ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همه چی درباره ثروتمندان .....
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: مصطفي
پاسخ: 33
بازدید: 7007

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امیتازات : 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه چی درباره ثروتمندان .....
04-11-2013, 08:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-11-2013 08:37 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #11
RE: همه چی درباره ثروتمندان .....
نمی دونم سبک کاری ایشون دقیقا چیست....و به وجود چنین هنرمند ایرانی می بالم

اما در عرصه نقاشی خیلی اتفاق های غیر قابل پیش بینی وجود دارد!

پیکاسو و رامبراند هر دو نقاش بودند اما این کجا و آن کجا
این درحالیست که پیکاسو نقاش ثروتمند فرانسه بود و شعار خاصی داشت! تا حماقت مردم وجود داشته باشد، کارهای من فروش میرود!

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-11-2013, 08:38 PM
ارسال: #12
فعلا این درس رابخاطر بسپاریم.
راکفلر در ریچفورد نیویورک در یک خانواده هشت نفری به دنیا آمد. پدرش فروشنده دوره گرد بو
د

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-11-2013, 09:34 PM
ارسال: #13
بعضی از بچه ها هستند که خیلی زود طعم تجمل و ثروت را می چشند.

در اینجا فهرستی از لوس ترین و نازپرورده ترین فرزندان چهره های ثروتمند را آورده ایم که در آن نام هایی همچون کروز، کامز و آنتونی و یک سری از وراث چهره ها با عادات ولخرجی سرگیجه آور به چشم می خورند.

تامارا و پترا اِکلِستون

ولخرجی ها: املاکی در لندن و لوس آنجلس به ارزش بیش از 150 میلیون دلار

رتبه اول این فهرست متعلق به تامارا، 28 ساله و پترا، 24 ساله، دختران آقای برنی اکلستون، مدیرعامل Formula One است. این دو نفر در سال گذشته بخاطر ولخرجی لجام گسیخته برای خریدن یک خانه اربابی 85 میلیون دلاری در لوس آنجلس و یک خانه 16000 فوت مربعی به ارزش 70 میلیون دلار روبروی کاخ کنسینگتون لندن، هیاهو و اخبار زیادی ایجاد کردند.

سوری کروز

ولخرجی ها: بارانی 2000 دلاری

سوری، دختر تام کروز و کیتی هولمز، هنرپیشه های سینما، با داشتن سوئیت قصر سیندرلا در قلب قلمرو جادویی دنیای دیزنی، زندگی رویایی یک شاهزاده خانم کوچک را دارد. کمد لباس او برای گردش در سرزمین میکی ماوس، با لباس های طراحان معروف دنیا رقابت می کند. گزارش شده است که فقط بارانی برند دالچی گابانای او به قیمت 2000 دلار خریده شده است.

والنتینا پالوما پینول

ولخرجی: ملک 12 میلیون دلاری در لوس آنجلس

والنتینا، دختر سلما هایک، هنرپیشه مکزیکی و فرانسوا-هانری پینو، مدیرعامل کمپانی کالاهای لوکس PPR، است. این دختر فقط 5 سال دارد، ولی در همین سن از تعطیلات در جزیره اختصاصی سنت بارتز در دریای کارائیب لذت برده است. او در مراسم فرش قرمز فیلم های مادرش در کنار او گام برمی دارد و وقتی که بزرگ شد، ملک لوس آنجلس خودش را خواهد داشت. این ملک 12 میلیون دلار ارزش دارد و پدرش هر ماه 50 هزار دلار برای این ملک کنار می گذارد.

جاستین کامز

ولخرجی: هدیه اتومبیل مایباخ 360 هزار دلاری

جاستین کامز 19 ساله، پسر رپ استار شان "دیدی" کامز، در روز تولد 16 سالگی اش، یک مایباخ نقره ای 360 هزار دلاری دریافت کرد. ولی برای رفتن به کالج به پول احتیاج ندارد. زیرا با مهارتی که در فوتبال دارد توانست بورس دانشگاه کالیفرنیا در لوس آنجلس را بدست آورد.

شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم

ولخرجی: یک مرسدس الماس نشان

ولیعهد سی ساله دبی، پسر محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی است. او مرسدس الماس نشانی را می راند که 4.8 میلیون دلار قیمت دارد. اگر هم دلش بخواهد روی آب براند، سوار کشی تفریحی 300 میلیون دلاری اش می شود که بزرگترین کشتی تفریحی دنیاست.

اکاترینا ریبولولوا

ولخرجی: گرانترین آپارتمان در منهتن

این دختر 23 ساله از پدرش دیمیتری ریبولولوا، یک پنت هاوس 88 میلیون دلاری در منهتن – گرانترین آپارتمان نیویورک سیتی – هدیه گرفت که وقتی در این شهر است از آن استفاده کند. او در موناکو و سوئیس هم خانه هایی دارد.

بلو آیوی کارتر

ولخرجی: وان حمام با پوشش کریستالی به ارزش بیش از 5000 دلار

بلو آیوی یک ساله، دختر خواننده مشهور بیانسه و رپر مشهور جی-زی، شاید هنوز فقط یک دختر کوچولو باشد، ولی غرق در تجمل بزرگ می شود. او در یک وان حمام 5200 دلاری با پوشش کریستال های سواروفسکی آب بازی می کند و در تختخواب 3500 دلاری می خوابد.

امی آنتونی

ولخرجی: لباس های شانل به ارزش 5000 دلار می پوشد

دختر چهارساله خواننده های مشهور، جنیفر لوپز و مارک آنتونی، یک فشنیستای دیگر است که در فشن شوهای پاریس شرکت می کند. تیپ او در یکی از فشن شوهایی که شرکت کرد شامل بدلیجات شانل به ارزش 2400 دلار، گل سینه 310 دلاری و کیف 2100 دلاری می شد.

حاجی عبدالعظیم، شاهزاده برونئی

ولخرجی: جشن تولد سی سالگی با بیش از 113هزار دلار تزئینات گل

یک شاهزاده دیگر که از مهمانی و پارتی خوشش می آید، شاهزاده برونئی است که جشن تولد سال 2009 او "پارتی سال" شناخته شد و شایعه شده است که او بیش از 113 هزار دلار فقط برای گل های تزئینی مراسم خرج کرده است. جشن تولد سی سالگی او در سال گذشته هم بد نبود – یک سری از چهره ها از فی داناوی گرفته تا راکل ولش را دعوت کرده بود. ما نمی دانیم که این چهره ها چه چیزی برای نشان دادن دارند! او در بیست و پنجمین جشن تولدش، کیف های بین مهمانان توزیع کرد که در هر یک آیپاد، جواهرات الماس و کرم صورت لوکس Crème de la Mer وجود داشت.

لیزل پریتزکر

ولخرجی: ملک منهتن به ارزش بیش از 8 میلیون دلار

این وارث ثروت هتل های هایت در سال 2002 خانواده اش را مورد پیگرد قرار داد و با برادرش، 560 میلیون دلار دریافت کردند. این دانشجوی سابق دانشگاه کلمبیا که حالا 28 سال دارد، یک آپارتمان 6.2 میلیون دلاری در آپر وست ساید نیویورک سیتی و یک آپارتمان 2.29 میلیون دلاری در نزدیکی پردیس دانشگاه کلمبیا خریداری کرده است.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-12-2013, 11:40 AM
ارسال: #14
میلیاردرهای زیر 40 سال

هر چند بنیانگذار بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری جهان همچنان به عنوان یکی از اعضای پروپا قرص فهرست ثروتمندترین مردم جهان شناخته می‌شود، اما نسل جدیدی از ثروتمندان در حال رشد است که مهم‌ترین مشخصه‌ آنها سن و سال پایین و کم است

تازه ترین فهرستی که مجله فوربس از ثروتمندترین جوانان جهان در سال 2013 منتشر کرده است، نام های گوناگونی را از آمریکا تا آسیا در خود جای داده است.

گزارش پیش رو 10 نفر از این ثروتمندان را به شما معرفی می کند.

1. داستین موسکویتز

[تصویر: 1.jpg]

ثروت خالص: 3/8 میلیارد دلار

هم اتاقی پیشین زاکربرگ و یکی از بنیانگذاران ف/ی/س/ب/و/ک حالا دیگر در این شبکه اجتماعی کار نمی کند، اما کماکان از ثروتمندترین افراد در جهان است.

2. مارک زاکربرگ

[تصویر: 2.jpg]

روت خالص: 13/3 میلیارد دلار

تنها 8 روز ار هم اتاقی سابقش بزگتر است. مدیرعامل فعلی محبوبترین شبکه اجتماعی جهان در اوج جوانی با ایده این شبکه اجتماعی به ثروت هنگفت فعلی رسیده است.

3. آلبرت وون تارن اوند تاکسیز

[تصویر: 3.jpg]

ثروت خالص: 1/5 میلیارد دلار

اولین بار نام او در 8 سالگی در فهرست ثروتمندان فوربس قرار گرفت، اما به طور رسمی در سن 18 سالگی وارد این لیست شد.

حضور او در این لیست به لطف ارثی است که به وی رسیده است. آلبرت راننده رالی در آلمان است.

4. اسکات دانکن

[تصویر: 4.jpg]

ثروت خالص: 5/1 میلیارد دلار

او هم از آن میلیاردرهایی است که ثروتش را به لطف ارثی که از پدر به ارث رسیده، بدست آورده است.

5. ادورادو ساورین

[تصویر: 5.jpg]

ثروت خالص: 2/2 میلیارد دلار

یکی دیگر از بنیانگذاران ف/ی/س/ب/و/ک است. زمانی با اتهام عدم پرداخت مالیات مواجه شد.

وی حالا در سنگاپور زندگی می کند و در همین کشور کوچک اما زیبا هم سرمایه گذاری هایی انجام داده است.

6. هویان یانگ

[تصویر: 6.jpg]

ثروت خالص: 5/7 میلیارد دلار

خانم یانگ یکی از ثروتمندترین زنان چینی و دختر یکی از موسسان یک شرکت املاک و مستغلات بسیار بزرگ در چین است.

7. فهد حریری

[تصویر: 7.jpg]

ثروت: 1/35 میلیارد دلار

فهد حریری، جوانترین پسر رفیق حریری، نخست وزیر ترور شده و پیشین لبنان است. او یک استودیوی طراحی داخلی راه انداخت و به عربستان صادر می کرد.

8. ماری بسنیر بیوالت

[تصویر: 8.jpg]

ثروت خالص: 1/5 میلیارد دلار

او هم ثروتش را به همراه خواهر و برادرانش به ارث برده است. وی از جمله وارثان یک شرکت لبنیات مشهور در فرانسه است.

9. سین پارکر

[تصویر: 9.jpg]

روت خالص: 2 میلیارد دلار

او اولین مدیر ف/ی/س/ب/و/ک در 24 سالگی بود. این کارآفرین آمریکایی که رئیس موسسان ف/ی/س/ب/و/ک بود، شرکت هایی چون نپ استار را تاسیس کرد. وی یک تاجرم موفق در عرصه تکنولوژی است.

10. ایمان حریری

[تصویر: 10.jpg]

فرزند دیگر رفیق حریری، رئیس جمهور فقید و پیشین لبنان، هم مثل برادرش در لیست ثروتمندان جوان قرار گرفته است. وی که رئیس هیئت مدیره شرکت عربستانی اوگر فعال در زمینه ساخت و ساز، مخابرات و املاک و مستغلات است، به لطف ارثی که پدر برایش باقی گذاشته پول پارو می کند.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-13-2013, 06:38 PM
ارسال: #15
داستان های آموزنده افراد ثروتمند موفق

1. گای لالیبرت، موسس شرکت سرگرمی Cirque du Soleil: هر کاری دوست داری انجام بده، اما دنبال پول هم باش

[تصویر: 157168_955.jpg]

گای لالیبرت پیش از تاسیس شرکت بزرگ سرگرمی خود یک دلقک سیرک بود که تا دبیرستان بیشتر درس نخوانده بود. با وجود کمک های مالی دولت، ضامن های مهربان و سخت کوشی خود لالیبرت، سیرکی که او راه اندازی کرده بود برای سال های بیشتری روی پا ایستاد و توانست پیشرفت های مثبتی داشته باشد. ایده درخشان لالیبرت باعث شد تا این سیرک از وضعیت کسادی به شرکتی پرسود تبدیل شود. تا جایی که امروز این مرد حدود 1.8 میلیارد دلار دارایی دارد و از یک دلقک ساده به یکی از ثروتمندان و افراد موفق دنیا تبدیل شده است.

==================================

2. سوز اورمان، مشاور مالی: کمتر پس انداز کن، بیشتر درآمد داشته باش

سوز اورمان به مردم پیشنهاد می دهد تا به جای محروم کردن خود، با رفتارهای اقتصادی درآمد خود را افزایش دهند. هنگامی که سوز حدود 35 ساله بود، خیلی خوب زندگی می کرد اما در قرض غرق شده بود. او نمی توانست دست از زندگی لوکس خود بردارد، بنابراین در صدد یافتن راه حل شد.

او هر کاری دوست داشت انجام می داد، به دنبال یافتن فرصت های مالی بود و امروز به جایی رسیده است که برای سفر به دور دنیا با جت شخصی خود به طور سالانه حدود 300 هزار دلار هزینه می کند.

بنابراین، بهتر است زمان خود را برای یافتن موقعیت های مالی صرف کنید نه روی قران روی قران گذاشتن.

=========================================

3. بیل گیتس، موسس مایکروسافت: تقلید کردن بهتر از نوآوری است

بیل گیتس، یکی از موفق ترین شرکت های دنیا با اعتبار 67 میلیارد دلاری را تحت لیسانس سیستم عامل IBM ساخت. حقیقت این است که این نرم افزار با تقلید از کدهای فرد دیگری ساخته شده است. مایکروسافتِ گیتس فاکتور نوآوری را در کارنامه خود کم داشت. به همین دلیل، نرم افزار شرکت دیگری را با قیمت 25 هزار دلار خرید.

وقت گیتس نرم افزار دست دوم را به دست آی.بی.ام رساند، این نرم افزار باگ های زیادی داشت و مهندسان IBM آن را دوباره از نو بازنویسی کردند. اما پس از سی و سه سال، دیگر کسی به این مساله اهمیتی نمی داد.

ابتکار به اندازه استفاده به موقع و هوشمندانه از ایده های دیگران اهمیت ندارد.

=======================================

4. وارن بوفت، سرمایه گذار: کاردانی خوب است اما شناخت فرد مناسب بهتر است

وارن بوفت وقتی خیلی جوان بود ایده سرمایه گذاری خود را آغاز کرد اما کارایی لازم را نداشت زیرا به طور شخصی ارزش چندانی برای ایجاد یک حرکت بزرگ در بازار را نداشت. بوفت تا زمانی که نتوانست بر خجالت خود غلبه کند و شرکای سرمایه گذاری خود را تغییر دهد پولدار نشد. هیچ کس نمی تواند به تنهایی ثروتمند شود.

===========================================

5. آدام مک‌کای، تهیه کننده / کارگردان هالیوود: معاملات دو سر برد شکست واقعی هستند

آدام مک‌کای، یکی از موفق ترین تهیه کننده / کارگردان های هالیوود است. او در نوشتن فیلنامه فیلم هایی همچون در شب های تالدگا، برداران ناتنی، افراد دیگر و دونده آخر با ویل فرال همکاری داشت و این مساله باعث شهرت او شد. موفقیت او زمانی رخ داد که به جای بازی در برنامه زنده و کمدی شب های یکشنبه، شغل نویسندگی آن را انتخاب کرد و به همین دلیل سه دهه جزو نویسنده های برتر این برنامه شناخته می شود.

دلیل موفقیت در این معامله نیز این بود که نخواست هر دو طرف از آن سود ببرند. در عوض، او به فرد بانفوذ این برنامه به نام لورن میشلز گفت برای ماندن در این برنامه باید تیم خودش را داشته باشد و اگر این طور نشود از این برنامه خواهد رفت. میشلز نیز درخواست او را پذیرفت.

====================================

6. ریچارد برنسون، موسس شرکت ورجین: با ایجاد کار، ثروت خود را افزایش دهید

سر ریچارد برنسون از اختلال شدید در خواندن (ديسلكسى‌) رنج می برد اما او از این نقص خود به عنوان بزرگ ترین توانایی خود بهره گرفت. برنسون موسسه ویرجین را به عنوان صندوق سرمایه گذاری راه اندازی کرد که روی شرکت های کوچک و ایده های ناب سرمایه گذاری می کند.

او هرگز کمپانی های دیگری از ویرجین راه اندازی نکرد زیرا توان مدیریت آنها را نداشت. او می گوید: من اگر می توانستم ترازنامه ها را بخوانم هرگز به جایگاه کنونی خود نمی رسیدم.

======================================

7. استیو جابز، موسس اپل: هیچ چیز به اندازه شکست موجب موفقیت نمی شود

استیو جابز در دهه 1980 میلادی ایده ای از تصویر سه بعدی در سر داشت که همه صنایع دفاع، نفت و پزشکی را دگرگون کند. اما او در ایده پردازی خود اشتباه کرد و برای این اشتباه میلیون ها دلار از سرمایه شخصی خود را از دست داد و در سال 1991 میلادی، کمپانی 125 هزار دلاری پیکسار را تعطیل کرد.

در آن زمان، تنها سود حاصل از پیکسار، تیم کوچکی از انیماتورهایی بود که از نرم افزار پیکسار برای برای ساخت تبلیغات کامپیوتری تلویزیون بهره می گرفتند. همین گروه بعدها کارتون داستان اسباب بازی ها را تولید کردند. هنگامی که جابز در سال 2011 میلادی درگذشت، بیش از 70 درصد از سرمایه 8.3 میلیارد دلاری او حاصل از سهام او در استودیو پیکسار بود، صنعتی که هرگز قصد ورود به آن را نداشت.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-13-2013, 08:14 PM
ارسال: #16
9 عادت هوشمندانه از میلیونرهای واقعی

1-هرروز ,روزتان را قبل از طلوع آفتاب آغاز کنید

[تصویر: 110739_569.jpg]

نام میلیونر: پیتر شانکمن

نام شرکت: کارخانه گیک, مشاور روابط عمومی وبازاریابی شرکتهایی همچون آمریکن اکسپرس, دیزنی, ناسا واسپیرینت

مکان: نیویورک

فروش: چندین میلیون دلار درسال2010

پیتر میگوید من هرروز ساعت 4:15 دقیقه صبح بیدار میشوم,این واقعا جالبه که شما می توانید هرچیزی بدست بیاورید وقتی صبح زود بیدار میشوید. این ساعات برای پیتر بسیار حساس است زیرا او دراین زمان به تماسهایش میرسد. ما همه افرادی را درشبکه خودمان داریم بزرگترین چیز در ارتباط باآنها سلام واحوال پرسی است اما فراتر از این یعنی وقتی که چیزی نیاز داریم این راه و زمان خوبی برای گسترش شبکه نیست.

2-مطالعه روزانه

[تصویر: 110740_867.jpg]

نام میلیونر: راسل ساردر

نام شرکت
: آموزشگاه NETCOM تمرین تجاری IT

مکان: شهر نیویورک

فروش: بیش از 10 میلیون دلار

این مهم نیست که از زمان گسترش کسب وکار راسل ساردر سرش شلوغ شده است ,او همیشه زمانی را به خواندن اختصاص می دهد. ساردر میگوید: من اهل بنگلادش هستم , یکی از فقیرترین کشورهای جهان . ساردر 38 ساله آموزشNETCOM را در سن 23 سالگی شروع کرد.

ارزش آموزش به وسیله والدین کم کم به من القاء شد و خواندن یک جزءبزرگ ومادام العمر از آموزش است. هرروز در طول هفته های آموزشی , او هر آخر هفته رابه مدت 1تا 2ساعت تا 10 ساعت به خواندن می گذراند.

3-خارج از منطقه مناسب خودتان قدم بگذارید

[تصویر: 110741_433.jpg]

نام میلیونر: جنیفر دانفی

ننام شرکت: vayu media

مکان: آتلانتا

فروش: بیش از 5 میلیون دلار

جنیفر دانفی 29 ساله که به همراه کنراد 34 ساله بنیانگذار شرکت vayu مدیا هستند می گوید : شما نمی توانید اجازه دهید ترس شمارا به پیش ببرد. برای موفق شدن شما به بسیاری از چیز ها خارج از محدوده ی مناسب خودتان که در یک ناحیه متداول دارید نیاز دارید. دانفی میگوید او از ابتدا به ارزش این عادت توجه داشته است. بنظر میرسد که هر زمان من کاری را انجام می دادم نمی توانستم موفق شوم اما در حال حاضر چنان موفقیت عظیمی کسب کرده است که به بازار اسپانیا هم سرویس میدهد او خود را خارج ازمنطقه مناسب خود می یابد او می گوید: من نیاز دارم نمای مناسبی از شرکت به نمایش بگذارم وهمچنین نشان دهیم کارمندانی که در این بخش کار میکنند زبان اسپانیایی را به خوبی بلدند. خود او نیز در حین کار در زبان اسپانیای روان وخوب شده است.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-13-2013, 08:55 PM
ارسال: #17

4- 2ساعت تمرکز وتفکر در هر آخر هفته

[تصویر: 110742_730.jpg]

نام میلیونر: مارک استیونس

نام شرکت: بازرگانی ومشاوره MSCO

مکان: ری بوروک نیویورک

ازرش مالی شبکه: بیش از 10 میلیون دلار

تصور کنید دوساعت کامل درآخر هفته به تمرکز وسکوت وفقط به تفکر بپردازید.

این برای مارک استیونس یک آیین مذهبی است
.این عادت از دوران کودکی او شروع شد اما بعدها در زندگی مارک طور دیگری ادامه پیدا کرد وقتی که او ارزش پیاده روی را درک کرد.اومیگوید:من متوجه شدم که وقتی قدم میزنم می توانم به جهات و مسیرهای جدید زندگی وکار فکر کنم. فقط اجازه دادم ذهنم رها باشد اینطوری بود که من تصور کردم و ایده نوشتن پر فروش ترین کتابم به سرم زد. برای کسانی که فکر می کنند خیلی پر مشغله هستند مارک یک جواب دارد و آن اینکه: من مانند انیشتین اعتقاد دارم زمان قابل انعطاف است .شما می توانید هرکاری که می خواهید را انجام دهید فقط اگر شما بخواهید آن کار را انجام دهید و اگر شما زمانی برای فکر کردن به چیزهایی که می خواهید انجام دهید نگذارید، محکوم به تحمل وضع موجود حاضر هستید.

===============================================

5-صرفه جو باشید

[تصویر: 110743_712.jpg]

نام میلیونر: کرگ ولف

نام شرکت : اردکهای مشهور

مکان : سن رافائل کالیفرنیا

ارزش مالی شبکه: میلیونها دلار

کارآفرینان باید با تکیه بر کار زیاد از پس نیازها برآیند اما بعد از اینکه اولین درآمد میلیونی را کسب کردند چه؟ من تمامی انواع این شرکت ها را در طی سالهای گذشته دیده ام با پول های خارق العاده و گسترده و بعد ورشکسته.این سرنوشتی است که او برای اجتناب از آن هر روز تلاش میکند.

ولف میگوید من هرگز وام نگرفتم, کارت های اعتباری, وام خودرو و غیره, همه چیز را نقد پرداخت میکنم بنابراین هرگز سود ی بابت چیزی نپرداختم. من تنها چیز هایی را می خرم که مطمئنا باید بخرم وضروری اند.

ولف مانند قهرمانان مشههور وستاره های موسیقی راک از بابت طراحی اردک های پلاستیکی مشهورش میلیونها دلار بدست آورد و این موفقیت را مدیون تصمیمات هوشمندانه مالی اش می باشد. استراتژی اختصاصی ذخیره مالی وی مورد توجه روزنامه ای بزرگ قرار گرفت که نهایتا منجر به کار با فیلادلفیا سونسیکسرز و نمایش در تلویزیون ملی شد.

=================================

6-انجام کاری در هنگام انجام کار دیگر

[تصویر: 110744_610.jpg]

نام میلیونر: جفری شفرد

نام شرکت : بهشت مروارید , فروشگاه آنلاین فروش مروارید وجواهر

مکان: لس آنجلس

فروش : 20 میلیون دلار

اکثر مردم در باشگاه در حین فعالیت تلویزیون نگاه میکنند و یا به ipod گوش می دهند به جز جرمی شفرد. او میگوید : من وقتی می دوم یک چالش ویا یک شانس در یک کسب و کار وتمامی جنبه های آن را موشکافی می کنم. این تنها زمانی از روز است که کمی تمرکز می کنم و معمولا به یک نتیجه وتصمیم مناسب میرسم.

فایده ی تمرین فیزیکی روزانه کاملا مشهود است مثل کاهش استرس، افزایش فعالیت مغز و سلامت قلبی عروقی ولی این فعالیت میتواند یک منبع شغلی گرانبها باشد. وقتی که در اداره وقت کافی برای تمرکز بر روی مشکلات مشخص را ندارم. اما وقتی که نیم ساعت بدون وقفه زمان برای فکر کردن میگذارم معمولا به یک راه حل می توانم برسم.

7- هرگز آموختن را متوقف نکنید

[تصویر: 110745_845.jpg]

نام میلیونر: استیسی پارسل

نام شرکت : همکاران دامپزشک ,یک موسسه اجرایی تحقیقاتی در زمینه سلامت حیوانات

مکان: تولسا ,اوکلاهاما

فروش : بیش از 5 میلیون دلار

یک توصیف از خود: (معتادبه آموزش ) استیسی پارسل همیشه به دنبال راهایی برای پیشرفت خود و کسب وکارش است. او می گوید هرچه بیشتر آموختم بیشتر فهمیدم که چقدر نمی دانم پس من از آموختن از دیگران لذت میبرم. پارسل زمان با ارزشی را هر هفته به برگزاری کنفرانس تلفنی با مربیان در حرفه خودش اختصاص میدهد (کلاس و کنفرانس آنلاین ), سی دی و دی وی دی ها در زمینه هایی مانند فروش , کسب وکار, شبکه های اجتماعی و ارتباطات هم دارد.

وی به تازگی در طی کار با یک معامله پرتنش خارجی برای کمک به مشکل تفاوت فرهنگی یک مشاور و مربی استخدام کرده است.

او می گوید که من خیلی گستاخ هستم اگر بخواهم این همه کار رابه تنهایی انجام دهم ونیاز به کمک از بیرون داشتم , که نه تنها منجر به شکست معامله وتجارتش نشد بلکه باعث بالاترین درآمد وی تا بحال شد.

==========================================

8- با انگیزه ماندن

[تصویر: 110746_672.jpg]

نام میلیونر: کوین اوی

نام شرکت: KEV!NOU

مکان : لس آنجلس

فروش : بیش از یک میلیون دلار

کوین اعتراف میکند که هیچ کس نمی تواند 100 درصد زمان خود را انگیزه داشته باشد.مبلغ یک میلیون دلاری و عکاس مشهوری که برای افرادی چون آلیجاه وود, کریسس آنجل , جیمی کندی, فیفتی سنت , و اسنوپ داک کار کرده است. هر موسس و کسی که در کاری پیش قدم میشود روزهای فرو رفتن به پایین و روزهای دارد که کارها درست پیش نمی رود.

راه حل ساده کوین اشتراک روزانه در وبلاگهایی است که در روز نقل قول های الهام بخش میفرستند.

این عادت از وقتی سر چشمه گرفت که من تشخیص دادم موفقیت همراه با شکست های بسیار بدست می آید و این اجتناب ناپذیر است. من فهمیدم که اگر یک سرمایه گذاری جواب ندهد، خیلی نا امید میشوم بنابراین سیستمی ساختم که مرا به پیش ببرد.

===========================================

9- هرروز انجام یک عمل نیکو

[تصویر: 110747_994.jpg]

نام میلیونر: بن فدر من

نام شرکت: فروش روزانه با تخفیف وب سایت 1saleADay.com))

مکان : بروکلین نیویورک

فروش : 100 میلیون دلار

در سن 28 سالگی بن به موفقیت مالی ای رسید که بیشتر کارآفرینان آرزوی رسیدن به آن را دارند. اما با موفقیت بیشتر همچنین مسئولیت بیشتر پیش می آید واین خیلی زودی برای بن روشن شد که کمک کردن به مرکز جامعه محلی یا حمایت از یک گروه معلولین بسیار مهمتر از تبدیل شدن به یک مولتی میلیاردر است.

بن میگوید: من خیلی وقت پیش میتوانستم بازنشسته شوم و بسیار خوش زندگی کنم. بن که پنجاه درصد درآمد های خود را به سازمانهای خیریه کمک می کند امید وار است بتواند بقیه صاحبان کسب وکار های بزرگ را نیز به این کار ترغیب کند اما او میگوید: هرچه من با افراد بیشتری آشنا شدم بیشتر به این مطلب واقف شدم که جوامع نیازمندتری در کشور و در جهان وجود دارد و این باعث ترغیب و ابتکار من می شود.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-14-2013, 08:03 PM
ارسال: #18
سهم زنان از درآمد و ثروت دنیا چقدر است؟
حرکت رو به رشد زنان در عرصه کارآفريني نشان از توان بالاي آنان براي حضور در بازار جهاني است.

فاطمه دانشور، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران گفت: یک درصد از ثروت دنیا در اختیار زنان است و 10 درصد درآمدها نیز به زنان تعلق دارد.

وي در ادامه افزود: این درحالی است که زنان 14 درصد پست های مدیریتی، 66 درصد نیروی کار و 50 درصد مواد غذایی تولیدی را درجهان در دست دارند.

وی اظهار داشت: زنان در کشورهای رو به توسعه، امید اول برای ارتقای سطح اقتصادی خانواده و رشد کشورهای خود به حساب می‌آیند.

عضو اتاق بازرگاني ايران خاطرنشان کرد: موفقیت زنان کارآفرین در حوزه اقتصاد نه تنها کسب درآمدها و سودهای مناسب خواهد بود بلکه انبوهی از منافع اجتماعی و فرهنگی را نیز به دنبال دارد.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-15-2013, 11:44 AM
ارسال: #19

1-هرروز ,روزتان را قبل از طلوع آفتاب آغاز کنید

2-مطالعه روزانه

3-خارج از منطقه مناسب خودتان قدم بگذارید

4- 2ساعت تمرکز وتفکر در هر آخر هفته

5-صرفه جو باشید

6-انجام کاری در هنگام انجام کار دیگر

7- هرگز آموختن را متوقف نکنید

8- با انگیزه ماندن

9- هرروز انجام یک عمل نیکو

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

04-17-2013, 11:23 AM
ارسال: #20
مدیرهایی با حقوق های میلیون دلاری!

1. ریچارد کیندر

حقوق سالانه: 1.1 میلیارد دلار آمریکا

دارایی خالص: 9.8 میلیارد دلار آمریکا

مدیر عامل شرکت کیندر مورگان سالانه به خود یک میلیارد دلار دستمزد می دهد و هرگز پاداش یا سهام ویژه ای برای خود قائل نیست. او با دستمزد 1.1 میلیارد دلاری در سال 2012 میلادی، در رتبه نخست بالاترین حقوق های سالانه دنیا قرا گرفت.

==========================================

2. دانیل اس. اوچ

درآمد سالانه: 289 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 2.9 میلیارد دلار آمریکا

مدیر عامل صندوق سرمایه گذاری تامینی دولتی Och-Ziff که 288 میلیون دلار از سود سهام به دست آورد.

===================================

3. هووارد شالتز

درآمد سالانه: 118 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 1.7 میلیارد دلار آمریکا

مدیر شرکت Starbucks در سال گذشته میلادی 1.5 میلیون دلار آمریکا حقوق و 2.3 میلیارد دلار پاداش گرفت. اما بزرگ ترین دریافتی او سود سهامی به ارزش 103 میلیون دلار و دریافت 10 میلیون دلار دیگر از سهام اختصاصی بود.

4. لسلی وکسنِر

درآمد سالانه: 58 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 4.6 میلیارد دلار آمریکا

مدیر شرکت Brands در سال گذشته میلادی، حدود 1.9 میلیون دلار حقوق و 4.9 میلیون دلار پاداش دریافت کرده است. او همچنین 32 میلیون دلار نیز از سود سهام و 18.7 میلیون دلار از سهام اختصاصی به دست آورده است.

5. رالف لورن

درآمد سالانه: 39 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 6.9 میلیارد دلار آمریکا

رئیس و مدیرعامل شرکت رالف لورن در سال گذشته 1.2 میلیون دلار آمریکا حقوق و 19.5 میلیون دلار پاداش به خود داد. سود سهام 5.2 میلیون دلاری و ارزش سهام اختصاصی 12.4 میلیون دلاری نیز به درآمد سلانه او افزوده اند.

6. اورنس جی الیسون

درآمد سالانه: 37 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 40 میلیارد دلار آمریکا

موسس و مدیر عامل شرکت اوراکل در سال گذشته یک میلیون دلار 3.9 میلیون دلار پاداش به خود داد. سود سهام 31.7 میلیون دلاری نیز درآمد دیگر وی بوده است.

=====================================

7. هنری آر کراویس

درآمد سالانه: 35 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 4.5 میلیارد دلار آمریکا

یکی از روسا و مدیرعامل های موسسه خصوصی Kohlberg Kravis Roberts است. او در سال گذشته 300 هزار دلار آمریکا حقوق و 34.7 میلیون دلار از فروش محصولات عایدش شده است.

====================================

8. جورج رابرتز

درآمد سالانه: 35 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 4.2 میلیارد دلار آمریکا

رابرتز نیز عضوی دیگر از روسا و مدیرعامل های موسسه خصوصی Kohlberg Kravis Roberts است. او نیز 300 هزار دلار حقوق و 37.4 میلیون دلار از فروش محصولات دریافت کرده است.

=================================

9. راپرت موردوش

درآمد سالانه: 23 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 11.9 میلیارد دلار آمریکا

درآمد سال گذشته غول رسانه ها، 8.1 میلیون دلار حقوق، 10.4 میلیون دلار پاداش و 4.1 میلیون دلار از سود سهام بوده است.

===============================

10. فردریک اسمیت

درآمد سالانه: 22 میلیون دلار آمریکا

دارایی خالص: 1.8 میلیارد دلار آمریکا

مدیر FedEx حدود 1.2 میلیون دلار حقوق و 1.3 میلیون دلار پاداش دریافت کرده است. در ضمن مبلغ 5.2 میلیون دلار به عنوان تشویق کارکرد سریع تر و 13.2 میلیون دلار از سهام به دست آورده است.

...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کجلد کرک کریستیانسن یکی از ثروتمندان جهان وکسی که از فروش اسباب بازی میلیونر شد. mahan.teymouri 0 878 08-21-2015 03:11 PM
آخرین ارسال: mahan.teymouri
  ثروتمندان بازنده و برنده......... mallarme 4 1,311 03-05-2013 12:27 AM
آخرین ارسال: مصطفي
  الگوسازی از ثروتمندان بزرگ جهان سعید یوسفی 6 2,466 01-17-2013 12:55 AM
آخرین ارسال: سعید یوسفی
  جوانترین ثروتمندان سال گذشته سعید.کرمی 0 1,090 03-16-2012 10:50 AM
آخرین ارسال: سعید.کرمی
  ثروتمندان جهان jahanagahi 4 2,558 07-09-2011 04:01 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS