ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!!
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:27 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: ahmad rezaee
آخرین ارسال: nbpa
پاسخ: 50
بازدید: 7298

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!!
04-09-2013, 03:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 03:53 PM، توسط amirabbas.)
ارسال: #21
RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!!
شما خودتون هم تو کار بیلبورد هستین؟ راضی این؟
خودتونو نفر چندم شهرتون میدونین تو این کار؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-09-2013, 03:56 PM
ارسال: #22
آره دوست من ، تخصص من تو ساخت تابلو های محیطی و بیلبورد هست .

من خودم یکی از ایده ها و هدفهای آینده ام تملک چنین تابلو هایی است ، اما هنوز به شخصه چنین تابلو هایی را در اختیار ندارم .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04-09-2013, 04:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 04:33 PM، توسط fartak.)
ارسال: #23
بزرگترین مشکل من در این سالها در زمینه ی تبلیغات محیطی این بوده که مجوز به اسم خودم نبوده و این باعث میشد پروژه هایی که میدانستم صد در صد سود ده هستند را از دست بدهم ( به هر حال تصمیم نهایی را شخص دیگری میگرفت )

در مورد سوال دوستمون که پرسیدن شما نفر چندم شهرتون هستین ( حالا مخاطب هر کسی باشد مهم نیست ) باید عرض کنم که اصلا فرقی ندارد که نفر چندم باشی ، مهم اینه که باشی
به قول آقای رضائی توی این کار نباید به شهر خودتون محدود بشین ، هر کجا موقعیش باشه باید پیگیر بود.

تمام مزایدات و مناقصات کشوری در تمامی زمینه ها و تمامی ارگانها در دسترس هستند که مزایدات سازه های تبلیغاتی هم زیر مجموعه ی آنهاست.

شرایط لازم :

1)مجوز کانون تبلیغاتی با مجوز تبلیغات محیطی

2) پول نقد : ( برای هزینه های اولیه )

3) تضمین های مکفی : ( برای تضمین پرداخت مال الاجاره ارگان مزایده گذار که طبق اسناد معمولا برابر با 6 ماه مال الاجاره سال سوم هست )

4) موقعیت سنجی برای محل مورد نظر و توانایی تخمین عملکرد ( توجیح با کمترین درامد و بیشترین هزینه )

5) یک دنیا عشق به کار تبلیغاتی

در بن بست هم راه آسمان باز است
04-09-2013, 04:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 04:41 PM، توسط fartak.)
ارسال: #24
(04-09-2013 03:56 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  آره دوست من ، تخصص من تو ساخت تابلو های محیطی و بیلبورد هست .

من خودم یکی از ایده ها و هدفهای آینده ام تملک چنین تابلو هایی است ، اما هنوز به شخصه چنین تابلو هایی را در اختیار ندارم .

جناب رضائی شما مجوز تبلیغات محیطی هم دارید؟؟؟

در ضمن اگر تابستان 91 با شما آشنا میشدم خیلی راحتتر میتوانستم برای 10 عدد بیلبورد 96 متری پیش محاسبات را انجام دهم ( به علت وجود عوارض طبیعی نمیشد همه ی تابلو ها را دقیقا یکسان اجرا نمود و .... ) هر کسی هم نظری میداد ، خلاصه نتوانستم اعتماد کنم چون کسی که خودش اجرا کار باشد را نتوانستم در مدت کم پیدا کنم ( اکثرا بازاریاب اجرا بودند نه اجرا کار واقعی )

04-09-2013, 04:46 PM
ارسال: #25
از معروف ترین شرکت ها در زمینه ی اجاره ی بیلبورد در ایران گروه (دابی)هست به سایتش سر بزنید متوجه میشید.
04-09-2013, 05:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 05:56 PM، توسط fartak.)
ارسال: #26
(04-09-2013 04:46 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط:  از معروف ترین شرکت ها در زمینه ی اجاره ی بیلبورد در ایران گروه (دابی)هست به سایتش سر بزنید متوجه میشید.

اولا اصلا مهم نیست معروفترین شرکتها در زمینه ی اجاره بیلبورد چه شرکتی هست و چقدر بزرگ هست
1000 تا شرکت باشد ، کسی که میخواهد شروع کند میشود 1001 امین شرکت.هیچ مشکلی ندارد ( دیوارهای ذهنی را بشکنید )

لطفا کمی تحقیق کنید ، خیلی از سایتها و شرکتها خود را صاحب هزاران بیلبورد معرفی میکند ولی بازاریابی بیش نیستند
نحوه ی کار به اینگونه است که با صاحبان بیلبورد ها تفاهم نامه ی همکاری اجرا میکنند و در صورت جذب مشتری پورسانت خود را دریافت میکنند

04-09-2013, 05:45 PM
ارسال: #27
همه اعضا به شرط رعایت اخلاق و احترام می توانند در مباحث شرکت کنند.
لطفا عزیزان در آرامش کامل و بدون تند روی تاپیک را ادامه دهند تا خروجی تاپیک مثمر و نتیجه بخش باشد

سپاس
04-09-2013, 06:04 PM
ارسال: #28
(04-09-2013 04:19 PM)fartak نوشته شده توسط:  
(04-09-2013 03:56 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  آره دوست من ، تخصص من تو ساخت تابلو های محیطی و بیلبورد هست .

جناب رضائی شما مجوز تبلیغات محیطی هم دارید؟؟؟

در ضمن اگر تابستان 91 با شما آشنا میشدم خیلی راحتتر میتوانستم برای 10 عدد بیلبورد 96 متری پیش محاسبات را انجام دهم ( به علت وجود عوارض طبیعی نمیشد همه ی تابلو ها را دقیقا یکسان اجرا نمود و .... ) هر کسی هم نظری میداد ، خلاصه نتوانستم اعتماد کنم چون کسی که خودش اجرا کار باشد را نتوانستم در مدت کم پیدا کنم ( اکثرا بازاریاب اجرا بودند نه اجرا کار واقعی )

بله ما مجوز تبلیغات محیطی را داریم به عنوان سازنده .

قبل از سال استعلام قیمت قطار شهری برای ساخت 3 عدد بیلبورد 3*4 و یک عدد
بیلبورد 3*6 را داده ایم که انشاءالله برای اردیبهشت ماه خبرش را اعلام می کنند ، بعد از تامین اعتبار .

باور کنید من هدفم تزریق افکار درست در قبال تجربیاتم به خودم و دوستان است وگرنه خیلی ها
، نجومی در کار های اقتصادی دیگر پول در می آورند .

ما به کاری که آشناتریم و نقاط سود آور آنرا تجزیه تحلیل دقیق می کنیم تا انشاءالله
هرکدام از دوستان چه بصورت انفرادی و چه بصورت گروهی توانستند ، استارت آن کار را بزنند .

در دل هر کاری آنقدر موقعیت خلق می شود که برای موفقیت جمعی بس است .

مثلاً من از بررسی آمار بدست آمده به چه نتیجه ای رسیدم ؟

گفته ای در تاپیک خانم ملارمه تحت عنوان : ( آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....)

به نکته ای بر می خوریم که :
یکی از مراجعه کنندگان من دوست داشت شیرینی فروشی بزنه،

گفتم: اجاره مغازه.دکوراسیون، استهلاک، مالیات و عوارض مغازه و هزارتا خرج کرده و
نکرده دیگر داری که با این سرمایه چنین چیزی امکان ندارد و سر سال نشده باید
جمعع کنی و بری.
تازه اگر شانس بیاری و قرض بالا نیاری

پس بیا از یک فعالیت کوچکتر و کم خرج تر شروع کن.

گفت چه کار کنم؟

گفتم: این همه آبمیوه فروشی و این همه کیکی که آن ها لازم دارند. کیک 50 تا
آبمیوه فروشی رو به صورت روزانه بازاریابی کن، این همه کافی شاپ و این همه
کیکی که آنها لازم دارند، کیک 40 تا کافی شاپ رو روزانه بده.

خوب که جا افتادی و این 90 تا شدند مشتری های دایمی تو حالا می تونی بری
سراغ قنادی چون خیلی از خرج های اولیه ات را در میاوری.

خب نظر من هم اینگونه بود که با ارتباط موثر با این شرکت و شرکت های مشابه ،
با بسیج امکانات می توان نیازهای این شرکتها را هم به بهترین شکل ممکن جواب داد
و هم در راستای فعالیت این شرکتها قرار گرفت . تا زمان مناسب و ارتباط موثر و
موقعیت عالی برای جهش فراهم شود .

اجرای اینگونه تابلو ها همانگونه که گفتید نیازهایی را می طلبد که در صورت کار
گروهی سریعتر به نتیجه می رسد .

بهر حال ما در خدمت دوستان هستیم ..............

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
06-21-2013, 01:57 AM
ارسال: #29
سلام
من کل تاپیک رو خوندم اما برام این سوال پیش اومد اگر کمکم کنی ممنونتون میشم
من از این کار تا حدی خوشم اومد حالا سوالم اینه؟
اولین قدم برای این کار چیه؟یعنی اینکه ما که سرمایه کمی داریم؟اصلا ندارم خودم به شخصه شاید پدرم کمکم کنه شاید چون خودم دانشجوهستم.باید چیکار کنم در این زمینه؟
باید برای شرکت هایی که صاحب این بیلبوردها هستند بازاریابی کنم؟
یا خودم باید این بیلبوردهارو به هر نحوه اجاره کنم براش مشتری پیدا کنم؟
توصیه تو برای من چیه؟
06-21-2013, 01:33 PM
ارسال: #30
(04-09-2013 06:04 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  اجرای اینگونه تابلو ها همانگونه که گفتید نیازهایی را می طلبد که در صورت کار
گروهی سریعتر به نتیجه می رسد .

بهر حال ما در خدمت دوستان هستیم ..............[/b]

سلام

با تشکر از ایجاد کننده تاپیک

دوست عزیز تا اینجایی که مطلع شدم شما اطلاعات خوبی در این مورد دارید و اگر امکانش هست منو راهنمایی کنید

من تو شهر کرج هستم و خب تا به حال نهایت 3 یا 4 تبلیغ دیدم در جاهای پر رفت وآمد و مرکز شهر !!!

از همه نظر هم مشکلی برای این کار ندارم حتی آشنا داشتن در شهرداری

اگر میشه از 0 بندرو راهنمایی کنید ببینم باید از کجا شروع کنم

ممنون

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آیا امکان خرده فروشی بدون داشتن مغازه هست؟ الی فروزان 3 2,535 04-12-2014 04:27 PM
آخرین ارسال: الی فروزان
  کسی از درامد پمپ بنزین و گاز و هزینه هاش اطلاع دارد؟ davaran 4 13,804 01-15-2014 11:25 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  آیا بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟ karafarin 1 664 12-30-2013 06:09 PM
آخرین ارسال: karafarin
  ایا فرد بدون جربزه و یا فرد کاری وجود دارد? yunespc 1 1,130 11-04-2013 11:02 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  آیا گروه اقتصادی مشهد موفق خواهد شد ؟ ahmad rezaee 15 4,115 03-06-2013 11:50 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  آیا احترام به پدر و مادر باعث ثروتمندی می شود و بالعکس؟ سعید یوسفی 24 4,185 01-18-2013 10:29 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  آیا شمااین دستگاه را می خرید؟ میلاد 14 4,191 05-22-2012 09:24 PM
آخرین ارسال: mpourmir

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS