ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 343707

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
05-01-2013, 08:12 PM
ارسال: #541
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
محمـــــــــــــد رضوانـــــــــــــــــی که به گفته دوستانش "آتشفشان خاموش " است !35

فردی درونگرا ،مهربان و دوست داشتنی است،با رویا پردازی و خیالبافی که وی در حد ال کلاسیکو دارد هیچگاه از موقعیت خودش راضی نبوده و همواره سعی در پیشرفت داشته است.

از ویژگیهای وی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-خوش تیپ-مرتب و دارای نظم

-با اراده و سخت کوش

-شجاع و نترس

-کنجکاو و خلاق

-مسئولیت پذیرو متعهد

-علاقه وافر به تجربه کردن چیزهای جدید

علاقه های وی:

*موسیقی

*پیاده روی

*تفریح با دوستان

*وب گردی

*مشاوره و راهنمایی دیگران و علاقه وافر به روانشناسی بالینی

ورزشهای مورد علاقه:

-فوتبال

-دوچرخه سواری

-پرورش اندام

ویژگیهای اجتماعی:

به سختی با دیگران ارتباط برقرار میکند ولی بعد از برقراری ارتباط متعهد و پای بند به روابط و حساس روی دوستی هاست

وی کمی خجالتی و کمتر اهل حرف زدن و بیشتر یک شنونده میباشد !

ویژگیهای ظاهری:

معمولی

قد 183

وزن 70(8کیلو کمبود وزن18

نحوه پوشش :اسپرت و رسمی(با توجه به موقعیت مکانی)اما سنگین

خیلی به موها و محاسنش وَر میره

ویژگی منحصر به فردSadاز زبان دوستان

صاف و صادق و بدون نیرنگ و حیله و در یک کلام "ساده"

نقاط ضعف:

تعلل در تصمیم گیری

***لازم بذکر است از لحاظ مذهبی معمولی و از سیاست متنفر میباشد

و ختم کلام پســـــــــــــــری از جنس بی نهایت....5_004

خب دیگه خسته شدم بسه!18

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-01-2013, 08:20 PM
ارسال: #542
قدوم همگی گلبارانA00 (129)A00 (129)A00 (129)

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-02-2013, 05:56 PM
ارسال: #543
با سلام . مازیار هستم . 30 ساله . کار دارم خدا رو شکر ولی از شهر و دیارم دورم و رفتم جنوب . حالا دوس دارم اینقدی جمع کنم که بتونم توی شمال یه کاری واسه خودم دست و پا کنم . واسه همین الان دنبال سایت شما اومدم
05-04-2013, 10:55 AM
ارسال: #544
او شخصي است با خصوصيات منفي واضح و محاسن بزرگ. ترجيح مي دهم ابتدا محاسنش را بگويم:
باهوش و زيرك، داراي روابط عمومي خوب، اعتماد به نفس بالا، اهل مطالعه، جسور و نترس، از روبرو شدن با اتفاقات جديد هيجان زده و خوشحال مي شود، دوستان زيادي دارد و دوستانش را زياد دوست دارد، پايبند به اخلاقيات، سخنران خوب و ...

اما امان از منفي ها كه حسابي كار دستش داده است:
بد قول، قبول و انجام چند كار بصورت همزمان كه منتج به بدقولي و عدم اجراي صحيح برنامه هاي ميشود، براي وقتش زمان بندي نمي كند، فقط عاشق اين است كه بفهمد كاري را مي تواند انجام دهد وقتي فهميد انگيزه اش را براي انجام دادن كامل كار از دست مي دهد، تقريبا در همه چيز اظهار نظر مي كند، هميشه سعي دارد حرفش را به كرسي بنشاند، افراط و تفريط آزاد دهنده اي دارد، در برابر خوراكي بي اراده است، چاق، شايد بزرگترين سد راه زندگيش همين چاقي است، دوستانش را زيادي دوست دارد، پرحرف و وراج، شايد هم دو رو است.
05-04-2013, 12:49 PM
ارسال: #545
با درود فراوان
کاوه احمدی هستم 26 ساله از مازندران - سوادکوه (البته همه جای ایران سرای من است). Smile
بنده روابط عمومی بسیار بالای دارم و در اولین رابطه با هرکسی رابطه صمیمانه ای برقرار میکنم
زیادی مهربونم و بسیار زود جوش هستم ولی زودی هم خنک میشم و فراموش میکنم Big Grin
تو استارت کارم فوق العاده دقیق هستم اما اگه یه اتفاق سر ناسازگاری بزنه کلا برمیگردم .!
علایقم در ورزش دوچرخه سواریست تو سازها هم دیوانه سنتور هستم.
هیچ جایی رو هم به اندازه روستامون دوست ندارم .
هم ادمهاش هم محیطش هم طبیعتش رو واقعا دوست دارم.
خلاصه خوب بد که همه جایی سعی کردم تا به الان در حد توانم خوب باشم....

ودر آخر:
حمد وسپاس خدایی را که جزء او هیچ چیز قابل ستایش نیست.
05-07-2013, 02:13 AM
ارسال: #546
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
علی شاهمیری هستم و 31 سال سن دارم.
رشته من مهندسی شبکه و امنیت اطلاعات هست و تخصص اصلیم طراحی و پیاده سازی شبکه های بزرگ و همچنین طراحی و پیاده سازی امنیت اطلاعات می باشد.
الان تقریبا دو سالی می شه که در دیگر در این زمینه فعالیت نمی کنم و ایده ای که همیشه در ذهنم داشتم را به اتفاق همسرم پیاده سازی کردم و روی آن کار می کنم.
تا قبل از اردواجم و کمی بعد از آن تمام زندگیم بجز کارم ، online gaming بود و وقت و هزینه سنگینی هم برای اینکار دادم و تمام مدت مشغول بازی بودم.دو سال پیش کارم را ول کردم و شروع کردم به پرورداندن ایده ای که در ذهنم داشتم.اولین قدم هم این بود که ایده را به نام خودم ثبت کردم چون برای اولین بار بود که در ایران می خواست اجرا بشه و همچنین نمونه ای هم در سایت های خارجی پیدا نکردم.در تمام فکرم این بود که سایتی داشته باشم ورای این بازی های رایج که فقط بحث قدرت طلبی و جنگ هست.برای همین اسفند نود سایت آزمایشی راه اندازی کردم و در آن شروع کردم به اجرای مسابقات آنلاین علمی همراه با جوایز نقدی.پس از 1 سال آزمون و خطا وبسایت اصلی را به شرکت کاسپید و آقای سپیدنام عزیز سپردم تا برایم طراحی و برنامه نویسی کنند.الان تقریبا 4 ماهی هست که سایت اصلی در حال اجراست و تمام کارهای آن را نیز خودم و همسرم انجام می دهیم و در حال حاضر هم در حال طراحی فاز دوم و سوم سایت هستم.
حالا در بخش کارهای عملی اعضا و قسمت های مناسب توضیح کامل کارم را می دهم.
وب سایت من هم تحت عنوان مستر گیمر هست.
05-07-2013, 02:41 AM
ارسال: #547
آقای شاهمیری عزیز
به انجمن خودتان خوش آمدید.
بسیار از حضورتان در اینجا خوشحالم و امیدوارم تجربیات خودتان را در انجمن به دیگر عزیزان منتقل کنید و به این شکل سهمی در پرورش فرهنگ کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای کوچک داشته باشید.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
05-07-2013, 03:00 AM
ارسال: #548
(05-07-2013 02:41 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  آقای شاهمیری عزیز
به انجمن خودتان خوش آمدید.
بسیار از حضورتان در اینجا خوشحالم و امیدوارم تجربیات خودتان را در انجمن به دیگر عزیزان منتقل کنید و به این شکل سهمی در پرورش فرهنگ کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای کوچک داشته باشید.
ممنون دوست گرامی
من هم خوشحالم که در جمع دوستان خوبم هستم.
هر کمکی از من بر بیاد در خردمت دوستان هستم.
کاری را هم که انجام دادم الان در تاپیک جداگونه ای کاملا معرفی کردم.که لینکش را در زیر می نویسم.
ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین
05-07-2013, 08:37 PM
ارسال: #549
جناب شاهمیری خوش آمدید به جمع ما

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
05-07-2013, 09:29 PM
ارسال: #550
سلام
مرتضی زاده تراب هستم پسر ارشد خانواده چهار نفریمون سال 87 تو کنکور علوم انسانی رتبه 116 اوردم و رشته حقوق دانشگاه فردوسی قبول شدم طی 6 ترم با معدل 18/15 از دانشگاه فارغ شدم خدمت رو هم رفتم .12 اذر ماه 91 از خدمت ترخیص شدم اول دی ماه 91 تو ازمون استخدامی استان قدس رضوی شرکت کردم هر دو مرحله رو قبول شدم ولی بعدا استعفا دادم برای کار دنبال مجوز برای شب بازار بودم که خداروشکر از اول خرداد ماه کارم رو به عنوان فروشنده لباس زنانه اغاز می کنم برای ازمون کانون وکلا هم اماده می شم تا به ارزوم یعنی وکالت برسم
ادم شوخ و شنگیم یکمی سرخوشم(خارجیا بهش میگنcool) از همه چی خوشم میاد به هیچی دل نمی بندم تا سر حد مرگ ادم منطقی هستم یکمی بی احساس عاشق دنیا گردی هستم دوس دارم همه جا سیر و سیاحت کنم عاشق مسایل حقوقی رمان های جاسوسی و پلیسی ام از تبعیض و خودبزرگ بینی و نژاد پرستی متنفرم توی فوتبال بی قانون ایران از هیچ تیمی طرفداری نمی کنم تو تیمای خارجی عاشق ارسنالم(خیلی از اینایی که این چند ساله طرفدار بارسلونا شدن خوشم نمیاد به نظرم علاقه شون ریشه نداره) عاشق ریسک و خطرکردن تو دنیای تجارتم و درپایان از همتون متشکرمHeart

از مضارع ها و ماضی ها کلافه ام
دلم برای دیدن یک حال ساده تو تنگ شده است...
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS