ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان زمان کنونی: 09-24-2025, 04:37 PM |
|||||||
|
سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان
|
09-29-2011, 03:21 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد. همواره برای جلب رضایت مشتری به ارائه محصول با کیفیت در کنار تنوع و گستردگی اندیشیده ایم . گلستان : برای زندگی امروز نام : سید محمد رضا نام خانوادگی : گرامی محل تولد : یزد در یک خانواده ی سنتی در استان یزد و در محله ی دریان نو متولد شد. در آن زمان ، پدرش کار صادرات چای داشت و علاقه زیادی داشت که فرزندانش تحصیلات عالیه داشته باشند. تا سن 16 سالگی در ایران بود و بعد از آن به خارج از کشور رفت و در رشته کامپیوتر مشغول به تحصیل شد. بعد از انقلاب درس را رها کرد و به ایران آمد و در رشته مدیریت بازرگانی به تحصیل پرداخت. او ابتدا کار تجارت و بازرگانی را با واردات شروع می کند ، سپس وارد عرصه تولید می شود. و مشکلات ناشی از تامین منابع ارزی او را به سوی صادرات پسته می کشاند. او در ادامه فعالیت ها یش، مرغداری سیمرغ را که بعد از انقلاب تعطیل شده بود به کارخانه چای گلستان تبدیل کرد و با توجه به نیاز باراز به فکر تولید چای کیسه ای افتاد. علاوه بر این فعالیتها ، در زمینه صنعت برنج و بسته بندی با کیفیت بالا نیز وارد شد و تا به امروز گلستان هم چنین درزمینه زعفران و ادویه جات، انواع کنسرو، دمنوش و غذا های آماده با موفقیت فعال است. گلستان ، پس از نیم قرن تلاش همچنان می کوشد تا با کمک تجربیات اندوخته شده در این 50 سال کالاهایی قابل اعتماد و با کیفیت تولید نمایدو,بازار همچنان منتظر محصولات نو و با کیفیت آن است. |
|||
09-29-2011, 03:36 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان
دو تا سوال : قبل انقلاب مگه رشته ی کامپیوتر بوده ؟
چرا اکثر تجار از استان یزد هستند ؟ ![]() |
|||
09-29-2011, 03:39 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
آقا مهدي اگر مي شه بجز گذاشتن اطلاعات شركت، ويژگي هاي فردي و نوع انديشه ايشان را در مسير رسيدن به موفقيت براي ما در اين تاپيك قرار دهيد.
متشكر از توجه و ارسالهاي خوبتان |
|||
09-29-2011, 04:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-29-2011 04:42 PM، توسط mehdi098.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اول در جواب آقا سبحان بله آقا سبحان خارج از ایران بود بعدا به ایران اومد خودتون که میدونید چیزای خوب یه خورده دیر به ایران میرسه و جواب سوال دوم شما اون رو دیگه نمی دونم باید از یه هموطن عزیز یزدی بپرسیم علتش چیه
بعد هم مریم خانم راستش من این رو از یه سایت پیدا کردم که چیز زیادی ننوشته بود باشه اگه شد کاملش رو هم میزارم |
|||
09-29-2011, 07:08 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنونم اقا مهدی بابت این ارسال خوب اما کاش کاملتر بود
منم برام سواله جدا چرا اکثر سرمایه داران بزرگ از یزد هستن منم شوهر خالم یزدی هستن و یکی از سرمایه داران خوب و برادراشون هم ماشالا همه متمول هستن باز پدر و مادر زن عموم هم یزدی هستن که ماشالا همه خانواده اونها هم متمول هستن یا بانک سامان - کویر یزد - کویر تایر و .... اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
09-29-2011, 07:47 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
در دانشگاه یک همکلاسی داشتم که یزدی بود.شم اقتصادی بسیار بالائی داشت. می پرسیدیم خوب پسر در شمال ماهی فراوان است و فسفر مغزشان زیاد است خیلی عالی فکر میکنند شما که ماهی ندارید؟
![]() ![]() ![]() می خندید و میگفت ما شیرینی های یزدی داریم و خوردن این شیرینها رازی برای خوب کار کردن مغزمان برای تهیه مواد اولیه اش . چون برای تهیه مواد اولیه شیرینی پول لازم است ما به دنبال پول هستیم که پول زیاد داشته باشیم و این شیرینی ها را بخریم و بخوریم.اینست که ما یزدی ها پولداریم.(بالاخره ما هم متوجه این مسئله نشدیم.) همه همکلاسیها می خندیدند . ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-29-2011, 08:04 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
البته نتايج چند سال پيش كنكور نشان مي داد كه بيشتر نخبه هاي كنكور از استان يزد هستند. منم دوستان يزدي دارم كه همه از صفر در سنين پايين به حسابهاي ميلياردي مي رسند. هميشه واسم يه راز بود... شايد اونجا به خاطر آسمون پر از ستاره كوير قدرت تجسن خلاقشون از كودكي قويه...
البته يكي از ويژگيهايشان اين است كه به همه چيز به ديد اقتصادي نگاه مي كنند به قول معروف از آب كره مي گيرند. |
|||
09-30-2011, 03:00 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
من تا الان یزد نرفتم ، ولی مسلما دلیل علمی باید واسه این مورد باشه !!!! شاید اسمون کویر ، شیرینی های یزدی و ... دلیلش باشه ! من هم از هر 5 تا فردی که به نظرم موفقه 2 تاش یزدی بودن !
![]() |
|||
09-30-2011, 04:04 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورم
![]() نصف فامیل یزدی هستن ![]() منم که زیاد علاقه مندم ![]() احتمالا در شیرینی نیست ![]() نظرتون درمورد یک تور کویر دست جمعی چیه دوستان ؟؟؟ یک جلسه حضوری در کویر شاید کشفش کردیم اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
09-30-2011, 09:48 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(09-30-2011 04:04 PM)Suma نوشته شده توسط: من که شیرینی یزدی از خود یزدی ها بیشتر میخورممن که 100در100 موافقم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مصاحبه من با بهروز فروتن - برند بهروز | کامیار کاظمی | 11 | 8,147 |
08-12-2017 04:06 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون | Amiraliamirali | 5 | 1,459 |
09-29-2015 11:00 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
زندگینامه جمیله صادقی؛ بنیانگذار شرکت تاکسی سرویس زنان در ایران | Amiraliamirali | 0 | 547 |
09-22-2015 11:18 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
موسس شرکت کاله ، مردی که برند ساختن را به دنیا آموخت. | مهدی گل محمدی | 7 | 3,104 |
01-25-2014 04:32 PM آخرین ارسال: 630 |
|
آشنایی با بنیان گذار برند سیر و سفر | کوروش بزرگ | 1 | 1,340 |
01-22-2013 12:56 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
مرحوم سید مصطفی عالی نسب را بیشتر بشناسیم. | حامد | 1 | 1,139 |
12-05-2012 11:01 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان