ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امضای اعضای انجمن زمان کنونی: 09-25-2025, 02:24 AM |
|||||||
|
امضای اعضای انجمن
|
11-14-2011, 01:27 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: امضای اعضای انجمن
امضاي جديد من اينه
موجيم كه آسودگي ماعدم ماست/مازنده به آنيم كه آرام نگيريم تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
03-18-2013, 10:43 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
چون با خدا همراهم همه چیز ممکن ومیسر است.
علت انتخاب این جمله به عنوان امضایم این است که در تمام سختی ها وآرزوهایی که در طی سفر زندگی تا کنون داشتم فقط خدا به طرز عجیبی مرا کمک کرده است. وبارها برایم اتفاق افتاده که آنجایی که راه نیست خدا هست. هرگاه در خلوتم مشغول راز ونیاز شدم دعای جوشن کبیر وزیارت عاشورا را خواندم بلافاصله معجزاتش را به وضوح می دیدم . سپاس وستایش بی حدو اندازه تقدیم به پروردگار مهربانم. |
|||
03-18-2013, 10:19 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
میدانی؟! ؛
ترجیح میدهم منفور باشم به خاطر چیزی که هستم, تا محبوب باشم به خاطر چیزی که نیستم ... بنظرم مشکل خیلی از ما ایرانیها همینه که صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم!! سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
03-19-2013, 12:54 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
: امضای اعضای انجمن
برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
03-19-2013, 09:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-19-2013 09:56 AM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
اگر نمی توانی پرواز کنی،بدو،اگر نمیتوانی بدوی،راه برو،اگر نمیتوانی راه بروی،سینه خیر برو،اما هر کاری میکنی،سعی کن حرکت به جلو را ادامه بدهی.
![]() دلیل من برای انتخاب این امضا اینه که هر وقت میخونمش روحیه ام چند برابر میشه و انرژی مثبت زیادی ازش میگیرم فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
04-17-2013, 03:15 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
04-29-2013, 08:46 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
دوستان 3 تفنگدار امضای آقای رضائی را دیدید؟؟؟؟؟
می دانید از تصاویر شما به عنوان ترغیب برای آموزش استفاده می شود؟؟؟ ![]() آیا حق استفاده از تصویر خود را دریافت کرده اید؟؟ ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-29-2013, 10:37 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(04-29-2013 08:46 PM)m_sh نوشته شده توسط: دوستان 3 تفنگدار امضای آقای رضائی را دیدید؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() چون عکاسش خودم بودم ، این حق را برای خودم محفوظ دانستم ...... بعدم از خداشون باشه دارند مشهور می شوند ![]() هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-24-2013, 08:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2013 08:53 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
امضای خواهر عزیزم "Elixir" فوق العاده زیباست، آفرین به این انتخاب زیبا و هماهنگی زیبای متن و تصویر :
![]() ![]() |
|||
08-24-2013, 08:56 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
بله به حق که بسیار زیبا است تصویر این بانو با جمله زیبای عمو جون ما
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: