ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
من و خودم زمان کنونی: 09-23-2025, 12:27 PM |
|||||||
|
من و خودم
|
09-20-2011, 09:24 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-20-2011 10:19 AM، توسط تفکربرتر.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
من و خودم
سلام دوستان
تاحالاشده با خودتون حرف بزنید.یعنی هی با خودتون نجوا کنید و بعد یه مدت که وراجی کردین!! تازه به خودتون بیاین و ببینین همه زل زدن به شما؟ واسه من شده،نه اینکه خل باشم!نه!سیستمم اینطوریه! (سیستم شمام اینطوری هست،اتفاقان خوبه اگه اون حسی که داری باهاش حرف میزنی خوب باشه و اگه هم بد باشه که میشیم یک آدم سادیسمی یا مشکل دار که همه چیز را یک طور دیگه تعبیر میکنه!) سیستم روانیم را میگم،آخه نمیدونید یک "تفکربرتر" کوچولو (البته سرور ما هستند!) درون من هست که هی تو هر کاری فضولی میکنه! اگه فکر میکنید که خیلی قاطی شد حق دارین! نگاه کنید من خیلی چیزها تو زندگیم میخواستم و میخوام! البته اول ها که میخواستم مثلا همین خونه ای را که خریدم!همش بهش فکر میکردم و بقول روانشناس ها "تجسم خلاق" میکردم که بعد فهمیدم همین جناب خونه! یک مامور تو دلم گذاشته که من را راهنمایی کنه تا چیز بنجول نخرم! یک نکته دیگه اینکه، همه چیزهایی که ما میخوایم موجودیت دارند ممکن هست مثل همسرآینده باشه( ![]() ![]() اما تو این تفکر (تفرکر جناب "تفکربرتر") بهتره همه را به دید یک موجود زنده ببینید تا دستگیرتون بشه که این انرژی مغز چه کارها که نمیکنه! داشتم میگفتم حالا من یک خونه میخوام (که بعدا میگم این خواستن و رسیدن هم واسه خودش راهی داره اما روش "تفکربرتر" تقریبا مخصوص خودمه!) هی هم به روش درستش به اون فکر میکنم مخصوص در موقع خواب که بهترین وقت واسه فکرهای خلاقانه هست بعدش که این موضوع رفت تو کلم میبینم رفتارم تغییر کرده و همه کارها را برای رسیدن به اون هدف دارم انجام میدهم!اصلا افتادم رو دور تند (اونم من تنبل!). از اینجا به بعد که هدف مشخص شده دیگه زحمت فکر کردن از شما گرفته میشه و همه چیز می افته رو دنده اتومات! یعنی دیگه شما نیستید که فکر میکنید و کار انجام میدید بلکه یک راهنما هست که داره شما را به سمت هدفتون میبره! این راهنما میشه همون راه حل ها و رازهایی که الان براش کلی کتاب نوشتن و بعضی ها منکر و بعضی ها پیرو میشند! این را گفتم که بدونید خیلی کارها که میکنید از ذهنتون میاد و باید خیلی حواستون بهش باشه! وایسید میرم و تو پست بعدی و درباره اون "راهنمای درونت" کلی حرف میزنم!اصلا چطوری کار میکنه و چیکار با هاش کرد و چطوری میشه خوب هاشا انتخاب کرد! اصلا همه موفقیت ما به انتخاب یک راهنمای خوب هستش! |
|||
09-20-2011, 10:36 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: من و خودم
این تجسم خلاق چه کارا که نمیکنه !
![]() مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
|
|||
09-20-2011, 11:47 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
خیلی ممنون از مطلبتون.
لطفا ادامه بدید و مراحل کار رو بیشتر توضیح بدید. ما بهترین درس ها را در زمان سختی ها آموخته ایم ! 1059453 |
|||
09-22-2011, 11:17 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
خوب کجا بودیم؟
راهنما!راهنمای درون ما! یک چیز را از همین اول مشخص کنیم ما یعنی همه ما یک نفر نیستیم! تو در درونت خودت یک "راهنمای ثروت" داری،یک "راهنمای زشتی" داری،یک"راهنمای پدر خوب" داری،یک "راهنمای همسر خوب" داری و یک... یعنی همه ما از هزاران راهنما تشکیل شدیم اما همه این راهنماها تا وقتی ازشون کاری نخواهی،خب کاریم واست نمیکنند! میپرسی چطور ازش بخوام! خب باید بیدارش کنی! چطوری میخوای ازش کمک بگیری در حالی که 30 ساله (از وقتی به دنیا آمدی) اونم خوابه! باید هدف واسش بزاری چون اینقدر تنبل هست که الکی خودش را الاف نکنه! پس یک هدف خوب میخواید! هدف من اینه یه 206 میخوام!خب راهش چیه؟ نکنه باید برم از تک تک کسایی که 206 دارند سوال کنم که چطوری پولش را دربارم؟ نه بابا دیگه چی!اصلا مسخرست!یکی از راه فروش زمین، یکی میگه کاسبی،یکی میگه کلاهبرداری... حالا شما که زمین ندارید و کاسب و کلاهبردار نیستید باید آروزی 206 را فراموش کنید؟ نه جانم! بگرد راه خودت را پیدا کن! چطوری؟ خب فعلا هدفت را بزار خرید یک 206 تا هدف واسه راهنمای ثروت درونت درست بشه! نه!اون راهنما باید بفهمه که شما اون 206 را خریدید!هرجور شده به راهنما نشون بدید که خرید را انجام دادی تا اون دست بکار بشه تا این تجسم را به واقعیت بدل کنه و راه شما را نشون بده! از امروز تمرین کنید هر لحظه که به راهنماتون بگید چیز دلخواهتون را خرید کردید... |
|||
09-23-2011, 12:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-23-2011 12:20 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
در مطالب خوب (تفکر برتر )لطفا به این مسئله توجه نمائید:
- از اینجا به بعد که هدف مشخص شده دیگه زحمت فکر کردن از شما گرفته میشه و همه چیز می افته رو دنده اتومات! یعنی دیگه شما نیستید که فکر میکنید و کار انجام میدید بلکه یک راهنما هست که داره شما را به سمت هدفتون میبره! - خب فعلا هدفت را بزار خرید یک 206 تا هدف واسه راهنمای ثروت درونت درست بشه! نه!اون راهنما باید بفهمه که شما اون 206 را خریدید!هرجور شده به راهنما نشون بدید که خرید را انجام دادی تا اون دست بکار بشه تا این تجسم را به واقعیت بدل کنه و راه شما را نشون بده! تجسم خلاقی که این مثل را (نابرده رنج گنج میسر نمی شود - جان برادر............)واقعا زیر سئوال می برد.البته زیر سئوال هست. خوشحالم در سایتی عضو هستم که تمام عزیزان عضو از اساتید هستند و از این نظر به خود می بالم. ممنونم از (تفکر برتر ) و همه عزیزان دیگرو خصوصا ادمین عزیز و دوست داشتنی که باعث گردهمائی این عزیزان بوده اند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-23-2011, 01:09 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
خواهش میکنم جناب قربانیان ، وجود گرم شماست که به این محفل روشنایی میدهد.
![]() |
|||
11-15-2012, 02:19 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
با ماشین مورد علاقت یه عکس بگیر
اونا تو قسمتایی که بیشتر میبینیش قرار بده وقتیم عکسا دیدی لذت داشتنشا تصور کن اون وقت قانون جذب خودش کارا برات انجام میده ماشین دار شدی مام به عنوان حق مشاوره یه بوق باش میزنیم اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
12-16-2012, 01:01 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
تجسم خلاق چه کارهائی که انجام نمی دهد؟؟
مطالب تایپیک را مطالعه فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سمینار من اگر جوان بودم(دکتر هولاکویی) | manali | 1 | 3,844 |
01-27-2013 10:25 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
مشتری، کسب و کار من است!! | اقاي ايـــده | 0 | 679 |
02-11-2012 12:24 AM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
|
آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! | کامیار کاظمی | 8 | 4,103 |
08-30-2011 01:42 PM آخرین ارسال: jahanagahi |