ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342741

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
03-26-2013, 07:39 PM
ارسال: #481
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
دانشجوی ریاضیات ترم 4.در اوایل سال 21م زندگیم هستم.هنوز خیلی بی تجربه هستم.میخام برای ایران عزیزم مفید باشم...
صادقانه بگم دلم خیلی میلیاردر شدن نمیخاد! فقط و فقط محض انرژی گرفتن از اعضا اومدم عضو بشم. اما خیلی دوست دارم از شما ها یاد بگیرم چطور انقدر امیدوار هستید.تو زندگیم تا حالا کار بدرد بخور که بخاطرش حقوق بگیرم انجام ندادم! البته بجز تدریس خصوصی. اما اواخر بسرم زد یکاری انجام بدم... صادقانه بگم خیلی ترسو هستم وقت شروع کار خیلی می ترسم.خواستم تو سال جدید یکار مثبت کنم و این شد که به شما عزیزان ملحق شدم...دوست دارم با شما همراه باشم.سال نو مبارک!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-27-2013, 12:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-27-2013 12:59 PM، توسط afsa.)
ارسال: #482
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده مهدی نوبهار هستم 28 ساله از شهر تبریز
امروز داشتم تو اینترنت گشت می زدم که به صورت اتفاقی با این سایت آشنا شدم , امیدوارم که لحظات خوب و خوشی در کنار شما دوستان گل داشته باشم

بنده شغلم نمایندگی بیمه هستش
در آخر هم برای شما دوستان گل و عزیز بهترین ها را آرزومندم .
در ضمن سال جدید رو هم به همه دوستان گل تبریک و تهنیت آرزومندم و امیدوارم که سالی پر از خیر و برکت داشته باشند

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.
سهراب
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-28-2013, 03:26 AM
ارسال: #483
Rainbow RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام محمد هستم يك تازه وارد،با توجه به مبحث عرض ميكنم: از نظر اطرافيان فردي روشنفكر، غير قابل پيشبيني،بازيگوش،متفاوت در رفتار و نحوه سخن و ظاهر،از سن و سال خود جوان تر(28 سال دارم ولي چهره و رفتار 24 ساله) خوش خنده،زود رنج ،عصبي(خشمگين) گاهي مثل يك پدر امر و نهي ميكنم ئ گاهي مثل يك نوجوان شيطنت،شوخ و اما آنچه ديگران كمتر ميدانند:علاقه بسيار زيادي به نقاشي و مجسمه سازي و شعر و داستان دارم البته از مطالعه فراري،دچار افسردگي هستم البته نه خيلي زياد،به تشخيص روانشناس داراي شخصيت دو قطبي هستم، اغلب اميد وار ولي بي حوصله،از كار به عنوان كارمند يا كارگر بيزارم كار گروهي را ميپسندم اگر ليدر آن باشم يا حد اقل فضايي براي خلاقيت وديوانه بازي هايم فراهم باشد خيلي كار ها را دوست دارم انجام بدهم ولي تا به حال يا بي خيال شدم يا نيمه راه دست كشيدم ،فعلا كافيست پيشاپيش از همه نظرات شما سپاس گذارم
03-28-2013, 01:17 PM
ارسال: #484
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
دوست عزیز ممنون از انرژی و عشقت

SMET
03-29-2013, 05:17 PM
ارسال: #485
28 ساله.
بسیار کوشا، کاری و منظم در کار.
علاقمند به برنامه های موفقیت فردی و ثروتمند شدن.
کسیکه میدونه هدفش از خلقتش ایجاد یه تغییر ماندگار تو دنیاست.
دارای نزدیک به 7 سال سابقه کاری
کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی
تجربیات کاری در زمینه مترجمی ، حسابداری ، کمی فروش ، کلیه کارهای اداری ، واردات و بازرگانی خارجی
علاقه بسیار زیاد به کارآفرینی
1 سال طول کشید تا هدفش رو انتخاب کنه بعد از کلی فکر کردن به این نتیجه رسید که در زمینه کاری باید حتما و حتما برای خودش کار کنه
1 سال برای کارشناسی ارشد MBA درس خوند ولی چون فقط هدفش دانشگاه دولتی بود قبول نشد ولی از درسهای مدیریتی که تو این سال خوند استفاده های زیادی کرد و گاهی راهنماییهای کوچیکی که به مدیرانش کرده خیلی مورد توجه قرار گرفته
نقطه قوتش توی سر کار و محیط کاریه
همهی مدیرانی که براشون کار کرده ازش خیلی راضی بودند و نمیخواستند از دستش بدند
از کار یکنواخت متنفره و بعد از یکسال جایی کار کردن به خاطر علاقه شدید به یادگیری بیشتر اونجارو ترک کرده
کلا زندگی کاری چالش برانگیز رو دوست داره
اصلا پول خرج کردن بلد نیست
اصلا پول پس انداز کردن بلد نیست
تو تمام این سالها که کار کرده پولشو از دست داده
خیلی از این شاخه به اون شاخه می پره
از شکست خیلی خیلی میترسه و بعد از برنامه ریزی کاری و هدف گذاری از ترس نرسیدن بهش استرس میگیره و حتی گاهی تو زندگی روزمرش دچار مشکل میشه به خاطر این عصبی شدنش و کنترل نداشتن روی فکرش
خیلی ایده آلیسته در حد مضر
با خودش و بقیه مهربونه و تقریبا همهی عزیزانش و همکاراش ازش راضی هستند و دوسش دارن
کلا آدم صلح طلبیه
ایده کارآفرینیشو به دلایل مختلفی مثل سرمایه نداشتن ، عدم همکاری همسر، تصمیم به بچه دار شدن در یکی دوسال آینده و... عقب میندازه
برای اینکه پولاشو خرج نکنه جدیدا طلا میخره برای خودش
الان درآمدش در سال 92 یک میلیون و دویسته که احتمالا از اردیبهشت 400 تومن هم بهش اضافه میشه
و هنوز نمیدونه با پولاش باید چیکار کنه
عاشق طبیعت و کوهستان و ورزشه ولی برای هر سه تاش کم وقت میزاره
ذهنش مثل این نوشته ها خیلی درهمه و مثل همیشه داره سعی می کنه افسار فکرشو بدست بگیره و تو راهی که میخواد به حرکت در بیاره که حتما موفق میشه
چون معتقد لایق بهترینهاست ...
خوشحالم از اینکه با شما آشنا شدم و ممنونم بابت انجمن خوبتون!
03-30-2013, 02:26 AM
ارسال: #486
معروف به جیمیه 26 سالشه
فوق لیسانس طراحی شهری
از نظرش کار عار نیست
توی درآمد کسب کردن مشکل داره و خیلی سعی میکنه از طریق قانون جذب و تلاش به خواستش برسه! و از این لحاظ به کمک دوستان نیاز داره و به شدت علاقه داره که مولتی تیلیاردر بشه Big Grin اصن شک نکنید! ماشین مورد علاقه اش BMW هست اما اگه پاش بیوفته میخواد یه Camaro 1987 هم بخره Wink
به دیگران علاقه داره و کلا روابط اجتماعی اش خوبه.
یخده عصبی میشه بعضی وقتا که اوضاع بر وفق مرادش نیست و استرسی میشه و این یکی از بدترین ویژگیهاشه!
کلا مدیریت بحران بلد نیست.
خونسردیشو نمیتونه حفظ کنه و زودی قاطی میکنه
ولی اگه شاد باشه به معنای واقعی شاده!
آدم احساساتی هم هست Big Grin
صادقانه و روراست با بقیه برخورد میکنه
میگن مهربون هم هست Wink
یه ذره فراموشکاره ولی...
03-30-2013, 11:16 PM
ارسال: #487
23سال سن دارم مدرک کاردانی نر مافزار کامپیوتر دارم و در حال حاضر دانشجوی دوره مهندسی حرفه ای فناوری اطلاعات ام و بر خلاف میلم در ی شرکت ساخت و ساز به عنوان کمک انبار دار مشغولم علاقه زیادی به کسب و کار مستقل دارم .

با سیتسم های مدیریت محتوا ،سی ام اس ها ،برنامه سازی کامپیوتر،طراحی ،شبکه های کامپیوتری (طراحی ،اجرا،پشتیبانی )و تا حدود زیادی تعمیرات و رفع عیب اشنا هستم .
در حقیقت الان ی جورایی سر درگمم که امیدوارم بتونم از طریق این سایت به اون چیزی ،اون فکری که مدنظرم هست برسم در واقع ی ایده کار افرینی رو اجرایی کنم و به هدف برسونم
04-01-2013, 11:24 AM
ارسال: #488
سلام
سیروان تابش هستم
لیسانسه.همیشه ریسک پذیر بودم
دنبال طرحه و ایده های که بتونه زندگیمو تغییر بده خیلی بودم
ولی متاسفانه تا حالا نتونستم کاری انجام بدم چون پشتیبان مالی و معنوی نداشتم
پارسال با دوستم یکسال بدنبال احداث کارخانه تولید کیک کلوچه بودیم ولی به دلیل نداشتن پشتیبان مالی و جور نشدن ضامن واسه وام نیمه کاره متوقف کردیم همه کارای اداری انجام دادیم کلی هزینه ثبت شرکت و مجوز کردیم ولی به سر انجام نرسید
ولی من باز نا امید نیستم
و دنبال یه ایده جدید هستم که زندگیمو دگرگون کنه از اول هم میخوام با سرمایه کم شروع کنم
ایدوارم اینبار زحماتم با یاری خدا و کمک شما به ثمر برسه
04-02-2013, 12:06 PM
ارسال: #489
سلام و سال نو مبارك
35سالمه مهندس الكترونيك و شاغل در يك شركت توليدي و صنعتي با 10 سال سابقه. در كارم جدي متعهد سخت كوشم اما حقوق كم و اينده نه چندان درخشان در اين شركت مدتها فكرمو مشغول كرده. از اول فكر كار افريني داشتم ولي چون در يك خانواده كار مندي بزرگ شدم خانواده از ترس شكست در بيرون و از دست دادن كار فعلي اعتماد بنفسم را پايين ميارن ولي من با اين همه بازم سعي ميكنم با مطالعه و انرژي مثبت گرفتن اعتماد بنفسم را بالا نگه دارم از كارمندي و حقوق كم خسته شدم .ميخوام واسه خودم كار كنم حتي اگه به رشته تحصيليم ارتباط نداشته باشه.انواع فكرهاي كار افريني به ذهنم امده و امكانات اوليه مثل زمين حصار شده با برق گاز و... فراهمه ولي حمايت فكري نميشم شايد ايراد از خودمه كه وابستگي فكري دارم
از اول كار توليدي وكار افريني رو دوست داشتم
من در سال نو قصد دارم يك كارو شروع كنم هنوز انتخاب نكردم اميدوارم با راهنمايي شما عزيزان به اهدافم برسم.من اعتقادم اينه كه ادم بايد واسه جامعه و افراد مفيد واقع شده باشه
از مديريت انجمن و ساير عزيزان جهت كار خوبشون و انرژي مثبت كه ميدن متشكرم
از فرمايشات اقاي هوشنگ قربانيان هم تشكر ميكنم
04-04-2013, 01:56 AM
ارسال: #490
سلام
یصائری هستم 42 ساله و متاهل و دارای یک فرزند. از مدیران میانی یک شرکت بزرگ پیمانکاری در زمینه نفت و گاز هستم . حقوقم بد نیست که شاید همین مطلب و یه کم ترس باعث شده که نتونم برای خودم کسب و کاری راه بیاندازم . به بورس علاقه مندم و کمی هم فعالیت داشته ام که در کل تا حالا موفق نبودم ولی دلسرد نشدم دیگه.....
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,939 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS