشینم و پول و جونم به فدایشSmile
05-09-2013, 04:18 PM
ارسال: #557
سلام عرض می کنم.
اگر جسارت نشه بنا به خواسته محترم انجمن کمی از خود بگم.
شیما تاجیک هستم . 28 سال سن دارم. اندامی محکم دارم و روحی که نه خیلی محکم است نه خیلی آسیب پذیر.
حداقل از بعد از فارغ التحصیلی م به طورجد عزم کردم که اصلاح بشم. تقویت بشم و از شکوفا شدنم لذت ببرم.
ادم خاصی هستم نه شبیه مرد ها و نه زنان.از هر دو دارم اما آخرش موجود منحصر به اهدافی هستم. تعجب نکنین اگر عنوان خاصی رو در انجمن برای خودم انتخاب کردم(قند طلا) چرا که مدت هاست که تمام عمر من بعد روزمرگی 1 قند طلاست. ایده خاصی که شاید نزدیک 1 ساله برای طرح کارافرینی م روش کار می کنم. اینکه از خودم حرفی نزنم باز بهتر معرفی شم تا هر چه می دونم رو بگم.
من تنهام در عین اینکه هر روز برای داشتن ارتباط موثر با دوستان کاری م برنامه ریزی منظم دارم. قند من (ایده های بازارم ارادم افکارم انرژی مثبتم در آخوش باز خدای بزرگم) تنها هم اتاقی وفادار در این عرصه تنگ م هستند .
عشق می ورزم . عشق به اموختن.
عشق می ورزم . عشق به پروردگار.
عشق می آموزم عشق به 1 حپه قند طلا.
و دیگر هیچ نیستم.
05-11-2013, 11:04 PM
ارسال: #558
با سلام
من مهندس صنایع هستم 35 سال سن دارم و الان به عنوان مدیر پروژه در یکی از کارخانجات فولاد کار می کنم . از کوچکی با کار الفت دیرینه دارم . چندین کار بزرگ در شرکت انجام دادم و حالا کم کم دارم آماده می شم که امپراطوری خودم رو بنا کنم . دیگه بس است واسه دیگران کار کردن.خیلی خوشحالم که همه شما عزیزان رو اینجا می بینم . امیدوارم از راهنمائی شما عزیزان استفاده کافی رو ببرم . خوشحال می شم بتونم کمکی کرده باشم.
05-12-2013, 06:04 PM
ارسال: #559
من "پوریا عرب احمدی" هستم.تنها چیزی که باعث میشه در این شرایط واقعن بد بتونم به زندگی ادامه بدم و تلاش کنم،این حس پنهان هست که "من در آینده میلیاردر خواهم شد".
عنوان سایت بسیار وسوسه انگیز است اما نمی دونم تا چه حد می تونیم کنار هم موفق باشیم و به اهدافمون برسیم.
به امید آزادی ،سعادت و برکت!

شعار این روزهای من:پول داشته باش پادشاهی کن،پول نداشته باش هرچه خواهی کن!
05-13-2013, 07:54 PM
ارسال: #560
سلام
من فرشته
اهل شهرستان سبزوار هستم.متولد 68 هستم . لیسانس نرم افزار دارم.با اینکه تو شهرستان ما اصلاااا کار نیست اما من نامید نیستم. میخاااام کار کنم خودم.میخام آینده ی خوبی واسه خودم درست کنم.
به امید موفقیت همههههه ی جوونای ایرونی خودمون10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,938 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS