سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
3dmax - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: 3dmax (/showthread.php?tid=4148)

صفحه ها: 1 2 3

3dmax - mercede - 09-02-2012 01:01 AM

[چرا اینجا هیچکس از کارهای 3dmax که در خانه میتوان انجام داد یا بازار پروژه های آن صحبتی نکرده... لطفا راهنمایی کنید ممنون ( ارشد عمران)

RE: 3dmax - Delta.H - 09-02-2012 01:44 AM

سلام دوست عزیز
به انجمن خودت و جمع میلیاردرهای آینده خوش آمدی
اتفاقاً من چند وقت پیش در این باره فکر میکردم که با وجود درآمدزا بودن این هنر مدرن چرا کسی در انجمن درباره آن حرفی نمیزند!

خوشحال میشیم از تجربیات شما در این زمینه استفاده کنیم

RE: 3dmax - بهنام ذوالفقارزاده - 09-02-2012 09:06 AM

دوستان دارای تخصص در این بخش بفرمایند تا بقیه هم با این رشتهکاری آشنا شده و یاد بگیرند.

RE: 3dmax - mercede - 09-02-2012 11:03 AM

بنده هم از دوستانی که تجربه دارند درخواست داشکندتم که کمی در این زمینه صحبت کنند و اینکه چگونه یک مبتدی باید شروع بکار کند

RE: 3dmax - مهتاب - 09-02-2012 01:49 PM

دوستانی که تجربه خوبی در کارهای سه بعدی سازی دارند می تونند از این راه درآمد خوبی کسب کنند شما می تونید به صورت پروژه ای با معماران و طراحان کار کنید یا از انجام پروژه های دانشجویی کسب درآمد کنید در ضمن آموزش خصوصی این نرم افزار ها هم بازار خوبی دارد.

RE: 3dmax - seraj - 09-02-2012 02:20 PM

چند سال پیش بود تازه مکس رو یاد گرفته بودم یعنی میتونستم طرح بزنم به پیشنهاد یکی از دستانم چند تا نمونه کار از طراحیهای کابینت گرفتم و بردم مغازه های کابینت سازی اوایل ، کار نمیدادند ولی بعد از چند روز بازاریابی سخت (صبح تا شب) بالاخره دوتا کار گرفتم فرداش بردم کار اونو دادم و.....
در حین طراحی های کابینت آموزش طراحی در محل کار مشتری هم میدادم که با یک فردی آشنا شدم که تو کار معماری بود اون وقتی طرحهای منو دید گفت که تمایل داره باهام همکاری کنه واسه اولین پروژه مون قرار گذاشتیم توی دفتر اونا که باید بگم دوستان و مشتری های حال حاضر من.

RE: 3dmax - بهنام ذوالفقارزاده - 09-02-2012 02:45 PM

سعید جان خوشحالیم که فرد با تجربه ای مث شما در انجمن داریم.
بفرمایید تا از تجاربتون استفاده کنیم و هم اینکه همونطور که اطلاع دارین با تدریس تجاربتون بیشتر میشه

RE: 3dmax - seraj - 09-02-2012 03:35 PM

توی کار ، فرقی نمیکنه چکاری بکنی عشقه که مسیر رو واسه آدم باز میکنه
اینکار هم که یه شغل هنری محسوب میشه از این قاعده مستثنا نیست. پس قبل از شروع به کار باید انگیزه کار کردن را در خودمان بوجود بیاریم .
بعد از اون ببینیم تا چه حدی میتونیم به مشتری جوابگو باشیم.(اگه اطلاعاتمون کمه به هر نحوی اطلاعاتمون رو بروز کنیم یا اگه تجربه نداریم کسب تجربه کنیم)

RE: 3dmax - goldmen - 09-02-2012 06:44 PM

(09-02-2012 01:01 AM)mercede نوشته شده توسط:  [چرا اینجا هیچکس از کارهای 3dmax که در خانه میتوان انجام داد یا بازار پروژه های آن صحبتی نکرده... لطفا راهنمایی کنید ممنون ( ارشد عمران)

کاری که بیان کردین برای کسب درامد یک کار بسیار تخصصی هست وبسیار گسترده از طراحی های 3dmax هم در کارهای سه بعدی ودو بعدی برای کارهای عمرانی ساختمانی نمای داخلی
وهم برای انیمشین سازی وکارهای گرافیکی می شود استفاده کرد

درعوض یادگیری این نرم افزار هم برای کارهای درامد زا نسبتا سخت وسنگین هست

بازم اگر شما اشنایی دارین دراینجا معرفی کنید تا مابقی دوستان آشنا بشوند با این نرم افزار وروش های کسب درامد ازش

RE: 3dmax - mercede - 09-02-2012 07:20 PM

درست فرمودید. من بابت شرایطم مجبور بودم خونه باشم و از فرزندم نگهداری کنم این بود که از فرصت استفاده کردم و با وجود تحصیلات عمران- ژئوتکنیک نرم افزاری رو یاد گرفتم که بشه تو خونه هم کار کرد... اما اکثر کارفرماها نمونه کار میخوان یا سابقه...