ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

3dmax
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mercede
آخرین ارسال: yu3f
پاسخ: 21
بازدید: 4265

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3dmax
09-02-2012, 07:30 PM
ارسال: #11
RE: 3dmax
کار بسیار شیرینی است.
به اعتقاد بنده به سه چیز اساسی احتیاج دارید : 1) علاقه 2) سلیقه و حوصله 3) یک کامپیوتر قوی و مناسب

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-02-2012, 07:39 PM
ارسال: #12
کسانی که از صفر شروع کردند و الان حرفه ای شدن از تجربیاتشون صحبت کنند...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-02-2012, 07:40 PM
ارسال: #13
این نرم افزار چه کاربردی داره؟
مشتری های ما چه کسانی هستند؟
09-03-2012, 12:18 AM
ارسال: #14
(09-02-2012 07:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  کار بسیار شیرینی است.
به اعتقاد بنده به سه چیز اساسی احتیاج دارید : 1) علاقه 2) سلیقه و حوصله 3) یک کامپیوتر قوی و مناسب

دقیقا یکی از چیزهایی که باعث شد من نتونم این نرم افزار رو یاد بگیرم گرافیک پایین سیستم سابقم بود

منتهی الان دیگه وقتش نیست

برای گرفتن مشتری نگران نباشید
اگر توانایی ها تون بالا باشه مشتری خودش پیدا میشه
فقط کافیه چند تا آگهی چاپ کنید یا از گرافیک کار های شهرتون کار قبول کنید

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
09-03-2012, 09:27 AM
ارسال: #15
(09-02-2012 07:20 PM)mercede نوشته شده توسط:  درست فرمودید. من بابت شرایطم مجبور بودم خونه باشم و از فرزندم نگهداری کنم این بود که از فرصت استفاده کردم و با وجود تحصیلات عمران- ژئوتکنیک نرم افزاری رو یاد گرفتم که بشه تو خونه هم کار کرد... اما اکثر کارفرماها نمونه کار میخوان یا سابقه...
شما توچه زمینه ای میتونید کار کنید؟
کارهایی رو که شما تا حالا انجام دادید میتونه واستون نمونه کار خوبی باشه. در مورد تجربه هم اگه با اون نمونه کارهاتون کمی بازاریابی کنیدو دو سه تا کار بگیرید تجربه بدست میارید و ....

(09-02-2012 07:40 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  این نرم افزار چه کاربردی داره؟
مشتری های ما چه کسانی هستند؟
با این نرم افزار یا مشابه اون میشه کارهای سه بعدی انجام داد یا بهتره بگم اگه یه کم حرفه ای باشی هر کار گرافیکی رو میتونی با هاش انجام بدی از طراحی یک آشپزخانه گرفته تا طراحی شخصیتهای کارتونی و ساخت انیمیشن رو میتونی باهاش کار کنی البته تو کارهای معماری اگه بخوای کارت زودتر راه بیفته اگه اتوکد هم بلد باشی بد نیست .
در کل میتونی تو همه زمینه ها ازش استفاده کنی.
مشتری ما میتونه شرکتهای تبلیغاتی ، شرکتهای معماری ، صداو سیما و .... باشه در ضمن بستگی داره شما تو چه زمینه ای بخواهید فعالیت کنید.

[تصویر: 13165206412.gif]

...Please Wait
+x
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-26-2013, 02:02 AM
ارسال: #16
من هفته ای یک یا دو کار طراحی نمای ساختمان یا طراحی دکوراسیون انجام میدم
بعضا مشتری ها انقدر زیاد هستند که کار ها رو به کسی دیگر هم انتقال میدم
درآمدش هم هفته ای 500 الی 800 هزار تومنه
بستگی به طرحهایی که میزنی داره
من کارها رو متری انجام میدم
به عنوان مثال برای طراحی یک نمای آپارتمان 200 متری حدود 400 هزار تومان دستمزد دریافت میکنم
البته این رو هم بگم که از سال 86 تا به حال فقط کارم با نرم افزار max و برنامه های گرافیکی است

10_004
حریص باشید دیوانه باشید استیو جابز
10_004
04-26-2013, 10:49 AM
ارسال: #17
(04-26-2013 02:02 AM)mehrdad20 نوشته شده توسط:  من هفته ای یک یا دو کار طراحی نمای ساختمان یا طراحی دکوراسیون انجام میدم
بعضا مشتری ها انقدر زیاد هستند که کار ها رو به کسی دیگر هم انتقال میدم
درآمدش هم هفته ای 500 الی 800 هزار تومنه
بستگی به طرحهایی که میزنی داره
من کارها رو متری انجام میدم
به عنوان مثال برای طراحی یک نمای آپارتمان 200 متری حدود 400 هزار تومان دستمزد دریافت میکنم
البته این رو هم بگم که از سال 86 تا به حال فقط کارم با نرم افزار max و برنامه های گرافیکی است

ازینکه چجوری برای اولین بار بدون سابقه کار پروژه گرفتید بفرمایید.
الان بعضی از شرکتها بدون سابقه کارمند قبول می کنند ولی حقوق ثابت رو 300+20 درصد پروژه میدن واقعا می ارزه 9 صبح تا 6 بعد از ظهر؟
04-26-2013, 11:13 AM
ارسال: #18
(09-02-2012 01:01 AM)mercede نوشته شده توسط:  [چرا اینجا هیچکس از کارهای 3dmax که در خانه میتوان انجام داد یا بازار پروژه های آن صحبتی نکرده... لطفا راهنمایی کنید ممنون ( ارشد عمران)

کار خوب و پولسازی هست.شما میتونی یه آگهی چاپ کنی و توی ساختمان عمران و معماری دانشگاه آزاد محلتون بچسپونی10_004(تاکید میکنم که دانشگاه آزاد35)
همچنین میتوننین با دفتر فنی های شهر که پروژه دانشجویی میگرن صحبت کنین تا قسمتی از کارشون به شما بدن و درقبالش درصدی از پولشو بردارن چون آخر ترم که میشه سرشون خیلی شلوغه و نمیرسن همه پروژه ها رو کار کنن3610_004

فعلا در وضعیت ورشکستگی
04-26-2013, 08:56 PM
ارسال: #19
سلام به همه بنده cad رو تاحد زیادی بلدم 3maxچقدر باکد فرق داره آسون تره یا سخت تر ؟؟؟؟
چون رشتم عمرانه زیاد دنبالش نرفتم اگه کسی برا ما هم کار سراغ داره دریغ نکنه دوستان بازار عمران که خوابیده-
باید سرمایه داشته باشی پیمانکاری راه بندازی.

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
04-26-2013, 10:45 PM
ارسال: #20
(04-26-2013 08:56 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  سلام به همه بنده cad رو تاحد زیادی بلدم 3maxچقدر باکد فرق داره آسون تره یا سخت تر ؟؟؟؟
چون رشتم عمرانه زیاد دنبالش نرفتم اگه کسی برا ما هم کار سراغ داره دریغ نکنه دوستان بازار عمران که خوابیده-
باید سرمایه داشته باشی پیمانکاری راه بندازی.

فکر نمیکنم کار مکس برای بچه های عمران مناسب باشه.چون ذهن اونا کاملا منتقی شکل گرفته و زیاد از پس کارای هنری بر نمیان10_004(البته اینو که میگم بر حسب تجربه خودمه)

فعلا در وضعیت ورشکستگی
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS