ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راهنمائی از اعضاء برای عنوان یک ایده برای یک شرکت بزرگ در حوزه فناوری م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: ناصر صادقی
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ: 9
بازدید: 2230

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمائی از اعضاء برای عنوان یک ایده برای یک شرکت بزرگ در حوزه فناوری م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای
04-16-2013, 10:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-16-2013 10:24 PM، توسط ناصر صادقی.)
ارسال: #1
با عرض سلام،بنده یک ایده خیلی خوب در زمینه بهبود کیفیت فناوری رسیور های م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای دارم و تصمیم دارم ایده خودم را برای بهبود هر چه بهتر به شرکت سازنده این رسیور عنوان کنم .به نظر دوستان اگر بنده ایده خودم را به این شرکت عنوان کنم چقدر احتمال میره این شرکت از ایده بنده حمایت کنه و براش سرمایه گذاری کنه من بررسی های لازم را در زمینه ایده بررسی کردم و مطمئنم انقلاب بزرگی در این عرصه ایجاد میکنه لطفا برای عملی کردن طرحم منو یاری کنید بنده قصد جدی در عملی کردنش را دارم و فقط در بین دو سوال موندم و اونم اینکه خودم این ایده رو عملی کنم و یا اینکه به شرکت سازنده رسیور عنوان کنم تا خود این شرکت عملیش کنه با توجه به اینکه این شرکت ها خارجی هستن اعتماد کردن بهشون خیلی سخته امیدوارم دوستان راهنمائی های خوبی رو ارائه بدن و در میانه راه منو تنها نذارن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-16-2013, 11:06 PM
ارسال: #2
RE: راهنمائی از اعضاء برای عنوان یک ایده برای یک شرکت بزرگ در حوزه فناوری م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای
سلام
ناصرجان با توجه به اینکه طبق قوانین کشور، هرگونه تولید، فروش و استفاده از این تجهیزات به جز در موارد خواص ممنوع هست پس شما نمی توانید در مورد مطرح کردن این ایده در داخل کشور کار کنید مگر در سطح آزمایشگاهی و با هزینه شخصی.
اما اگر قصد ارتباط با تولیدکنندگان این دستگاه ها در سطح جهانی دارید بهترین کار این است که به یک کشور خارجی تشریف برده و اختراع خود را ارئه و در صورت پذیرش ثبت نمایید. از آن به بعد کارتان راحت خواهد بود و بدون هیچ دقدقه ای می توانید با شرکت های تولید کننده در مورد آن صحبت کنید.
موفق باشید.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
04-16-2013, 11:28 PM
ارسال: #3
RE: راهنمائی از اعضاء برای عنوان یک ایده برای یک شرکت بزرگ در حوزه فناوری م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای
راه حلی وجود نداره تا بدون حضور فیزیکی بتونم ایده مو در کشور خارجی به ثبت برسونم .ممنون از راهنمائیه بسیار خوب شما خیلی مفید بود.
04-16-2013, 11:49 PM
ارسال: #4
(04-16-2013 10:22 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط:  با عرض سلام،بنده یک ایده خیلی خوب در زمینه بهبود کیفیت فناوری رسیور های م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای دارم و تصمیم دارم ایده خودم را برای بهبود هر چه بهتر به شرکت سازنده این رسیور عنوان کنم .به نظر دوستان اگر بنده ایده خودم را به این شرکت عنوان کنم چقدر احتمال میره این شرکت از ایده بنده حمایت کنه و براش سرمایه گذاری کنه من بررسی های لازم را در زمینه ایده بررسی کردم و مطمئنم انقلاب بزرگی در این عرصه ایجاد میکنه لطفا برای عملی کردن طرحم منو یاری کنید بنده قصد جدی در عملی کردنش را دارم و فقط در بین دو سوال موندم و اونم اینکه خودم این ایده رو عملی کنم و یا اینکه به شرکت سازنده رسیور عنوان کنم تا خود این شرکت عملیش کنه با توجه به اینکه این شرکت ها خارجی هستن اعتماد کردن بهشون خیلی سخته امیدوارم دوستان راهنمائی های خوبی رو ارائه بدن و در میانه راه منو تنها نذارن.

سلام ناصر جان

شاید بشه بدون اینکه خواسته باشی به خارج از کشور برید ، ابتدا طرح رو به صورت کلی با افرادی که از طرف شرکت هایی مثل نوکیا یا اریکسون یا زیمنس که در امر راه اندازی خطور و دکل های ارتباطی هستن ، مطرح و بررسی کنی ( با زیاد از همدیگه پرت نیست! )

اگر خوب باشه ،نهایتا با یه درصد کارگذاری به طرف ،طرح رو یه جا خوب ارائه میدی

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
04-17-2013, 12:02 AM
ارسال: #5
بنده معلومات خاصی در این زمینه ندارم ولی فکر می کنم خانم هاوین با توجه به اقامت شان در کشور آلمان بتوانند برایتان اطلاعاتی در این زمینه کسب کنند.
و هر کدام از دوستان که می توانند لطفاً راهنمایی کنند.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
04-17-2013, 12:04 AM
ارسال: #6
میشه نام کاربری ایشان را بفرمائید.
04-17-2013, 12:57 AM
ارسال: #7
ناصر جان سلام
اميدوارم خوب بشي

ابتدا قبل از اينكه راهكارم رو بگم يك سري مطالب رو بگم.

ابتدا كه مطالب رو خوندم توجه نكردم.ميداني چرا؟؟؟

چون من ناصري رو ميشناسم كه تا حدودي مثل خودم هست. هر روز يك ايده به ذهنش مياد ولي فردي نيست كه تا اخرش بره.
افرادي مثل ما ايده هاي نابي به ذهنش شون مياد.ولي بسته به مشكلات مختلف كه يكي از اونها ميتونه برخي از عدم توانايي هامون باشه نميتونيم از يك ايده به خوبي استفاده كنيم. در نهايت چيزي كه برامون ميمونه تنها اه افسوس هست.
متاسفانه نداشتن سرمايه-محل زندگي در ايران-ووووو همه از مشكلاتي هست كه باعث عدم انجام يك ايده در خصوص افرادي مثل ما ميشه.
چندتا مثال ميزنم در موردت.
اولين ايده ات در مورد ايفون بود.سپس يك ايده در مورد اون ترمينال باربري-بعدش يك ايده در مورد شركت بستني فروشي و...

همه اينها ايده هاي نابي بودند ولي در نهايت چي شد ناصر جان؟؟؟

چيزي كه من فكر ميكنم اين هست كه هيچي؟؟؟ چون حداقل در انجمن چيزي ازت در مورد اينكه پيگير شدي-و عملي كردي نشنيديم.حال مشكلات عملي كردن را هم در بالا گفتم.

متاسفانه من تا به امروز نتونستم راه كاري پيدا كنم تا از وضعيت دربيام. اما دارم سعي ميكنم بتونم راهكارهاي پيدا كنم وقتي يك ايده به ذهنم مياد.به عمل نزديكش كنم.

اميدوارم شما تونسته باشي به يك وضعيت مطلوب و مناسب رسيده باشيد كه يك ايده رو عملي كنيد.

اين موارد را چون وضعيت شمارو با خودم يكسان ديدم گفتم اميدوارم كه باعث ناراحتي فقط نشوم

اما در مورد راهكار ارائه ايده ات
ابتدا بايد موارد زير محيا باشد

ايده شما ابتدا كامل و تكميل شده باشد
اين ايده روي نقشه پياده سازي شده باشد
داراي مهارت حداقل در اون زمينه ايده باشد(سوالات مختلف رو ميپرسند.يا بايد يك تغييراتي اعمال كنيد)
به زبان اون كشور كاملا مسلط باشيد و يا از يك واسطه كمك بگيريد.
داراي قدرت تكلم بيان و همينطور ارتباط قوي و مهارت گفتگو رو داشته باشيد.

بعد از داشتن اين موارد ميتونيد به سايت هاي مختلف شركت هاي مورد نظر بريد و يك متن حاوي پيامي رو كه ميخواهيد ارسال نماييد. در صورت بررسي و مفيد بودن با شما تماس خواهند گرفت.

در كل پروسه اساني نيست كه يك ايده خام را بتوان ارائه كرد و بعد از ان بگند بفرماييد اين هزينه براي شما.

اميدوارم موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-17-2013, 02:13 AM
ارسال: #8
دوست عزیز مرحمت داشته باشید که تولید و پخش اینگونه دستگاه ها در کشور ممنوعه نه اختراعش
شما طرحتو کامل کن بد تشریف ببر ثبت اختراع کن بعد برو دنبال ثبت اختراع جهانی بعد به شرکتا پیشنهاد بده وگرنه زودی یه تاپیک جدید میزنی که فکرمو دزدیدن
یسرم به شرکت تکتا وابسته به صدا و سیما بزن ت زمینه دستگاه ریسیور و دیجیتال و ای پی تیوی کار میکنه

مرده آن است که نامی به نکویی نبرد

فشردن دکمه سپاس موجب دلگرمی بنده و تسلای خاطر بازماندگان میشود
04-17-2013, 08:36 AM
ارسال: #9
اگر سرمايه يا يك سرمايه دار سراغ داشتي وبه طرحت ممطن بودي مي توانستي داخل كشور توليد كني واين مشكلات با شركتهاي خارجي رو نداشتي

داخل ايران درست هست كه نصب وتوزيع وگسترش وفروش وساخت اين طور دستگاه ها ممنوع هست
ولي يك قانون هم هست كه زير نظر دولت ميتواني توليد كني ومستقيم به بازار خارج عرضه كني

حرف هاي آقا سجاد رو خوب بخون اگر مصصم هستي دراين كار شروع كن

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنماي در مورد چه چيزي بخريم سود بكنيم؟ reza1 10 2,382 07-05-2025 02:56 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  زمین 800 متری در گیلان negar6 8 2,250 06-28-2025 07:58 PM
  مشورت در مورد اجاره رستوران MOBIN66 10 2,005 05-29-2025 03:02 PM
  مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی mseyfzadeh 4 19,708 11-03-2023 02:09 PM
آخرین ارسال: sansigold
  راهنمایی برای خرید عمده بلور و کریستال farbod123 1 1,798 10-31-2023 10:12 PM
آخرین ارسال: مشاور ویژه کسب و کار
  راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه pooga 11 21,684 09-26-2022 12:15 PM
آخرین ارسال: mohammad1112
  راه اندازی یک فروشگاه زنجیره ای mohsenatu92 1 1,802 08-25-2022 12:09 PM
آخرین ارسال: NAZANIN123
  سلام میخواستم شرایط مجوز گرفتن برای یک سالن لاغری رو بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید داود میرزاخانی 0 609 07-24-2021 08:58 AM
آخرین ارسال: داود میرزاخانی
Smile راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق Mohamadrt98 2 2,019 06-18-2020 12:55 PM
آخرین ارسال: oscarmaster
  راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی mjpt1 17 30,177 06-17-2020 01:05 PM
آخرین ارسال: sherwin
  پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان amiir_0251 27 96,957 05-30-2020 04:33 PM
آخرین ارسال: alibashiri1363
  کسب درآمد از زمین reza.guilan 0 491 03-21-2020 07:41 PM
آخرین ارسال: reza.guilan
Star کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد Mohsen1374 1 838 02-17-2020 04:01 PM
آخرین ارسال: Mohsen1374
  به نظرتون بهترین کار برای یک خانم خانه دار که بتونه تو خونه انجام بده چیه؟ negar2 3 1,639 02-06-2020 05:46 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 8,639 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  یک ایده خوب برای 1-5 میلیارد میخوام. کارخونه و تولیدی potentate 27 23,808 12-24-2019 03:14 AM
آخرین ارسال: Pooria_kbs
  راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات abco 6 11,330 10-28-2019 01:54 PM
آخرین ارسال: reza8490
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه m.j.sh 1 2,934 06-09-2019 02:38 PM
آخرین ارسال: sajadiri
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 652 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران! tondar12 27 33,450 01-23-2019 05:05 PM
آخرین ارسال: Behdad2666

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS