ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تشکیل گروه فعالین تهران زمان کنونی: 09-27-2025, 05:48 PM |
|||||||
|
تشکیل گروه فعالین تهران
|
03-02-2013, 12:36 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-10-2013 01:19 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تشکیل گروه فعالین تهران
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده این تاپیک رو ایجاد کردم برای تشکیل یک تیم کاری در تهران.... همونطور که مستحضر هستید اعضای استان های مختلف کارهای مختلف رو شروع کردن..... و الان جای خالی گروه تهران که منبع انرژی و ایجاد این تیم ها در کشور بوده اند خالیه..... میخواستم با چندتا از بچه های گل تهرانی و انجمنی یه کار گروهی رو شروع کنیم و انشالله در طی سال 92 به موفقیت های بزرگی برسیم.... حال عزیزانی که برای گروه میخوام باید شرایط زیر رو داشته باشند.... 1-تمام وقتشون همانند من خالی باشه.(یعنی حداقلش این باشه که از ساعته 8 صبح تا 5 بعد از ظهر تایمشون خالی باشه) 2-اهل تهران باشن(نه کرج) با عزیزان یک قرارداد 6 ماهه بسته میشه و دوستان باید پایبند قراداد باشند..... من حداقل به 4 نفر نیازمندم و 1 نفر رو هم میخوام که وانت داشته باشه....(ترجیحا) کاری رو هم که قراره انجام بدیم کار پخش هستش...... من منتظر اعلام آمادگی دوستان هستم..... و پس از به حد نصاب رسیدن اعضاء با شرایط گفته شده حتما یک جلسه خواهیم داشت. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
03-02-2013, 12:44 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تشکیل گروه فعالین تهران
خیلی خوبه ، انشالله که موفق باشی
|
|||
03-02-2013, 12:33 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
آقای گل محمدی ، ای کاش شما و افرادی با این چنین هیجان و ایده های بزرگ چون شما را در اینجا داشتیم و همه با هم پیش به سوی موفقیت
«هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
03-02-2013, 12:52 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
حیف شرایطی را که شما گفتین من ندارم وگرنه حتما پایه بودم.
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
03-02-2013, 03:28 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
من هم که آمادگی خودم رو قبلا اعلام کرده ام - فقط به برنامه ریزی دقیق نیاز داره که همه چیز روبراهه
|
|||
06-30-2013, 11:26 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام، منم در همینجا آمادگی خودم رو اعلام می کنم. فقط شرایط کار رو هم بگین.
|
|||
06-30-2013, 11:44 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام
من هم امادگی خودم رو اعلام میکنم ![]() ![]() |
|||
07-01-2013, 07:52 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام.من هم آمادگی خودم رو اعلام میکنم
|
|||
07-01-2013, 11:07 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
نحوه همکاری :
عزیزانی که اعلام آمادگی کرده اند جهت شروع کار به دفتر راهکار واقع در کرج مراجعه نمایند تا برنامه شروع و نحوه همکاری خدمت عزیزان اعلام گردد. با تشکر آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
08-08-2013, 03:27 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
بسیار عالی و خوب
اگر از دست بنده در زمینه ی نوشتن طرح بازاریابی و فروش کمکی بر بیاد براتون خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم بزرگترین کشف نسل ما این است که انسان با تغییر شیوه نگرش خود می تواند زندگیش را تغییر دهد!! تلفن من : 09393569499 آیدی من : aliramzantabar@gmail.com آیدی یاهو من : roze_nilirang67@yahoo.com |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی پخش مواد غذایی در تهران | tpshd | 9 | 1,357 |
05-21-2018 05:41 PM آخرین ارسال: tpshd |
|
نوابغ و برگزیدگان بازاریابی اینترنتی جهان به تهران میآیند | Alireza_Kh | 0 | 986 |
01-18-2012 10:23 PM آخرین ارسال: Alireza_Kh |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان